angel1979 Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Γεια σας, Πως μπορω να τοποθετησω καποιο copy protection σε καποια cd-r που εχω ωστε να μην αντιγραφοντε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ;) αλλα νομιζω πως τετοια επιλογη κλειδωματος κατα την εγγραφη ενος cd εχει το clone cd Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Γεια σας, Πως μπορω να τοποθετησω καποιο copy protection σε καποια cd-r που εχω ωστε να μην αντιγραφοντε?:confused: 'Aμα το βρεις να το πεις και σε μερικές εταιρείες μπας και καταφέρουν να κλειδώσουν τίποτα πχ Sony, MGM etc. Δεν ξέρω αν έπιασες το νόημα των ανωτέρω. Aν θέλουν να στα αντιγράψουν τα αρχεία θα το κάνουν ευκολότατα, δεν χρειάζεται να είσαι power user. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 'Aμα το βρεις να το πεις και σε μερικές εταιρείες μπας και καταφέρουν να κλειδώσουν τίποτα πχ Sony, MGM etc. Δεν ξέρω αν έπιασες το νόημα των ανωτέρω. Aν θέλουν να στα αντιγράψουν τα αρχεία θα το κάνουν ευκολότατα, δεν χρειάζεται να είσαι power user. Σωστός! Μια ασφαλή πρακτική είναι να κρυπτογραφήσεις το περιεχόμενο π.χ. με το WinRAR, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο password (μεγαλύτερο από 6 χαρακτήρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Γεια σας, Πως μπορω να τοποθετησω καποιο copy protection σε καποια cd-r που εχω ωστε να μην αντιγραφοντε?:confused: Λοιπόν υπάρχουν κάποιες "λύσεις" που μπορώ να πω ότι κάνουν και πολύ καλή δουλειά. Συμφωνώ με τα παιδιά που είπαν παραπάνω πως σαφώς και τα πάντα αντιγράφονται, μόνο που για να φτάσει κάποιος να αντιγράψει ένα κλειδωμένο cd θα πρέπει να κάνει και μια διαδικασία την οποία αφ' ενός πρέπει να γνωρίζει καλά από υπολογιστές και αφ' ετέρου δεν σημαίνει πως ο καθένας θα κάτσει να σπάσει τα νεύρα του προκειμένου να το αντιγράψει ντε και καλά. Οπότε νομίζω πως μέχρι ενός σημείου μπορείς να καλυφθείς.:) Ρίξε εδώ μια ματιά: http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_3.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts