geofil Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Το τελευταίο πράγμα που θα με ενδιέφερε σε ένα κινητό πάντως είναι αυτό. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μα τα se υποστήριζαν την δυνατότητα διαφορετικού ήχου κλήσης σε κάθε προφίλ , αλλά από το 750 και ύστερα όχι.Δεν ξέρω γιατί , πολλές εταιρίες κάναν αυτή τη στροφή.Φυσικά , ηχητικά προφίλ εξακολουθούν να υποστηρίζονται , αλλά δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό ήχο σε κάθε προφίλ. Whatever,ας έχουμε έναν ενιαίο ήχο κλήσης με διαφορετική ένταση σε κάθε προφίλ,έτσι κι'αλλιώς διαφορετικοί ήχοι κλήσης μπορούν να μπούν σε κάθε επαφή ξεχωριστά στα SE όπως και σε άλλων κατασκευαστών.Τώρα αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε και διαφορετικό ήχο κλήσης/μηνύματος κλπ. σε προφίλ ας πάρει ΝΟΚΙΑ κινητό;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Whatever,ας έχουμε έναν ενιαίο ήχο κλήσης με διαφορετική ένταση σε κάθε προφίλ,έτσι κι'αλλιώς διαφορετικοί ήχοι κλήσης μπορούν να μπούν σε κάθε επαφή ξεχωριστά στα SE όπως και σε άλλων κατασκευαστών.Τώρα αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε και διαφορετικό ήχο κλήσης/μηνύματος κλπ. σε προφίλ ας πάρει ΝΟΚΙΑ κινητό;) Μα για μένα είναι καλύτερα να υπάρχει ένας ενιαίος ήχος.Γιατί απλούστατα βαριέμαι να κάθομαι μισή ώρα και να ορίζω διαφορετικό ήχο για κάθε προφίλ:D (+ να ορίζω και τον ήχο αφύπνισης) Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 .Τώρα αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε και διαφορετικό ήχο κλήσης/μηνύματος κλπ. σε προφίλ ας πάρει ΝΟΚΙΑ κινητό;) ή Sharp!:) πάντως δν ειναι τπτ να το είχαν και τα se! Και κατι άλλο,περιμενα πολυ καλυτερη καμερα για το cybershot της Sony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μα για μένα είναι καλύτερα να υπάρχει ένας ενιαίος ήχος.Γιατί απλούστατα βαριέμαι να κάθομαι μισή ώρα και να ορίζω διαφορετικό ήχο για κάθε προφίλ:D (+ να ορίζω και τον ήχο αφύπνισης) Το ξέρω,εμμέσως απλώς απαντώ σε όσους έχουν τυχόν απορίες.Το ζητούμενο στην προτίμηση σε κάποιον κατασκευαστή(στην SE ή άλλον) είναι απλούστατα να έχουμε ξεδιαλύνει τι μας βολεύει και τι όχι,θετικά και αρνητικά στοιχεία.Οταν καταλήξουμε με τα περισσότερα θετικά δεχόμαστε το προϊόν ως έχει και φυσικά δεν πρέπει να ζητάμε εξειδικευμένες μικρής ή μεγάλης σημασίας (κατά περίπτωση) λειτουργίες που πιθανότατα είναι ενσωματωμένες σε συσκευές άλλων κατασκευαστών.Ούτως ή άλλως σε επίπεδο λειτουργιών τα κινητά παρουσιάζουν ανταγωνιστικά πλέον κάποια σύγκλιση με μικρές ή μηδαμινές διαφορές. ή Sharp!:) πάντως δν ειναι τπτ να το είχαν και τα se! Καλά τα SHARP :wacko: καμμία σχέση :blink: ,εγώ τα έχω αποκλείσει τελείως λόγω του f***** branding:mad: ,other than that,μια χαρά συσκευές υποθέτω είναι,αλλά κινούνται σε άλλη στρατόσφαιρα και εκτός συναγωνισμού,εμπορικότητας κλπ. Τώρα για το αν η SE θα μπορούσε να ενσωματώσει πανομοιότυπη λειτουργία παραμετροποιήσιμων προφίλ αλά ΝΟΚΙΑ κλπ., σίγουρα τεχνικά νομίζω ναι, αλλά έλα που άλλοι έχουν το μαχαίρι αλλά και το πεπόνι,κόβουν μας το προσφέρουν και 'μεις το τρώμε:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μα για μένα είναι καλύτερα να υπάρχει ένας ενιαίος ήχος.Γιατί απλούστατα βαριέμαι να κάθομαι μισή ώρα και να ορίζω διαφορετικό ήχο για κάθε προφίλ:D (+ να ορίζω και τον ήχο αφύπνισης) Ναι, αλλά από την άλλη είναι καλύτερο να μπορεί κάποιος να ορίσει ήχο ανά προφίλ. Για παράδειγμα, αν ο ήχος στο προφίλ "Κανονικό" δεν είναι ιδιαίτερα οξύς, τότε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον δεν θα ακουστεί, όση κι αν είναι η έντασή του στο προφίλ "Ύπαιθρο". Ενώ αν ο ήχος του προφίλ "Ύπαιθρο" μπορεί να επιλεγεί ανεξάρτητα, τότε μπορείς να βάλεις εκεί έναν οξύ ήχο και έτσι να το ακούς, ενώ στο "Κανονικό" να βάζεις αυτό που σου αρέσει. Κρίμα, πολύ κρίμα που η SE έκανε μια τέτοια ανοησία, απορώ τι τους πείραζε να διατηρήσουν την παραμετροποίηση των προφίλ όπως ήταν... Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Απο αυτή την στιγμή το κινητό διατίθεται για προπαραγγελία απο το Πλαίσιο http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=10&Catalog_Id=10&Merchant_Id=1 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=333394&Merchant_Id=1 Όποιος προλάβει!!!!!!! :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ηδη εχω κανει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labriakos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 PAIDIA PIRA TILEFONO KAI MOY EIPANE OTI DEN KSEROUN POTE THA TO EXOUN ARA TO GNOSTO PARAMYTHI GIA DIAFIMISI.TO SYGKEKRIMENO KINITO DEN EXEI KUKLOFORISEI.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 PAIDIA PIRA TILEFONO KAI MOY EIPANE OTI DEN KSEROUN POTE THA TO EXOUN ARA TO GNOSTO PARAMYTHI GIA DIAFIMISI.TO SYGKEKRIMENO KINITO DEN EXEI KUKLOFORISEI.. Φίλε καλωσήρθες στο myphone...!!!:) Μην γράφεις όμως κεφαλαία,είναι αντίθετο με τους όρους του site και είναι σαν να φωνάζεις... Φιλικά...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κι αυτοι που γραφουν τα αλαμπουρνεζικα που λεγονται greeklish, σε ποιους απευθυνονται? Εγω παντως, αμα ερθει τετοιο μηνυμα, το σβυνω κανονικα. Δε θα βγαλω τα (ηδη) κουρασμενα ματακια μου για να διαβασω γραμματα που δεν εμαθα στο σχολειο. (Και πηγα σε πολλα). Νομιζω οτι θα επρεπε οι υπευθυνοι να το απαιτησουν. Δε νομιζω οτι θελουν να καταργηθει το Ελληνικο αλφαβητο και να βλεπουμε αυτο το αισχος. Θοδωρος.:( Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κι αυτοι που γραφουν τα αλαμπουρνεζικα που λεγονται greeklish, σε ποιους απευθυνονται? Εγω παντως, αμα ερθει τετοιο μηνυμα, το σβυνω κανονικα. Δε θα βγαλω τα (ηδη) κουρασμενα ματακια μου για να διαβασω γραμματα που δεν εμαθα στο σχολειο. (Και πηγα σε πολλα). Νομιζω οτι θα επρεπε οι υπευθυνοι να το απαιτησουν. Δε νομιζω οτι θελουν να καταργηθει το Ελληνικο αλφαβητο και να βλεπουμε αυτο το αισχος. Θοδωρος.:( Έχεις ένα δίκαιο,αλλά είμαστε offtopic τώρα...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Κι αυτοι που γραφουν τα αλαμπουρνεζικα που λεγονται greeklish, σε ποιους απευθυνονται? Εγω παντως, αμα ερθει τετοιο μηνυμα, το σβυνω κανονικα. Δε θα βγαλω τα (ηδη) κουρασμενα ματακια μου για να διαβασω γραμματα που δεν εμαθα στο σχολειο. (Και πηγα σε πολλα). Νομιζω οτι θα επρεπε οι υπευθυνοι να το απαιτησουν. Δε νομιζω οτι θελουν να καταργηθει το Ελληνικο αλφαβητο και να βλεπουμε αυτο το αισχος. Θοδωρος.:( Ωραια. Και που κολλαει ακριβως αυτο με το Κ800? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ωραια. Και που κολλαει ακριβως αυτο με το Κ800? ΟΚ...Άστο τώρα,τελείωσε. Ας παραμείνουμε στο θέμα μας...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labriakos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Οκ.Πάντως το θέμα είναι μην κοιτάτε τόσο την γραμματοσειρά αλλα το τι λέει ο άλλος και άν αυτό που λέει ισχύει...την περιμένουμε όλοι με αγωνία τόσο πολύ αυτή τη συσκευή και υπάρχουν κάποιοι που μας δουλέυουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εγω επανέρχομαι και λέω ότι, το expansys το οποίο μας έχει συνηθίσει με το να διαθέτει πρώτο -σε ευρωπαικο επίπεδο- όλες τις συσκευες, για το Κ800 ΔΕΝ έχει βγάλει ούτε προπαραγγελία ούτε τιμή!! Είναι δυνατόν οι του Πλαισίου να έχουν ήδη "κλείσει" συσκευές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 και όμως είναι ή τους πίασανε στον ύπνο...! Και μάλιστα έχουν αρκετό απόθεμα για όλους...! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν... :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ωραια. Και που κολλαει ακριβως αυτο με το Κ800? Απλως, μια και ο φιλος παραπανω εγραψε για τα κεφαλαια, που σημαινουν οτι φωναζει, εκει κολλαει και το δικο μου. (Δεν ειμαστε και στη Βουλη, για να προσεχουμε τοσο πολυ, πιο ειναι on και πιο off topic). Θοδωρος. Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Απλως, μια και ο φιλος παραπανω εγραψε για τα κεφαλαια, που σημαινουν οτι φωναζει, εκει κολλαει και το δικο μου. (Δεν ειμαστε και στη Βουλη, για να προσεχουμε τοσο πολυ, πιο ειναι on και πιο off topic). Θοδωρος. Καλά...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μη με ρωτησετε πως,που,ποτε,γιατι αλλα σημερα ενας φιλος μου που δουλευει σε μεγαλη σειρα καταστηματων μου εδειξε το Κ800 στις αποθηκες!!! Εντυπωσεις 1.Εμφανισιακα δεν μου πολυκλικαρε... αλλα γουστα ειναι αυτα 2.μικρο και σκληρο πληκτρολογιο 3.Αυτο το καλλυμα στην καμερα καλο θα ηταν να μην πιαστει καπου απο εκει που προεξεχει γιατι... κλαφτα Χαραλαμπε!! Μη με ρωτησετε τπτ για το λογισμικο ή την οθονη ή το ηχειο γιατι δεν το ενεργοποιησαμε για να το δουμε!!!Θα ξαναπαω μπας και μπορεσουμε να κανουμε κατι!!!(ααααααχ, μες στην παρανομια ειμαστε για ενα κινητο!!!):p :happy: :D Αρχες Ιουλιου θα διατεθει στην αγορα με τιμη γυρω στα 450€!!!Πολλα κομματια παντως!!! Αν ειχε γυρω στα 350€ πιστευω θα εκανε πολυ καλες πωλησεις!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μη με ρωτησετε πως,που,ποτε,γιατι αλλα σημερα ενας φιλος μου που δουλευει σε μεγαλη σειρα καταστηματων μου εδειξε το Κ800 στις αποθηκες!!! Εντυπωσεις 1.Εμφανισιακα δεν μου πολυκλικαρε... αλλα γουστα ειναι αυτα 2.μικρο και σκληρο πληκτρολογιο 3.Αυτο το καλλυμα στην καμερα καλο θα ηταν να μην πιαστει καπου απο εκει που προεξεχει γιατι... κλαφτα Χαραλαμπε!! Μη με ρωτησετε τπτ για το λογισμικο ή την οθονη ή το ηχειο γιατι δεν το ενεργοποιησαμε για να το δουμε!!! Αρχες Ιουλιου θα διατεθει στην αγορα με τιμη γυρω στα 450€!!!Πολλα κομματια παντως!!! Αν ειχε γυρω στα 350€ πιστευω θα εκανε πολυ καλες πωλησεις!!! Γράψε ένα μήνυμα παραπάνω αν δεν θες σήμερα να σε επισκεπτεί ο Βελζεβούλης...!!!:devil: :lol: :p :D Όπως και εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 "Ενα μηνυμα παραπανω"!!!:lol: :lol: :p :O :happy: 666+1 Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 "Ενα μηνυμα παραπανω"!!!:lol: :lol: :p :O :happy: 666+1 Σώθηκα κι'εγώ...:lol: :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Το'δες λοιπόν εεε...;;; (Τώρα σώθηκα...:p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 και όμως είναι ή τους πίασανε στον ύπνο...! Και μάλιστα έχουν αρκετό απόθεμα για όλους...! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν... :X :X :X ακριβως και συμφωνω,ισχυουν αυτα που λες φιλε μου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts