deos24 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 παρε απο εκει http://www.penreader.com/download/LEng_Greek_PocketPC_Mobille2005/LEng.exe το προγραμμα και για τα υπολοιπα εχεις πμ :) υπαρχει και η εναλλακτικη λυση του interkey keybord αλλα και του ΑΕΚΜAP ... Προσθετω και την λυση του Resco Keyboard που χρησιμοποιω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Προσθετω και την λυση του Resco Keyboard που χρησιμοποιω εγω! σωστος :) το ξεχασα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 eyxaristo poly file zaxaraki:up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 eyxaristo poly file zaxaraki:up: :up: στην διαθεση σας παντα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Εντυπωσεις απο τα wm6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ποιο γρηγορα και επιτελουs αυτο το ραδιο με ειχε σκασει το γαμ..... τωρα μετο 1.41 ειναι σταθερο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 μαγκεs αυτο το ξερετε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Νυχτερινός τύπος κι εσύ!! Κι επειδή δεν θέλω να μείνεις παραπονεμένος, έχω κι άλλη ερώτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :rolleyes: :p Λίγο άσχετη, βέβαια... Κοίταζα κάπου για το HTC S710... Μη βιαστείς, ξέρω ότι το ένα είναι smartfone και το άλλο ppc αλλά έχουν σημαντικές διαφορές σε εφαρμογές? Και γενικά, είναι ουσιασικές οι διαφορές? (Ε, ναι το 3600 θα πάρω στο τέλος, αλλά να μη ρωτήσω??) ;) :confused: Α! και κάτι άλλο.. Επειδή έχω πιάσει μόνο το 3300.. Το 3600 είναι σημαντικά πιο βαρύ?? Μη θέλω και βοηθό να το κουβαλάει!!!!!!!!!!!!!!! Παρεπιπτόντως, γιατί η κόντρα βρε παιδιά? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Νυχτερινός τύπος κι εσύ!! Κι επειδή δεν θέλω να μείνεις παραπονεμένος, έχω κι άλλη ερώτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :rolleyes: :p Λίγο άσχετη, βέβαια... Κοίταζα κάπου για το HTC S710... Μη βιαστείς, ξέρω ότι το ένα είναι smartfone και το άλλο ppc αλλά έχουν σημαντικές διαφορές σε εφαρμογές? Και γενικά, είναι ουσιασικές οι διαφορές? (Ε, ναι το 3600 θα πάρω στο τέλος, αλλά να μη ρωτήσω??) ;) :confused: Α! και κάτι άλλο.. Επειδή έχω πιάσει μόνο το 3300.. Το 3600 είναι σημαντικά πιο βαρύ?? Μη θέλω και βοηθό να το κουβαλάει!!!!!!!!!!!!!!! Παρεπιπτόντως, γιατί η κόντρα βρε παιδιά?οχι ιδιαιτερα,δεν θα εχεις προβλημα,στο λεω γιατι το ειχα,μεγαλες διαφορες τα smartfones απο τα ppc,καμμια σχεση στα παντα ομως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Χαίρομαι! Ψιλοφοβήθηκα μήπως είναι δύσχρηστο για τηλ.και μου πέρασε από το μυαλό η λύση του smartphone αλλά όπως μου ήρθε μου έφυγε!!!! Ευχαριστώ που εξακολουθείς και δίνεις άμεση λύση στις πάντα καίριες (!!!!!!) απορίες μου!! PS: Δε φτάνει που έγραψα το smartphones με f (Θεέ και Κύριε!!!), σε κόλλησα κι εσένα!!!:lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Χαίρομαι! Ψιλοφοβήθηκα μήπως είναι δύσχρηστο για τηλ.και μου πέρασε από το μυαλό η λύση του smartphone αλλά όπως μου ήρθε μου έφυγε!!!! Ευχαριστώ που εξακολουθείς και δίνεις άμεση λύση στις πάντα καίριες (!!!!!!) απορίες μου!! PS: Δε φτάνει που έγραψα το smartphones με f (Θεέ και Κύριε!!!), σε κόλλησα κι εσένα!!!:lol:το εκανα copy-paste:p τα smartphone εχουν πολυ περιεργο μενου,ενω τα ppc τα προσαρμοζεις πολυ πιο ευκολα στις αναγκες σου,σιγουρα θα σου πεσει καπως περιεργο το 3600 και ολα τα ppc την πρωτη φορα,αλλα σε 1 βδομαδα θα το εχεις μαθει και μετα δεν θα μπορεις χωρις αυτο,ασε που η μεταπωληση τους ειναι πιο δυσκολη απο ενα 3600 πχ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ναι, το υποψιάστηκα ότι το έκανες copy-paste, γι' αυτό είπα ότι σε κόλλησα!!!!!! :rolleyes: Έχει κανείς υπ'όψιν τρόπο για πώληση κινητού γιατί αν συνεχίσω να αγοράζω και να τα κρατάω σε λίγο θα ανοίξω κατάστημα?!?! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ναι, το υποψιάστηκα ότι το έκανες copy-paste, γι' αυτό είπα ότι σε κόλλησα!!!!!! :rolleyes: Έχει κανείς υπ'όψιν τρόπο για πώληση κινητού γιατί αν συνεχίσω να αγοράζω και να τα κρατάω σε λίγο θα ανοίξω κατάστημα?!?!το βαζεις η εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 η στο http://www.emarket.gr,επισης παιζει και η χρυση ευκαιρια, εχεις παραπανω απο 7;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Thank you!:) Τώρα όχι! Έχω 2 που χρησιμοποιώ και άλλα 2-3 που κάθονται!! Αλλά πήρα ένα SE Ζ710 πριν από ένα μήνα περίπου (το ένα από τα 2 σε χρήση) το οποίο και δεν με ενθουσίασε και θα μου είναι άχρηστο αν πάρω το 3600.. Υ.Γ: Είμαι λίγο off ή είναι ιδέα μου?:oops: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 μαγκεs ηρεμηστε!θα το κανουμε φαιτ κλαμπ στο τελοs:lol: επι του θεματοs που αφορα εμενα,zaxarakis επειδη εχω βαλει και τον πλοηγο και τον χαρτη στην μνημη τηs συσκευηs(παει ποιο γρηγορα το γαμ..... το destinator και χωριs κολυματα) αλλα εχω ετσι σχετικα λιγη μνημη,κανενα κολπο θελω,οταν μου στελνουν δεδομενα με bt (εικονεs-βιντεο)κτλ. να πηγαινουν κατευθειαν memory card; Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 μαγκεs αυτο το ξερετε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 :hypno: Ναι τελικά το έβαλα και είναι πολύ καλό πρόγραμμα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 εγω πωs να το βαλω το πρωτεινα και δεν ξερω να το βαλω:wacko: πειτε διαδικασια ,τι κατεβαζω και πωs το κανω εγκατασταση((μην βαριεστε:p )) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Γνωρίζει κανείς κανένα browser που να υποστηρίζει javascript? Thunderhawk ??? link gia download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Το πήρα κι εγώ επιτέλους! Αύριο θα αγοράσω screen protector και κάρτα μνήμης για να ξεκινήσω να το στήνω. Γνωρίζει κανένας ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής / ανάγνωσης από τη miniSD. Διάβασα το manual αλλά δεν ανέφερε κάτι. Σκέφτομαι να αγοράσω την Kingston miniSD 2GB 53x με: Ταχύτητα Ανάγνωσης: 53x = 7.85 MB/sec Ταχύτητα Εγγραφής: 37x = 5.5 MB/sec Θα είναι εντάξει για το 3600 ή να κοιτάξω για κάποια ποιο γρήγορη ? Ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ρε παιδια εχω προβλημα με μπαταρια με το ζορι μου κραταει μια μερα, μπας φταινε τα wm6 του mym που εχω βαλει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 σε εμενα ειναι οκ(με mum):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ποιο ραδιο εχετε περασει? ;) εχουν ειπωθει πολλα παραπονα- για το 1.41 ειδικα- πως ρουφαει την μπαταρια;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Το πήρα κι εγώ επιτέλους! Αύριο θα αγοράσω screen protector και κάρτα μνήμης για να ξεκινήσω να το στήνω. Γνωρίζει κανένας ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής / ανάγνωσης από τη miniSD. Διάβασα το manual αλλά δεν ανέφερε κάτι. Σκέφτομαι να αγοράσω την Kingston miniSD 2GB 53x με: Ταχύτητα Ανάγνωσης: 53x = 7.85 MB/sec Ταχύτητα Εγγραφής: 37x = 5.5 MB/sec Θα είναι εντάξει για το 3600 ή να κοιτάξω για κάποια ποιο γρήγορη ? Ευχαριστώ πολύ ;)καλοριζικο,μια χαρα εισαι,δεν θα εχεις προβλημα,βασικα την ταχυτητα την καταλαβαινεις στο cardreader σε μεταφορες μεγαλων αρχειων;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 re file sory poy allazv uema...poy ta bazvo ta dyo arxeia(dryar bt)???:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 καλοριζικο,μια χαρα εισαι,δεν θα εχεις προβλημα,βασικα την ταχυτητα την καταλαβαινεις στο cardreader σε μεταφορες μεγαλων αρχειων;) Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts