Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ROM WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL EUROPEAN!

Good Afternoon,

As HTC Europe have not released an official ROM update for the HTC P3600 we cannot assist you with this matter.

Best regards,

HTC Europe

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=300082

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην σε πιανει πανικος! 2 απριλιου επισημα η htc βγαζει την ελληνικη rom με ενεργο το gps και ολλα θα ειναι μια χαρα!!! Απλα οταν βγει θα κανεις τον κοπο να την κατεβασεις και να την κανεις setup!;)

Επιτέλους! Ευχομαι να μην την αλλάξουν την ημερομηνία και όλα να πάνε καλά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.:)

Επιτέλους! Ευχομαι να μην την αλλάξουν την ημερομηνία και όλα να πάνε καλά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.:)

η rom υπαρχει ηδη στην ace (και εχει δωθει ηδη σε καποιους:rolleyes: , και οι αριθμοι της ειναι ιδιοι με τους παραπανω, αλλα στο τελος το αρχειο γραφει test.exe, το οποιο θα αφαιρεθει οταν διατεθει προς το κοινο βεβαια.:)

sorry alla exo ligo berdefti kai den exo xrono na diabaso oles tis selides

mporite na mou an telika to 3600 exi ensomatmeno gps????????

please help

γιατι μπερδευτηκες ? :confused:

Εχει γραφτει αρκετες φορες οτι εχει .

"Ξυπναει" με την νεα ρομ ομως.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

γιατι μπερδευτηκες ? :confused:

Εχει γραφτει αρκετες φορες οτι εχει .

"Ξυπναει" με την νεα ρομ ομως.

sto site tis htc apla grafi oti den exi

to gps 8a inai sirf star lll????????

pio lete na paro to 3600 i to p3300

η rom υπαρχει ηδη στην ace (και εχει δωθει ηδη σε καποιους:rolleyes: , και οι αριθμοι της ειναι ιδιοι με τους παραπανω, αλλα στο τελος το αρχειο γραφει test.exe, το οποιο θα αφαιρεθει οταν διατεθει προς το κοινο βεβαια.:)

Σωστα μιλας! Εγω τα βρηκα αυτα τα αρχεια!;)

Σωστα μιλας! Εγω τα βρηκα αυτα τα αρχεια!;)

Ριξτε βρε παιδια σε κανενα rapidshare να κανουμε προωρο Πασχα και εμεις. ερχεται Σ/Κ και ειναι η καλυτερη ωρα για σκαλισμα!!! Τα ελληνικα τα παιρνουμε τη Δευτερα δεν πειραζει.

Αλλη του lvsw κ αλλη η official.

Ναι επιτελους βγηκε official WWE απο την htc με GPS enable..

ROM: 1.23.405.2

Radio: 1.38.00.11

ExtROM: 1.23.405.103

http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe

Δεν χρειαζεται τιποτα απλα συνδεεται το p3600 σας κ μετα τρεχεται την rom κ ολα ok.. :)

Κ οποιος θελει καθησα κ ευτιαξα ελληνικους χαρακτηρες στο dial-pad του τηλεφωνου. ;)

(!!!Δεν ειναι σε κανενα απο τα παραπανο download αυτο!!!)

http://img216.imageshack.us/img216/8816/screen001xv1.jpg

Πηγα να κανω upgrade και ειδα οτι εγω εχω την ROM: 1.23.800.2 και δεν προχωρισα συγκεκριμενα το αρχειο ειναι RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.800.2_6275_1.35.00.11_Ship.exe εξαλου η ACE Δευτερα αναφερει θα ανεβασει την καινουργια rom

To παρείγγειλα και εγώ σήμερα και από αύριο ή Δευτέρα θα το έχω. Εντυπώσεις μη περιμένετε γιατί οι δικές σας (θετικές επι το πλείστον) με οδήγησαν σε αυτή την επιλογή!!! Μπράβο στα παιδιά που βοηθούν άλλους χρήστες με τις εμπειρίες τους και μπράβο και σε αυτούς που λειτουργούν και ολίγο ως beta testers για να χαιρόμαστε τις συσκευές μας καλύτερα και με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Θα χρειαστώ όμως τη βοήθειά σας. Επειδή σε πολλά PDA έχουν αναφερθεί ψιλοπροβλήματα με τις μνήμες έχει αγοράσει καποιος από εσάς μία από τις παρακάτω μνήμες και τις λειτουργεί χωρίς πρόβλημα?

ATP mini Secure Digital miniSD 1GB 80x

D-Tec Pro High Speed mini Secure Digital miniSD 1GB 80x

Kingston mini Secure Digital miniSD 2GB 53x

Η τελευταία είναι διπλάσιας χωρητικότητας αλλά με πιο αργούς χρόνους εγγραφής-ανάγνωσης. Να επιλέξω μέγεθος ή ταχύτητα ? Ιδού η απορία.....

Πήρα κι εγώ ενα 3600 και με τη βοήθεια της ACE HELLAS κατάφερα να το κάνω να δουλεύει, αφού έβγαζε το κλασσικό (μέχρι να το μάθω με πέθανε) πρόβλημα με το not illegal rom. Έβαλα και το 800 custom rom και όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από τα ελληνικά. Κατέβασα το greek.rar αλλά στην εγκατάσταση του κολλάει μετά το restart σε άσπρη οθόνη, επίσης παρατήρησα με το καινούργιο rom αυτό το τρομερό voice recognition που έχει. Έχει βγεί αυτό σε ελληνικά ? Δηλαδή να καταλαβαίνει καλύτερα τη προφορά μας ?
Kill with Power !!!

Ριξτε βρε παιδια σε κανενα rapidshare να κανουμε προωρο Πασχα και εμεις. ερχεται Σ/Κ και ειναι η καλυτερη ωρα για σκαλισμα!!! Τα ελληνικα τα παιρνουμε τη Δευτερα δεν πειραζει.

Δεν ξερω αν μας μου επιτρεπουν να τα ανεβασω να τα παρετε ολοι ρε παιδια! Τα αρχεια ειναι τα original τις ace hellas!

Και για το gps αν μπορεις να μας πεις εντυπωσεις. Διαβασα οτι το τσιπακι της qualcomm που εχει δεν παει και πολυ καλα. Εκανες καμμια δοκιμη με destinator6?

Official HTC p3600 release WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS

Link Info : http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=19640

Και Download

http://rapidshare.com/files/22908060/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe.html

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Official HTC p3600 release WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS

Link Info : http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=19640

Και Download

http://rapidshare.com/files/22908060/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe.html

H ROM WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL EUROPEAN

Το εχω γραψει και 5 ποστς παρα πανω.

Περιμεντε την Official...;)

H ROM WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL EUROPEAN

Το εχω γραψει και 5 ποστς παρα πανω.

Περιμεντε την Official...;)

Ego tin perasa kai einai akrivos idia ta stoixeia me aytin pou edose o Murdof sto qtek forum. Ti paizei?

Και εγω την εχω βαλει (αυτη του lvsw δηλαδη) και παει σφαιρα. Εχει ομως αναφερθει οτι δεν ειναι αυτη η FINAL OFFICIAL - και ας εχει το ιδιο built number... βεβαια αυριο μπορει να πουν ΟΚ, μιας και θα την εχουν και οι ιδιοι OFFICIAL κανει released.

Και εγω την εχω βαλει (αυτη του lvsw δηλαδη) και παει σφαιρα. Εχει ομως αναφερθει οτι δεν ειναι αυτη η FINAL OFFICIAL - και ας εχει το ιδιο built number... βεβαια αυριο μπορει να πουν ΟΚ, μιας και θα την εχουν και οι ιδιοι OFFICIAL κανει released.

Ας ελπισουμε να ειναι αυτη και να μην εχουμε φλασαρισματα ξανα. Και εμενα σφαιρα παει, δουλευει και με D6 μια χαρα, δεν εκανα διαδρομη αλλα φιξαρε αρκετα γρηγορα. Ελεγαν οχι καλα πραγματα για το qualcomm που εχει μεσα, αλλα αν ειναι ανω του μετριου μια χαρα θα μας κατσει το GPS απο το πουθενα.

Ας ελπισουμε να ειναι αυτη και να μην εχουμε φλασαρισματα ξανα. Και εμενα σφαιρα παει, δουλευει και με D6 μια χαρα, δεν εκανα διαδρομη αλλα φιξαρε αρκετα γρηγορα. Ελεγαν οχι καλα πραγματα για το qualcomm που εχει μεσα, αλλα αν ειναι ανω του μετριου μια χαρα θα μας κατσει το GPS απο το πουθενα.

Το GPS του 3600 ειναι μια χαρα. Παιζει αριστα και συγκρίνεται ΑΝΕΤΑ με GPS Sirf III τσιπακια.

Με το πέρασμα νέας ROM που θα έχουμε από Δευτέρα της Ace, όταν περαστεί, υπάρχει περίπτωση να μας σβήσει τα contacts κτλ. ή απλά αναβαθμίζει το software?

Και για το gps αν μπορεις να μας πεις εντυπωσεις. Διαβασα οτι το τσιπακι της qualcomm που εχει δεν παει και πολυ καλα. Εκανες καμμια δοκιμη με destinator6?

Με destinator6 το εχω παει μια χαρα οταν κλειδωσει δεν ξεκλειδωνει το δουλευω Αθηνα κεντρο αλλα κε σε επαρχια που πηγαινω νομιζω με την νεα rom ειναι πιο γρηγωρο

Guest lagoudakis
Με το πέρασμα νέας ROM που θα έχουμε από Δευτέρα της Ace, όταν περαστεί, υπάρχει περίπτωση να μας σβήσει τα contacts κτλ. ή απλά αναβαθμίζει το software?
κανε συνχρονισμο τις επαφες σου με το outlook σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση μην κανεις γενικο backup