Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω μια ωραία ερώτηση...

Υπάρχει καποιο free software που να σου δίνει τη θέση κάποιας συσκευής GPS (στίγμα)?

ΠΧ. τις συντεταγμένες ενός χρήστη με GPS ppc...:ninja:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

9 δορυφόρους είχα λοκαρισμένους με εξαιρετικό σήμα απο τους 6 τουλάχιστον.είχε πρασινίσει ο τόπος :lol:

όπως όμως έχω προαναφέρει σε προήγουμενο πόστ, ορισμένες φορές τρώει το ζοράκι του και σε πετάει σε διπλανό δρόμο....

Τι να πω ρε παιδιά, μπορεί να έχω πέσει σε προβληματικό GPS, αλλά τι να κάνω να το πάω πίσω και τι να τους πω ! :lol:

Ειμαι κατοχος ενος P3600 εδω και 2 μηνες.Ειμαι απο τους ατυχους που αρχισε να ξεφλουδιζει στα μεταλικα σημεια η προσοψη.Οποτε και το πηγα στην ACE Hellas και μαλιστα τους ειπα πως δεν εχω αλλο κινητο και πως το χρειαζομαι για την δουλεια μου και οι τεχνικι μου ειπαν πως σε 2-3 ωρες το πολυ θα το εχουν ετοιμο.Φυσικα μεσα στην εγγυηση.δεν πληρωσα τιποτα.(ειχε και τις γρατζουνιτσες του)

Απο τους τυχερούς θες να πεις γιατι εμενα ειναι η τριτη εβδομάδα για προσοψη (ενα πιο παλιο μοντέλο που εχω) επι πληρωμη βεβαια και ακομα να το πάρω και φυσικα και εγω τα ιδια με σενα τους ειπα και το δικο μου ειχε και τις γρατζουνιτσες του

Τι να πω ρε παιδιά, μπορεί να έχω πέσει σε προβληματικό GPS, αλλά τι να κάνω να το πάω πίσω και τι να τους πω ! :lol:

τι να πείς...

φαντάσου, ο γενικός μου, ίδια ρομ με την δική μου,ιδια προγράμματα και έχει πρόβλημα με τις φωτός στους χρήστες, δεν του τις εμφανίζει...

αντε βγάλε άκρη τι μπορεί να φταίει

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολλή απλά να τους πεις το GPS ειναι προβληματικό και θα στο αλλάξουν αμέσως

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αληθεια αν ξεφλουδήση και σε εμάς η πρόσοψη αλλα εχούμε αλλαξη rom θα μας την αλλάξουν η θα φταίη η rom που ξρφλούδησε :!: :!: :!:

Τί σου έφτιαξαν ακριβώς; Αλλαξαν πρόσοψη;

Ναι μου αλλαξαν προσοψη...

Απο τους τυχερούς θες να πεις γιατι εμενα ειναι η τριτη εβδομάδα για προσοψη (ενα πιο παλιο μοντέλο που εχω) επι πληρωμη βεβαια και ακομα να το πάρω και φυσικα και εγω τα ιδια με σενα τους ειπα και το δικο μου ειχε και τις γρατζουνιτσες του

τι εχεις το κινητο 3 βδομαδες για αλλαγη προσοψης? εμενα το μονο προγμα που μου ειπαν ειναι απλα να το παο νωρις και θα το εχω σε 3 ωρες και ετσι και εγινε.ελπιζω μονο να μην ξεφλουδισει ξανα.

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

καλησπερα παιδια,εχω και γω p3600 απο χθες και αυτο που με παραξενευσαι ειναι πως ενω στο κουτι που το πηρα και οπου αλλου το ειδα κατω απο την καμερα γραφει 2,1 megapixels η συσκευη μου γραφει 2,0 megapixels...ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???? :O

καλησπερα παιδια,εχω και γω p3600 απο χθες και αυτο που με παραξενευσαι ειναι πως ενω στο κουτι που το πηρα και οπου αλλου το ειδα κατω απο την καμερα γραφει 2,1 megapixels η συσκευη μου γραφει 2,0 megapixels...ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???? :O

και μενα ετσι γραφει...

αμα μην πιανεσαι απο΄αυτο.

δεν εχει καμια τρελη διαφορα.:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ολα τα προγραμματα...Ειναι δοκιμασμενο και με Dest 6.1 και με Igo 2007 και με Papago.

Τερμα και τελειωσε αυτη η συζητηση. Τωρα αν εσυ εισαι αντιδραστικος (εκ φυσεως) η δεν μπορεις να το ρυθμισεις σωστα, ειναι αλλο θεμα!:)

Εμεις τι ειμαστε δηλαδη, μαγοι???:p

Na doso tora enan orismo gia ti "mageia" i na to afiso gia alli fora? :lol: :lol: :lol:

Na doso tora enan orismo gia ti "mageia" i na to afiso gia alli fora? :lol: :lol: :lol:

Aστο γιά άλλη φορά, περίμενε να ανεβάσει κανείς τίποτα μαγικές φωτογραφίες και το συζητάμε τότε. :lol:

Paidia, apo xtes phra sth katoxh tou ena P3600!

Se sxeh loipon me to Eten X500 pou eixa gia 4 meres, to P3600 einai:

1.Polu pio omorfo,

2.polu pio euxrhsto,

3.pio mikro,

4.me kaluterh katanomh barous,

5.kaluterh ais8hsh afhs twn koumpiwn sto daxtulo,

6.pio grhgoro

7.epipleon menu programmatwn (acrobat reader, zip, klp)

8. kaluterh o8onh (pio fwteinh). Sto X500, h o8onh einai ena upo-kitrino xrwma, kai oxi to xrwma tou pagou pou exei to P3600.

...

Antonis

Ksexases na peis oti einai pio lepto apo to asus p526 (afou ta metrises, den ta metrises?) k pio omorfo apo tin artemoula mou. Na min sou po oti exei kaliteri othoni apo tin athinoula. Episis, eidika me to eikoniko pliktrologio tou trinity, grafeis pio grigora apoti me to pliktrologio tou 9000. Stadar afto. Lira 100. Basika, i matrixotheoreia, tin opoia meleto ton teleftaio kairo, leei pos to 3600 afti tin periodo einai "the best ppc-phone-gps-laptop-kafetiera-polimixanima" ever!

(Pos? Den exei vgei akoma to asus? K pote afto itan provlima gia tous "aplous xristes" aftou tou forum??? ... :lol: :lol: :lol: )

:ninja: (eimai allou leme!!!)

10...12 ωρες.την πρωτη φορα και την δευτερη αλλες τοσες για να ανοιξει καλα η μπαταρια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia, apo xtes phra sth katoxh tou ena P3600!

Se sxeh loipon me to Eten X500 pou eixa gia 4 meres, to P3600 einai:

1.Polu pio omorfo,

2.polu pio euxrhsto,

3.pio mikro,

4.me kaluterh katanomh barous,

5.kaluterh ais8hsh afhs twn koumpiwn sto daxtulo,

6.pio grhgoro

7.epipleon menu programmatwn (acrobat reader, zip, klp)

8. kaluterh o8onh (pio fwteinh). Sto X500, h o8onh einai ena upo-kitrino xrwma, kai oxi to xrwma tou pagou pou exei to P3600.

Δεν πρόσεξες στο X500 οτι οπου και να ακούμπαγες την οθόνη του στην μέση εκανε κατι σαν να πέταγες μια πέτρα σε νερό ? και οχι στο σημείο που την ακούμπαγε με το πενάκη η το δάκτηλο. Ενώ κανένα Qtek η htc δεν κάνη? Η εχει δει κανείς tft h lcd οθόνη να κάνη αυτό που κάνη το X500? Εγω είχα το X500 για 3 μέρες το μόνο σωστό πού είχε ηταν το gps.

Δεν πρόσεξες στο X500 οτι οπου και να ακούμπαγες την οθόνη του στην μέση εκανε κατι σαν να πέταγες μια πέτρα σε νερό ? και οχι στο σημείο που την ακούμπαγε με το πενάκη η το δάκτηλο. Ενώ κανένα Qtek η htc δεν κάνη? Η εχει δει κανείς tft h lcd οθόνη να κάνη αυτό που κάνη το X500? Εγω είχα το X500 για 3 μέρες το μόνο σωστό πού είχε ηταν το gps.

Το έχω δεί, όλα τα Χ500 έτσι είναι, θα προτιμούσα να μην συμβαίνει αλλλά δεν δημιουργεί και πρόβλημα στη χρήση. Το προτιμάω από το να ξεβάφει η να ξεφλουδίζει. :lol:

Τι δεν σου έκανε σωστά γιά πες μας.

Το έχω δεί, όλα τα Χ500 έτσι είναι, θα προτιμούσα να μην συμβαίνει αλλλά δεν δημιουργεί και πρόβλημα στη χρήση. Το προτιμάω από το να ξεβάφει η να ξεφλουδίζει. :lol:

Τι δεν σου έκανε σωστά γιά πες μας.

πχ Δεν εχει MSN το εχω παντα ανοικτο το MSN μου χρειαζεται οποτε εκανα restart μου εχανε παντα τα setings mms gprs και καθε φορα τα εψαχνα

πχ Δεν εχει MSN το εχω παντα ανοικτο το MSN μου χρειαζεται οποτε εκανα restart μου εχανε παντα τα setings mms gprs και καθε φορα τα εψαχνα

Αν πέταγες το Connection Wizard της ΕΤΕΝ θα σου είχε λυθεί το πρώτο πρόβλημα κι αν έβαζες στη Ελληνική ROM το Live messenger από τα crossbow θα είχες ακόμα περισότερες δυνατότητες από το MSN. Αλλο ? :D

Ksexases na peis oti einai pio lepto apo to asus p526 (afou ta metrises, den ta metrises?) k pio omorfo apo tin artemoula mou. Na min sou po oti exei kaliteri othoni apo tin athinoula. Episis, eidika me to eikoniko pliktrologio tou trinity, grafeis pio grigora apoti me to pliktrologio tou 9000. Stadar afto. Lira 100. Basika, i matrixotheoreia, tin opoia meleto ton teleftaio kairo, leei pos to 3600 afti tin periodo einai "the best ppc-phone-gps-laptop-kafetiera-polimixanima" ever!

(Pos? Den exei vgei akoma to asus? K pote afto itan provlima gia tous "aplous xristes" aftou tou forum??? ... :lol: :lol: :lol: )

:ninja: (eimai allou leme!!!)

O τζιτζιφιογκος Νιτσα χτυπησε παλι....Ειπαμε εσυ χρειαζεσαι ειδικους χαρτες soglano....kias!:lol:

άσχημο νέο που αφορά Xda-Developers και κατ'επέκταση τα windows mobile....

xda-developers ROM image archive will be taken down

For years and years, xda-developers has offered access to a collection of ROM images for 'our' phones. These images, often released by mobile carriers or device resellers, contained a version of the Microsoft Windows Mobile OS (or one of its predecessors) as well as customization added by one or more OEMs in the chain.

Offering these ROMs has been an invaluable resource to many developers and enthousiasts. Every once in a while someone uploaded an image that was not supposed to be released yet, but when Microsoft or someone else complained we immediately took it down. Recently Microsoft has begun to complain on a different level, asking us to remove _all_ the ROM images.

We've argued with them that although these ROM images contain Microsoft software, having them online in no way hurts Microsoft's interests because Microsoft gets its money whenever anyone buys a device with their OS on it, and they do not stand to make any more money until the next device is bought.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω στο π3600 ως ηχο κλησης ενα mp3? ευχαριστω πολυ...

Αμα πατησεις με το stylus πανο σε ενα mp3 ανοιγει ενα popup κατω κατω λεει ωρισμός ως ηχου κλησης. ;)

καλησπερα παιδια,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω στο π3600 ως ηχο κλησης ενα mp3? ευχαριστω πολυ...

περνας μεσα το mp3 στο τηλ.σου.

ειτε με το usb ειτε με το bluetooth.

και πηγαινεις

εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/ηχος...και το βρισκεις εκει.

για ποιο αναλυτικα...!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θεμα θεωρειται ληξαν:)

εβαλε κανεις τη νεα rom? (προηγουμενη dopod, αλλα καθαρισμενη απο dopod customisations, με προσθηκη των 'πρασινων' της HTC)?

επισης δοκιμασε κανενας το νεο 'εργαλειο' για baked rom??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295113

το θεμα θεωρειται ληξαν:)

εβαλε κανεις τη νεα rom? (προηγουμενη dopod, αλλα καθαρισμενη απο dopod customisations, με προσθηκη τωμ πρασινων της HTC)?

Δεν λενε και πολυ καλα πραγματα στο XDA...

Δεν την εχω βαλει ακομα, αλλα το σκεφτομαι...