christou Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μου λέτε δηλαδή να παραμείνω στην εργοστασιακή.Δεν είναι και τρομερή η αλλαγή.Ίσα ίσα που θα μου δημιουργήσει πρίβλημα με την μπαταρία. σε μενα παντως με την νεα radio 1.50.08.11 η αυτονομια εχει αυξηθει κατακορυφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μου λέτε δηλαδή να παραμείνω στην εργοστασιακή.Δεν είναι και τρομερή η αλλαγή.Ίσα ίσα που θα μου δημιουργήσει πρίβλημα με την μπαταρία. Ποια εκδοση εχεις...? Η Εργοστασιακη ειναι η 1.20.xx εαν θυμαμαι καλα. Εγω εχω την 1.40.xx κατι εαν θυμαμαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Παιδιά μέχρι στιγμής η radio 1.40.xx.00 έχει αποδειχτεί η καλύτερη από πλευράς μπαταρίας αλλά και συνδεσιμότητας κλπ. Τσεκαρισμένο σε περιοχή που δεν είχα σήμα, πιάνει τώρα και η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο.... η 1.50.χχ έχει γενικά προβλήματα όπως αναφέρουν και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Δώστε μου ένα link να κατεβάσω την 1,40 τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Δώστε μου ένα link να κατεβάσω την 1,40 τότε ht@p://rapidshare.com/files/52393843/Trinity_Radio-1.46.00.11-1.46.30.11.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ουυπς!!!File not found...Άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ουυπς!!!File not found...Άλλο? http://trinityguides.info/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=66 Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 http://trinityguides.info/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=66 Ευχαριστώ ρε παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Καλησπερα ,που μπορω να βρω το HTC Home που να παιζει στην συσκευη μας ,εχω βαλει την indigo-2 kai radio 1.50 ,γιατι καποια που κατεβασα απο το XDA δεν μου δινουν την δυνατοτητα να κανω ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 παιδια καλημερα,εχθες για πρωτη φορα επιασα 11 απο τους δωδεκα δορυφορους μεσα στο καταμαραν (μεσα) και παρα την κινηση του σκαφους κλειδωσε αρκετα γρηγορα μπορω να; πω οτι εντυπωσιαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ευχαριστώ ρε παίδες Τελικα απαιτειται hard reset???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Τελικα απαιτειται hard reset???:O Με την 1,46 όχι.Αυτή έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Με την 1,46 όχι.Αυτή έβαλα Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα μπορειτε να μου πειτε τη διαδικασια για να την περασω(την radio μονο)?? Φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα και μετα χρειαστει hard reset....ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Φιλε μου ποια radio εβαλες,την 1.46.00.11 ή την 1.46.30.11??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα μπορειτε να μου πειτε τη διαδικασια για να την περασω(την radio μονο)?? Φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα και μετα χρειαστει hard reset....ευχαριστω.... Ακολούθησε τον οδηγό: http://trinityguides.info/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=66 Λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνεις hard-reset ωστόσο πριν ξεκινήσεις καλό είναι να κάνεις backup για να είσαι σίγουρος ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ακολούθησε τον οδηγό: http://trinityguides.info/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=66 Λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνεις hard-reset ωστόσο πριν ξεκινήσεις καλό είναι να κάνεις backup για να είσαι σίγουρος ;) Λοιπον φιλε μου την περασα την rom αλλα στις πληροφοριες συσκευης δν εχει αλλαχτει η εκδοση της rom...ειναι φυσιολογικο αυτο? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας! Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ξυπνητήρι που να βαράει ακόμα και αν είναι το τηλ στο αθόρυβο, και αν ναι, ποιό είναι! Και έναν καλό music player γιατί με τον wmp όταν βάζω να μου ανοίξει κάποιον φάκελο δεν μου ανοίγει και τους υποφακέλους του! Αυτά,ευχαριστώ! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Λοιπον φιλε μου την περασα την rom αλλα στις πληροφοριες συσκευης δν εχει αλλαχτει η εκδοση της rom...ειναι φυσιολογικο αυτο? :wacko: Την έκδοση του Radio κοίταξε, η έκδοση της ROM λογικό είναι να μην έχει αλλάξει... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας! Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ξυπνητήρι που να βαράει ακόμα και αν είναι το τηλ στο αθόρυβο, και αν ναι, ποιό είναι! pTravel Alarm 2.7.3 :) Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Την έκδοση του Radio κοίταξε, η έκδοση της ROM λογικό είναι να μην έχει αλλάξει... Ουτε η εκδοση του radio αλλαξε...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 pTravel Alarm 2.7.3 :) Ευχαριστώ πολύ ομοιοπαθή! Και έναν καλό music player γιατί με τον wmp όταν βάζω να μου ανοίξει κάποιον φάκελο δεν μου ανοίγει και τους υποφακέλους του! Αυτά,ευχαριστώ! Αυτό μας έμεινε! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Αυτό μας έμεινε! Σε Music player δεν μου έρχεται κάτι αλλά σε media player βάλε τον Core Player ή τον TCPMP, που παίζουν τα πάντα.:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Σε Music player δεν μου έρχεται κάτι αλλά σε media player βάλε τον Core Player ή τον TCPMP, που παίζουν τα πάντα.:) Πρώτα απο όλα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Το θέμα όμως είναι ότι έχω τον TCPMP και παίζει τα πάντα όπως λές, αλλά δεν μπορεί να τον διαχειρηστεί το bluetooth! Υ.Γ.: Μήπως είμαι λίγο περίεργος?:lol::blink::lol: Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Υ.Γ.: Μήπως είμαι λίγο περίεργος?:lol::blink::lol: Μεταξύ μας -μη βγει παραέξω!!!- σαν να μου φαίνεται πως είσαι λιγο!!!!!:lol::lol: Τι ακριβώς εννοείς δεν τον διαχειρίζεται το ΒΤ?? :O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts