firiel Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα/παρατήρηση με/για ΟΛΕΣ τις ROM που έχω δοκιμάσει (και είναι πολλές). Μετά από reset η συσκευή μου αφήνει περίπου 24 ΜΒ ελεύθερα με φορτωμένα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ, μετά από μισή μέρα και με όποια χρήση (μεγάλη ή μικρή) η ελευθερή μνήμη πέφτει στα 16 MB, γιατί γίνεται αυτό? Τη μνήμη τη μετράω μετά από την εκτέλεση του FREEram των sktools. Οπότε έχει καθαρίσει και λίγο η μνήμη. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Βρε παιδιά πείτε μου και μένα γι'αυτο με τη ROM :( και μένα μου γράφει οτι αποσυνδέεται το USB και βγαίνει κι απο το ActiveSync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 S.O.S!!!!!Πήγα να κάνω αναβάθμιση radio σε 1,50 αλλά κάποια αποσυνδέθηκε το usb!Κάπου πρέπει να έχει πρόβλημα η θήρα από το κινητό.Τώρα το κάνω restart και μου γράφει NO GSM!!!Δεν ανοίγει καθόλου!Help please!!!!!! ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ????? Για προσπάθησε αυτό αλλά δεν υπόσχομαι πολλά Κράτα πατημένο το Power button και της καμερας το κουμπί μαζί και βάλε τη γραφίδα στην τρύπα για soft reset. Σε βάζει σε bootloader ? Αν ναι τότε έπιασε, βάλε το USB καλώδιο και ξαναπαίρνα το radio Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Για προσπάθησε αυτό αλλά δεν υπόσχομαι πολλά Κράτα πατημένο το Power button και της καμερας το κουμπί μαζί και βάλε τη γραφίδα στην τρύπα για soft reset. Σε βάζει σε bootloader ? Αν ναι τότε έπιασε, βάλε το USB καλώδιο και ξαναπαίρνα το radio[/quote Πάω να κάνω update και μου σταματάει στο 7%.Λέει error 270.The image file is corrupted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 έχεις άλλο radio ? Ξανακατεβασέ το Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 έχεις άλλο radio ? Ξανακατεβασέ το Όχι δεν έχω.Δώσε μου ένα link με μια radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Όχι δεν έχω.Δώσε μου ένα link με μια radio Δεν φταίει αυτό.Βρήκα και άλλη radio αλλά τα ίδια...Τι γίνεται ρε παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Δεν φταίει αυτό.Βρήκα και άλλη radio αλλά τα ίδια...Τι γίνεται ρε παιδιά?? hard reset ? Κάνει τίποτα ? αλλιώς Xmm βάλε την επίσημη ROM Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αυτό με το σταμάτημα στο 7% το βγάζει και σε μένα... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik11 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Είμαι κάτοχος μιάς ημέρας ενός HTC p3600 πως μπορώ να δω άν είναι ενεργοποιημένο το GPS, κι αν δεν είναι από που μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Είμαι κάτοχος μιάς ημέρας ενός HTC p3600 πως μπορώ να δω άν είναι ενεργοποιημένο το GPS, κι αν δεν είναι από που μπορώ να το κατεβάσω; για να το καταλαβεις αμεσως κοιταξε αμα υπαρχει στις ρυθμισεις το εικονιδιο GPS.αλλιως κατεβασε το απο το forum του Ρ3600. http://www.qtek.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Αν η συσκευή είναι αγγλική δεν υπάρχει τέτοιο πράμα! Θέλει ρυθμισούλα στη registry. Να το ψάξω στις σημειώσεις μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 S.O.S!!!!!Πήγα να κάνω αναβάθμιση radio σε 1,50 αλλά κάποια αποσυνδέθηκε το usb!Κάπου πρέπει να έχει πρόβλημα η θήρα από το κινητό.Τώρα το κάνω restart και μου γράφει NO GSM!!!Δεν ανοίγει καθόλου!Help please!!!!!! Τελικά το έστειλα στην ACE.Δεν βρήκα άκρη τελικά.Τώρα ο Θεός και η ψυχή τους...Λέτε να με σφάξουν?Επειδή έχω επιχειρήσει αναβάθμηση στην radio αλλά με WM5 θα με καλύψει η εγγύηση?Το κάλυμα κάτω ξεφλουδίστικε επειδή μου έπεσε και φαίνεται λίγο η γρατσουνιά.Να την αλλάξουν?Ποιός ξέρει...Θα μου έρθει κανά κουστουμάκι καλό βλέπω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 PARGINOS εύχομαι να μην σου κοστίσει κάτι ή τουλάχιστον να σου κοστίσει η επισκευή λίγα. Πάντως ενημέρωσέ μας για να ξέρουμε και εμείς τις συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Peter Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 για να το καταλαβεις αμεσως κοιταξε αμα υπαρχει στις ρυθμισεις το εικονιδιο GPS.αλλιως κατεβασε το απο το forum του Ρ3600. http://www.qtek.gr/ Εμενα δεν μου βγαζει ουτε gps εικονιδιο ουτε τιποτα απλα οταν εκανα εγκατασταση το destinator 7 εβαλα στις ρυθμισεις κεραια com 9 και ταχυτητα 115200. Μετα απο λιγο συνδεεται στην κεραια και ποιανει σημα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Καλημέρα κατ'αρχήν...Είμαι στις μαύρες μου...Έχω στείλει το 3600 στην ACE για...φτου και απ'την αρχή δουλειά.Μιλάμε έχω τρελαθεί.Ούτε backup δεν μπορώ να κάνω.Αφού ήρθαν έτσι,δυστυχώς τα πράγματα θα το στήσω από το μηδέν.Για todayscreen να κρατήσω το spb pocketplus?Να βάλω spb mobileShell?Κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Γεια χαρά, Ψάχνω να βρω BT ακουστικό που να παίζει με το destinator και όχι μόνο, να περνάει δηλ. όλους τους ήχους στο ακουστικό όπως γίνεται όταν βάζουμε τα ενσύρματα ακουστικά. Εχει κανείς κάτι να προτείνει ? Κανείς καμιά πληροφορία για το παραπάνω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 kalispera tin boitheia sas parakalo den exo prosvasi sto inernet otan syndeo to ppc me to laptop meso usb kai me to activesync enoo ta panta doyleyoyn kanonika me to activsync den exo internet kapoia voitheia pls ...eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 δοκιμασες στις επιλογες συνδεσης του active να του πεις ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 poy akrivos? einai ayti h epilogi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 kalispera tin boitheia sas parakalo den exo prosvasi sto inernet otan syndeo to ppc me to laptop meso usb kai me to activesync enoo ta panta doyleyoyn kanonika me to activsync den exo internet kapoia voitheia pls ...eyxaristo start/settings/connections/isb to pc -> uncheck it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 panaros eyxaristo file...doylepse kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 παιδες γεια σας, εχω το εξης κουλο προβλημα με το DrYAR-Bluetooth 1.6 wm5 δεν μου αποθηκευει το ονομα της συσκευης που του δινω βαζει ειτε ενα τετραγωνακι ειτε το rd/ καμια ιδεα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Καλησπερα παιδες, ψαχνωντας το net για λευκο p3600 και αφου βεβαιωθηκα οτι δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα βρηκα τα παρακατω sites: http://www.smartdevicesdirect.co.uk http://www.smartphonesdirect.co.uk http://www.superetrader.co.uk Ξερεται τιποτα για την αξιοπιστια τους? Και επισης αν το παραγγειλω απο Αγγλια υπαρχουν ασυμβατοτητες που δεν μπορουν να διορθωθουν π.χ. ελληνικοι χαρατηρες ελληνικα wm κτλ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts