GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εμένα με την 2.01 SE αλλά με το γνήσιο SPL και Radio κρατάει 5-6 ημέρες. Με τα γνήσια WM5 κρατούσε 4-5 ημέρες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Και εμένα η μπαταρία είναι μία χαρά. Με καθημερινή χρήση ΒΤ και Ασύρματου δικτύου (όχι όλη μέρα αλλά συχνά πυκνά στην διάρκεια της ημέρας άντε και με καμμία πλοήγηση, και 20 με 30 λεπτά ομιλίας....κρατάει τουλάχιστον δύο ημέρες για τα καλά....αν δεν κάνεις τίποτα θα κρατήσει και παραπάνω πιστεύω! PS. Bravo Δημήτρη για ακόμα μία φορά έγραψες...... Άντε να φτιάξεις και την διπλή με επιλογή γαι όποιον θέλει ελληνικά ή αγγλικά και μετά δεν θα μείνει τίποτα που να μην έχεις φτιάξει....Μπράβο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ετοιμη η ρομ.... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1272026#post1272026 Κ οι ρυθμίσεις των provider's τωρα λοιγικα πρεπει να λειτουργουν... Ευχαριστω.... Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εάν σου πω ότι μιλάω κατά μέσο όρο 15 λεπτά την ημέρα θα το πιστέψεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ετοιμη η ρομ.... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1272026#post1272026 Κ οι ρυθμίσεις των provider's τωρα λοιγικα πρεπει να λειτουργουν... Ευχαριστω.... εισαι πρωτος!!! την κατεβαζω ηδη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εφτιαξα κ του LSVW σε Ελληνικα.... Τελικα ο φιλος ο katsj ειχε δικιο απο οτι φενεται.... Η ROM ειναι πολλη πιο σταθερη απο οποιαδηποτε αλλη. Κ των ευχαριστω που μου το ειπε. :) Το απογευμα μαλλον θα την κανω upload.... Αφαιρεσα καποια πραματα... π.χ. Java , Audio manager (Οποιος τα θελει μπορει κ να τα κατεβασει) ;) K προσθεσα Windows autoupdate k customer feedback. Ευχαριστώ Δημήτρη περιμένω να την κατεβάσω και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Νομίζω ότι με την συγκεκριμένη έκδοση θα κάτσω πολύ καιρό!:lol: Πάντως δεν έχει κανένα από τα κολλήματα της TE του mUN η οποία ήθελε μέχρι και 3 reset μερικές φορές για να ανοίξει το GSM! Εύχομαι να έχεις λύσει και το πρόβλημα με τα MMS. Αλήθεια έκανες καμμία δοκιμή σε αυτό το πρόβλημα; Αλλιώς ας είναι καλά τα cabακια! Αν και με την ΤΕ την δικιά σου το κινητό με Cosmote δεν καταλάβαινε καν αν του έχουν στείλει MMS! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 αν εχειs την δυνατοτητα βρεs μια 3G συσκευη αλληs εταιριαs (νοκια-σονυ ερκ.-μοτορολα)κτλ.και για κανα δυο μερεs συγκρινε το 3G! στο ppc στην πραξη ειναι σχεδον ανυπαρκτο!!!:mad: Φίλε s_wind εγώ εδώ στην επαρχία δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με Cosmote και 3G τα οποία λειτουργούν άψογα και χωρίς καμμία διακοπή! Με την 1.41 ROM να έχει καλύτερη συμπεριφορά οριακά σε σχέση με την 1.38! Οπότε μάλλον φταίνε οι εταιρίες κινητής στην Αθήνα. Τώρα την τελευταία φορά που ήμουν Αθήνα με το Nokia N73 αναγκάστηκα να το γυρίσω σε 2G μιας και μου έκοβε την συνομιλία αρκετές φορές την ώρα που οδηγούσα (ελπίζω να μην έχουμε κανέναν της τροχαίας εδώ γιατί με τα πρόστιμα τα καινούργια θα έπρεπε να πουλήσω όλες μου τις συσκευές για να την βγάλω καθαρή!) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εύχομαι να έχεις λύσει και το πρόβλημα με τα MMS. Αλήθεια έκανες καμμία δοκιμή σε αυτό το πρόβλημα; Αλλιώς ας είναι καλά τα cabακια! Αν και με την ΤΕ την δικιά σου το κινητό με Cosmote δεν καταλάβαινε καν αν του έχουν στείλει MMS! :lol: Ναι πιστευω πως τα προβληματα δεν θα υπαρχουν πια... Αλλα δοκιμαστετο κ πειτε μου.... Παντως εαν με τα cabakia σας δουλευαν τα mms τοτε σιγουρα δουλευουν πια. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ακριβως ετσι!!!ειχα παει 3 μερες λονδινο και δουλευε αψογα το 3g με το που ηρθα αθηνα,αλλου εχω φουλ και αλλου για τα μπαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ολα τελεια με τη ROM, αλλα οι ρυθμισεις και παλι δεν παιζουν (εχουν cosmote ρυθμισεις standard) και στις συνδεσεις και στα mms. Και με χειροκινητη αλλαγη, παιρνει παλι comote mms για συνδεση. Δεν πειραζει, τα cabakia παιζουν μια χαρα. Thanks again:) edit: παλι γυρναει στο tim mms server συνδεση με cosmote mms, και μετα το cabaki. Δεν τη βγαζεις την αυτοματη ρυθμιση να χρησιμοποιουμε τα cabakia σου βρε Δημητρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ολα τελεια με τη ROM, αλλα οι ρυθμισεις και παλι δεν παιζουν (εχουν cosmote ρυθμισεις standard) και στις συνδεσεις και στα mms. Και με χειροκινητη αλλαγη, παιρνει παλι comote mms για συνδεση. Δεν πειραζει, τα cabakia παιζουν μια χαρα. Thanks again:) edit: παλι γυρναει στο tim mms server συνδεση με cosmote mms, και μετα το cabaki. Δεν τη βγαζεις την αυτοματη ρυθμιση να χρησιμοποιουμε τα cabakia σου βρε Δημητρη? Δημήτρη και μένα μου κάνει τα ίδια! Μπορείς να ανεβάσεις την ROM σου χωρίς την αυτόματη ρύθμιση; Δεν πιάνουν χώρο τα cabακια στην SD! ;) Πάντως κατά τα άλλα έκανες πάλι υπέροχη δουλειά!!!! ΑΨΟΓΟΣ! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άλλο ένα κουφό. Μόλις ανοίξει η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης. Εάν την βγάλεις και την ξαναβάλεις όλα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 πο-πο την πεταξανε στο site τηs ace-hellas χαμοs θα γινει παλι!!!μην παρασερνετε τουs χριστεs θα χασουν την εγγυηση τουs λενε!!!χαχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άλλο ένα κουφό. Μόλις ανοίξει η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης. Εάν την βγάλεις και την ξαναβάλεις όλα ΟΚ Γιώργο και μένα το έκανε την πρώτη φόρα αλλά ποτέ ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ετοιμη η ρομ.... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1272026#post1272026 Κ οι ρυθμίσεις των provider's τωρα λοιγικα πρεπει να λειτουργουν... Ευχαριστω.... thanks...ausdim...:) :) :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannop Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 εφτασε πλεον σε στοκ και η λευκη προσοψη (μπρος-πισω) εργοστασιακη, αλλα θα πρεπει να παραγγειλετε και silver keypad. Εγω τα εβαλα μολις τωρα παραγγελία!!!:D http://cnn.cn/shop/3600dopod-d810-white-housing-p-1699.html http://cnn.cn/shop/p3600-silver-keypad-p-1664.html Φίλε Panaros μήπως παίζουν κάπου οδηγίες για την αντικατάσταση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άλλο ένα κουφό. Μόλις ανοίξει η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης. Εάν την βγάλεις και την ξαναβάλεις όλα ΟΚ εμενα δεν το εκανε γιωργο!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 εμενα δεν το εκανε γιωργο!!!:) Έφτιαξε τελικά....Ένα πρόγραμμα που ξεκινούσε στην taskbar έκανε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μια ερώτηση: Στη καινούρια rom με WM6 (thanks ausdim! ) το smartdial δεν φαίνεται να αναγνωρίζει ελληνικές επαφές. Έτσι είναι ή κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μια ερώτηση: Στη καινούρια rom με WM6 (thanks ausdim! ) το smartdial δεν φαίνεται να αναγνωρίζει ελληνικές επαφές. Έτσι είναι ή κάνω κάτι λάθος; Ετσι ειναι! Προσωπικά το smartdialing δεν μου αρεσε ποτε. Το θεωρούσα υπερβολικά αργό. Ειμαι φανατικός οπαδός του easydial το οποιο δεν λειπει ποτέ από το κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrog Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 το blimkeys δουλευει αψογα και σε wm5 και σε wm6 rom. και για 160 sms αψογοτατα. Τι ακριβως δε σου δουλευει? To egkathisto kai otan kano soft reset kollaei to p3600 se mia leuki othoni.Prin deiksei to logotypo ton windows mobile.Kai meta anagkastika hard reset:((((( Einai krima giati einai to kalitero input panel gia sms pou exo dei kai 100% customisable... Kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια σκοπευω να το χτυπησω το p3600 αλλα απο το play 247 που εχω δει εχει wm5, υπαρχουν ελληνικα wm6 για αυτη τη συσκευη και αν ναι αυτα τα δινει η εταιρια, η αγοραζονται εξτρα .??????? απο προβλημματα σχετικα με κολληματα , οθονη, ηχος,τι παιζει ειναι καλα η δημιουργουν προβλημμα ??????? σερβις εδω στην ελλαδα αντιμετωπισε κανεις προβλημμα, ειναι συνεργασιμοι η μεχρι να πουλισουν την συσκευη και μετα περα βρεχει?????? ρωταω παιδια γιατι τα λεφτα ειναι πολλα ευχαριστω καθε απαντηση θα ειναι ευπροσδεκτη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 dokimase kanenas to destinator 7 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παιδια σκοπευω να το χτυπησω το p3600 αλλα απο το play 247 που εχω δει εχει wm5, υπαρχουν ελληνικα wm6 για αυτη τη συσκευη και αν ναι αυτα τα δινει η εταιρια, η αγοραζονται εξτρα .??????? απο προβλημματα σχετικα με κολληματα , οθονη, ηχος,τι παιζει ειναι καλα η δημιουργουν προβλημμα ??????? σερβις εδω στην ελλαδα αντιμετωπισε κανεις προβλημμα, ειναι συνεργασιμοι η μεχρι να πουλισουν την συσκευη και μετα περα βρεχει?????? ρωταω παιδια γιατι τα λεφτα ειναι πολλα ευχαριστω καθε απαντηση θα ειναι ευπροσδεκτη......προσωπικα 2 μηνες τωρα δεν εχω κανενα προβλημα,τα 6 κυκλοφορουν απο διαφορους χρηστες,τα βαζεις με προσωπικη ευθυνη,απλα σου καταργουν την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 παίδες μερικές ερωτήσεις, είμαι ανάμεσα στο p3600 και το eten x800. Αυτά που με προβληματίζουν είναι τα εξής: 1. με 64mb ram μπορεί να ανταποκριθεί σε εφαρμογες όπως destinator κλπ? 2. H htc γιατί το δίνει με wm5.0 και όχι με 6.0; Καινούριο pocket pc δεν είναι; Στα επόμενα firmware απο την htc θα έχει wm6.0; Αυτό το firmware που κυκλοφορεί εδώ με 6.0 δεν είναι ελληνικό έτσι? 3. To gps θέλει διαδικασία για να δουλέψει? πόσο καλό σήμα πιάνει. Γιατί από ότι είδα το eten x500 έχει φοβερο σήμα στο gps και λογικά θα έχει καλό και το x800 4. Ραδιόφωνο δεν έχει έτσι? Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts