PARGINOS Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Καλημέρα φίλοι μου!Δεν σας ξάχασα.Έχω το 3600 στα χέρια μου επιτέλους!!!Το πήρα από τα multirama.Το μενού είναι στα Αγγλικά!!!Μου είπαν οτι έχει Ελληνικό μενού και ότι έχει την rom με το gps αλλά Ελλινικά δεν βλέπω...Πως θα κάνω να έχει Ελληνικά?Βοηθείστε με να το στήσω λίγο και πεστε μου κανα πρόγραμμα. Ξέρω γίνομαι σίγουρα κουραστικος αλλά μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε θα με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ πολύ?Ας μου στείλει ένα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Κανονικά, θα πρέπει να υπάρχει μέσα στα Settings επιλογή για ελληνικά... Τώρα αν δεν έχει, και πρέπει να τα περάσεις εσύ, θα πρέπει να μπεις στα forum της Qtek για να τα κατεβάσεις απο εκεί... Απλά δες την έκδοση της ROM που έχεις, μήπως και χρειάζεται αναβάθμηση... (Η αναβάθμιση για την ROM υπάρχει και αυτή στα επίσημα forums της qtek-htc) http://www.qtek.gr/forum Κάνε register και στο forum του P3600 θα βρεις και τα δυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Κανονικά, θα πρέπει να υπάρχει μέσα στα Settings επιλογή για ελληνικά... Τώρα αν δεν έχει, και πρέπει να τα περάσεις εσύ, θα πρέπει να μπεις στα forum της Qtek για να τα κατεβάσεις απο εκεί... Απλά δες την έκδοση της ROM που έχεις, μήπως και χρειάζεται αναβάθμηση... (Η αναβάθμιση για την ROM υπάρχει και αυτή στα επίσημα forums της qtek-htc) http://www.qtek.gr/forum Κάνε register και στο forum του P3600 θα βρεις και τα δυο!!! Σε υπερευχαριστώ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Πάρε και το Link: :D :D :D http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=3676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 θα με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ πολύ?Ας μου στείλει ένα pm Διάβασε ποιο πριν σε αυτό το topic και ψάξε για τα ελληνικά από την qtec, θα το βρείς χρονολογικά στο topic μαζί με το update της HTC για το gps A κάποιος το κανε για σενα, τυχεράκια Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παίδες, μόνο εγώ αντιπετωπίζω πρόβλημα με το forum της qtek? Κάνω νέα εγγραφή κ μου βγάζει database error μετά απο λίγη ώρα. Οι παλιοί χρήστες προφανώς δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά όσοι κάνουν τώρα εγγραφή είναι όλα ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 paidia hellllllllpppppppppp pls molis anoigo tin syskeyh moy moy vgazei to akoloytho minima kai kolaei (no language dat) einai h deytera fora poy moy to kanei mesa se mia vdomad tin proti fora poy synevei ekana hard reset kai to xanestisa to ppc pali apo tin arxi ,,,kamia idea na min katfygo pali se hard reset kai giati symveneia ayto ?????pls help :( :(.............minima deytero telika ekana ena soft reset kai xekolise kapoios aneferekati gia ena porgrama gia back up to sprite ..ekana back me to sprite tora xerei na moy an sto backup perlimavanei kai tis epafes me ta tilefona kai ta rogramata poy exo egatasti poy vriskonte omos stin cd card???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Είναι παλαβός ο τύπος!!! :D:D:D root2 την περνάς τώρα;; Πρέπει να είναι SuperCID η συσκευή σου για να την flashάρεις;;; Γιατί βλέπω γράφει: Update Guide: 1) Update SPL: HARD-SPL 2) Update GSM: GSM_1.41.00.11 3) Update ROM: 20070506_LVSW_Trinity_WM6_v2.0.0.4 Αν απλά τρέξω την ROM δεν περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα;; Αν τη βάλεις πες τι έκανες... :) Μετά απο αυτή τη διαδικάσια ειναι εύκολο να επιστρέψουμε στα WM5 αν χρειαστει? Αν απλα τρέξουμε το update utlity της HTC το επισημο θα εγκατασταθει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Βγήκε και η final tou mun http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305133 Τελικά που θα καταλήξουμε δεν ξέρω, αλλά μου αρέσει. OK το 2ο μπορώ να καταλάβω αν έγινε σωστά το 1ο (SPL) πως μπορώ να δω αν έγινε updated ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παίδες, μόνο εγώ αντιπετωπίζω πρόβλημα με το forum της qtek? Κάνω νέα εγγραφή κ μου βγάζει database error μετά απο λίγη ώρα. Οι παλιοί χρήστες προφανώς δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αλλά όσοι κάνουν τώρα εγγραφή είναι όλα ok? φιλε μου αν δεν εχεις συσκευη αγορασμενη απο ελλαδα με σφραγιδα της ace πανω στο κουτι...δεν μπορεις να κανεις εγγραφη στο φορουμ της.... ειναι μερικα απο τα συν του να αγοραζεις συσκευη απο ελλαδα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Την συσκευή την περιμένω απο μέρα σε μέρα απο το e-shop. Πριν 2 βδομάδες που ψαχνόμουν, είχα εγγραφεί κανονικά και postαρα για μια βδομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά προέκυψε ένα θέμα με τη βάση κ απο τότε δεν μπορώ να ξαναμπώ για πάνω απο 1 λεπτό. Αν οφείλεται στο οτι δεν δίνω κωδικό συσκευής τότε δεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παιδιά τι βλακεία κάνε? έχω βαλει device off σε 2 λεπτά και αυτο μου απενεργοποιει μόνο το backlight που του έχω βαλει σε ενα λεπτό και μένει μόνο σε αυτο τι γίνεται.Τρέχει το mobile shell kai resco explorer any ideas?;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Βγήκε και η final tou mun http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305133 Τελικά που θα καταλήξουμε δεν ξέρω, αλλά μου αρέσει. OK το 2ο μπορώ να καταλάβω αν έγινε σωστά το 1ο (SPL) πως μπορώ να δω αν έγινε updated ? καλα εε! Η νεα ROM μ@μ@ει και δερνει !!! Φοβερη !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Πραγματικά... Είναι απίστευτα γρήγορη.... Είναι η πρώτη του mun που δοκιμάζω και νόμιζα πως ήταν η γρηγορότερη αυτή του lvsw που είχα μέχρι τώρα.... Μεγαλούργησε το παλικάρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ελληνικά πως περνάμε ? To Spb Backup λειτουργεί σε εσάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 καλησπερα μαγκεs!μπορει να μου πει καποιοs τη διαδικασια ακριβωs να περασω την rom win 6 (εχω την τελευταια αναβαθμιση τηs ace hellas);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 καλα εε! Η νεα ROM μ@μ@ει και δερνει !!! Φοβερη !!!!:D Την περασα και εγω αλλα δεν εχω καταφερει το destinator να δει το gps!:wacko: Κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 φιλε gretaman τι εκανεs ακριβωs με τη σειρα πεs μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 φιλε gretaman τι εκανεs ακριβωs με τη σειρα πεs μου... Εκανα unzip την rom του mun και επειτα την εκανα setup! :confused: Οταν τελειωσε εκανα restart στην συσκευη και αυτο ηταν! Εκανα βλακεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 συγνωμη ρε φιλε.. εκει στο forum λεει νο1 νο2 και νο3 η ρομ τι κανω τα βαζω με τη σειρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 συγνωμη ρε φιλε.. εκει στο forum λεει νο1 νο2 και νο3 η ρομ τι κανω τα βαζω με τη σειρα;;; Διαβασε εδω να δεις αν λεει τιποτα τετοιο! Ενα αρχειο εχει και το κατεβασα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305133&page=41 Εσυ το εχεις κανει? Και αν ναι τι εκανες?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 λοιπόν έβαλα και του MUN, καλύτερη μου φαίνεται από την άλλη και τώρα έχω rom version : 2.0.0.4 rom date : 03/07/07 radio version : 1.41.00.11 protocol version : 32.74.7020.18H ExtRom version : 2.07.05.06 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ok το διαβασα. οταν λεs οτι δεν βλεπει το gps τι εννοειs;οτι συνδεεται και δεν βρισκει δορυφορουs η δεν υπαρχει καθολου στο μενου τηs συσκευηs;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ok το διαβασα. οταν λεs οτι δεν βλεπει το gps τι εννοειs;οτι συνδεεται και δεν βρισκει δορυφορουs η δεν υπαρχει καθολου στο μενου τηs συσκευηs;; Στο menu υπαρχει αλλα οταν τρεχω το destinator δεν βρισκει το gps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ναι αλλα εχει παει μεσα στο μενου του προγραμματοs να κανει αναζητηση τηs θυραs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts