Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτα για να μην αρχισετε να λετε καποιοι :

"μα εγω οταν κατουράω στο WC κλειδωνει, το βλέπω καθαρά" και αναγκαστούμε να δουμε screenshots με την ψωλ... εξω να κλειδωνει δορυφόρους αλλα και τι ισχύ σηματος εχει οταν τραβαμε το καζανακι":lol: :lol: :lol:

Ανέβασε ένα screenshot να δούμε την ισχύ των δορυφόρων.

Σαφέστατο σεξουαλικό υπονοούμενο από τον panosha.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαφέστατο σεξουαλικό υπονοούμενο από τον panosha.

Χαχα.

Ρε δεν παμε για καμια μπυρα, να στησουμε τα εργαλεια στον τοιχο, να παιξουμε βελακια (οχι, εδω δεν παιζει υπονοουμενο); :lol:

Ολα κοστιζουν μια περιουσια και κατα πως φαινεται ειναι πιτα στα bugs.

επειδη με προκαλεσες αυτο που γραφω για το artemis το εγραφα και στο φορουμ του artemis τωρα αν νομιζεις οτι μπορεις να με προσβαλεις με ειρωνικους τροπους καντο , δειχνει το επιπεδο σου και τιποτε αλλο ,

τωρα οπως παρα πολλες φορες εχω τονισει ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ

καλο ειναι να λεμε τι βρισκουμε σε καθε συσκευη αυτα και sorry για το off topic

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

λοιπον σε πεισμα ολων με το iGO SE 2007 κλειδωσε σε 2 sec !!!!!!!!!!!!!!! με ρυθμισεις gps ΝΕΜΕΑ COM 9 58600

παιδια εχω ενα προβληματακι.

ρυθμιζω την ενταση του τηλ.για να χτυπαει και ολα οκ.

αμα με παρουνε ομως τηλ.βαραει πολυ δυνατα.

ενω το εχω στο 1...2

το εχω βαλει κουδουνισμα/δονηση.

τι μπορω να κανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικα χαρικα πααααρα πολλη που τελικα καναμε δουλεια...

Τώρα νιόθω πως τα παραπανω λεφτακια που δώσαμε για τα ελληνικα πιασαν τοπο επιτέλους. :) ;)

Κ σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια domal. :rolleyes:

Να σται καλα. :D

με λιγο λογια ρε παιδια!sorry που επαναλαμβανομαι αλλα επειδη μου αρεσει παρα πολυ το P3600 και ξερω τις δυνατοτητες του!αλλα εχω μπερδευτει λιγο με to gps και το χρειαζομαι αρκετα!αξιζει το gps του?αν ειναι να ξερω να το ψαξω κιαλο το 8εμα!!!!!!!ευχαριστω!!!!!!

Ποιά έκδοση Destinator χρησιμοποιείς ? Ανέβασε ένα screenshot να δούμε την ισχύ των δορυφόρων. Εδώ κάθε τόσο ανεβάζεις οθονιές με το today σου. Δεν είναι τίποτα βγες στο μπαλκόνι και δώστο μας. ;)

φιλε μου σου παραθετω μερικες screenshot απο 2 προγραμματα που χρησιμοποιώ , οι δορυφοροι πιαστηκαν μεσα στο γραφειο μου και οχι στο μπαλκονι , στο destinator οι 7 δορυφοροι πιαστηκαν σε 10 sec (οχι αξιοπιστο σημα gps το destinator θελει μπαλκονι !!!) και στο igo ακριβες στιγμα σε 5 sec !!!!! μεσα στο γραφειο (αμαν μας πιασαν οι δορυφοροι :D :rolleyes:

δες το destinator 6 and το καταπληκτικο igo 2007 :) :) :)

με λιγο λογια ρε παιδια!sorry που επαναλαμβανομαι αλλα επειδη μου αρεσει παρα πολυ το P3600 και ξερω τις δυνατοτητες του!αλλα εχω μπερδευτει λιγο με to gps και το χρειαζομαι αρκετα!αξιζει το gps του?αν ειναι να ξερω να το ψαξω κιαλο το 8εμα!!!!!!!ευχαριστω!!!!!!

Δες ένα video που τώρα έγραψα γιά να καταλάβεις πως λειτουργεί ένα καλό GPS. Aς μας δείξει κάτι αντίστοιχο κάποιος με το GPS του 3600 γιά να σε βοηθήσει να αποφασίσεις.

http://rapidshare.com/files/16540862/1.rar.html :rolleyes:

φιλε μου σου παραθετω μερικες screenshot απο 2 προγραμματα που χρησιμοποιώ , οι δορυφοροι πιαστηκαν μεσα στο γραφειο μου και οχι στο μπαλκονι , στο destinator οι 7 δορυφοροι πιαστηκαν σε 10 sec (οχι αξιοπιστο σημα gps το destinator θελει μπαλκονι !!!) και στο igo ακριβες στιγμα σε 5 sec !!!!! μεσα στο γραφειο (αμαν μας πιασαν οι δορυφοροι :D :rolleyes:

δες το destinator 6 and το καταπληκτικο igo 2007 :) :) :)

Αν δεν κάνω λάθος το στίγμα που μας δείχνεις στην μεσαία φωτογραφία με το igo είναι στην Σαουδική Αραβία. :lol: :lol: :lol:

μαι μερικες ακομα απο το ελληνικο μενου του dopod d810 :lol: :lol: χαρη στη βοηθεια του φιλου μας ausdim :D

φυσικα και ειναι Σαουδικη Αραβια και μαλιστα η πρωτευουσα της το ΛΑΡΙΣΙΣΤΑΝ !!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 45 C

με το videaki που ειδα μαλλον εισαι ενας απο τους eten users e ?

Αν δεν κάνω λάθος το στίγμα που μας δείχνεις στην μεσαία φωτογραφία με το igo είναι στην Σαουδική Αραβία. :lol: :lol: :lol:

Parto allios, anapoda ta noumera xixixi

Parto allios, anapoda ta noumera xixixi

Το ομολογώ, τα έβαλα ανάποδα και έλεγα οτι έχεις πάει εκδρομή, ο κόπανος. Θα αυτομαστιγωθώ. :p

φυσικα και ειναι Σαουδικη Αραβια και μαλιστα η πρωτευουσα της το ΛΑΡΙΣΙΣΤΑΝ !!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 45 C

με το videaki που ειδα μαλλον εισαι ενας απο τους eten users e ?

Είδες πως φαίνεται ? Από Λάρισα είσαι ? :)

γιατι εχεις κανενα προβλημα για την Λαρισα ????? :happy:

soglan αν θελεις videaki δεν τραβας εσυ ενα να δουμε τον omar στα μεγαλεια του ??:lol: :lol: :lol: :lol:

soglan αν θελεις videaki δεν τραβας εσυ ενα να δουμε τον omar στα μεγαλεια του ??:lol: :lol: :lol: :lol:

Oυτε με τη Λάρισα έχω πρόβλημα, ούτε με τους κιτρινόμαυρους. Κοιτάξτε να καθαρίσετε την Κυριακή και θα χαρούμε ιδιαιτέρως. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς. :D

Δε μου λες με το iGo ανταποκρίνεται καλύτερα το μηχανάκι ?

Αν θέλεις πρόγραμα γιά video πες μου. :happy:

αρε ατιμα γαυρακια εχει χαρη που ο αετος πεθαινει στον αερα (γκεμοτσακιστικε χτες !!!!!) στειλε μου με pm το προγραμμα

φυσικα το igo ειναι καταπληκτικο προγραμα αλλα πασχει απο χαρτη ελλαδας σε σχεση με το destinator

Etsi e, paliodosiloge, iskarioti pou prin ena mina "antagonizosoun sta isa" 400ria (ta diavazo ola)? Tha sou deikso ego. Tha valo ena x500 monima mesa sto amaksi mono gia gps k meta se pairno aneta oti rom k an valeis. xoxoxo (mexri na erthei to iphone fisika k na faei sout to artemis k tote na do ti tha to kaneis to bibelo sou). :D :p

αρε ατιμα γαυρακια εχει χαρη που ο αετος πεθαινει στον αερα (γκεμοτσακιστικε χτες !!!!!) στειλε μου με pm το προγραμμα

φυσικα το igo ειναι καταπληκτικο προγραμα αλλα πασχει απο χαρτη ελλαδας σε σχεση με το destinator

Το iGo το γνωρίζω και λόγω μάπας χαρτών δεν το χρησιμοποιώ. Η ερώτηση μου είναι αν γιά κάποιο λόγο συμπεριφέρεται καλύτερα το τρελλοGPS με το iGo σε σχέση με το Destinator, αν βλέπεις δηλαδή πιό δυνατό σήμα σε κάθε δορυφόρο.

Το πρόγραμα στο έστειλα. Αν το καταφέρεις, συμπίεσε το AVI που θα σου δώσει. :)

Etsi e, paliodosiloge, iskarioti pou prin ena mina "antagonizosoun sta isa" 400ria (ta diavazo ola)? Tha sou deikso ego. Tha valo ena x500 monima mesa sto amaksi mono gia gps k meta se pairno aneta oti rom k an valeis. xoxoxo (mexri na erthei to iphone fisika k na faei sout to artemis k tote na do ti tha to kaneis to bibelo sou). :D :p

Εσύ πάντα έτσι χαβαλές είσαι ? :p

Tι πρόγραμμα;

Είναι κάτι που πρέπει να ξέρω;:D

Αποκλείεται να μη το ξέρεις SOTI Pocket Controler 5.06. Να μην έχεις δει αυτή τη δυνατότητα μπορεί. Που να προλάβεις ? :p

Αποκλείεται να μη το ξέρεις SOTI Pocket Controler 5.06. Να μην έχεις δει αυτή τη δυνατότητα μπορεί. Που να προλάβεις ? :p
Α ναι, ποτέ δεν την χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα.

Που να προλάβω.:p

Εσύ πάντα έτσι χαβαλές είσαι ? :p

Genika eimai xavales ektos apo tis periptoseis pou pernao apo ta meri pou exeis perasei k esi. Ekei prepei na eimai sovaros etsi oste na prosexo na mi glistriso aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxa "Na prosexo na mi glistriso", to piases to iponnooymeno, etsi? xaxa ma einai na gelaei kaneis. :lol: :lol: :lol:

Genika eimai xavales ektos apo tis periptoseis pou pernao apo ta meri pou exeis perasei k esi. Ekei prepei na eimai sovaros etsi oste na prosexo na mi glistriso aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxa "Na prosexo na mi glistriso", to piases to iponnooymeno, etsi? xaxa ma einai na gelaei kaneis. :lol: :lol: :lol:

Ase re file ki arxise na stazei pali portokali ygra. ama to valeis sto tablo sou tha sou kanei to amaxi rimadi. :p