matrix Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αν ήσουν δίπλα μου εχθές που το είχα δίπλα στο δικό μου θα έβαζες τα κλάματα. Το θέμα δεν είναι πόσους δορυφόρους βλέπει και με 4-5 κάνεις τη δουλειά σου. Το σημαντικό είναι η ισχύς του σήματος. Στην ίδια θέση στο Χ500 έβλεπα 3-4 με 60 -70 % και άλλους τόσους με 20-30 %. Αντίστοιχα στο HTC 2-3 με 5-10 % και 4-5 με 0 %. Συχωρέστε με παιδιά αλλά μάλον δεν έχετε δει μηχανάκι με σωστό GPS. Eχουν περάσει από τα χέρια μου Fujitsu N500, Fujitsu N560, ETEN G500+, ΕΤΕΝ Χ500 και έχω δοκιμάσει άλλα τόσα και κανένα δεν είχε τόσο χάλια GPS. Mέχρι και αυτό που πουλάνε στα Carefur καλύτερα παίζει. Τώρα αν κάτι αλάξει στο μέλλον με κάποιες ROM εδώ είμαστε να το δούμε. Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που δεν ήταν το GPS στα χαρακτηριστκά του 3600 από την αρχή. Αν εσείς βλέπετε άλλο λόγο η HTC να μην θέλει να δώσει εξ αρχής ένα ανταγωνιστικότερο μηχάνημα να μου τον πείτε. :worry: Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα φιλε μου. Απ'οτι φαινεται κατι δεν εχεις κανει σωστα! Σε μας γιατι παιζει? Κι εγω εχω αλλαξει πολλα μηχανακια κατα καιρους (Χ500-3300 κλπ) και με το 3600 μπορω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που πιανω 4-5 δορυφορους μεσα στο σπιτι!!! Λοιπον ρυθμισε το σωστα.....και εδω ειμαστε για τα υπολοιπα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα φιλε μου. Απ'οτι φαινεται κατι δεν εχεις κανει σωστα! Σε μας γιατι παιζει? Κι εγω εχω αλλαξει πολλα μηχανακια κατα καιρους (Χ500-3300 κλπ) και με το 3600 μπορω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που πιανω 4-5 δορυφορους μεσα στο σπιτι!!! Λοιπον ρυθμισε το σωστα.....και εδω ειμαστε για τα υπολοιπα. :) Γιά πες μου τις σωστές ρυθμίσεις σε παρακαλώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Γιά πες μου τις σωστές ρυθμίσεις σε παρακαλώ. :rolleyes: Απο εδω λιγο δυσκολο...ισως δεν καταλαβεις! Αν δεν ησουν και τοσο ειρωνικος....ισως σου δουλευε:p Τεσπα σου στελνω ΠΜ με το τηλ. μου, αν θελεις να βρεθουμε απο κοντα να στο ρυθμισω αμεσως! Αντε να δουμε τι αλλο θα κανουμε για σενα!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 σε κίνηση navigation χθες απο Χολαργό μέχρι Φάληρο, 2 φορές μονάχα σε στάση έχασα το στίγμα δείχνοντας με σε άλλο δρόμο απ'αυτόν που ήμουν.κατά τα άλλα άμεση απόκριση και λοκάρισμα σε <1' Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 σε κίνηση navigation χθες απο Χολαργό μέχρι Φάληρο, 2 φορές μονάχα σε στάση έχασα το στίγμα δείχνοντας με σε άλλο δρόμο απ'αυτόν που ήμουν.κατά τα άλλα άμεση απόκριση και λοκάρισμα σε <1' Εγώ που δεν έχω χάσει το στίγμα μου ποτέ δηλαδή είμαι κάποιου είδους ηλίθιος ? Τι να πω βρε παιδιά μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφω. Πολύ ωραίο το 3600, εύχρηστο, φοβερή η ROM ανοίγει τα windows σε 2-3 sec αλλά το μηχανάκι από GPS δε λέει. Κακό είναι να το γράφουμε ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ που δεν έχω χάσει το στίγμα μου ποτέ δηλαδή είμαι κάποιου είδους ηλίθιος ? Τι να πω βρε παιδιά μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφω. :worry: Aν σου απαντήσουν ΝΑΙ μετά τι θα πεις;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Aν σου απαντήσουν ΝΑΙ μετά τι θα πεις;:p Ας μου απαντήσουν έτσι και θα δεις. :p Υ.Γ. Γιά όσους φίλους έχουν πρόβλημα με το πληκτρολόγιο είδα το εξής. Αν εγκαταστήσεις αλλο πληκτρολόγιο hikeyboard, resco π.χ. σε κάθε επανεκίνηση ανοίγει παράθυρο και ρωτάει αν θέλουμε να αφήσει το τάδε σαν default SIP. Αυτό το παράθυρο όμως χάνεται αν ανοίξει από πάνω το παράθυρο γιά να δώσουμε κωδικό στη SIM. Ρυθμίστε την registry να αφήνει να τρέχουν όλα τα προγράματα και είστε ΟΚ. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ που δεν έχω χάσει το στίγμα μου ποτέ δηλαδή είμαι κάποιου είδους ηλίθιος ? Τι να πω βρε παιδιά μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφω. Πολύ ωραίο το 3600, εύχρηστο, φοβερή η ROM ανοίγει τα windows σε 2-3 sec αλλά το μηχανάκι από GPS δε λέει. Κακό είναι να το γράφουμε ? :worry: έχει τα ζοράκια του αναμφίβολα.Θα ήθελά να υπάρξει μέτρο σύγκρισης με ένα Αρτεμις να δούμε τι γίνεται με αυτό ή με το Χ 500 Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ που δεν έχω χάσει το στίγμα μου ποτέ δηλαδή είμαι κάποιου είδους ηλίθιος ? Τι να πω βρε παιδιά μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφω. Πολύ ωραίο το 3600, εύχρηστο, φοβερή η ROM ανοίγει τα windows σε 2-3 sec αλλά το μηχανάκι από GPS δε λέει. Κακό είναι να το γράφουμε ? :worry: Kακο δεν ειναι, αλλα για να το γραφουμε πρεπει να εχουμε εξαντλησει ολες τις πιθανοτητες, κατι που δεν εχεις κανει εσυ! Βιαζεσαι ρε φιλε μου να βγαζεις συμπερασματα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Kακο δεν ειναι, αλλα για να το γραφουμε πρεπει να εχουμε εξαντλησει ολες τις πιθανοτητες, κατι που δεν εχεις κανει εσυ! Βιαζεσαι ρε φιλε μου να βγαζεις συμπερασματα:rolleyes: Ακόμα περιμένω το PM σου η τις ρυθμίσεις και δεν βιάζομαι καθόλου. Οτι βλέπω γράφω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ελληνικα της ace. ;) Δοκιμαστετα κ πειτε μου. Εμενα παιζουν κ τα δυο μια χαρα. Ειναι ενα καμπακι σκετο πληκτρολογιο για οσους θελουν κ ενα καμπακι με φούλ ελληνικα windows. Απλα πριν απο οτιδιποτε περαστε πρώτα το reg αρχειακι. Ευχαριστώ κ περιμένω να μου πείτε... :D http://rapidshare.com/files/16394408/Greek.rar Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ελληνικα της ace. ;) Δοκιμαστετα κ πειτε μου. Εμενα παιζουν κ τα δυο μια χαρα. Ειναι ενα καμπακι σκετο πληκτρολογιο για οσους θελουν κ ενα καμπακι με φούλ ελληνικα windows. Απλα πριν απο οτιδιποτε περαστε πρώτα το reg αρχειακι. Ευχαριστώ κ περιμένω να μου πείτε... :D http://rapidshare.com/files/16394408/Greek.rar ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ Σημειωση , αν θελετε ολα να γινουν και να πηγαινουν ρολοι 1.- Καντε HARD RESET 2.- Αντιγραψτε το φακελο greek απο τον φιλο μας στο my documeds toy ppc 3.- ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ READ ME FILE ((( 1.Egathistoumai ta dio .cab pou vriskontai ston fakelo /RESCO sto ppc mas. 2.Pame sta programs k trexoumai to programma (resco registry) mia fora k to kleinoumai. 3.Antigrafoumai to Greek.reg sto ppc. 4.Patame pano sto Greek.reg k ok oste na to perasoume sto ppc mas. 5.Antigrafoumai k Egathistoumai ena apo ta dio .cab pou vriskontai ston fakelo /cabs sto ppc mas. (To ena: (Greek_keyboard.cab) periexei sketo to pliktrologio). (To deytero: (P3600_Greek.cab) periexei full elliniko perivallon + to parapano pliktrologio). 6.Soft reset k exoumai full ellinika apo tin ACE_HELLAS. PROSOXI I PARALIPSI TOU VIMATOS 3 K 4 THA ODIGISI SE HARD RESET ME APOTELESMA NA XASETE OLA TA DEDOMENA SAS. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ PPC DOPOD D810 = TRINITY 3600 WITH GPS ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ !!!:) :) :) :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 K grafete re magkes 160 sms me afto to pliktrologio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 K grafete re magkes 160 sms me afto to pliktrologio? ΦΥΣΙΚΑ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ελληνικα της ace. ;) Δοκιμαστετα κ πειτε μου. Εμενα παιζουν κ τα δυο μια χαρα. Ειναι ενα καμπακι σκετο πληκτρολογιο για οσους θελουν κ ενα καμπακι με φούλ ελληνικα windows. Απλα πριν απο οτιδιποτε περαστε πρώτα το reg αρχειακι. Ευχαριστώ κ περιμένω να μου πείτε... :D http://rapidshare.com/files/16394408/Greek.rar Μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 @domal Αν θέλεις σε παρακαλώ πες μου τι ''ρυθμίσεις'' έχεις εσύ στο GPS και μιάς και σου είναι εύκολο απ' ότι βλέπω ένα screenshot η video ακόμα καλύτερα με την ισχύ των δορυφόρων στο Destinator γιατί είμαι άπιστος Θωμάς η βλάκας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 για να μην αρχισετε παλι τα μαχαιρώματα: το sirf iii αλλα και το gpsone chipset εχουν την ιδια ευαισθησία (-159dBm το πρωτο) (-155 με -160dbm) το δευτερο. Το καλό με το gpsone ειναι οτι μπορει να δουλεψει σε 4 modes(standalone gps, ms based, ms assisted, ms assisted/hybrid), αλλα ακομα και στο standalone gps mode , εχει πoλυ μικρο lag time σε ttf, εν αντιθέσει με το sirff iii, το οποίο για να το επιτύχει αυτό θέλει και τη βοήθεια της εφημερίδας των δορυφόρων (quickgps-gpsupdate). Το gpsone επίσης μπορει να δει πιο ευκολα δορυφόρους ακομα και σε κλειστους χώρους λογω αρχιτεκτονικής(για αυτο λενε καποιοι οτι πιάνει ακομα και μεσα στην τουαλέτα 4 δορυφόρους!!!:lol: Υστερεί όμως εναντι του sirfiii, στο οτι μπορει να δει μονο 12 δορυφόρους, και οτι στο standalone gps mode ενδέχεται να χασει καποια στιγμη το στιγμα. Οτι σας αρεσει λοιπον, παιρνετε. Αυτα για να μην αρχισετε να λετε καποιοι : "μα εγω οταν κατουράω στο WC κλειδωνει, το βλέπω καθαρά" και αναγκαστούμε να δουμε screenshots με την ψωλ... εξω να κλειδωνει δορυφόρους αλλα και τι ισχύ σηματος εχει οταν τραβαμε το καζανακι":lol: :lol: :lol: παρτε και links οσοι θελετε να ενημερωθειτε παραπανω http://www.cdmatech.com/download_library/pdf/gpsone.pdf http://www.sirf.com/products/gps_chip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πολύ ωραία είναι όλα αυτά αλλά αυτό που μετράει είναι η πράξη. Εγώ οτι βλέπω γράφω. Αυτό λοιπόν που βλέπω είναι οτι το πρώην κρυμένο GPS του HTC 3600 εμφανίστηκε με τη ROM του dopod αλλά είναι γιά τα μπάζα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πολύ ωραία είναι όλα αυτά αλλά αυτό που μετράει είναι η πράξη. Εγώ οτι βλέπω γράφω. Αυτό λοιπόν που βλέπω είναι οτι το πρώην κρυμένο GPS του HTC 3600 εμφανίστηκε με τη ROM του dopod αλλά είναι γιά τα μπάζα. :lol: Εσύ το δοκίμασες, έτσι; Κ είδες διαφορά από το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ε οχι ρε συ ψαχτο λιγο για τα μπαζα ειναι του 3300 που στο destinator περνας την στροφη και μετα απο 30 μετρα σου λεει στριψε τελος παντων σε μενα παιζει τελεια Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ε οχι ρε συ ψαχτο λιγο για τα μπαζα ειναι του 3300 που στο destinator περνας την στροφη και μετα απο 30 μετρα σου λεει στριψε τελος παντων σε μενα παιζει τελεια Kala, esi eisai o iperprodotis ton 5 ipeiron. Ana vdomada ekthiazeis to neo sou ppc k thaveis to proigoumeno sou. Oraios. Eisai to protipo mou apo simera xaxa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ε οχι ρε συ ψαχτο λιγο για τα μπαζα ειναι του 3300 που στο destinator περνας την στροφη και μετα απο 30 μετρα σου λεει στριψε τελος παντων σε μενα παιζει τελεια Ποιά έκδοση Destinator χρησιμοποιείς ? Ανέβασε ένα screenshot να δούμε την ισχύ των δορυφόρων. Εδώ κάθε τόσο ανεβάζεις οθονιές με το today σου. Δεν είναι τίποτα βγες στο μπαλκόνι και δώστο μας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Το gpsone επίσης μπορει να δει πιο ευκολα δορυφόρους ακομα και σε κλειστους χώρους λογω αρχιτεκτονικής(για αυτο λενε καποιοι οτι πιάνει ακομα και μεσα στην τουαλέτα 4 δορυφόρους!!!:lol: :X :X :X :X :X :X εγω το ειχα πει αυτο! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εχω μια ιδέα! κανα 2-3 απο δω μεσα, δε βρισκετε όλοι μαζί να πλακωθειτε στο ξυλο να βγάλετε τα πωθημένα σας? να σπασετε και τις συσκευές σας μπας και ηρεμήσετε. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΟ FORUM, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ NA EINAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εχω μια ιδέα! κανα 2-3 απο δω μεσα, δε βρισκετε όλοι μαζί να πλακωθειτε στο ξυλο να βγάλετε τα πωθημένα σας? να σπασετε και τις συσκευές σας μπας και ηρεμήσετε. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΟ FORUM, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ NA EINAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.:!: Δίκιο έχεις φίλε αλλά σε ότι με αφορά προσπαθώ να μιλάω πάντα επί της ουσίας και όχι να γενικεύω. Υ.Γ. Αν σπάσουμε τις συσκευές μας θα μας φέρεις καινούργιες ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts