kormos Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Καλησπερα....Θα ηθελα μια βοηθεια... Εχω κανει ενα partition με το γνωστο προγραμμα που αναφερω...(partition magic) και θελω να επαναφερω το κομματι αυτο στην αρχικη του μορφη....:wacko: Υπαρχει καποιος τροπος να σβησω εν μερη το partition αυτο σαν να μην υπηρχε ποτε δηλαδη....??? :worry: Ευχαριστω εκ των προτερων....:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Τώρα δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά αν εννοείς να δημιουργήσεις ξανά το partition που έκανες συγχώνευση, δεν έχεις παρά να κάνεις δημιουργία νέου partition. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εχω κανει partition και θελω να το συγχωνευσω στον σκληρο απ οπου το εκοψα π.χ. ειχα ενα σκληρο 60gb εκανα ενα partition 12gb και τωρα θελω να το ενσωματωσω ξανα... Εγινα ποιο κατατοπιστικος ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 H eπιλογή "merge" κάνει αυτό που ζητάς. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Φυσικά και γίνεται. Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα 1 partition τον σκληρό μου δίσκο. Ήταν αρχικά 2 partitions αλλά επειδή ο σκληρός μου δίσκος είναι σχετικά μικρός (30 GB) και είχα πρόβλημα με τα πολύ μεγάλα αρχεία (video), τα έκανα 1 partition. Προχώρησα επίσης σε μετατροπή από FAT32 σε ΝΤFS. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 H eπιλογή "merge" κάνει αυτό που ζητάς. Σε ευχαριστω πολυ!!! :cool: Με καλυψες απολυτα:!: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Εδω ειμαστε ξανα για μια επιπλεον πληροφορια....:p Κανοντας αυτη την ενεργεια μου ζητουσε να δωσω ενα ονομα για να δημιουργησει ενα φακελο ωστε να επαναφερω το partition που ειχα.... Το εξης προβληματακι μου ειναι πως ο φακελος αυτος ειναι κενος αλλα δεν μπορω να τον διαγραψω :mad: Υπαρχει τροπος? Μια σημειωση....:!: Εψαξα μηπως βρω καποια λυση αλλα αυτο που εντοπισα απο το παρακατω θεμα δεν μου λυνει το προβλημα :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1076931#post1076931 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Καποια βοηθεια...:( Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Συνιστω ως παθων να μην κανεις ,merge. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Συνιστω ως παθων να μην κανεις ,merge. Το εχω ηδη κανει...;) Καποιοος τροπος να σβηστει ο φακελος ειναι η ερωτηση μου αν υπαρχει....:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 O fakelos einai adeios an nai tote auto pou vrikes einai poly kalo ego xtes kiolas to xrisimopoiisa kai esvisa ena arxeio. pou den mporousa na to diagrapso me allon tropo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 O fakelos einai adeios an nai tote auto pou vrikes einai poly kalo ego xtes kiolas to xrisimopoiisa kai esvisa ena arxeio. pou den mporousa na to diagrapso me allon tropo. Ναι κενος ειναι και οταν παω να κανω διαγραφη μου βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει : Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο D:\x64 (ειναι το partition που εχω) Δεν επιτρέπετε η πρόσβαση :mad: Χρησιμοποιοντας το παρακατω προγραμμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1076931#post1076931 Οταν παταω διαγραφη μου πεταει αλλο μηνυμα Το αντικείμενο δεν μπορεί να διαγραφεί Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Πφφ..μου είχε βγάλει και μένα folder σε μια τέτοια περίπτωση και νομίζω τον έσβησα. Πάει καιρός και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts