Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά υπάρχει περιορισμός στα κουπόνια?

σύμφωνα με το pockee:Πόσα προϊόντα μπορώ να αγοράσω από κάθε προσφορά;

Spyridoula Gkalamelou Δευτέρα στις 19:19

Πατώντας σε μια προσφορά μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προϊόντα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Τα διαθέσιμα προϊόντα ανά προσφορά αφορούν διάστημα μιας εβδομάδας, δηλαδή αφορούν τις αγορές σας από Δευτέρα έως και Κυριακή.

ανάθεμα με αν κατάλαβα τίποτα :confused:

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

ΝΑΙ: Η εξυπηρέτηση για τα "μπάζα" (όπως τα περισσότερα σε αυτή τη χώρα στον ιδιωτικό τομέα και αφήστε τους αφορισμούς για το δημόσιο τομέα).

Εμένα με παρέπεμψαν στο mail τους και εδώ και >24 ώρες ακόμα να μου απαντήσουν (ΚΑΙ ΑΑΑΑΝΝΝΝ, γιατί είχα στείλει άλλο mail την προηγούμενη βδομάδα {γενικά, όχι όπως τώρα συγκεκριμένα} και ΠΟΤΕ δε μου απάντησαν!! ).

τελικά υπάρχει περιορισμός στα κουπόνια?

σύμφωνα με το pockee:Πόσα προϊόντα μπορώ να αγοράσω από κάθε προσφορά;

Spyridoula Gkalamelou Δευτέρα στις 19:19

Πατώντας σε μια προσφορά μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προϊόντα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Τα διαθέσιμα προϊόντα ανά προσφορά αφορούν διάστημα μιας εβδομάδας, δηλαδή αφορούν τις αγορές σας από Δευτέρα έως και Κυριακή.

ανάθεμα με αν κατάλαβα τίποτα :confused:

Γράφει σε κάθε προσφορά μέσα πόσα διαθέσιμα κουπόνια/προϊόντα υπάρχουν

π.χ. Διαθέσιμα κουπόνια: 6/6 αυτή την εβδομάδα

Δες τυχαία αυτό εδώ

https://pockee.com/app/products/394

σωστά,το γράφει και στην εφαρμογή...στραβομαρα!!

ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΝΑΙ: Η εξυπηρέτηση για τα "μπάζα" (όπως τα περισσότερα σε αυτή τη χώρα στον ιδιωτικό τομέα και αφήστε τους αφορισμούς για το δημόσιο τομέα).

Εμένα με παρέπεμψαν στο mail τους και εδώ και >24 ώρες ακόμα να μου απαντήσουν (ΚΑΙ ΑΑΑΑΝΝΝΝ, γιατί είχα στείλει άλλο mail την προηγούμενη βδομάδα {γενικά, όχι όπως τώρα συγκεκριμένα} και ΠΟΤΕ δε μου απάντησαν!! ).

μπες chat,προς το παρόν άμεσα,για το pockee τουλάχιστον,γιατί το chat της voda περιμένω sms που θα καταχωρούμε την απόδειξη για το cash back... υπομονή

λογικά στο myvodafone αλλά Ελλάδα ζούμε

πάντως η κυρία Σπυριδούλα του pockee μου είπε στο myvodafone

ξανά λέω .... υπομονή όλα θα φτιάξουν ...

Edited by akalos

σωστά,το γράφει και στην εφαρμογή...στραβομαρα!!

ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπες chat,προς το παρόν άμεσα,για το pockee τουλάχιστον,γιατί το chat της voda περιμένω sms που θα καταχωρούμε την απόδειξη για το cash back... υπομονή

λογικά στο myvodafone αλλά Ελλάδα ζούμε

πάντως η κυρία Σπυριδούλα του pockee μου είπε στο myvodafone

ξανά λέω .... υπομονή όλα θα φτιάξουν ...

"η ομάδα του support αποτελείται από ένα άτομο."

Φιλικά,

Σπυριδούλα εκ μέρους της ομάδας του Pockee

2103007070

Παιδιά, πλέον το roaming ειναι δωρεαν λένε για εντός της ΕΕ, όπως το Ηνωμένο Βασιλείο. Δεν ισχύουν όμως όλα τα ΜΒ για κανονική χρηση όπως εδώ στην Ελλάδα σε κάποια πακέτα. Πήγα να ρωτήσω σήμερα σε κατάστημα και μου είπαν οτι το 1GB απο το φοιτητικό πακέτο students xclusive 8 δεν ισχύουν. Μου είπαν όμως ότι τα υπόλοιπα απο πάρε να 'χεις και just surf bonus ισχύουν. Γνωρίζει κανεις να μου πει στα σίγουρα κάτι γιατι δεν τον έκοψα τον υπάλληλο να μου μιλάει με σιγουρια και επίσης εάν ξέρετε τι ισχύει για τα ΜΒ που μπαίνουν αυτόματα κάθε μηνα λόγω φοιτητικου 600ΜΒ. Ευχαριστώ!!

H Επίσημη θέση της Vodafone είναι ότι το φοιτητικό πακέτο εξαιρείτε της δωρεάν περιαγωγής. Στην πράξη ισχύει κανονικά σε όλη την E.E.

Αυτά που δεν ισχύουν είναι τα λεπτά και μηνύματα προς cu ή τα λεπτά προς Vodafone άν τυχόν έχεις . Δηλαδή ισχύουν τα λεπτά προς όλους . Αυτό περιλαμβάνει και τα λεπτά προς όλους του φοιτητικού πακέτου (1000 ή 1200 παίουν κανονικα΄) Τα ΜΒ που δεν παιζουν είναι τα μεγάλα πακέτα στα οποία υπάρχει περιορισμός.

Τα κερδισμένα από ανανέωση και τα φοιτητικά παίζουν.

Σημείωση : Βρίσκομαι στην Μάλτα άρα όλα αυτά είναι επιβεβαιωμένα σήμερα.

Περάστηκαν τα πρώτα μου € προς εξαργύρωση στο Cash Back του app MyVodafone.

α) Τα προϊόντα που δίνουν € στο Cash Back είναι ίδια με όσα τρέχοντα στο pockee (οπότε από pockee βλέπει όποιος θέλει ποιά είναι και τί € δίνουν)

β) Κάθε απόδειξη μπορεί να έχει όσα από από τα προϊόντα συμμ€τ€χουν. ΜΟΝΟΣ περιορισμός το πλήθος των αποδείξεων ανά βδομάδα.

γ) Επειδή είναι under construction το CashBack κ μόνο 1 υπάλληλος στο support: Της στέλνετε mail (Όχι τηλεφώνημα) και κάνει refresh (έτσι απάντησε) και εμφανίζει τα € προς εξαργύρωση. ΜΗΝ περιμένετε να δείτε τις αποδείξεις σας στο app (under construction): ΑΝ και έχω πια € προς εξαργύρωση (>5€) , δε δείχνει τίποτα, ούτε στις επιβεβαιωμένες αποδείξεις.

δ) Το ζήτημα ΑΝ 5€ και πάνω: Ανανεώνουν το 3μηνο κ Μπαίνουν ολόκληρα (ή 4,46€ σαν "κάρτα" από paypal) Θα σας το πω εν ευθέτω χρόνω {Εκτός ΑΝ με προλάβει άλλος συμφορουμίτης}.

ε) ΔΕ βλέπω δυνατότητα €ξαργύρωσης λιγότερων € από όσων έχω: ΑΝ έχω 6,5€ προς εξαργύρωση, μόλις πατήσω "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ" θα "πάρει" τα 6€ και όχι πχ 5€ (ΑΝ επιθυμώ έτσι πχ).

Υ.Γ.> Προφανώς και ΔΕΝ είναι δυνατόν να "περάσετε" 1 απόδειξη πρώτα στο ένα και μετά στο άλλο (CashBack vs Pockee): ΔΕ θα την αποδεχτεί το 2ο: Αναγνωρίζει ότι έχει ήδη "περαστεί":....Εννοείται.

ΑΡΑ:

Pockee και CashBack τα ίδια....

εγώ πάντως θα κάνω το εξής:

θα κόβω ξεχωριστή απόδειξη για όσα προϊόντα είναι με κουπόνια και θα περνάω μόνο αυτή στο myvodafone ή pockee

έτσι μου ήρθε έτσι λέω,μην νομίζετε ότι ξέρω κάτι παραπάνω

ελπίζω τουλάχιστον μέχρι Χριστούγεννα να δουλεύει σωστά γιατί τώρα είναι σκέτο βάσανο

Τι ακριβώς είναι το pockee και το cashback? Αφορούν το cu? Κατέβασα το pockee αλλά μου έβγαλε μόνο για σούπερ μάρκετ

κατέβασε και το myvodafone app και δες στην καρτέλα thank you >cashback

αφορούν όλους του vodafonακηδες

κατέβασε και το myvodafone app και δες στην καρτέλα thank you >cashback

αφορούν όλους του vodafonακηδες

Ευχαριστώ

H Επίσημη θέση της Vodafone είναι ότι το φοιτητικό πακέτο εξαιρείτε της δωρεάν περιαγωγής. Στην πράξη ισχύει κανονικά σε όλη την E.E.

Αυτά που δεν ισχύουν είναι τα λεπτά και μηνύματα προς cu ή τα λεπτά προς Vodafone άν τυχόν έχεις . Δηλαδή ισχύουν τα λεπτά προς όλους . Αυτό περιλαμβάνει και τα λεπτά προς όλους του φοιτητικού πακέτου (1000 ή 1200 παίουν κανονικα΄) Τα ΜΒ που δεν παιζουν είναι τα μεγάλα πακέτα στα οποία υπάρχει περιορισμός.

Τα κερδισμένα από ανανέωση και τα φοιτητικά παίζουν.

Σημείωση : Βρίσκομαι στην Μάλτα άρα όλα αυτά είναι επιβεβαιωμένα σήμερα.

Ήσουν άκρως κατατοπιστικός! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! :D

Επίσημα πιά αφήνω την σιμ της βονταφον στο συρτάρι. Συντηρούσα το νούμερο 'μήπως και' αλλάξει κάτι, αλλά μετά την επικοινωνία μου μαζί τους στο τουιτερ, μου επιβεβαίωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται για καρτοκινητους πελάτες. Αντίο λοιπόν!

Περάστηκαν τα πρώτα μου € προς εξαργύρωση στο Cash Back του app MyVodafone.

....

σε πόσες μέρες έγινε η εκκαθάριση?

γιατί έχω μια στο pockee από 11/9 αλλά δεν βλέπω να προχωράει

σε πόσες μέρες έγινε η εκκαθάριση?

γιατί έχω μια στο pockee από 11/9 αλλά δεν βλέπω να προχωράει

Σε 2 εργάσιμες μέρες.

15/11, 8 παρά το βράδυ πριν κλείσουν τα supermarkets η αγορά και σε 2 ώρες την "πέρασα" στο CashBack.

Μετά τις επικοινωνίες που αναφέρω παραπάνω, την 17/11/2017 κατά τις 4 μεσημέρι "περάστηκε" (στο CashBack, δε μιλώ για pockee).

Δε δείχνει τπτ στις "Επιβεβαιωμένες Αποδείξεις", όμως, όπως προανέφερα.

Να ρωτήσω:

Τα προϊόντα με κουπόνια στο pockee (άρα και €πιστροφή στο CashBack):

α) Είναι τα ίδια για όλα τα supermarkets που είναι συμβεβλημένα με το pockee;

β) Κάθε πότε αλλάζουν/ανανεώνονται; Κάθε ημερολογιακό μήνα;

συμφωνα με το pockee:Καθημέρινα και καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας! Εξάλλου θέλουμε να έχεις πρώτος την πληροφορία των προσφορών που "τρέχουν" στο αγαπημένο σου κατάστημα σούπερ μάρκετ

τα προϊόντα δεν είναι ίδια εννοείται,υπάρχουν βέβαια αρκετά που είναι

αλλά τα κουπόνια που τα συνοδεύουν από ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι τα ίδια

επειδή εδώ που είμαι δεν τα έχουμε όλα μόνο τα τρία μεγάλα,και αυτά παρακολουθώ προς το παρόν

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συμφωνα με το pockee:Καθημέρινα και καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας! Εξάλλου θέλουμε να έχεις πρώτος την πληροφορία των προσφορών που "τρέχουν" στο αγαπημένο σου κατάστημα σούπερ μάρκετ

τα προϊόντα δεν είναι ίδια εννοείται,υπάρχουν βέβαια αρκετά που είναι

αλλά τα κουπόνια που τα συνοδεύουν από ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι τα ίδια

επειδή εδώ που είμαι δεν τα έχουμε όλα μόνο τα τρία μεγάλα,και αυτά παρακολουθώ προς το παρόν

Εννοώ ΑΝ αλλάζουν στο pockee τα προϊόντα με κουπόνια (όχι τα άλλα),

Ούτε μισό μήνα δεν είναι που γράφτηκα (στο CashBack) και έτσι δεν έχω εμπειρία για συγκεκριμένα.

Ίδια τα βλέπω για όλα τα supermarkets όσα προϊόντα δίνουν €πιστροφή (όχι τα άλλα).

Δλδ και το Δεκέμβρη θα είναι τα ίδια προϊόντα με κουπόνια; Και το Γενάρη; Συμβεβλημένη είναι η pockee για τα συγκεκριμένα προϊόντα;

με πιάνεις αδιαβαστο!!!!!

και γω newbe είμαι,αλλά θεωρώ ότι είναι έτσι όπως το λες... συμβεβλημένη

τωρα αν οι συμβεβλημένες αποφασίσουν να αλλαξουν τα προϊόντα τους ή το ποσό του κουπονιού μένει να το δούμε η κάποιος πιο έμπειρος ας μας πει

Edited by akalos

Και ποιο το κοστος του να χασεις χιλιαδες λεπτα;

Για να μαζεψες χιλιαδες δεν τα χρειαζεσε

Τωρα μπορει οχι, αυριο μπορει να τα χρειαζομαι. Σε καθε περιπτωση ομως τα πλήρωσα. Δε μου τα χάρισαν. Οπως και να έχει, πλεον ειμαι full voip. Βαζω 10αρικο, παιρνω τα bonus data και μεταφορα 7-8 ευρώ σε αλλο νουμερο φιλου/συγγενη που δουλευει με πακετα της VODA. Στην ουσία, στην Voda χασανε πολλα περισσοτερα χαρης στην νεα τους πολιτικη. Να ναι καλα.

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Τωρα μπορει οχι, αυριο μπορει να τα χρειαζομαι. Σε καθε περιπτωση ομως τα πλήρωσα. Δε μου τα χάρισαν. Οπως και να έχει, πλεον ειμαι full voip. Βαζω 10αρικο, παιρνω τα bonus data και μεταφορα 7-8 ευρώ σε αλλο νουμερο φιλου/συγγενη που δουλευει με πακετα της VODA. Στην ουσία, στην Voda χασανε πολλα περισσοτερα χαρης στην νεα τους πολιτικη. Να ναι καλα.

Οταν αυριο μεθαυριο θα χρειαστεις πολλα λεπτα ομιλιας θα αγορασεις και ενα και δύο πακέτα και θα κανείς την δουλειά σου. Επί της ουσίας τίποτα δεν εχασες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν αυριο μεθαυριο θα χρειαστεις πολλα λεπτα ομιλιας θα αγορασεις και ενα και δύο πακέτα και θα κανείς την δουλειά σου. Επί της ουσίας τίποτα δεν εχασες

Εχεις περιεργη αισθηση των οικονομικων αλλα τελος παντων :O

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

γιατι να αγορασω δυο πακετα ???? οταν εχω 10000 λεπτα υπολοιπο απο παλια πακετα....αυτο που μπορουσε να κανει η vodafone ειναι να μπορεις να αγορασεις καποιο αλλο πακετο νεο και να μεταφερθουν τα υπολοιπα λεπτα !

μιλαμε για ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ απο την VODAFONE. εχω κανει αιτημα στην εεττ και μετα ακολουθει στον συνηγορο του καταναλωτη!

σιγουρα στην Αγγλια δεν θα τολμουσε να κανει κατι παρομοιο

γιατι να αγορασω δυο πακετα ???? οταν εχω 10000 λεπτα υπολοιπο απο παλια πακετα....αυτο που μπορουσε να κανει η vodafone ειναι να μπορεις να αγορασεις καποιο αλλο πακετο νεο και να μεταφερθουν τα υπολοιπα λεπτα !

μιλαμε για ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ απο την VODAFONE. εχω κανει αιτημα στην εεττ και μετα ακολουθει στον συνηγορο του καταναλωτη!

σιγουρα στην Αγγλια δεν θα τολμουσε να κανει κατι παρομοιο

Μη κοροϊδευόμαστε (παρότι Έλληνες: ΟΚ σε αυτό: Ίδιόν μας):

α) Η "μεταφορά" πακέτων (πχ λεπτών ομιλίας προς όλους) ΜΟΝΟ την "ανασφάλεια" μας καλύπτει: Κι ΑΝ τα χρειαστώ; Δεν τα έχω πληρώσει; Όποιος έχει λίγη εμπειρία από αυτές τις τακτικές πελατών (που θεωρούν και υποχρέωση των εταιριών να τους μεταφέρει τα λεπτά πχ με ενεργοποίηση πακέτου πριν τη λήξη προηγούμενου λεπτών ομιλίας) γνωρίζει ότι: Σπάνια (ελάχιστοτατοι) θα χρειαστούν κάποια "έκτακτη" στιγμή στο μέλλον έστω το 20-30% όσων "μαζεύουν" και το πιο πιθανό να τα "χάσουν" μετά από 3-4-5 χρόνια (λόγω δικιάς τους αμέλειας {πχ αρρώστια} ή της εταιρίας να τους ενημερώσει): Ώσπου να "πάθουν", λένε τα ίδια , όπως παραπάνω, μέχρι να "μάθουν" (ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ).

β) ΜΟΝΟ τις εταιρίες ωφελεί αυτή η μηνιαία ενεργοποίηση Βρέξει-χιονίσει πακέτων (ΣΑ συμβόλαιο) ΚΑΙ όποιες εταιρίες δεν το "έχουν" :Αυτές βγαίνουν χαμένες.

γ) Το πιο λογικό είναι σε αλλαγή/τροποποίηση/παραλλαγή πακέτων θα έπρεπε να διατηρείται η δυνατότητα "μεταφοράς" (πχ λεπτών ομιλίας) από τις εταιρίες καθώς όπως εξήγησα : ΜΟΝΟ αυτές έχουν λαμβάνειν.

Όποια δεν κάνει το γ) εξεγείρει τους πελάτες και βγαίνει χαμένη τελικά...Βλέπουμε παραπάνω τι λένε συμφορουμίτες.

Μη γελιέστε: ΔΕΝ είναι προς "όφελός" μας η δυνατότητα "μεταφοράς": Προς όφελος των εταιριών είναι (ΣΑ συμβόλαιο βρέξει-χιονίσει).

Αρκεί να έχει κανείς εμπειρία λίγων ετών από τέτοιες πρακτικές/πεποιθήσεις πελατών: ΚΑΙ οι εταιρίες ΕΧΟΥΝ>.:)

διαφωνω!! η ενεργοποιηση των πακετων γινεται διοτι με 6 ευρω εχεις 400 λεπτα ομιλιας ή 133 κλησεις (3λεπτα) . εαν δεν αγορασεις πακετο τοτε το λεπτο εχει στο cu 0,744 αρα εαν δεν ενεργοποιησεις πακετο με 8΄λεπτα ομιλιας εφαγες 6 ευρω.

Οπως βλεπεις το πακετο ειναι μονοδρομος και μεγαλη οικονομια.!!!!

το ότι μεταφέρονται είναι θετικό όταν αγοράζεις έτσι κι αλλοιώς το ίδιο πακέτο, προσωπικά δεν με αφορά αφού δεν τα καταναλωνω, σε αντίθεση με τα MB

μα τόπο δεν πιάνουν είτε το ένα είτε το άλλο,ας υπάρχουν μα βάρος δεν μας δίνουν

εννοείται το οτιδήποτε εκτός πακέτου είναι κλεψιά

Edited by akalos

"Δικαιολογίες" νομιμοποίησης των "πακέτων" (σε σχέση με "σωστές" τιμές κλήσεων εκτός πακέτων) :Πολλές (και ίδιον των Ελλήνων το υπογραμμισμένο και όχι μόνο για "κινητή")

Και των παρεπόμενων (εξαναγκασμού χρήσης πακέτων-πια νομιμοποιημένα στις συνειδήσεις και "λογικά") Και "μεταφοράς": Εννοείται...:)

Μη γελιέστε: ΔΕΝ είναι προς "όφελός" μας η δυνατότητα "μεταφοράς": Προς όφελος των εταιριών είναι (ΣΑ συμβόλαιο βρέξει-χιονίσει).

Αρκεί να έχει κανείς εμπειρία λίγων ετών από τέτοιες πρακτικές/πεποιθήσεις πελατών: ΚΑΙ οι εταιρίες ΕΧΟΥΝ>.:)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked