JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 παντως 500mb internet εχει δωσει δωρεαν η cu δειτε εδω https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/my-cu-app-to-katevazeis/ , και μπορει να το παρει οποιος θελει απο την εφαρμογη my cu αμα κανει εισοδο και ισχουνε για 30 ημερες . δεν νομιζω να βγαλει αλλη προσφορα για το cu μπορει ομως να βγαλει για τους συνδρομητες νεου καρτοκινητου ή και συμβολαιου για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 η προσφορά του app ειναι προϋπάρχουσα δεν έχω καταλάβει γιατί τη συγχέεται με την πιθανή πασχαλιατικη προσφορά...κάτι θα δώσει δεν μπορει.τον προηγούμενο μήνα μας είχε φλομωσει στο mb πάντως. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 η προσφορά του app ειναι προϋπάρχουσα δεν έχω καταλάβει γιατί τη συγχέεται με την πιθανή πασχαλιατικη προσφορά...κάτι θα δώσει δεν μπορει.τον προηγούμενο μήνα μας είχε φλομωσει στο mb πάντως. τον προηγούμενο μήνα είχε δώσει το ΠΣΚ 400' προς όλους LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ο'τι και να δώσει τώρα, θα είναι λιγότερο απο τον ανταγωνισμό. Κάτι τρέχει με τη Βονταφον παιδιά, αδικαιολόγητη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 ότι και να δώσει, άς το δώσει λιγότερο αλλά με διάρκεια μήνα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Από την αρχή του χρόνου έχει ξεσκιστεί να μας δίνει δώρα ( είτε mb η χρόνο ομιλίας ) και εμείς διαμαρτυρόμαστε Γαιτι δεν μας ξαναδίνει τώρα για το Πάσχα. Μάλιστα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Από την αρχή του χρόνου έχει ξεσκιστεί να μας δίνει δώρα ( είτε mb η χρόνο ομιλίας ) και εμείς διαμαρτυρόμαστε Γαιτι δεν μας ξαναδίνει τώρα για το Πάσχα. Μάλιστα...... Πες το ρε φίλε, πραγματικά ειδικά στο cu από τον Οκτώβριο δεν έχει σταματήσει να δίνει δώρα, τα GB βρόχη, μία για χριστούγεννα, μία από cu app μία για σ/κ, μία έτσι στο άσχετο και τώρα γκρινιάζουν μερικοί γιατί δεν έδωσε το Πάσχα είμαστε αχάριστοι. Ας μας δίνει κάθε δίμηνο κάτι και ας μη μου ξαναδώσει Πάσχα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Προσωπικά, χρησιμοποιώ τη vodafone ως 2ο και όχι κύριο αριθμό. Σαν φοιτητικό δεν βάζω ποτέ κάρτα, και εκμεταλλεύομαι κυρίως τα δωρεάν λεπτά σε CU, και που και που τα mb. Οι γονείς μου με απλό CU την βγάζουν μια χαρά με 7€ το μήνα. Μάλιστα ενεργοποιώντας τα ίδια πακέτα έχουν φτάσει να έχουν από 7-8 χιλιάδες λεπτά προς CU για να επικοινωνούν μεταξύ τους πρακτικά απεριόριστα, και ~1000 λεπτά προς όλους τους άλλους, ο κάθε ένας. Και αρκετά MB ο ένας που χρησιμοποιεί smartphone. Mιλώντας για τον εαυτό μου και μόνο, αν το κρατήσει έτσι και συνεχίσουμε να την βγάζουμε με 14€ το μήνα για τους 3, δεν με ενδιαφέρει αν δεν ξαναδώσει κανένα δώρο ποτέ. Έτσι κι αλλιώς σπάνια χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου για τη χρήση που κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλά κάνει και δίνει δώρα και μακάρι να συνεχίσει. Απλά μην είμαστε και αχάριστοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Μάλλον φοβούνται κατάρρευση δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Μάλλον φοβούνται κατάρρευση δικτυου Και εγώ αυτό πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Και εγώ αυτό πιστεύω Είναι εξαιρετικά πιθανό, υπάρχει πρόβλημα με τους τεχνικούς της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Μάλλον φοβούνται κατάρρευση δικτυου Ακριβως,επειδη το 4G το παει με ρυθμους χελωνας.Οι αλλες το προχωρανε απιστευτα γρηγορα και η Wind ειδικα σε ενα χρονο εχει κανει τρελη καλυψη σε σχεση με τους χαρτες της Vodafone.Εγω παντως με το summer endless data που ειχες απεριοριστο ιντερνετ απο τις 18:00 εως τις 06:00 της επομενης μερας εκεινες τις ωρες το δικτυο ειχε καταρρευσει.Και ειδικα στη πιερια οπου κανω διακοπες η Vodafone εχει αρκετο κοσμο.Οι ντοπιοι παιζουν με Vodafone ή Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) . Οι γονείς μου με απλό CU την βγάζουν μια χαρά με 7€ το μήνα. Μάλιστα ενεργοποιώντας τα ίδια πακέτα έχουν φτάσει να έχουν από 7-8 χιλιάδες λεπτά προς CU για να επικοινωνούν μεταξύ τους πρακτικά απεριόριστα, και ~1000 λεπτά προς όλους τους άλλους, ο κάθε ένας. Και αρκετά MB ο ένας που χρησιμοποιεί smartphone. . το μεγάλο ατού της Vodafone είναι η μεταφορά των ίδιων πακέτων,νομίζω ότι αυτό την καθιστά και την πιο οικονομική ίσως LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 13, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 το μεγάλο ατού της Vodafone είναι η μεταφορά των ίδιων πακέτων,νομίζω ότι αυτό την καθιστά και την πιο οικονομική ίσως LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Η βοντα είναι πράγματι βολική για τους ηλικιωμένους. Για αυτούς όμως που θέλουν σοβαρό ίντερνετ, είναι η τελευταία επιλογή. Ακομη και η γουιντ εχει πιο σταθερό ίντερνετ, μην πω για το edge της βονταφον που σε σύγκριση με τις αλλες 2 εταιριες, μόνο εικονικό μπορείς να το πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Και ο αδερφός μου, που όντας ναυτικός, περνάει 3-4 μήνες σπίτι και φεύγει, μία χαρά είναι στο θέμα του internet με CU. Αν κρίνω από την κατανάλωση που κάνει(αρκετά gb το μήνα)δεν έχει κανένα πρόβλημα. Υπόψιν ότι στο σπίτι του δεν έχει DSL, και λειτουργεί το κινητό αποκλειστικά με δεδομένα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Για αυτούς όμως που θέλουν σοβαρό ίντερνετ, είναι η τελευταία επιλογή. δυστυχώς η wind στήν περιοχή μου έχει μία τεράστια τρύπα,ανύπαρκτο τελείως, σε αντίθεση με τις άλλες δύο....που η πράσινη μαμαει,και ή vodafone παίζει αξιοπρεπέστατα,σε 4g πάντα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Εξαρτάται την περιοχή.πχ εδώ Κοζάνη η Vodafone έχει πολύ καλό 4g και 3g.καμμία σχέση με την μπλε..τα 100άρια της πράσινης δεν έχω δει να τα πιάνει αλλά έχει ένα ισορροπημένο δίκτυο που κάνεις τα πάντα άνετα Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Μάλλον φοβούνται κατάρρευση δικτυου Έχει καταρρεύσει πολλές φορές; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Έχει καταρρεύσει πολλές φορές; :) Τότε γιατί δε δίνει όπως οι άλλοι 2; Εαν δεν εχει φόβο να πέσει το δίκτυο, γιατί δε δίνει, έστω 1 γιγα οπως περισυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ό,τι και να λέμε , ότι έχει ξεσκιστεί να δίνει δώρα από την αρχή του έτους , τα δώρα και κυρίως τα ΜΒ ΤΩΡΑ χρειάζονται που ο κόσμος πάει στα εξοχικά και δεν υπάρχει γραμμή ιντερνετ , κυρίως αν δεν μπορεί να δωθεί από οτε Ή δεν υπάρχουν λεφτά ....είναι απλό στη κοσμοτε και τη wind είναι πιθανό κάποιος να μην πληρώσει κάτι για τις διακοπές(γιατί αρκούν τα 3000ΜΒ και 2000ΜΒ αντίστοιχα) ενώ στη βοντα θα βάλει το χέρι στην τσέπη καθώς τα 500ΜΒ δεν φτάνουν῎.....απλό.....μετά από καμιά βδομάδα(αφού θα έχει τσεπώσει τα ευρωφιδα) θα πει πάρτε 3000ΜΒ.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Έχει καταρρεύσει πολλές φορές; :) Πάσχα του 2009 αν θυμάμαι καλά, δεν έβγαινε κλήση από όλη τη νότια ελλαδα έως τις 6το περίπου το πρωί... Edited April 13, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Πάσχα του 2009 αν θυμάμαι καλά, δεν έβγαινε κλήση έως τις 6το πρωί... Σε όλη την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Σε όλη την Ελλάδα; Απο την Νότια Ελλάδα, μισή περίπου ώρα μετά την Ανάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Σε όλη την νότια Ελλάδα; δηλαδή από Πελοπόννησο και κάτω (Κρήτη, Δωδεκάνησα κλπ) δεν έβγαζε κανείς κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts