HEO Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 επιβεβαιώνω και εγώ: Με μεταφορά στο International χάνεις όλο το χρηματικό υπόλοιπο. πολύ κακό αυτό.... παλιά δεν γινόταν... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα 2017 MB ΔΩPEAN ΓIA 7 MEPEΣ ΣE ΠEPIMENOYN ΓIA NA ΞEKINHΣEI KAΛA H XPONIA! ΣTEIΛE ΔΩPEAN 2017 ΣTO 1398 MEXPI 16/01 KAI ΣEPΦAPEIΣ ΔYNATA. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ναι, είναι λίγες μέρες(από αρχή του χρόνου) που τρέχει αυτή η προσφορά. Ίσως ξεκίνησαν να το στέλνουν το sms σε όποιον δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμη. Μου ήρθε, επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ναι, είναι λίγες μέρες(από αρχή του χρόνου) που τρέχει αυτή η προσφορά. Ίσως ξεκίνησαν να το στέλνουν το sms σε όποιον δεν το έχει ενεργοποιήσει ακόμη. Μου ήρθε, επίσης. Γενικά είναι πολύ καλές αυτές οι προσφορές αλλά άκυρες οι διάρκειες που δίνουν... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Γενικά είναι πολύ καλές αυτές οι προσφορές αλλά άκυρες οι διάρκειες που δίνουν... Πάντως είναι πολύ μπροστά η Vodafone σε σχεση με τις αλλες στα bonus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για CU, να επιβεβαιώσω: έχει ενεργοποιημένο το Bonus Talk to Vodafone 120'. Έκανα μόλις ανανέωση και τα πήρε τα 120'. Για να πάρει τα 500ΜΒ στην επόμενη ανανέωση σε ένα μήνα περίπου, θα κλικάρω για να πάει στο Just surf bonus αμέσως πριν βάλω κάρτα. Και μετά τον μεθεπόμενο μήνα αν θέλει μπορεί να ξαναγυρίσει στο Bonus Talk to Vodafone 120' αμέσως πριν την ανανέωση. Σωστά; Είχα καιρό να ασχοληθώ με απλό CU και φοβόμουν τα χειρότερα με τις αλλαγές στα πακέτα, αλλά με μία ανανέωση των 10 ευρώ με πιστωτική από το σάιτ και με αγορά του Combo 600 προς 8€, το εν λόγω CU πήρε πολλά πράγματα: 400΄προς όλους (300'+100') 400' προς CU 200 sms προς όλους 400 sms προς CU 120' προς Vodafone 660 ΜΒ (500 για 15 μέρες + 100 παρε να χεις +60) και θα πάρει και τα 2017 ΜΒ. Εντάξει, δεν τα λες και λίγα όλα αυτά -ανάλογα και με τις ανάγκες του καθενός, βέβαια... Στο συμβόλαιο του πατέρα μου "προς όλους 400" με 25 ευρώ περίπου παίρνει πολύ λιγότερα. (Υπενθύμιση στον εαυτό μου: Άρα πρέπει να τον ξεκολλήσω από το κόλλημα στο συμβόλαιο και το φόβο του καρτοκινητού και να κερδίσει τουλάχιστον 180 ευρώ το χρόνο! Αξίζει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για CU, να επιβεβαιώσω: έχει ενεργοποιημένο το Bonus Talk to Vodafone 120'. Έκανα μόλις ανανέωση και τα πήρε τα 120'. Για να πάρει τα 500ΜΒ στην επόμενη ανανέωση σε ένα μήνα περίπου, θα κλικάρω για να πάει στο Just surf bonus αμέσως πριν βάλω κάρτα. Και μετά τον μεθεπόμενο μήνα αν θέλει μπορεί να ξαναγυρίσει στο Bonus Talk to Vodafone 120' αμέσως πριν την ανανέωση. Σωστά; Είχα καιρό να ασχοληθώ με απλό CU και φοβόμουν τα χειρότερα με τις αλλαγές στα πακέτα, αλλά με μία ανανέωση των 10 ευρώ με πιστωτική από το σάιτ και με αγορά του Combo 600 προς 8€, το εν λόγω CU πήρε πολλά πράγματα: 400΄προς όλους (300'+100') 400' προς CU 200 sms προς όλους 400 sms προς CU 120' προς Vodafone 660 ΜΒ (500 για 15 μέρες + 100 παρε να χεις +60) και θα πάρει και τα 2017 ΜΒ. Εντάξει, δεν τα λες και λίγα όλα αυτά -ανάλογα και με τις ανάγκες του καθενός, βέβαια... Στο συμβόλαιο του πατέρα μου "προς όλους 400" με 25 ευρώ περίπου παίρνει πολύ λιγότερα. (Υπενθύμιση στον εαυτό μου: Άρα πρέπει να τον ξεκολλήσω από το κόλλημα στο συμβόλαιο και το φόβο του καρτοκινητού και να κερδίσει τουλάχιστον 180 ευρώ το χρόνο! Αξίζει!) ναι σωστά όσο για το μπόνους ανανέωσης μπορείς, να το αλλάζεις με τον τρόπο που είπες αλλά νομίζω ότι χάνετε τυχόν υπόλοιπο από το μπόνους που είχες πριν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα 2017 MB ΔΩPEAN ΓIA 7 MEPEΣ ΣE ΠEPIMENOYN ΓIA NA ΞEKINHΣEI KAΛA H XPONIA! ΣTEIΛE ΔΩPEAN 2017 ΣTO 1398 MEXPI 16/01 KAI ΣEPΦAPEIΣ ΔYNATA. Πάντως σε μας τους ξενοφερτους δεν την δίνει ...η τσιγγουναααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πάντως σε μας τους ξενοφερτους δεν την δίνει ...η τσιγγουναααα Γιατί χρησιμοποιείς το imternational? Έχει κάποια τόσο καλή προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Γιατί χρησιμοποιείς το imternational? Έχει κάποια τόσο καλή προσφορά; Εννοώ εμάς που ήρθαμε από φορητότητα σε cu Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εννοώ εμάς που ήρθαμε από φορητότητα σε cu Sent from my LG-H960 using Tapatalk Γιατί τι διαφορά έχει που είσαι από φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/2017-mb/ Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό τους έως και 30/11/2016 Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Γιατί τι διαφορά έχει που είσαι από φορητότητα; Ήρθαμε μετά τις 30/11/16..... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ήρθαμε μετά τις 30/11/16..... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Εντάξει στο επόμενο bonus θα είσαι μέσα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παίδες, μια χαζή ερωτησούλα, αλλά να πάει στο καλο, θα την κάνω... Στο cu και στην καρτοκινητη, οι ταχύτητες είναι 4g ή είναι προνόμιο των συμβολαίο αυτο; Κι ερώτηση μπόνους. Από συμβόλαιο voda σε καρτοκινητο μετάβαση, πάλι πληρώνεις το 30άρι στο κατάστημα; Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παίδες, μια χαζή ερωτησούλα, αλλά να πάει στο καλο, θα την κάνω... Στο cu και στην καρτοκινητη, οι ταχύτητες είναι 4g ή είναι προνόμιο των συμβολαίο αυτο; Κι ερώτηση μπόνους. Από συμβόλαιο voda σε καρτοκινητο μετάβαση, πάλι πληρώνεις το 30άρι στο κατάστημα; 4g έχει κανονικά στο καρτοκινητό απλα πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα ( δωρεάν είναι η ενεργοποίηση), για την μετάβαση δεν γνωρίζω να σου απαντήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 4g έχει κανονικά στο καρτοκινητό απλα πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα ( δωρεάν είναι η ενεργοποίηση), για την μετάβαση δεν γνωρίζω να σου απαντήσω Κανονικότατα 4G σε CU ακόμα και μόνο με την προσφορά που τρέχει των 2017ΜΒ, χωρίς πακέτο ΜΒ ενεργοποιημένο: http://www.speedtest.net/result/5964883392.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παίδες, μια χαζή ερωτησούλα, αλλά να πάει στο καλο, θα την κάνω... Στο cu και στην καρτοκινητη, οι ταχύτητες είναι 4g ή είναι προνόμιο των συμβολαίο αυτο; Κι ερώτηση μπόνους. Από συμβόλαιο voda σε καρτοκινητο μετάβαση, πάλι πληρώνεις το 30άρι στο κατάστημα; Ναι φίλε 4G καμπάνα και όσο για την μεταφορά θα υπάρξει κάποιο τέλος απενεργοποίησης και ότι άλλο σου πουν στο κατάστημα (πλέον 30€ για τα καρτοκινητα) και επίσης η διαδικασία θα χρειαστεί 30 ημέρες για να ολοκληρωθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; ίσως έχει απαντηθεί πιο πριν. Αν έχω πχ 50 λεπτά προς βοντα και 100 προς όλους, όταν τελειώσουν της βοντα τραβάει από αυτά προς όλους η δεν μπορώ να καλέσω βοντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; ίσως έχει απαντηθεί πιο πριν. Αν έχω πχ 50 λεπτά προς βοντα και 100 προς όλους, όταν τελειώσουν της βοντα τραβάει από αυτά προς όλους η δεν μπορώ να καλέσω βοντα; Μα είναι αυτονόητο, το προς ολους περιβάλλει και την βονταφον συνεπώς θα τραβήξει από εκεί. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι αυτονόητο :)) Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι αυτονόητο :)) Ευχαριστώ για την απάντηση. Το συγκεκριμένο είναι αυτονόητο όμως. Όταν λέει προς όλους εννοεί όλους, άρα και προς Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ειμαι σε συνδεση cosmote το συμβολαιο μου έληξε. Πως μπορω να παω σε καρτοκινητη vodafone χωρις να πληρωσω τα 30ευρω που ζηταει το καταστημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ειμαι σε συνδεση cosmote το συμβολαιο μου έληξε. Πως μπορω να παω σε καρτοκινητη vodafone χωρις να πληρωσω τα 30ευρω που ζηταει το καταστημα?? Από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441806 σ ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts