timkos40 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Με το ίδιο mail μπορείς να κάνεις δύο λογαριασμούς και εγώ το ίδιο κάνω στη μάνα μου.της το ανανεώνω μέσω ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Φαντάζομαι δεν έχει smartphone ο ηλικιωμένος κύριος. Αν έχει, η ενεργοποίηση του πακέτου από την εφαρμογή My Vodafone θεωρείται "online" και σου δίνει το bonus. Συνήθως ισχύει το ίδιο και αν το ενεργοποιήσεις στο κατάστημα. Δοκίμασέ το. ουτε smartphone, oυτε κωδικούς στο myaccount. να του πώ να δοκιμάσει σε κατάστημα; ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 θα πρέπει να βρώ άλλο email και γενικά δεν θέλω να μπλέξω :) απλά έλεγα αν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος, για να κερδίσουν τα +100 λεπτά προς όλους.... (τί όφελος μπορεί να έχει η voda, αν κάνει κανείς online ανανέωση , αντί μέσω τηλεφώνου; ) Δινεις το mail σου και ετσι σε ξεσκιζουνε στις διαφημισεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πριν μερικές ώρες μου ήρθε αυτό το SMS. Το έλαβε άλλος ;;; ΦPONTIZOYME ΓIA THN EΠIΛYΣH TEXNIKOY ΘEMATOΣ ΠOY IΣΩΣ NA EΠHPEAΣE TH ΛEITOYPΓIA TOY ΔIKTYOY MAΣ ΣTHN ΠEPIOXH ΣAΣ. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH & ΣAΣ ΔINOYME ΔΩPO 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 200MB INTEPNET ΓIA 10 MEPEΣ! ΣTEIΛTE 1567 ΣTO 1252 EΩΣ 6/11 KAI ΘA TA ΛABETE ΔΩPEAN! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Το έλαβα και γω σήμερα ενώ ήμουν Βόλο. Δε ξέρω βέβαια για πιο τεχνικό πρόβλημα μιλάνε, δεν αντιλήφθηκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Γιαυτό ρωτάω, μου φάνηκε λίγο ύποπτο... ούτε εγώ στη Θεσσαλονίκη αντιλήφθηκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Πριν μερικές ώρες μου ήρθε αυτό το SMS. Το έλαβε άλλος ;;; ΦPONTIZOYME ΓIA THN EΠIΛYΣH TEXNIKOY ΘEMATOΣ ΠOY IΣΩΣ NA EΠHPEAΣE TH ΛEITOYPΓIA TOY ΔIKTYOY MAΣ ΣTHN ΠEPIOXH ΣAΣ. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH & ΣAΣ ΔINOYME ΔΩPO 200 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 200MB INTEPNET ΓIA 10 MEPEΣ! ΣTEIΛTE 1567 ΣTO 1252 EΩΣ 6/11 KAI ΘA TA ΛABETE ΔΩPEAN! Τελικα το έστειλες;;;; Σου έδωσαν δωρεάν χρόνο και ΜΒ; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Όχι δεν τα χρειάζομαι άμεσα... μέχρι 6/11 έχουμε περιθώριο. Σήμερα λοιπόν το δοκίμασα και πέτυχε !!! Μου έδωσε όντως 200' & 200 ΜΒ. Edited November 1, 2015 by Athlos_PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Προσπαθώ να κάνω το καρτοκινητό CU hotspot για να δώσω ιντερνετ σε ένα tablet αλλα δε τα καταφέρνω.¨Εχει βρει κάποιος πώς γίνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία. Τι συσκευή έχεις και τι πρόβλημα βγάζει; Παίρνει IP η άλλη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Moto G 2014.Me την καρτα cosmote δίνει κανονικά αλλά απο τη vodafone ενω συνδεεται δίνει σημα limited connection... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παράξενο, δεν γνωρίζω να κόβει το tethering στο CU η Vodafone. Τι APN έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Moto G 2014.Me την καρτα cosmote δίνει κανονικά αλλά απο τη vodafone ενω συνδεεται δίνει σημα limited connection... δες το apn να είναι σωστό! μάλλον αυτό δημιουργεί το πρόβλημα και επίσης επέλεξε μόνο 3g και κλείδωσε το εκεί! τέλος καλύτερα το κινητό σε ένα παράθυρο για καλύτερη λήψη 3g ! και ξανά προσπάθησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ποιο apn είναι το σωστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 internet.vodafone.gr αυτό ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τον περασμένο μήνα με μία ανανέωση των δέκα ευρω μου έδωσε 1 gb Internet και από το είχα ψάξει θα το έκανε για την πρώτη ανανέωση του μήνα. Τώρα δεν το βλεπω πουθενά. Το έκοψαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 internet.vodafone.gr αυτό ξέρω Αυτό εχω...Δε ξέρω τι αλλο να κοιταξω?Να ανταλλαξω sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό εχω...Δε ξέρω τι αλλο να κοιταξω?Να ανταλλαξω sim? κάλεσε το 13840 και ζητά βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ΓIA ΛIΓEΣ MONO HMEPEΣ SUPER ΠPOΣΦOPA AΠO 79E ΣE VODAFONE 4G SMARTPHONES ME MEΓAΛH OΘONH, ΓPHΓOPO EΠEΞEPΓAΣTH KAI SUPER KAMEPA!EΛA ΣHMEPA ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE ME TON APIΘMO TOY KINHTOY ΣOY!H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI 19/11. Παιδια γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ΓIA ΛIΓEΣ MONO HMEPEΣ SUPER ΠPOΣΦOPA AΠO 79E ΣE VODAFONE 4G SMARTPHONES ME MEΓAΛH OΘONH, ΓPHΓOPO EΠEΞEPΓAΣTH KAI SUPER KAMEPA!EΛA ΣHMEPA ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE ME TON APIΘMO TOY KINHTOY ΣOY!H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI 19/11. Παιδια γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο; Κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Υποθέτω ότι θα σου δίνουν μία μικρή έκπτωση σε 4G συσκευές αν και το "τυράκι" θα είναι να γυρίσεις το καρτοκινητό σε σύνδεση για να το πάρεις δωρεάν. Θα το τσεκάρω μάλλον από βδομάδα αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι τέτοιο θα είναι... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Υποθέτω ότι θα σου δίνουν μία μικρή έκπτωση σε 4G συσκευές αν και το "τυράκι" θα είναι να γυρίσεις το καρτοκινητό σε σύνδεση για να το πάρεις δωρεάν. Θα το τσεκάρω μάλλον από βδομάδα αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι τέτοιο θα είναι... Πηγα και ρωτησα, σου δινει το Prime απο 140 στα 110 και το smart απο 99 στα 79. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 "CU FREE MONDAYS K EXEIΣ ΣYNOΛIKA 1500' ΠPOΣ OΛH TH VODAFONE + 2GB ΓIA NA MIΛAΣ K NA ΣEPΦAPEIΣ TZAMΠE KAΘE ΔEYTEPA TOY NOEMBPIOY!IΣXYEI MEXPI 30/11" Στειλτε Ν στο 1398 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Πηγα και ρωτησα, σου δινει το Prime απο 140 στα 110 και το smart απο 99 στα 79. Χωρίς να σου ζητάει να κάνεις σύνδεση; Αν είναι έτσι καλή προσφορά ακούγεται... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Χωρίς να σου ζητάει να κάνεις σύνδεση; Αν είναι έτσι καλή προσφορά ακούγεται... Είναι καλό το prime ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Πηγα και ρωτησα, σου δινει το Prime απο 140 στα 110 και το smart απο 99 στα 79. Το Samsung galaxy prime? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts