sideras1985 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ωραία - μείωσε τα μηνύματα προς ελληνικά δίκτυα από 8,5 σε 5 λεπτά. Τα μηνύματα για δίκτυα του εξωτερικού γιατί παρέμειναν στα 17 λεπτά? Δηλαδη εγώ που στέλνω μηνύματα κυρίως έξω, πρέπει να πληρώνω υπερτριπλάσια τιμή από τα εντός? Λάθος! άντε γεια CU... ΒΑΛΕ Q......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 μολις τελειωσουν τα τσαμπε 200 sms απο frog θα το λιωσω το cu μου xexe αντε καιρος ηταν για μια τετοια προσφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Οντως πολυς καιρος, η τελευταια καλη που θυμαμαι ηταν τα 1000sms για ενα μηνα πριν 2 χρονια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 και ημουν ενα βημα για να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 και ημουν ενα βημα για να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια...:whistle: Παραταση στην φορητοτητα εως 10-2-08 δηλαδη...................:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 ελπιζω να παραταθει κι αλλο η ημερομηνια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ωραία - μείωσε τα μηνύματα προς ελληνικά δίκτυα από 8,5 σε 5 λεπτά. Τα μηνύματα για δίκτυα του εξωτερικού γιατί παρέμειναν στα 17 λεπτά? Δηλαδη εγώ που στέλνω μηνύματα κυρίως έξω, πρέπει να πληρώνω υπερτριπλάσια τιμή από τα εντός? Λάθος! άντε γεια CU... Δεν υπαρχει καλο περιθωριο κερδους οποτε προσπαθουν να το αποφυγουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Mia xara einai i prosfora tou cu..!!egw eimai eyxaristimenos apo to vodafone cu!!panta tetia.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnynorth Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Δεν υπαρχει καλο περιθωριο κερδους οποτε προσπαθουν να το αποφυγουν... Κακώς! - οπότε καλύτερα να τους αποφύγω εγώ, και όσοι στέλνουν μηνύματα έξω, γιατί είναι κοροιδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Την περίοδο των γιορτών η Frog και η Q λογικά θα φέρουν ξανά το 0,03€/ sms για λίγους μήνες οπότε θα ακυρωθεί πρακτικά το πλεονέκτημα του cu με 0,05€ / sms... Οπότε οτι πραλάβετε στείλτε τώρα γιατί μετά πάμε σε άλλη κάρτα.... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 η αναεωση χρονου ομηλιας μεσω ιντερνετ τι λεει??εχει κανει κανεις? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 εγω εχω κανει..οτι λεει στο site αυτο γινεται ..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα παίδες.:) Θέλω την βοήθειά σας στο εξής: Η αρραβωνιαστικιά μου έχασε την κάρτα sim από το παλιό της νούμερο (vodafone a la carte) και σκεφτόμαστε μια που ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιεί πλέον, να κάνουμε εκτροπή στο νέο της νούμερο (wind συμβόλαιο). Γίνεται; Έχει κάποια χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλησπέρα παίδες.:) Θέλω την βοήθειά σας στο εξής: Η αρραβωνιαστικιά μου έχασε την κάρτα sim από το παλιό της νούμερο (vodafone a la carte) και σκεφτόμαστε μια που ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιεί πλέον, να κάνουμε εκτροπή στο νέο της νούμερο (wind συμβόλαιο). Γίνεται; Έχει κάποια χρέωση; Η εκτροπή κλήσεων αφενός χρεώνεται σαν κανονική κλήση προς κινητό, αφετέρου η εντολή για τη προώθηση δίνεται μόνο από το ίδιο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Εαν στείλεις με φαξ το αίτημα στην εταιρεία δεν το κάνουν αυτοί από εκεί; (τεχνικά γίνεται). Σε εταιρικό τιμ το είχα κάνει κανα δυό φορές παλαιότερα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Εαν στείλεις με φαξ το αίτημα στην εταιρεία δεν το κάνουν αυτοί από εκεί; (τεχνικά γίνεται). Σε εταιρικό τιμ το είχα κάνει κανα δυό φορές παλαιότερα... Δεν νομίζω. Κατ'αρχάς είναι καρτοκινητο άρα θα απαιτεί να είναι καταχωρημένα τα προσωπικά στοιχεία και επίσης δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν ότι το κάνεις για να γλιτώσεις τα 18 ευρώ της αντικατάστασης sim συνεπώς δεν νομίζω να έχουν λόγο να σε εξυπηρετήσουν (χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος). Έπειτα, o.k το κάνεις για τις κλήσεις, για τα sms όμως??? Edit: Μόλις επιβεβαίωσα ότι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ο μόνος τότε τρόπος (για να μην πληρώσεις την κάρτα σιμ) είναι να ζητήσεις να το κάνεις συμβόλαιο (στο βόνταφον χωρίς πάγιο) χωρίς να πάρεις επιδότηση και να κάνεις εκτροπή μέχρι που δεν θα το θες άλλο οπότε θα το κόψεις ή θα το μετατρέψεις σε καρτοκινητό ξανά. Βέβαια αυτή η λύση έχει βαβούρα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ο μόνος τότε τρόπος (για να μην πληρώσεις την κάρτα σιμ) είναι να ζητήσεις να το κάνεις συμβόλαιο (στο βόνταφον χωρίς πάγιο) χωρίς να πάρεις επιδότηση και να κάνεις εκτροπή μέχρι που δεν θα το θες άλλο οπότε θα το κόψεις ή θα το μετατρέψεις σε καρτοκινητό ξανά. Βέβαια αυτή η λύση έχει βαβούρα... Και εκτός από τη βαβούρα, το Vodafone Xωρίς πάγιο απαιτεί και μια ελάχιστη χρέωση κάθε εξάμηνο ως κόστος διατήρησης αριθμού. http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010610&vars=0000000000 (όρος 3). Γενικά δεν έχει νόημα να κάνει κάτι παρά μόνο εφόσον έχει το έχει ανάγκη, αντικατάσταση sim, εάν είναι διατεθειμένη να δώσει 18 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αν έχει το φάκελο με το serial number της κάρτας (8930 0500 ........ ) μπορεί να κάνει και φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.:) Πέτρο πολύ πονηρή η άποψή σου!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Άσχετο αλλά μιας και το έφερε η συζήτηση, εαν δεν πάρει επιδότηση στο χωρίς πάγιο εξακολουθεί να έχει την ελάχιστη κατανάλωση; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Άσχετο αλλά μιας και το έφερε η συζήτηση, εαν δεν πάρει επιδότηση στο χωρίς πάγιο εξακολουθεί να έχει την ελάχιστη κατανάλωση; Nαι. Για αυτό σου είπα να διαβάσεις τον όρο 3 στο παραπάνω link. Μάλιστα αναφέρεται ως κόστος διατήρησης αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Την περίοδο των γιορτών η Frog και η Q λογικά θα φέρουν ξανά το 0,03€/ sms για λίγους μήνες οπότε θα ακυρωθεί πρακτικά το πλεονέκτημα του cu με 0,05€ / sms... Οπότε οτι πραλάβετε στείλτε τώρα γιατί μετά πάμε σε άλλη κάρτα.... ..το βατραχι κατεβασε το μηνυμα (σε ελληνικα και ξενα δικτυα) στα 4 λεπτα....και χωρις ημερομηνια ληξης....ενω εκανε και μειωση στις κλησεις... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 σημερα καλεσα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι με τη μεταφορα πακετου απο cu to a la carte (που τωρα πια βλεπω δεν συμφαιρει καμια απο τις δυο αλλα η φρογκ και η mo mad) δεν χανονται οι ποντοι..τελος ρωτησα για τους ποντους που εχω στο ποιντμανια οι οποιοι συμφωνα με την καρτα που εχω ληγουν στις 12/07 και μου ειπε η κοπελα οτι πρεπει να τους εξαργυρωσω πριν την αναγραφομενη ημερομηνια αλλιως θα χαθουν! οποτε μονοδρομος,εξαργυρωνω τους 500 απο τους 656 που εχω και μενουν 156 υπολοιπο,δεν πειραζει δεν γινεται κ κατι διαφορετικο..μολις τελειωσουν και τα 30 ευρω της καρτας συνδιαλεξεων εχω κανει φορητοτητα,τωρα για ποια..δεν γνωριζω ισως εχουν αλλαξει οι χρεωσεις μεχρι τοτε..παντως και τωρα με το 40% παλι η φρογκ ειναι πιο φτηνη και στην ομιλια και στα sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 σημερα καλεσα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι με τη μεταφορα πακετου απο cu to a la carte ( που τωρα πια βλεπω δεν συμφαιρει καμια απο τις δυο αλλα η φρογκ και η mo mad ) δεν χανονται οι ποντοι..τελος ρωτησα για τους ποντους που εχω στο ποιντμανια οι οποιοι συμφωνα με την καρτα που εχω ληγουν στις 12/07 και μου ειπε η κοπελα οτι πρεπει να τους εξαργυρωσω πριν την αναγραφομενη ημερομηνια αλλιως θα χαθουν! οποτε μονοδρομος,εξαργυρωνω τους 500 απο τους 656 που εχω και μενουν 156 υπολοιπο,δεν πειραζει δεν γινεται κ κατι διαφορετικο..μολις τελειωσουν και τα 30 ευρω της καρτας συνδιαλεξεων εχω κανει φορητοτητα,τωρα για ποια..δεν γνωριζω ισως εχουν αλλαξει οι χρεωσεις μεχρι τοτε..παντως και τωρα με το 40% παλι η φρογκ ειναι πιο φτηνη και στην ομιλια και στα sms! Ξέχασες να το ποστάρεις στο τόπικ του frog και του mo mad!:p (Βγάλε όμως πρώτα τις παρενθέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts