antonispap40 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ξέρει κανείς τί γίνεται με την ώρα της ημέρας λήξης, αγορασμένων ή δωρεάν, πακέτων λεπτών/sms/MB; Στην cosmote από ό,τι είδα, γράφει ακριβώς την ώρα στο ενημερωτικό sms. Στη vodafone πώς δουλεύει; Δεν λήγει κάποια ώρα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι η ενεργοποίηση του πακέτου την προηγούμενη ημέρα για να μην τα χάσεις. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν λήγει κάποια ώρα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι η ενεργοποίηση του πακέτου την προηγούμενη ημέρα για να μην τα χάσεις. Το εχω ακουσει αυτο. Με ενδιαφερει ομως, για περιπτωσεις που δεν θελω να ανανεωσω αμεσα καποιο πακετο. Είναι standard η ώρα που λήγουν , πάει με την ώρα ενεργοποίησης ή δουλεύει κάπως αλλιώς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε μένα πάλι λήγουν την ώρα που τα είχα ανανεώσει. Απλά την σημειώνω κάπου στο τηλέφωνο και βάζω υπενθύμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε μένα πάλι λήγουν την ώρα που τα είχα ανανεώσει. Απλά την σημειώνω κάπου στο τηλέφωνο και βάζω υπενθύμιση. Εγώ δεν ξέρω αν τυχαίνει, αλλά με το που πάω να κανω μια χρεωσιμη κληση (οταν ξεκινάει να καλεί), μου έρχεται sms άμεσα πως τα λεπτά μου έληξαν. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή.... Δευτερόλεπτα πριν, υπάρχουν κανονικά τα λεπτα στο 1252. Έχει συμβεί αρκετές φορές. Γιαυτό ψάχνω να δω πως δουλεύει το σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σε μένα πάλι λήγουν την ώρα που τα είχα ανανεώσει. Έτσι είναι, αυτό ισχύει. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 πως βγαινουμε απο αυτην την εφαρμογη?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid δε θελω να με βρισκουν, ξερετε που ν απευθυνθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στην ειταιρεία σου κάνεις αίτηση να μη συμπεριλαμβάνεται το νούμερό σου στους καταλόγους. Επίσης ζητάς να μπεις στο μητρώο του άρθρου 11 να μη δίνεται το νούμερό σου για διαφημιστικούς λόγους. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στην ειταιρεία σου κάνεις αίτηση να μη συμπεριλαμβάνεται το νούμερό σου στους καταλόγους. Επίσης ζητάς να μπεις στο μητρώο του άρθρου 11 να μη δίνεται το νούμερό σου για διαφημιστικούς λόγους. Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ξέρει κανείς τί γίνεται με την ώρα της ημέρας λήξης, αγορασμένων ή δωρεάν, πακέτων λεπτών/sms/MB; Στην cosmote από ό,τι είδα, γράφει ακριβώς την ώρα στο ενημερωτικό sms. Στη vodafone πώς δουλεύει; Ακριβώς την ώρα που το αγόρασες την ίδια ώρα λήγει . Πρέπει να κρατάς το μήνυμα της ενεργοποίησης . όμως έχει και ένα πρόβλημα , ακόμα και ώρες μετά σου λέει στο 1252 ότι έχεις χρόνο ή SMS , και μόλις κάνεις χρήση σου έρχεται μήνυμα ότι τέλειωσε ( και σε χρεώνει) Να ρωτήσω για την επέκταση υπολοίπου, καθώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι σήμερα: Όταν έχω κάνει την επέκταση των 5€, καταναλώσω το ποσό της επέκτασης και μείνω με υπόλοιπο μηδέν και κάνω ανανέωση 5 €, τότε πόσο υπόλοιπο θα έχω; Γιατί στο μηδέν θα προστεθούν 4,46€ από την ανανέωση, αλλά θα πρέπει από αυτά να αφαιρεθούν 5,80€. Θα έχω πάλι μηδέν υπόλοιπο ή θα πάει στο μείον; Αν αυτήν την sim που έχω κάνει την επέκταση την αφήσω να λήξει, θα λήξει ή θα έρθει η Vodafone να μου ζητάει πίσω τα λεφτά της επέκτασης; :lol: (Γιατί μια κάρτα με αρνητικό υπόλοιπο που είχα, αντί να λήξει και να καταργηθεί στους 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση, συνέχισε να ισχύει για περίπου έναν χρόνο ακόμα, και τελικά έληξε χωρίς να μου ζητήσει τίποτα η Vodafone). Όταν έχεις επέκταση υπολοίπου 5 ευρώ και βάλεις κάρτα των 5 , ακούς το εξής Έχετε μηδέν ευρώ , εκρεμούν 1,04 ευρώ από την υπηρεσία επέκτασης χρόνου , όσο αφορά την λήξη έχω παρατηρήσει και εγώ ότι όσα έχουν επέκταση αργούν να ακυρωθούν , Μάλλον η vodafone κάνει υπομονή μήπως πάρει τα χρήματα της πίσω.... Επίσης η Vodafone δεν πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα για 5,80 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) ... Όταν έχεις επέκταση υπολοίπου 5 ευρώ και βάλεις κάρτα των 5 , ακούς το εξής Έχετε μηδέν ευρώ , εκρεμούν 1,04 ευρώ από την υπηρεσία επέκτασης χρόνου , όσο αφορά την λήξη έχω παρατηρήσει και εγώ ότι όσα έχουν επέκταση αργούν να ακυρωθούν , Μάλλον η vodafone κάνει υπομονή μήπως πάρει τα χρήματα της πίσω.... Επίσης η Vodafone δεν πρόκειται να σου χτυπήσει την πόρτα για 5,80 ευρώ... Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Έχω κι άλλη μία ερώτηση: ποια είναι η εντολή που πρέπει να στείλω για να ενεργοποιήσω την φραγή εξερχόμενων κλήσεων; Καρτοκινητό Vodafone είναι. Έχω βάλει την sim σε ένα smartphone και η sim έχει πακέτο data, κάποιο υπόλοιπο σε ευρώ και όχι πακέτο ομιλίας, δεν το χρειάζομαι, αλλά φοβάμαι μήπως ξεχαστώ και κάνω καμιά κλήση και ξοδέψω τα ευρώ. Οπότε θέλω να μπλοκάρω όλες τις εξερχόμενες. Γίνεται με εντολή; Με ποια; Και με ποια αναιρείται; Υπάρχουν κάπου γραμμένες αυτές οι εντολές για φραγή / προώθηση, όλες μαζί να μην τις ψάχνω κάθε φορά; Η wikipedia έχει αυτό το λήμμα, αλλά ισχύουν όλα αυτά; Ποιοι είναι οι κωδικοί φραγής; Edited April 8, 2015 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Στην ειταιρεία σου κάνεις αίτηση να μη συμπεριλαμβάνεται το νούμερό σου στους καταλόγους. Επίσης ζητάς να μπεις στο μητρώο του άρθρου 11 να μη δίνεται το νούμερό σου για διαφημιστικούς λόγους. αυτο με άρθρο 11 νά μην δίνεται το νούμερο για διαφημιστικούς σκοπούς τι πρέπει νά κανεις ; δεν είχατε αναφέρει ότι ισχύει για κάποιους μήνες και πρέπει νά το ξανά κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Έχω κι άλλη μία ερώτηση: ποια είναι η εντολή που πρέπει να στείλω για να ενεργοποιήσω την φραγή εξερχόμενων κλήσεων; Καρτοκινητό Vodafone είναι. Έχω βάλει την sim σε ένα smartphone και η sim έχει πακέτο data, κάποιο υπόλοιπο σε ευρώ και όχι πακέτο ομιλίας, δεν το χρειάζομαι, αλλά φοβάμαι μήπως ξεχαστώ και κάνω καμιά κλήση και ξοδέψω τα ευρώ. Οπότε θέλω να μπλοκάρω όλες τις εξερχόμενες. Γίνεται με εντολή; Με ποια; Και με ποια αναιρείται; Υπάρχουν κάπου γραμμένες αυτές οι εντολές για φραγή / προώθηση, όλες μαζί να μην τις ψάχνω κάθε φορά; Η wikipedia έχει αυτό το λήμμα, αλλά ισχύουν όλα αυτά; Ποιοι είναι οι κωδικοί φραγής; *33*1234# για φραγή εξερχομένων κλήσεων και SMS *33*1234*11# για να φράξεις κλήσεις αλλά να έχεις SMS Τα ίδια ισχύουν και στη Cosmote Στην Q ο default κωδικός είναι 1111 αντί για 1234 Αναίρεση #33*1234# Αν δεν πετύχει η φραγή , πρέπει να βγάλεις τον τηλεφωνητή. Αυτό ισχύει σε νούμερα 695 πιο πολύ ενώ στα 694 δεν είναι απαραίτητο Κλασικός τρόπος ##002# και μετά βάζουμε φραγή. το άρθρο έχει λάθη στο ότι χρησιμοποιεί διπλό αστέρι ή διπλή δίεση και δε δουλευει Κάνε αυτά που σου έγραψα. Να και μία παραπομπή αλλά από την Cosmote https://www.whatsup.gr/el/fragi-kliseon Edited April 8, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 πρόσφατα πήγα σε vodafone καρτοκινητό,η ισχύ της σύνδεσης από την τελευταία ανανέωση είναι για 12 μήνες??? ενώ η διάρκεια του χρόνου κατανάλωσης του υπόλοιπου για 6 μηνες??? στο 1252 τα χουν μπερδεμενα,ενω δε λεει την ημερομηνια ληξης της συνδεσης,επιπλεον εχουν προσθέσει την αγορα πακετων,πρεπει να το ακους προσεχτικα γιατι μπορει να μπερδευτεις,ολόκληρα κατεβατά τι τα θέλουν??? .........,πολύ κουραστικό να ακούς τόσες ηχογραφημένες οδηγίες στο 1252,για να απενεργοποιήσω την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου 200 λεπτων προς όλους είδα κι έπαθα................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το μενού του 1252 είναι μπερδεμένο Πατάς πρώτα 1 για το υπόλοιπο και μετά πατά 1 για την λήξη των πακέτων ή δύο για την λήξη της σύνδεσής . Αλλά κάθε φορά έχεις μόνο την μία από τις δύο επιλογές. Δηλαδή πατάς 1 και μετά 1 ή 1 και μετά 2. Αν πατήσεις 1 για υπόλοιπο και μετά 1 για λήξη πακέτων και μετά 2 σε πάει στην ανανέωση χρόνου ομιλίας. Άρα πατάς 1 και μετά 2 αν θές να ακούσεις την λήξη του χρόνου ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ναι. 6 μήνες το υπόλοιπο 1 χρόνο η σύνδεση του νούμερου. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 αυτο με άρθρο 11 νά μην δίνεται το νούμερο για διαφημιστικούς σκοπούς τι πρέπει νά κανεις ; δεν είχατε αναφέρει ότι ισχύει για κάποιους μήνες και πρέπει νά το ξανά κανεις ; Υποψιν οτι και να μπεις στο 11 θα γλυτωσεις απο τα τηλεφωνα των εμπορικων συνεργατων της βονταφον και μονο.Οι αλλοι θα βαρανε βιολι κανονικα.ΠΧ και γω εχω γραφτει στο μητρωο 11 κανα χρονο αλλα κοσμοτεδες γουιντ ασχετοι συνεργατες τους και σπαμ sms τα τρωω κανονικα.(η blacklist μου μεγαλωνει) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κανονικά από όλους πρέπει να καλύπτεσαι, όχι μόνο από Vodafone. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κανονικα ναι θα επρεπε αλλα δυστηχως η καθε εταιρεια το εχει κανει μονο για να μην ενοχλει τους δικους της συνδρομητες και οχι των αλλων εταιριων.Τραγικοι τελειως. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κανονικα ναι θα επρεπε αλλα δυστηχως η καθε εταιρεια το εχει κανει μονο για να μην ενοχλει τους δικους της συνδρομητες και οχι των αλλων εταιριων.Τραγικοι τελειως. Ο νόμος προβλέπει ότι η λίστα είναι μια και ισχύει για όλους και όχι μόνο για την κάθε εταιρεία. Αν θες διάβασε το νόμο στο άρθρο 11. http://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/LAW/NOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA/FILES/%CE%9D3471_06.PDF Κανονικά κάθε διαφημιστική εταιρεία παίρνει λίστα με τηλέφωνα για διαφημιστική χρήση, η οποία λίστα ισχύει για ένα μήνα και μετά πρέπει να ανανεώνεται. Προφανώς στην ανανέωση αφαιρούνται νούμερα που έχουν ζητήσει να μην χρησιμοποιείται το νούμερο για διαφημιστικούς σκοπούς. Κάνε μια ερώτηση στην εταιρεία σου αν σε έχει βάλει όντως στο μητρώο. Εγώ όταν το είχα ζητήσει στην vodafone νομίζω είχε 2 λίστες. Μία την επίσημη του νόμου και μια για τη vodafone συγκεκριμένα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Υποψιν οτι και να μπεις στο 11 θα γλυτωσεις απο τα τηλεφωνα των εμπορικων συνεργατων της βονταφον και μονο.Οι αλλοι θα βαρανε βιολι κανονικα.ΠΧ και γω εχω γραφτει στο μητρωο 11 κανα χρονο αλλα κοσμοτεδες γουιντ ασχετοι συνεργατες τους και σπαμ sms τα τρωω κανονικα.(η blacklist μου μεγαλωνει) καλησπέρα σε ευχαριστω πολύ αρα άμα θέλω νά το θα κάνω αίτηση σε καταστήμα ;. Στο δεύτερο νούμερο που έχω στο όνομά μου και το χρησιμοποιεί η μήτερα μου συνέχεια την παίρνουν από την vodafone για το καρτοπρόγραμμα και ένω εχει τύχει νά το σηκώσω εγώ επανελλημενεσ φορές και νά τους πω ότι δεν ενδιαφέρομαι συνέχεια μου λένε ότι η προσφορά θα παραμένει στην γραμμή σας και συνέχεια για αυτο παίρνουν ένα σταθερό τηλέφωνο που ξεκινάει από 213 . Η ερωτηση μου είναι η εξής άμα κάνω την αίτηση για πόσο χρονικό διάστημα δεν θα με ενοχλούν με τηλεφωνήματα ; ή εξαιρούμε από παντού επ'αοριστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το μενού του 1252 είναι μπερδεμένο Πατάς πρώτα 1 για το υπόλοιπο και μετά πατά 1 για την λήξη των πακέτων ή δύο για την λήξη της σύνδεσής . Αλλά κάθε φορά έχεις μόνο την μία από τις δύο επιλογές. Δηλαδή πατάς 1 και μετά 1 ή 1 και μετά 2. Αν πατήσεις 1 για υπόλοιπο και μετά 1 για λήξη πακέτων και μετά 2 σε πάει στην ανανέωση χρόνου ομιλίας. Άρα πατάς 1 και μετά 2 αν θές να ακούσεις την λήξη του χρόνου ομιλίας. Με sms μπορώ να μάθω λήξη πακέτων η υπόλοιπου καθώς και σύνδεσης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 καλησπέρα σε ευχαριστω πολύ αρα άμα θέλω νά το θα κάνω αίτηση σε καταστήμα ;. Στο δεύτερο νούμερο που έχω στο όνομά μου και το χρησιμοποιεί η μήτερα μου συνέχεια την παίρνουν από την vodafone για το καρτοπρόγραμμα και ένω εχει τύχει νά το σηκώσω εγώ επανελλημενεσ φορές και νά τους πω ότι δεν ενδιαφέρομαι συνέχεια μου λένε ότι η προσφορά θα παραμένει στην γραμμή σας και συνέχεια για αυτο παίρνουν ένα σταθερό τηλέφωνο που ξεκινάει από 213 . Η ερωτηση μου είναι η εξής άμα κάνω την αίτηση για πόσο χρονικό διάστημα δεν θα με ενοχλούν με τηλεφωνήματα ; ή εξαιρούμε από παντού επ'αοριστον; Και τηλεφωνικα γινεται η εγγραφη στο Μητρωο 11.Η παραμονη σου νομιζω ειναι επ αοριστον αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα απαλλαγεις απο ολα τα σπαστικα τηλεφωνα.Μονο απο την εταιρια σου και τους συνεργατες τις.Για μενα καμια διαφορα που μπηκα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Και τηλεφωνικα γινεται η εγγραφη στο Μητρωο 11.Η παραμονη σου νομιζω ειναι επ αοριστον αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα απαλλαγεις απο ολα τα σπαστικα τηλεφωνα.Μονο απο την εταιρια σου και τους συνεργατες τις.Για μενα καμια διαφορα που μπηκα. ωραια αμα μπορω να το κανω και τηλεφωνικα θα παρω το 13830 απο κινητο το δευτερο να το ενεργοποιησω σε ευχαριστω και οτι βγει ! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) ωραια αμα μπορω να το κανω και τηλεφωνικα θα παρω το 13830 απο κινητο το δευτερο να το ενεργοποιησω σε ευχαριστω και οτι βγει ! .Εδώ, θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το άρθρο του Μητρώου 11: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11179 Προσωπικά, είχα κάνει την αίτηση μέσω e-mail, γιατί μέσω τηλεφώνου δεν έβγαλα άκρη. Μίλησα με αρκετούς υπαλλήλους και δεν ήξεραν καν τι είναι το ''Μητρώο του άρθρου 11''. Edited April 13, 2015 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Για μητρώο πρόκειτα και όχι για Άρθρο. Μητρώο του Άρθρου 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts