JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Χαχαχαχα, μου είχε έρθει και εμενα πριν καποιο καιρο. Φυσικα μην απαντησει κανεις, ειναι σπαμ! ενημερωσα το τμημα εξυπηρετησης πελατων μεσω skype για να το ξερουνε! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το ξέρουν ήδη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Να ρωτήσω κατι χαζο.πως κανω μεταφορά απο το υπολοιπο μου σε ενα αλλο cu γιατι δεν το εχω ξανακανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλώντας στο 1330 επιλογή 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Για όσους ενδιαφέρονται επανήλθε η προσφορά 1+1 με τα starbucks που απορώ γιατί είχε σταματήσει. Πλέον αφορά όλους τους συνδρομητές vodafone όχι μόνο φοιτητικά για 1+1 ρόφημα με 0,20€ κόστος ανά μήνυμα http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/1kai1/1kai1-starbucks/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Απο την Μ. τριτη εως και τη Δευτερα μετα το πασχα δωρο 1.5 gb Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Η σελίδα στο παραπάνω post είναι εδώ Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Απο την Μ. τριτη εως και τη Δευτερα μετα το πασχα δωρο 1.5 gb Σούπερ! Πέρυσι δεν ήταν 3gb; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 << σε ειδα εχτες στην καφετερια και μου αρεσεις πολυ. ο σακης μου εδωσε τον αριθμο σου . ειμαι ψηλη μελαχρινη που σε κοιταζε επιμονα. θα χαρω να τα πουμε 6943741328 >> . και ο αποστολεας του μηνυματος ειναι ο +905488269980. το ελαβε κανενας αλλος αυτο; . μου ηρθε σημερα. και δεν ξερω κανεναν σακη.. Παλιά κακά σπαμ που είτε τα στέλνουν επιτήδειοι για να παίρνουν λεφτά είτε πριν τις ταυτοποιήσεις που έπαιρνες ένα νουμεράκι και έκανες φάρσες.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Απο την Μ. τριτη εως και τη Δευτερα μετα το πασχα δωρο 1.5 gb Για το CU μονο για το καρτοκινητο θα βγει τιποτα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Για όλους είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μουρθε μηνυμα για 1.5 gb απο μ.τριτη εως και δευτερα του πασχα.κενο μηνυμα στο 1398... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Χθες γύρισα το καρτοκινητό μου vodafone σε CU. Είχα στην κάρτα 2,64 ευρώ. Με την ενεργοποίηση, πήρα 300' προς vodafone αυτόματα. Στην συνέχεια έκανα online ανανέωση 15 ευρώ και ενεργοποίησα δυο πακέτα. Το cu talk a lot 600 και το surf$&email 100. Αυτήν την στιγμή έχω, υπόποιπο στην κάρτα 5,64, 500' προς CU, 100' προς όλα τα δίκτυα απο online bonus+200', 300' προς vodafone απο online bonus. Για internet, 500mb απο το surf&email, 500mb απο online bonus, άλλα 500mb που δεν θυμάμαι απο που :lol: και 250 απο την online ανενέωση. Σύνολο 1750mb και περιμένω να εμφανιστούν άλλο 1.5g απο την πασχαλινή προσφορά! Αρχίζει και μου λείπει το συμβόλαιο :lol: EDIT: τα 500mb τελικά είναι το just surf bonus που είναι δωρεάν. Τώρα με 10 ευρώ κάθε μήνα θα είμαι αρχηγός και με λίγη προσεκτική χρήση τον πρώτο μήνα που τρέχει τώρα, θα δω και τι θα μεταφερθεί για τον επόμενο. edit2: συνολικά απο τότε που βγήκα απο το συμβόλαιο, έχω δώσει 35 ευρώ σε τρεις μήνες. Πριν θα έδινα απο 33,5 ευρώ τον μήνα δηλαδή 100,5 ευρώ και δεν είχα ούτε τα μισά απο ότι έχω τώρα. Πραγματικά μου λείπει το συμβόλαιο :lol: Edited April 12, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Χθες γύρισα το καρτοκινητό μου vodafone σε CU. Είχα στην κάρτα 2,64 ευρώ. Με την ενεργοποίηση, πήρα 300' προς vodafone αυτόματα. Στην συνέχεια έκανα online ανανέωση 15 ευρώ και ενεργοποίησα δυο πακέτα. Το cu talk a lot 600 και το surf$&email 100. Αυτήν την στιγμή έχω, υπόποιπο στην κάρτα 5,64, 500' προς CU, 100' προς όλα τα δίκτυα απο online bonus+200', 300' προς vodafone απο online bonus. Για internet, 500mb απο το surf&email, 500mb απο online bonus, άλλα 500mb που δεν θυμάμαι απο που :lol: και 250 απο την online ανενέωση. Σύνολο 1750mb και περιμένω να εμφανιστούν άλλο 1.5g απο την πασχαλινή προσφορά! Αρχίζει και μου λείπει το συμβόλαιο :lol: EDIT: τα 500mb τελικά είναι το just surf bonus που είναι δωρεάν. Τώρα με 10 ευρώ κάθε μήνα θα είμαι αρχηγός και με λίγη προσεκτική χρήση τον πρώτο μήνα που τρέχει τώρα, θα δω και τι θα μεταφερθεί για τον επόμενο. edit2: συνολικά απο τότε που βγήκα απο το συμβόλαιο, έχω δώσει 35 ευρώ σε τρεις μήνες. Πριν θα έδινα απο 33,5 ευρώ τον μήνα δηλαδή 100,5 ευρώ και δεν είχα ούτε τα μισά απο ότι έχω τώρα. Πραγματικά μου λείπει το συμβόλαιο :lol: Το just στους καινουργιους δινει 250mb, τα 500 ειναι για τους παλιους! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 [ATTACH]43763[/ATTACH] είναι κάτι από αυτά που βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδια με το cu εχουμε 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδια με το cu εχουμε 4g? Ναι, νομίζω θέλει μόνο ενεργοποίηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κανονικότατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πειτε μου τι πρεπει να κανω γτ δρν εχω δει πουθενα ενω παλαιοτερα με συμβολαιο vodafone, ειχα 4g. Συσκευη s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Η Vodafone θέλοντας όλοι οι συνδρομητές της που κάνουν χρήση Internet να ζήσουν την εμπειρία του δικτύου 4G προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το 4G δωρεάν. Οι συνδρομητές για να ενεργοποιήσουν το 4G μπορούν να καλέσουν το 1285 ή να στείλουν SMS γράφοντας: 4GNAI. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13830 για ιδιώτες & 1399 για εταιρικούς συνδρομητές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) TALK 2 VODAFONE 600 Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες 300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 300 λεπτά προς όλους, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα! Edited April 12, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) TALK 2 VODAFONE 600 Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες 300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 300 λεπτά προς όλους, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα! Που το ειδες; edit: Το ειδα!!! Απλα τα σπαει!!! Δε γραφει για ημερομηνια ληξης! Μολις τους ρωτησα και στο Viber: Εγω: Παιδια καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση; https://www.vodafonecu.gr/gr/users/bundle-activation/ Στο TALK 2 VODAFONE 600 βλεπω αλλαγες, ειναι μονιμες η ειναι καποια προσφορα για τωρα το Πασχα; CU:Καλησπέρα! Είναι μόνιμες οι αλλαγές, μέχρι νεωτέρας πάντα! Εγω:Θα ισχυσει κατι εξισου και για το Talk2Vodafone300; CU:Για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.. Edited April 12, 2014 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Που το ειδες; edit: Το ειδα!!! Απλα τα σπαει!!! Δε γραφει για ημερομηνια ληξης! Μολις τους ρωτησα και στο Viber: Εγω: Παιδια καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση; https://www.vodafonecu.gr/gr/users/bundle-activation/ Στο TALK 2 VODAFONE 600 βλεπω αλλαγες, ειναι μονιμες η ειναι καποια προσφορα για τωρα το Πασχα; CU:Καλησπέρα! Είναι μόνιμες οι αλλαγές, μέχρι νεωτέρας πάντα! Εγω:Θα ισχυσει κατι εξισου και για το Talk2Vodafone300; CU:Για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.. Αν το βαλανε σαν πακετο μονιμα η λογικη λεει οτι δεν θα μεινει συνδρομητης σε αλλο καρτοκινητο ακομα και στο νεο καρτοκινητο... εκτος αν ειναι καμια πατατα να τραβηξει κανα μηνα και μετα μην ειδατε τον παναη... προς το παρoν δεν ξερω τι να κανω απο την μια σκεφτηκα να το γυρισω cu απο την αλλη αν ειναι προσωρινο θα χασω το bonus talk 300 προς ολους στο νεο καρτοκινητο... βεβαια σαν πακετο στην σελιδα το βγαζει ακομα με τα γνωστα ... "Γι' αυτό φτιάχτηκε το TALK 2 VODAFONE 600. Tο μηνιαίο πακέτο που σου δίνει 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone και 100 λεπτά για όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας!" Edited April 12, 2014 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Αντιστοίχως άλλαξε και το cu combo 600. Με 10 ευρώ έχεις: 300' προς cu, 300' προς όλους, 500 μηνύματα σε cu, 100 μηνύματα προς όλους, 60 mb, 100' προς όλους από το online μπόνους και 500 mb(για τους παλιούς) με την ανανέωση στο just serf bonus. Και έχεις και ρέστα! Τί άλλο να ζητήσει κανείς; Edited April 12, 2014 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts