Prastis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλημέρα σας, Μια ερώτηση σχετικά με τις προσφορες και την κάρτα τον neon. Η προσφορα για την κάρτα τον neon ισχύει για 1 ολόκληρο χρόνο και όχι για 1 μηνα όπως λέγαν κάποιοι. δηλαδή για 1 χρόνο πιστώνεις 10 euro και παίρνεις αλλα 10 δώρο. Αυτά τα 10 που πιστώνεις γίνετε να τα κανεις από ελεκτρονική πίστωση? δηλαδή credit card κλπ, έτσι ώστε να παίρνεις το 1GB δώρο? επίσης η προσφορα με τα 8 euro που σου δίνει 500 λεπτά προς όλους κλπ που λένε διάφοροι αν και δεν την έχω λάβει εγώ ποτε στο κινητό μου μπορώ να την βάλω πάνω? θέλω να έχω περίπου 2-3gb το μηνα internet και 500 λεπτά προς όλους και σκέφτομαι ότι με την κάρτα τον newn και 10-20 euro το μηνα θα είμαι κομπλέ αφού στην τελική θα έχω από 20-30 euro διαθέσιμα και θα μπορώ να πιστώνω το 8euro πακέτο αν με δεχτεί το σύστημα και επίσης με online ανανέωση 5euro άλλο 1gb δώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 sms που μου ήρθε πριν λίγο: "Κερδίστε δωρεάν απεριόριστη ομιλία προς όλη τη Vodafone από το καρτοκινητό Vodafone για το τριήμερο 01/03-03/03. Για εγγραφή καλέστε δωρεάν 1252 και πιέστε 0!" το εκανα και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Η δωρεάν ομιλία ισχύει από το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 00:00:01 έως και την Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 23:59:59 Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 1500 λεπτά για το σύνολο των ημερών διάρκειας της προσφοράς H εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την Δευτέρα 3 Μαρτίου Η δωρεάν ομιλία ισχύει προς όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου Vodafone στην Ελλάδα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iterator Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γεια σας. Έχω καρτοκινητό vodafone με τα 300' δώρο προς όλους με 10€ ανανέωση (Bonus All). Μπαίνοντας στο My Vodafone στα πακέτα βλέπω ότι μπορώ να ενεργοποιήσω το 200' προς όλα τα δίκτυα με 5€ για 31 μέρες. Αν το κάνω θα χάσω - διαγραφώ από το Bonus All; Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι το ένα μήνα να κάνω ανανέωση και να παίρνω τα 300' και τον επόμενο να πληρώνω 5€ και να παίρνω 200'. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αν το κάνω θα χάσω - διαγραφώ από το Bonus All; Δυστυχώς ναι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 καλησπέρα...σε λίγες μέρες κλείνω 6 μήνες χωρίς κάρτα. Αν το αφήσω να μηδενίσει, θα μπορώ να χρησιμοποιώ το ίντερνετ απο το πάρε να χεις ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έχω δοκιμάσει και επιβεβαιώνω το εξής: Στους 6 μήνες έληξε η κάρτα και χάθηκε το υπόλοιπο , 3 μέρες μετά μου κάναν μεταφορά υπολοίπου από άλλο καρτοκινητό και συνεχίζει να παίζει κανονικά, πιθανολογώ ότι και το πάρε να έχεις internet θα δουλεύει κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έχω δοκιμάσει και επιβεβαιώνω το εξής: Στους 6 μήνες έληξε η κάρτα και χάθηκε το υπόλοιπο , 3 μέρες μετά μου κάναν μεταφορά υπολοίπου από άλλο καρτοκινητό και συνεχίζει να παίζει κανονικά, πιθανολογώ ότι και το πάρε να έχεις internet θα δουλεύει κανονικά.... θα το μάθω σε 2-3 μέρες που λήγει το 6μηνο (μεγάλη κοροϊδία της vodafone το 6μηνο όριο, έχω ακόμα χρόνο για αναπάντητη 0,20 ή 0,30 € και πρέπει να τον τελειώσω ). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 έχω λίγες μέρες που χρησιμοποιώ καρτοκινητό της vf και έχω χαθεί λίγο. 1) μπορώ να απενεργοποιήσω να μου έρχονται μηνύματα κάθε φορά που γειώνω μια κλήση? έχω άπειρα λεπτά λόγω του φοιτητικού και είναι κρίμα να ξοδεύω τα λεπτά των άλλων, αλλά μόνο σήμερα είχα 12 μηνύματα. 2) το widget δεν έχει κουμπί ανανέωσης όπως αυτό του whats up για να μην χρειάζεται να το ανοίγω συνέχεια?? 3) πήρα έναν αριθμό cu από τα παιδιά στο Σύνταγμα την Πέμπτη για να τον δώσω σ'έναν συγγενή μου. Πόσες μέρες χρειάζεται για να μπορέσω να τον μεταβιβάσω από τα δικά μου στοιχεία στα δικά του? πήγα χθες σ'ένα κατάστημα αλλά ακόμα είναι στα στοιχεία του παιδιού από το Σύνταγμα (?).. ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 έχω λίγες μέρες που χρησιμοποιώ καρτοκινητό της vf και έχω χαθεί λίγο. 1) μπορώ να απενεργοποιήσω να μου έρχονται μηνύματα κάθε φορά που γειώνω μια κλήση? έχω άπειρα λεπτά λόγω του φοιτητικού και είναι κρίμα να ξοδεύω τα λεπτά των άλλων, αλλά μόνο σήμερα είχα 12 μηνύματα. 2) το widget δεν έχει κουμπί ανανέωσης όπως αυτό του whats up για να μην χρειάζεται να το ανοίγω συνέχεια?? ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) 1. Πρέπει να κλείσεις την προώθηση στον τηλεφωνητή. πάτησε #002# και κλήση και θα σταματήσουν όλες οι προωθήσεις . 2. Έχει το σύμβολο της ανανέωσης επάνω αριστερά δίπλα στο τόξο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο widget της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο widget της Vodafone; είναι αφού πατήσεις πάνω στο widget ! Νομίζω όμως ότι κάνει συχνά αυτόματη ανανέωση όσο είσαι με ανοιχτά data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 1. Πρέπει να κλείσεις την προώθηση στον τηλεφωνητή. πάτησε #002# και κλήση και θα σταματήσουν όλες οι προωθήσεις . 2. Έχει το σύμβολο της ανανέωσης επάνω αριστερά δίπλα στο τόξο 1. το έκανα , μου εμφάνισε μήνυμα ότι η προώθηση απενεργοποιήθηκε, αλλά συνεχίζει να μου στέλνει μήνυμα κάθε φορά. 2. εννοώ να υπάρχει το σύμβολο της ανανέωσης στο widget, όχι στην εφαρμογή μέσα, σαν αυτό της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 1. το έκανα , μου εμφάνισε μήνυμα ότι η προώθηση απενεργοποιήθηκε, αλλά συνεχίζει να μου στέλνει μήνυμα κάθε φορά. 2. εννοώ να υπάρχει το σύμβολο της ανανέωσης στο widget, όχι στην εφαρμογή μέσα, σαν αυτό της cosmote. Καλεσε 1285 και ακουσε τις οδηγιες και απενεργοποιησε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλεσε 1285 και ακουσε τις οδηγιες και απενεργοποιησε. επέλεξα να απενεργοποιηθεί όταν είμαι κατειλλημένος. θα δούμε από αύριο τι θα γίνει. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ΚΑλημερα,εχω κινητο χωρις google play.Που μπορω να βρω το myvodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ΚΑλημερα,εχω κινητο χωρις google play.Που μπορω να βρω το myvodafone? http://www.vodafone.gr/portal/applications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 απο οτι ρωτησα στο cu on skype δεν μπορουνε τα φοιτητικα cu να ενεργοποιησουνε την προσφορα με τα 10 ευρω μπονους στην καρτα των 10 ευρω. παρα μονο τα απλα vodafone cu . οποιος παρει την καρτα και προσπαθησει να την βαλει σε φοιτητικο cu ας με ενημερωσει να ξερω! με ενα p.m. . ευχαριστω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα. Ήρθε μήνυμα σε αριθμό νέου καρτοκινητού vodafone με προσφορά 500 λεπτά και 200 sms προς όλους με 6 ευρώ για 2 μήνες. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν τα λεπτά τα δίνει όλα μαζί αθροιστικά από το πρώτο μήνα ή σου δίνει 250 το 1 μήνα και αν τελειώσουν περιμένεις μέχρι να μπει ο 2 μήνας και να σου δώσει τα άλλα 250 λεπτά. Δεν το ξεκαθαρίζει το μήνυμα που έλαβα. Και λογικά θα ισχύει 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση ανά κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα: ΔYO TYXEPOI KEPΔIZOYN 2 IPHONE 5S 16GB KAΘE EBΔOMAΔA EΩΣ 23/3 AΠΛA BAZONTAΣ KAPTA! ΣTEIΛE MIA ΦOPA ΔΩPEAN KENO SMS ΣTO 19345 ΓIA EΓΓPAΦH! Υπάρχει περίπτωση να σε χρεώνουν τίποτα μετά; Αυτό το "εγγραφή" δεν μου κάθεται καλά. Edited March 4, 2014 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Δε σε χρεώνουν, έχω στείλει κι εγώ. Edited March 4, 2014 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 απο οτι ρωτησα στο cu on skype δεν μπορουνε τα φοιτητικα cu να ενεργοποιησουνε την προσφορα με τα 10 ευρω μπονους στην καρτα των 10 ευρω. παρα μονο τα απλα vodafone cu . οποιος παρει την καρτα και προσπαθησει να την βαλει σε φοιτητικο cu ας με ενημερωσει να ξερω! με ενα p.m. . ευχαριστω!. Μη σκας, το WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων δινει τα φοιτητικα πακετα κατα ολη την διαρκεια που ισχυει η καρτα σου. Οποτε αχρηστο ειναι του cu. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μη σκας, το WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων δινει τα φοιτητικα πακετα κατα ολη την διαρκεια που ισχυει η καρτα σου. Οποτε αχρηστο ειναι του cu. α ναι ; ωραία για στείλε μου το λινκ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 α ναι ; ωραία για στείλε μου το λινκ ! Δεν υπαρχει link, οποιος ενδιαφερεται κ εχει την καρτα νεων περνει το 13838 και του το φτιαχνουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δεν υπαρχει link, οποιος ενδιαφερεται κ εχει την καρτα νεων περνει το 13838 και του το φτιαχνουν. ωραία. Άρα ισχύει ότι υπάρχει στο ίντερνετ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts