Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει βεβαια ο υπαλληλος να ειναι τοσο.... και να μην του ερθει να βαλει στο πεδιο του ΑΦΜ εννεα 0! και να σου λεει οτι ειναι υποχρεωτικο!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Η vodafone θελει και ΑΦΜ για τα καρτοκινητα της ενω η wind μονο ταυτοτητα,βασικα μονο τον αριθμο ταυτοτητας θελει χωρις φωτοτυπια,αυτο μονο στη wind

Στο σύστημα της Vodafone ζητείται ΑΦΜ αλλα μπορούν και να μην το συμπληρώσουν είναι θέμα υπαλλήλου, η ταυτοποίηση δεν προϋποθέτει ΑΦΜ.

Σύμφωνα με την νομοθεσία , δεν χρειάζεται Α.Φ.Μ. αν δεν έχεις .

Αλλά για φορητότητα , αν το έχεις δηλώσει στον προηγούμενο πάροχο , πρέπει να το δηλώσεις και στον καινούριο

μπορει βεβαια ο υπαλληλος να ειναι τοσο.... και να μην του ερθει να βαλει στο πεδιο του ΑΦΜ εννεα 0! και να σου λεει οτι ειναι υποχρεωτικο!

ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Επρεπε να τα γνωριζα νωριτερα, να το χειριζομουν και αναλογα, αλλα δεν πειραζει τωρα.. ο αριθμος ενεργοποιηθηκε!

Τωρα επειδη δεν ειχα ποτε vodafone, αλλα το αλλαξα για να μιλαω πιο πολυ με 2-3 ατομα, οποτε δεν θα βαζω καρτα καθε μηνα.. Θελω να ρωτησω αν ισχυουν κατι προσφορες που υπηρχαν παλιοτερα, οποτε αν με συμφερει να το εχω ως cu ή all a carte.

Ισχυει η υπηρεσια για 2 αριθμους vodafone, με "1 λεπτο το λεπτο"? Χρειαζεται ανανεωση? Μια αλλη υπηρεσια αν θυμαμαι καλα οπου εστελνες μηνυμα, σε χρεωνε ενα μικρο ποσο, και ειχες 60' ομιλιας δωρεαν, για μια μερα?

ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Επρεπε να τα γνωριζα νωριτερα, να το χειριζομουν και αναλογα, αλλα δεν πειραζει τωρα.. ο αριθμος ενεργοποιηθηκε!

Τωρα επειδη δεν ειχα ποτε vodafone, αλλα το αλλαξα για να μιλαω πιο πολυ με 2-3 ατομα, οποτε δεν θα βαζω καρτα καθε μηνα.. Θελω να ρωτησω αν ισχυουν κατι προσφορες που υπηρχαν παλιοτερα, οποτε αν με συμφερει να το εχω ως cu ή all a carte.

Ισχυει η υπηρεσια για 2 αριθμους vodafone, με "1 λεπτο το λεπτο"? Χρειαζεται ανανεωση? Μια αλλη υπηρεσια αν θυμαμαι καλα οπου εστελνες μηνυμα, σε χρεωνε ενα μικρο ποσο, και ειχες 60' ομιλιας δωρεαν, για μια μερα?

καλησπερα αυτο που γραφεις με το 0,01€ το λεπτο ισχυει μονο για το νεο καρτοκινητο,επισης μπορεις να ενεργοποιησεις τις 2 ωρες προς ολα τα δικτυα με καθε ανανεωση απο 10€ και πανω καλεσε το 1286 να τα ενεργοποιησεισ. η προσφορα με τις 2 ωρες ισχυει μεχρι 31/12/2010. ισωσ δωθει παραταση λογω οτι η προσφορα τις κοσμοκαρτας δινει και αυτη 2 ωρες προς ολα τα δικτυα και πηρε παραταση μεχρι 31/1/2011. οσο για το 0,01€ προς 2 vodafone τις επιλογης σου δεν χρειαζεται να βαζεις καρτα για να ισχυει αυτο. ισχυει κανονικα παλια υπηρχε τετοια προυποθεση αλλα εχει αλλαξει. οσο για το πακετο που γρφεις με τα 0,60€ αφορα το cu και θα πρεπει να κανεις αλλαγη πακετου για να το εχεις καλωντας το 1266 . το πακετο αυτο δινει 60 λεπτα προσ cu και σταθερα τηλεφωνα την ημερα με χρεωση 0,60€. για να το ενεργοποιησεις στελνεις κενο sms στο 1324. το πακετο ανανεωνεται καθε μερα με την πρωτη κληση ή μυνημα που στειλεισ. εαν δεν το θελεις αλλη μερα μπορεις να το απενεργοποιησεισ στελνωντας την λεξη οχι στο 1324.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
προσθηκη-διορθωση

καλησπερα αυτο που γραφεις με το 0,01€ το λεπτο ισχυει μονο για το νεο καρτοκινητο,επισης μπορεις να ενεργοποιησεις τις 2 ωρες προς ολα τα δικτυα με καθε ανανεωση απο 10€ και πανω καλεσε το 1286 να τα ενεργοποιησεισ. η προσφορα με τις 2 ωρες ισχυει μεχρι 31/12/2010. ισωσ δωθει παραταση λογω οτι η προσφορα τις κοσμοκαρτας δινει και αυτη 2 ωρες προς ολα τα δικτυα και πηρε παραταση μεχρι 31/1/2011. οσο για το 0,01€ προς 2 vodafone τις επιλογης σου δεν χρειαζεται να βαζεις καρτα για να ισχυει αυτο. ισχυει κανονικα παλια υπηρχε τετοια προυποθεση αλλα εχει αλλαξει. οσο για το πακετο που γρφεις με τα 0,60€ αφορα το cu και θα πρεπει να κανεις αλλαγη πακετου για να το εχεις καλωντας το 1266 . το πακετο αυτο δινει 60 λεπτα προσ cu και σταθερα τηλεφωνα την ημερα με χρεωση 0,60€. για να το ενεργοποιησεις στελνεις κενο sms στο 1324. το πακετο ανανεωνεται καθε μερα με την πρωτη κληση ή μυνημα που στειλεισ. εαν δεν το θελεις αλλη μερα μπορεις να το απενεργοποιησεισ στελνωντας την λεξη οχι στο 1324.

Ευχαριστω για τη βοηθεια, κατατοπιστικοτατος. Απο CU μπορω να το αλλαξω σε νεο καρτοκινητο,? Μαλλον με συμφερει πιο πολυ το 1'/1.

Ευχαριστω για τη βοηθεια, κατατοπιστικοτατος. Απο CU μπορω να το αλλαξω σε νεο καρτοκινητο,? Μαλλον με συμφερει πιο πολυ το 1'/1.

Μπορεις να αλλαξεις πακετο με μια κληση. Μου διαφευγει αυτη τη στιγμη ο αριθμος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τιποτα .. μπορεις να κανεις αλλαγη οπωσ σου αναφερα και παραπανω καλωντας το 1266. χωρις χρεωση. Να θυμασε οτι η αλλαγη πακετου ειναι δωρεαν και μπορεις να αλλαζεις πακετο καθε μηνα.

ήθελα να απενεργοποιήσω το cu all day και αντί να στείλω το μήνυμα στο 1324 το έστειλα στο 1234 και μου έρχεται πίσω το μήνυμα: "ο κωδικός σας είναι χχχχχ".

τι είναι αυτό;

ενεργοποίησα καμία υπηρεσία;

ήθελα να απενεργοποιήσω το cu all day και αντί να στείλω το μήνυμα στο 1324 το έστειλα στο 1234 και μου έρχεται πίσω το μήνυμα: "ο κωδικός σας είναι χχχχχ".

τι είναι αυτό;

ενεργοποίησα καμία υπηρεσία;

Κοίτα εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10220&statsSearchId=168478

ανοιξε νεο καταστημα βονταφον στο μεντιτερανεαν κοσμος στην θεσσαλονικη. σημερα το ειδα. πολυ βολικο σημειο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάλεσε το 1266 για αλλαγή πακέτου. Είναι δωρεάν

lalista.gr

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!! Έχω μια απορία σχετικά με τις υπηρεσίες της vodafone και ελπίζω στις τεκμηριωμένες απαντήσεις σας.

Θα προσπαθήσω να κάνω κατανοητό (δεν το λεώ με τσαμπουκά :-Ρ) τι ενδιαφέρει εμένα ώστε να μου προτείνετε το ανάλογο πακέτο

Κατ αρχάς ξεκαθαρίζω πως πάντα όσα χρόνια είχα κινητό, η μοναδική μου εμπειρία ήταν πάντα με "απλή" κάρτα cosmote. Ούτε συβόλαια ούτε συνδέσεις και άλλα τέτοια "περίπλοκα". Τα τελευταία χρόνια (άν όχι πάντα δηλαδή) χρησιμοποιώ το watch up.

Σε κάτι ανάλογο θέλω να στραφώ και με τη vodafone με την έννοια ότι θέλω πάλι κάτι που να μη με "δεσμεύει" όσο αφορά τις πληρωμές (συνδέσεις). Θέλω δηλαδή αρχής εξαρχής να αγοράζω κάτι απο το περίπτερο και η συνέχεια γνωστή (κάνω τη δουλειά μου/τελειώνει η κάρτα/όταν έχω λεφτά αγοράζω καινούργια κάρτα απο το περίπτερο). Όχι Συμβόλαια, όχι λογαριασμοί στο σπίτι.

Έτσι λοιπόν (απο τα λίγα που ξέρω γιατί όπως είπα πέρα του watch up δεν σκαμπάζω μια :-Ρ), οι επιλογές μου είναι δύο: 1) Το "Cu" και 2) το "A la Carte" (το οποίο άν κατάλαβα καλά, άλλαξε και ονομασία)

Προχωρώ ευθύς αμέσως στο να αναφέρω τα δικά μου ζητούμενα.

-Ωραία τα 500λεπτά/5 ευρώ του watch up δεν λέω, αλλά απο την πολύωρη χρήση το κεφάλι μου γίνεται κουδούνι, οπότε γενικά δεν με απασχολούν τέτοιες "βαρύγδουπες" προσφορές με πολύωρες ομιλίες (ποτέ μου δηλαδή δεν με απασχολούσαν)

-Επειδή έχω περάσει αρκετά χρόνια την εφηβεία, οκ δεν τρελένομαι-πλέον-να στέλνω μηνύματα. Τα χρησιμοποιώ σε συγκεκριμένες στιγμές όπως γενέθλια, γιορτές, ή κανένα "γειά τι κάνεις" σε καμια γκόμενα κτλ κτλ :-Ρ Με κουράζει πολύ όμως να γράφω πλέον εκθέσεις με το κινητό.

-Άν κάτι κυρίως θέλω είναι να μιλάω, αλλά όπως είπα πρίν όχι με τις ώρες. Κυρίως το χρησιμοποιώ για να πώ "έλα που βρίσκεσαι" "αν θα βγούμε σήμερα έξω" "να κανονίσουμε που θα συναντηθούμε" και άλλα τέτοια σύντομα (που συνήθως δεν ξεπερνάνε τα 30'') ή και λιγότερες φορές ολιγόλεπτα τηλεφωνήματα χωρίς να αναλύουμε τι έκανε η κυρα ματούλα με την κυρά κατίνα ένα ολόκληρο απόγευμα. Άν κάποιος θέλει να μου μιλήσει με τις ώρες μπορεί να ερθει σπίτι μου, να βγεί μαζί μου για καφέ, ή να μιλήσουμε με τις ώρες στο msn.

Aυτά. Ελπίζω να μην κούρασα κανέναν και ελπίζω να έγινα κατανοητός. Οποιαδήποτε γενικά πληροφόρηση περι των πακέτων της vodafone (είπα πριν δεν γνωρίζω μια) ευπρόσδεκτη. Γενικά σας εμπιστέυομαι γιατί φαίνεται κάποιοι απο εσάς γνωρίζουν πολύ καλά και πιστέυω θα μου προτείνουν ό,τι καλύτερο στη δική μου την περίπτωση.

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-)

Edited by petrisQ

Θα πάς στο Νέο καρτοκινητό

Θα βάζεις μία κάρτα των 10 ευρώ και θα κερδίζεις ή τα απεριόριστα σε όλη την Vodafone ή τα 120 λεπτά πρός όλους

Αν μιλάς πάνω από 12,5 λεπτά την εβδομάδα ( που στοιχίζουν 5 ευρώ ) θα αγοράζεις το εβδομαδιαίο πακέτο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων για μία εβδομάδα καλώντας το 1286 και πατώντας γρήγορα

3310111 Αν κάτσεις να ακούσεις το menu Απλά πατάς 310111

έχει χρεώση ανα δευτερόλεπτο και θα σε βολέψει .

Για να αποφασίσεις αν θές τα 120 λεπτά ή τα απεριόριστα κάλεσε 1286.

Αν αποφασίσεις τι από τα δύο θές , γράψε εδώ για να σου πούμε επιπλέον επιλογές

π.χ αν έχεις τα 120 μπορείς να ρυθμίσεις και δύο αριθμούς Vodafone να μιλάς με 0.01 το λεπτό.

Edited by Vasileios

@ petrisQ

Αν μιλάς όντως προς όλα τα δίκτυα, λίγο και σύντομες κλήσεις, δηλαδή γύρω στα 20' το μήνα, εγώ θα πρότεινα το Vodafone International από βόντα, [την Q από γουιντ (με κάποια προβλήματα στο CC και την οργάνωσή της) και το Frog από κοσμοτέ.]

Χρέωση 0,258€ ανά λεπτό και χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και 0,04€ το sms. Δεν θα βάλεις το Unlimited για 1500' και 1500sms προς vodafone γιατί οι χρεώσεις αυτές ακριβαίνουν. Και θα βάλεις και το "cash back".

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2401

Αν έχεις στο νου σου κάτι πιο "ομιλητικό", πχ 40'+ το μήνα, θα συμφωνήσω με τον Vasileios.

Αυτά πάντα με την επιφύλαξη ότι είναι απλώς η γνώμη μου, κάνε κι εσύ την δική σου έρευνα.

Να φανταστώ το "Νέο Καρτοκινητό" είναι το "παλιό" a la carte ; Δηλαδή απ όσο με καταλάβατε αποκλείουμε εξαρχής το cu έτσι;

Θα βάζεις μία κάρτα των 10 ευρώ και θα κερδίζεις ή τα απεριόριστα σε όλη την Vodafone ή τα 120 λεπτά πρός όλους

χμ...δηλαδή τίθεται η έννοια της επιλογής; Διαλέγω τι θέλω απο τα δύο και καλώ τον συγκεριμένο αριθμό που αντιστοιχεί στην εν λόγω επιλογή;

Επίσης τα "120" λεπτά προφανώς είναι για έναν μήνα έτσι; Πάντως με 10 ευρώ και απεριόριστα σε όλη τη Vodafone (υποθέτω σε συνδέσεις/κάρτες) δεν μπορώ να πώ..ακούγεται καλή φάση..

Αν μιλάς πάνω από 12,5 λεπτά την εβδομάδα ( που στοιχίζουν 5 ευρώ ) θα αγοράζεις το εβδομαδιαίο πακέτο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων
Εδώ τα ψιλοέχασα :p

Δηλαδή 12,5 λεπτά την εβδομάδα στοιχίζουν 5 ευρώ;; Γιατί ακούγεται λίγο τσεκουράτο αυτό (στάνταρ κάποιο λάθος κάνω)! Το εβδομαδιαίο πακέτο δεν μου κάνει με την έννοια ότι τα 30 sms δεν τα χρησιμοποιώ. Πρέπει να "κάτσει" συγκεκριμένη φάση για να χρειαστώ 30 sms μέσα στην εβδομάδα και αυτό είναι σπάνιο να συμβεί (όχι πως δεν συμβαίνει αλλά σπάνια). Πχ τον τελευταίο μήνα δεν νομίζω να έχω γράψει πάνω απο 20-30 sms

Ποιό απ όλα έχει χρέωση/sec; (Συμπάθα με τα ψιλοέχασα) :(

π.χ αν έχεις τα 120 μπορείς να ρυθμίσεις και δύο αριθμούς Vodafone να μιλάς με 0.01 το λεπτό.

Όπως είπα και πρίν το να μιλάω απεριόριστα προς σε ΚΑΘΕ κινητό vodafone, είναι αν μη τι άλλο δελεαστικό. Αλλά (προφανώς) δεν υπάρχει μόνο vodafone, αλλά και άλλα 2 δίκτυα. Και επειδή δεν έχω σκοπό να κρατήσω και το "what's up" up μου αριθμό για την cosmote και τη vodafone για απεριόριστα, διότι δεν γουστάρω να έχω δυο κινητά λές και είμαι μπιζνεσμαν (δεν θέλω να πάθω αυτά που κορόιδευα)

Οπότε μάλλον πάμε για τα 120. Επίσης με "φτιάχνει" και αυτό που είπες ότι δηλαδή μπορώ να επιλέξω και δύο αριθμούς vodafone με 0.01 euro/min (μα καλά αυτό δεν είναι πάρα πολύ λίγο; Στην ουσία σαν δωρεάν ακούγεται)

Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για το πρήξιμο :p:p

@tseapis

Είμαι που είμαι μη-γνώστης περι υπηρεσιών, εσύ με "ξέκανες" με τις προτάσεις σου! Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα χαώδες πέλαγος..:p:p:p

ΥΓ: Μια ερώτηση που δεν ξέρω άν έχει τεθεί: Ο αδελφός μου, μου έκανε δώρο μια συσκευή απο τη vodafone λόγω της επιδότησης που είχε. Ώς αναμενόμενο μέσα στα μενού υπήρχαν και υπηρεσίες της vodafone (όπως φαντάζομαι γίνεται και σε συσκευές που πωλούνται απο τα καταστήματα των άλλων δύο εταιριών).

Είναι εφικτό να αφαιρέσω αυτές τις υπηρεσίες ώστε η συσκευή μου να είναι "ουδέτερη";

Edited by petrisQ

Να φανταστώ το "Νέο Καρτοκινητό" είναι το "παλιό" a la carte ; Δηλαδή απ όσο με καταλάβατε αποκλείουμε εξαρχής το cu έτσι;

Ναι αυτό είναι

Το Cu δεν έχει κάτι επιπλέον από το Νέο , εκτός από τις κλήσεις στα σταθερά

χμ...δηλαδή τίθεται η έννοια της επιλογής; Διαλέγω τι θέλω απο τα δύο και καλώ τον συγκεριμένο αριθμό που αντιστοιχεί στην εν λόγω επιλογή;

ακριβώς

Εδώ τα ψιλοέχασα :p

Δηλαδή 12,5 λεπτά την εβδομάδα στοιχίζουν 5 ευρώ;; Γιατί ακούγεται λίγο τσεκουράτο αυτό (στάνταρ κάποιο λάθος κάνω)! Το εβδομαδιαίο πακέτο δεν μου κάνει με την έννοια ότι τα 30 sms δεν τα χρησιμοποιώ. Πρέπει να "κάτσει" συγκεκριμένη φάση για να χρειαστώ 30 sms μέσα στην εβδομάδα και αυτό είναι σπάνιο να συμβεί (όχι πως δεν συμβαίνει αλλά σπάνια). Πχ τον τελευταίο μήνα δεν νομίζω να έχω γράψει πάνω απο 20-30 sms

απλά με χρέωση 0,39 το λεπτό μιλάς μέχρι 12,5 λεπτά ΜΕ 5 ΕΥΡΏ

Με τα ίδια χρήματα αγοράζεις το πακέτο 30 λεπτα +30 SMS άρα αν μιλάς πάνω από 12,5 λεπτα συμφέρει να το αγοράσεις Αν όχι μην το πάρεις

Ποιό απ όλα έχει χρέωση/sec; (Συμπάθα με τα ψιλοέχασα) :(

το πακέτο έχει ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο Αλλιώς έχεις 45 ελάχιστη

Όπως είπα και πρίν το να μιλάω απεριόριστα προς σε ΚΑΘΕ κινητό vodafone, είναι αν μη τι άλλο δελεαστικό. Αλλά (προφανώς) δεν υπάρχει μόνο vodafone, αλλά και άλλα 2 δίκτυα. Και επειδή δεν έχω σκοπό να κρατήσω και το "what's up" up μου αριθμό για την cosmote και τη vodafone για απεριόριστα, διότι δεν γουστάρω να έχω δυο κινητά λές και είμαι μπιζνεσμαν (δεν θέλω να πάθω αυτά που κορόιδευα)

Οπότε μάλλον πάμε για τα 120. Επίσης με "φτιάχνει" και αυτό που είπες ότι δηλαδή μπορώ να επιλέξω και δύο αριθμούς vodafone με 0.01 euro/min (μα καλά αυτό δεν είναι πάρα πολύ λίγο; Στην ουσία σαν δωρεάν ακούγεται)

είναι ακριβώς η ίδια προσφορά που ισχύει και στην Cosmokarta .

Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για το πρήξιμο :p:p

@tseapis

Είμαι που είμαι μη-γνώστης περι υπηρεσιών, εσύ με "ξέκανες" με τις προτάσεις σου! Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα χαώδες πέλαγος..:p:p:p

ΥΓ: Μια ερώτηση που δεν ξέρω άν έχει τεθεί: Ο αδελφός μου, μου έκανε δώρο μια συσκευή απο τη vodafone λόγω της επιδότησης που είχε. Ώς αναμενόμενο μέσα στα μενού υπήρχαν και υπηρεσίες της vodafone (όπως φαντάζομαι γίνεται και σε συσκευές που πωλούνται απο τα καταστήματα των άλλων δύο εταιριών).

Είναι εφικτό να αφαιρέσω αυτές τις υπηρεσίες ώστε η συσκευή μου να είναι "ουδέτερη";

Δεν γνωρίζω :O

Βασίλειε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σου!

Πάμε λοιπόν για το "120" γιατί αυτό πιστεύω πως μου ταιριάζει. Επέτρεψέ μου όμως μια τελευταία ερώτηση:

Στο "120" πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση (προφανώς δεν αναφέρομαι στα δύο νούμερα της αρεσκείας μου προς vodafone) και τι παίζει με τα sms; Ρωτάω γιατί στη σελίδα της vodafone δεν βρήκα κάτι.

Edited by petrisQ

Αν μιλάς πάνω από 12,5 λεπτά την εβδομάδα ( που στοιχίζουν 5 ευρώ ) θα αγοράζεις το εβδομαδιαίο πακέτο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων για μία εβδομάδα καλώντας το 1286 και πατώντας γρήγορα

3310111 Αν κάτσεις να ακούσεις το menu Απλά πατάς 310111

Για να αποφασίσεις αν θές τα 120 λεπτά ή τα απεριόριστα κάλεσε 1286.

Ξεπερασμενο πακετο πλεον,γιατι να μην δωσει 7 ευρω αγοραζοντας το πακετο των 80 λεπτων και ειναι για 30 μερες,νομιζω οτι ειναι πιο συμφεροντολογικο εαν τα βαλεις κατω κερδιζεις και περισσοτερο χρονο και εχεις μεγαλυτερη διαρκεια χρησης για να τα καταναλωσεις.......

με 10 ευρω βγαζω 2 μηνες ετσι........

Edited by Picard

Βασίλειε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σου!

Πάμε λοιπόν για το "120" γιατί αυτό πιστεύω πως μου ταιριάζει. Επέτρεψέ μου όμως μια τελευταία ερώτηση:

Στο "120" πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση (προφανώς δεν αναφέρομαι στα δύο νούμερα της αρεσκείας μου προς vodafone) και τι παίζει με τα sms; Ρωτάω γιατί στη σελίδα της vodafone δεν βρήκα κάτι.

Στα 120 η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά .

Τα Sms δυστυχώς στοιχίζουν 0,12

Αλλά υπάρχουν πακέτα που μπορεί να σε βολεύουν .

Ξεπερασμενο πακετο πλεον,γιατι να μην δωσει 7 ευρω αγοραζοντας το πακετο των 80 λεπτων και ειναι για 30 μερες,νομιζω οτι ειναι πιο συμφεροντολογικο εαν τα βαλεις κατω κερδιζεις και περισσοτερο χρονο και εχεις μεγαλυτερη διαρκεια χρησης για να τα καταναλωσεις.......

με 10 ευρω βγαζω 2 μηνες ετσι........

Απλά ο άνθρωπος λέει ότι δεν μιλάει πολύ , όλες του οι κλήσεις είναι κάτω από 30 δευτερόλεπτα, Το πακέτο των 80 λεπτών έχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά άρα δεν τον συμφέρει σύμφωνα με αυτά που λέει

Από την άλλη εσένα μια χαρά μπορεί να σε συμφέρει αλλά θέλεις 14 ευρώ για δυό μήνες

με 10 δεν γίνεται διότι 7+7 =14

Δηλαδή στην ουσία μιλάμε για το πολύ 30 κλήσεις απο το κινητό μου.

Και τα Sms πανάκριβα ούτε σε ροζ τηλέφωνα να έστελνα μηνύματα :D:D (ασφαλώς αστειεύομαι)

Θα το ψάξω όμως το θέμα περαιτέρω σε ευχαριστώ για όλα φίλε Βασίλειε!

αυτο μονο στη wind

το κάνει και η Κοτέ.

εγώ μόνο ταυτότητα έδωσα όταν πήρα τον whats up αριθμό μου. θα πρέπει όμως να υπάρχει κάποιος κανόνας. δεν γίνεται ο ένας να ζητάει και ο άλλος να μην ζητάει αφμ.

Δηλαδή στην ουσία μιλάμε για το πολύ 30 κλήσεις απο το κινητό μου.

Και τα Sms πανάκριβα ούτε σε ροζ τηλέφωνα να έστελνα μηνύματα :D:D (ασφαλώς αστειεύομαι)

Θα το ψάξω όμως το θέμα περαιτέρω σε ευχαριστώ για όλα φίλε Βασίλειε!

120:3 = 40

Λοιπόν μόλις γύρισα απο κατάστημα της vodafone και δήλωσα έναν αριθμό. Τα πράγματα είναι πιο "πολύπλοκα" απ ότι πίστευα καθότι για να βρείς άκρη πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος.

Όπως ανέφερα και πρίν, μάλλον αυτό που με βολεύει καλύτερα είναι το "120" αλλά με χάλαγε πολύ η τιμή των sms. Έτσι ρωτάω την κοπελιά στο κατάστημα άν μπορώ να προσθέσω πάνω στο "120" κάτι απο τα πακετάκια περι sms-προσφορών (που περιλαμβάνονται στα super πακέτα). Η ίδια δεν γνώριζε άν είναι εφικτό αυτό. Κάλεσε για να βεβαιωθεί άν γίνεται και ούτε εκεί γνώριζαν να μας πούν!

Παραθέτω αυτούσιο απο το site της vodafone (δώστε βάση στις συνδετικές λέξεις):

UNLIMITED προς ΟΛΗ τη Vodafone ή 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση €10 και 1 λεπτό το λεπτό προς

2 αριθμούς Vodafone (κατανοητό ώς εδώ) και Super πακέτα ομιλίας

(προς όλα τα δίκτυα)

Με €7 έχεις 80 λεπτά ομιλίας

Με €12 έχεις 150 λεπτά ομιλίας.

Απορία Νο1: Το δεύτερο "και" προφανώς απευθύνεται στο "120" και όχι στο "UNLIMITED" σωστά;

Άν είναι έτσι λοιπόν

Απορία Νο2: Στα σούπερ πακέτα πέρα των ανωτέρω που έγραψα αναφέρει και το εξής: Τώρα έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις επιπρόσθετα και το νέο super πακέτο των 30 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο με 2€. (οι υπόλοιπες προσφορές περι sms δεν με ενδιαφέρουν)

Και ερωτώ εγώ τώρα...Μπορώ να ενεργοποιήσω το "120" (στο οποίο απ ότι μου έιπαν, δεν σου χρεώνει 10 ευρώ απλώς προ-απαιτήται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας) και μαζί να δώσω άλλα 2 ευρώ για 30 επιπλέον sms;

Ειδάλλως άν δεν γίνεται αυτό, τότε αρχής εξαρχής να βάλω τα 80 λεπτά με 7 ευρώ (τα οποία χρεώνονται να φανταστώ στην κάρτα; ) μαζί με τα 2 ευρώ επιπλέον και τα 30 sms;

Συγνώμη για την μάλλον πολυπλοκότητα του μηνύματος, αλλά γενικά πουθενά δεν αναγράφεται κάτι αναλυτικά και προφανώς πρέπει να ψαχτείς αρκετά για να δείς τι παίζει.

EDIT: Ενεργοποίησα τελικά το πρόγραμμα "120" και πρόσθεσα έναν αριθμό vodafone της αρεσκείας μου. Η ελάχιστη χρέωση στους αριθμούς vodafone είναι επίσης 3 min ;

Τέλος που καλώ για να μάθω το υπολοιπόμενο του προγράμματος "120"; Κάλεσα και σε 1286 αλλά και σε 1252 όμως δεν βρήκα κάτι.

Ζητώ συγνώμη για τις ερωτήσεις!

Ευχαριστώ και πάλι! :-)

Edited by petrisQ

στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9063 λεει να καλεσεις 1252 για το υπολοιπο των 120 λεπτων.

Οσο αφορα το 0,01/λεπτο, δε βρηκα καπου ελαχιστη χρεωση. Το ειχα και εγω παλια και δε μ'ενοιαζε, γιατι ακομη και 3 λεπτα/ελαχιστος χρονος να ειναι, 3 λεπτα = 0,03

Λοιπόν μόλις γύρισα απο κατάστημα της vodafone και δήλωσα έναν αριθμό. Τα πράγματα είναι πιο "πολύπλοκα" απ ότι πίστευα καθότι για να βρείς άκρη πρέπει να είσαι καλά διαβασμένος.

Όπως ανέφερα και πρίν, μάλλον αυτό που με βολεύει καλύτερα είναι το "120" αλλά με χάλαγε πολύ η τιμή των sms. Έτσι ρωτάω την κοπελιά στο κατάστημα άν μπορώ να προσθέσω πάνω στο "120" κάτι απο τα πακετάκια περι sms-προσφορών (που περιλαμβάνονται στα super πακέτα). Η ίδια δεν γνώριζε άν είναι εφικτό αυτό. Κάλεσε για να βεβαιωθεί άν γίνεται και ούτε εκεί γνώριζαν να μας πούν!

Παραθέτω αυτούσιο απο το site της vodafone (δώστε βάση στις συνδετικές λέξεις):

UNLIMITED προς ΟΛΗ τη Vodafone ή 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα με ανανέωση €10 και 1 λεπτό το λεπτό προς

2 αριθμούς Vodafone (κατανοητό ώς εδώ) και Super πακέτα ομιλίας

(προς όλα τα δίκτυα)

Με €7 έχεις 80 λεπτά ομιλίας

Με €12 έχεις 150 λεπτά ομιλίας.

Απορία Νο1: Το δεύτερο "και" προφανώς απευθύνεται στο "120" και όχι στο "UNLIMITED" σωστά;

Άν είναι έτσι λοιπόν

Απορία Νο2: Στα σούπερ πακέτα πέρα των ανωτέρω που έγραψα αναφέρει και το εξής: Τώρα έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις επιπρόσθετα και το νέο super πακέτο των 30 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο με 2€. (οι υπόλοιπες προσφορές περι sms δεν με ενδιαφέρουν)

Και ερωτώ εγώ τώρα...Μπορώ να ενεργοποιήσω το "120" (στο οποίο απ ότι μου έιπαν, δεν σου χρεώνει 10 ευρώ απλώς προ-απαιτήται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας) και μαζί να δώσω άλλα 2 ευρώ για 30 επιπλέον sms;

Ειδάλλως άν δεν γίνεται αυτό, τότε αρχής εξαρχής να βάλω τα 80 λεπτά με 7 ευρώ (τα οποία χρεώνονται να φανταστώ στην κάρτα; ) μαζί με τα 2 ευρώ επιπλέον και τα 30 sms;

Συγνώμη για την μάλλον πολυπλοκότητα του μηνύματος, αλλά γενικά πουθενά δεν αναγράφεται κάτι αναλυτικά και προφανώς πρέπει να ψαχτείς αρκετά για να δείς τι παίζει.

EDIT: Ενεργοποίησα τελικά το πρόγραμμα "120" και πρόσθεσα έναν αριθμό vodafone της αρεσκείας μου. Η ελάχιστη χρέωση στους αριθμούς vodafone είναι επίσης 3 min ;

Τέλος που καλώ για να μάθω το υπολοιπόμενο του προγράμματος "120"; Κάλεσα και σε 1286 αλλά και σε 1252 όμως δεν βρήκα κάτι.

Ζητώ συγνώμη για τις ερωτήσεις!

Ευχαριστώ και πάλι! :-)

Για να μάθεις το υπόλοιπο του προγράμματος 120 πάρε 1252 και πάτα το 4. Κι εγώ νέος χρήστης Vodafone είμαι και τώρα μαθαίνω.;)

Αλλά υπάρχουν πακέτα που μπορεί να σε βολεύουν .

Απλά ο άνθρωπος λέει ότι δεν μιλάει πολύ , όλες του οι κλήσεις είναι κάτω από 30 δευτερόλεπτα, Το πακέτο των 80 λεπτών έχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά άρα δεν τον συμφέρει σύμφωνα με αυτά που λέει

Από την άλλη εσένα μια χαρά μπορεί να σε συμφέρει αλλά θέλεις 14 ευρώ για δυό μήνες

με 10 δεν γίνεται διότι 7+7 =14

Συμπεριλαμβανω το bonus 2 ωρων,με μια 10αρα βγαζω 2 μηνες αλλα η ελαχιστη χρεωση 3 λεπτων ειναι κατι που με προβληματιζει,εαν μιλας πολυ λιγο καθε φορα καλυτερα να πας σε international η carrefour....

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked