Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ισχύει η προσφορά με κάθε ταυτοποίηση 10€ δωροεπιταγή.

Στην Αθήνα ισχύει, δίνουν δωροκάρτα 10 ευρώ με κάθε ταυτοποίηση cosmote

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εαν χάσαμε την σιμ,και πήγαμε και βγάλαμε τον ίδιο αριθμό όμως..Πρέπει να ξαναδηλωθούν τα στοιχεία;

- - - -

τον ειχες δηλωσει πριν? λογικα πρεπει να τον ξαναδηλωσεις με τον νεο κωδικο της καινουργιας σιμ

τον ειχες δηλωσει πριν? λογικα πρεπει να τον ξαναδηλωσεις με τον νεο κωδικο της καινουργιας σιμ

Ε ναι,χρόνια τώρα είχα δηλωμένα στοιχεία.Απλά τον Νοέμβριο έχασα την σιμ μου,και έβγαλα άλλη,με τον ίδιο αριθμό. Άντε την παρασκευή θα πάω βόντα να ρωτήσω..Μην γίνει καμία πατατιά και χάσω αριθμό χρόνων!!:worry:

- - - -

Στη Συγγρού δουλεύει ο φίλος μου και του είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν μου το είπε φίλος μου, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τους υπεύθυνους. Πάρε κι εσύ αύριο να δεις τί θα σου πουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω μια ερώτηση που παρατήρησα σήμερα..

Λίγο μετα που επιβλήθηκε το γνωστό τέλος κινητής τηλεφωνίας και στα καρτοκινητά, η Vodafone έστειλε SMS που έλεγε για 40% φθηνότερες χρεώσεις για πάντα. Το ενεργοποίησα και παρατήρησα πως από τότε το κάθε μύνημα κόστιζε 0,05 € (5 λεπτά) σε όποιο δίκτυο και αν έστελνα.

Δεν έδινα σημασία ώσπου χθες έστειλα κάτι μυνήματα σε Cosmote και Wind και η χρέωση ήταν ή 0,09 € ή 0,10 € (δηλαδή 9 ή 10 λεπτά)!!!

Άλλαξε κάτι?!?

(CU έχω)

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Για να καταλάβεις τι έγινε δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273005

το φθηνότερο μήνυμα που έχει η Voda προς τα άλλα δικτυα είναι πλέον 9 λεπτά.

Ρε παιδια την Τεταρτη πηγα και δηλωσα το καρτοκινητο μου σε μαγαζι της vodafone και χθες με πηραν τηλεφωνο με ηχογραφημενο μηνυμα και μου ελεγε οτι αμα δεν εχετε δηλωσει το κινητο σας να πατε και τα σχετικα. Επισης στο μαγαζι της vodafone δεν μου εδωσαν καποιο αποδεικτικο χαρτι οτι εχει δηλωθει. Λετε να μου εχουν κανει καμια πατατα και να ψαχνω απο 1 Αυγουστου το τηλεφωνο μου?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για να καταλάβεις τι έγινε δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273005

το φθηνότερο μήνυμα που έχει η Voda προς τα άλλα δικτυα είναι πλέον 9 λεπτά.

Μπράβο Vodefone !!! Όταν είναι για μειώσεις και διαγωνισμούς μας στέλνεις 2-3 μηνύματα την ημέρα! Όταν είναι για αυξήσεις ούτε ΕΝΑ μήνυμα!!

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Ο αριθμός της σταθερής εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone που λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, ποιος είναι;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ο αριθμός της σταθερής εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone που λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, ποιος είναι;

2106703000 ειναι απο σταθερο τηλεφωνο και το 13830.

αν γίνει ανανέωση με μεταφορά χρόνου ομιλίας απο άλλο κινητό,ανανεώνεται η κάρτα για 1 ακόμη χρόνο;

αν γίνει ανανέωση με μεταφορά χρόνου ομιλίας απο άλλο κινητό,ανανεώνεται η κάρτα για 1 ακόμη χρόνο;

όχι δεν ανανεώνεται. Παλαιότερα ανανεωνοταν αλλά έχει κάποιο διάστημα που δεν ισχύει πλέον. Μια κλήση στο 1252 θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι δεν ανανεώνεται. Παλαιότερα ανανεωνοταν αλλά έχει κάποιο διάστημα που δεν ισχύει πλέον. Μια κλήση στο 1252 θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω.

Ισχύει αυτο. Το επιβεβαιώνω και εγώ για μια ακόμα φορά

Ισχύει αυτο. Το επιβεβαιώνω και εγώ για μια ακόμα φορά

έχει αναφερθεί και σε παλαιότερα ποστ. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο της αλλαγής. Θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα μπορούν να χαθούν πολλές μονάδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει αναφερθεί και σε παλαιότερα ποστ. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο της αλλαγής. Θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα μπορούν να χαθούν πολλές μονάδες.

Προφανώς ο λόγος είναι να είσαι αναγκασμένος να φέρνεις «νέα» χρηματα στην εταιρεία για να μη χάσεις τον αριθμό σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked