soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν ισχύει η προσφορά με κάθε ταυτοποίηση 10€ δωροεπιταγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Δεν ισχύει η προσφορά με κάθε ταυτοποίηση 10€ δωροεπιταγή. Στην Αθήνα ισχύει, δίνουν δωροκάρτα 10 ευρώ με κάθε ταυτοποίηση cosmote Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Σε ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Σε ποιο κατάστημα; Και στα τρία πήρα. Συγγρού, Γέρακα και Σταθμό Λαρίσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Στη Συγγρού δουλεύει ο φίλος μου και του είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Εαν χάσαμε την σιμ,και πήγαμε και βγάλαμε τον ίδιο αριθμό όμως..Πρέπει να ξαναδηλωθούν τα στοιχεία; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 τον ειχες δηλωσει πριν? λογικα πρεπει να τον ξαναδηλωσεις με τον νεο κωδικο της καινουργιας σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 τον ειχες δηλωσει πριν? λογικα πρεπει να τον ξαναδηλωσεις με τον νεο κωδικο της καινουργιας σιμ Ε ναι,χρόνια τώρα είχα δηλωμένα στοιχεία.Απλά τον Νοέμβριο έχασα την σιμ μου,και έβγαλα άλλη,με τον ίδιο αριθμό. Άντε την παρασκευή θα πάω βόντα να ρωτήσω..Μην γίνει καμία πατατιά και χάσω αριθμό χρόνων!!:worry: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Στη Συγγρού δουλεύει ο φίλος μου και του είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μου το είπε φίλος μου, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τους υπεύθυνους. Πάρε κι εσύ αύριο να δεις τί θα σου πουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Να κάνω μια ερώτηση που παρατήρησα σήμερα.. Λίγο μετα που επιβλήθηκε το γνωστό τέλος κινητής τηλεφωνίας και στα καρτοκινητά, η Vodafone έστειλε SMS που έλεγε για 40% φθηνότερες χρεώσεις για πάντα. Το ενεργοποίησα και παρατήρησα πως από τότε το κάθε μύνημα κόστιζε 0,05 € (5 λεπτά) σε όποιο δίκτυο και αν έστελνα. Δεν έδινα σημασία ώσπου χθες έστειλα κάτι μυνήματα σε Cosmote και Wind και η χρέωση ήταν ή 0,09 € ή 0,10 € (δηλαδή 9 ή 10 λεπτά)!!! Άλλαξε κάτι?!? (CU έχω) Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Για να καταλάβεις τι έγινε δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273005 το φθηνότερο μήνυμα που έχει η Voda προς τα άλλα δικτυα είναι πλέον 9 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ρε παιδια την Τεταρτη πηγα και δηλωσα το καρτοκινητο μου σε μαγαζι της vodafone και χθες με πηραν τηλεφωνο με ηχογραφημενο μηνυμα και μου ελεγε οτι αμα δεν εχετε δηλωσει το κινητο σας να πατε και τα σχετικα. Επισης στο μαγαζι της vodafone δεν μου εδωσαν καποιο αποδεικτικο χαρτι οτι εχει δηλωθει. Λετε να μου εχουν κανει καμια πατατα και να ψαχνω απο 1 Αυγουστου το τηλεφωνο μου? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Πάρε τηλ. στο 2106702000 και ρώτα αν έχει δηλωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Για να καταλάβεις τι έγινε δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273005 το φθηνότερο μήνυμα που έχει η Voda προς τα άλλα δικτυα είναι πλέον 9 λεπτά. Μπράβο Vodefone !!! Όταν είναι για μειώσεις και διαγωνισμούς μας στέλνεις 2-3 μηνύματα την ημέρα! Όταν είναι για αυξήσεις ούτε ΕΝΑ μήνυμα!! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ο αριθμός της σταθερής εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone που λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, ποιος είναι; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 μηπως ειναι 13830? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 6944403830 από σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ο αριθμός της σταθερής εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone που λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, ποιος είναι; 2106703000 ειναι απο σταθερο τηλεφωνο και το 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) Υπάρχει και αυτό που έγραψα. Edited July 9, 2010 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 αν γίνει ανανέωση με μεταφορά χρόνου ομιλίας απο άλλο κινητό,ανανεώνεται η κάρτα για 1 ακόμη χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ναι, ανανεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 αν γίνει ανανέωση με μεταφορά χρόνου ομιλίας απο άλλο κινητό,ανανεώνεται η κάρτα για 1 ακόμη χρόνο; όχι δεν ανανεώνεται. Παλαιότερα ανανεωνοταν αλλά έχει κάποιο διάστημα που δεν ισχύει πλέον. Μια κλήση στο 1252 θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 όχι δεν ανανεώνεται. Παλαιότερα ανανεωνοταν αλλά έχει κάποιο διάστημα που δεν ισχύει πλέον. Μια κλήση στο 1252 θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Ισχύει αυτο. Το επιβεβαιώνω και εγώ για μια ακόμα φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ισχύει αυτο. Το επιβεβαιώνω και εγώ για μια ακόμα φορά έχει αναφερθεί και σε παλαιότερα ποστ. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο της αλλαγής. Θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα μπορούν να χαθούν πολλές μονάδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 έχει αναφερθεί και σε παλαιότερα ποστ. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο της αλλαγής. Θέλει πολύ προσοχή γιατί εύκολα μπορούν να χαθούν πολλές μονάδες. Προφανώς ο λόγος είναι να είσαι αναγκασμένος να φέρνεις «νέα» χρηματα στην εταιρεία για να μη χάσεις τον αριθμό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts