Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχω ενεργοποιήσει τα 120 και δεν τα καταναλώσω όλα χάνεται το ποσό ή όχι?

χανεται, δεν μενει τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χάνεται το υπόλοιπο των 120 λεπτών . Το ποσό των 10 ευρώ δεν χάνεται

Γεια σας,

εχω συμβολαιο cosmote και σκεφτομαι να το αλλαξω σε καρτα στη vodafone.Ποιο κατα τη γνωμη σας συμφερει?Το νεο Καρτοκινητό Vodafone η το Καρτοκινητό Vodafone unlimited?Γενικα χρησιμοποιω λιγοτερο απο 100 λεπτα ομιλιας καθε μηνα και καμποσα μηνυματα-ισως 30..

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

μάλλον προς cosmote αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό.έτσι και αλλιώς τώρα με τη φορητότητα

δεν ξέρεις που βρίσκεται ο καθένας!!μάλλον είμαι στα 100 λεπτά γενικά προς όλους!!

Τα πακέτα ομιλίας είναι δύο: 80 λεπτά με 7 ευρώ και 150 λεπτά με 12 ευρώ. Έχουν όμως ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά, οπότε αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις, κάτω των 3 λεπτών, δε σε συμφέρουν ιδιαίτερα.

Για μηνύματα υπάρχει το πακέτο των 30 sms με 2 ευρώ.

Επίσης, αν κάνεις ανανέωση τουλάχιστον 10 ευρώ το μήνα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 2 δωρεάν ωρών προς όλα τα δίκτυα, κάτι που συμφέρει σ'αυτήν την περίπτωση καθώς είναι δωρεάν. Αν και πάλι έχεις ελάχιστη χρέωση κλήσης τα 3 λεπτά.

Με ένα sms στο 1292 από κινητό Vodafone μπορείς να μάθεις σε ποια εταιρεία ανοίκει ο άλλος.

το οποιο εχει και μια μικρη χρεωση των 0,05 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το οποιο εχει και μια μικρη χρεωση των 0,05 ευρω.

Εξαρτάται από το οικονομικό σου πακέτο. Έχει την χρέωση του κανονικού sms

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια με το πακετο των 30mb μπορεις να μπαινεις στο ιντερνετ χωρις ρυθμισεις wap αλλα με κανονικο ιντερνετ?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αλλάζεις το wap και το κάνεις web. Εγώ έτσι το έχω.

Και δουλευουν το skype και ολα κανονικα?

Τις περισσότερες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει δουλεύουν μια χαρά (opera, ebuddy, fring, Skyfire, UtaIRC κλπ).

Τελικος τις βρηκα τις ρυθμισεις και τις εστειλα στο κινητο μου απο το site της vodafone, web vodafone prepay

πως ενεργοποιούμε την ειδοποίηση κλήσεων για όταν το κινητό είναι κλειστό;

Καλεσε 1285

...ενα κουφο που ανακαλυψα πριν λιγο...

μεχρι τωρα αν μετεφερες χρονο ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνοταν και ο χρονος ληξης της συνδεσης....τωρα απο οτι βλεπω αυτο δεν γινεται....:cry:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...ενα κουφο που ανακαλυψα πριν λιγο...

μεχρι τωρα αν μετεφερες χρονο ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνοταν και ο χρονος ληξης της συνδεσης....τωρα απο οτι βλεπω αυτο δεν γινεται....:cry:

Δε νομίζω πως γινόταν αυτό ποτέ πριν κανένα 6μηνο που το είχα κάνει δεν είχε ανανεωθεί ο χρόνος λήξης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω πως γινόταν αυτό ποτέ πριν κανένα 6μηνο που το είχα κάνει δεν είχε ανανεωθεί ο χρόνος λήξης

εγγυημενα γινοταν....απο τοτε που εμφανιστηκε η μεταφορα χρονου ομιλιας στην voda....το εχω κανει πολλες φορες...;)...

..αλλα τωρα ατυχησαν...δεν αξιζει να πληρωσεις 5 € για να κρατησεις ενα νουμερο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

..αλλα τωρα ατυχησαν...δεν αξιζει να πληρωσεις 5 € για να κρατησεις ενα νουμερο....

Εξαρτάται το νούμερο, για σενα μπορεί να μην αξίζει, για άλλους μπορεί να αξίζει. Ολα είναι σχετικά στη ζωή.

εγγυημενα γινοταν....απο τοτε που εμφανιστηκε η μεταφορα χρονου ομιλιας στην voda....το εχω κανει πολλες φορες...;)...

Συμφωνω και εγώ. Γινόταν ακόμα και σε καρφουρ αλλά το εκοψαν εδω και λίγο καιρό

Ισχύουνε οι ανατιμήσεις τον καρτοκινητων τις vodafone απο σημερα.Πιο συγκεκριμενα στο vodafone cu το Sms αυξάνεται σε 0,09€,Αυξάνεται η ελάχιστος χρονος χρέωσης από 30"σε 45" για κλήσεις προς όλους.Επισης μειώνεται η χρέωση τις βιντεοκλησης στα 0,39€/'.Ελπίζω να είναι οι τελευταίες ανατιμήσεις και να μην ξανά αλλαξουνε με την προβλεπόμενη αύξηση του φπα 2%!. Και η χρέωση του cu προς cu είναι ίδια με την χρέωση προς ολους!.

Ελπίζω να είναι οι τελευταίες ανατιμήσεις και να μην ξανά αλλαξουνε με την προβλεπόμενη αύξηση του φπα 2%!

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ. Αρα νέες ανατιμήσεις σε λίγο καιρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια στο νέο καρτοκινητό αν ενεργοποιήσεις την προσφορά με τις 2 ώρες ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση και έχεις ταυτόχρονα ενεργοποιημένους 2 αριθμούς vodafone για να μιλάς 1 λεπτο /1΄ , όταν μιλάς με αυτούς τους 2 αριθμούς σε χρεώνει με 1 λεπτό ή σε χρεώνει απο τις 2 ώρες?

επίσης μέχρι πότε ισχύει η προσφορά και πώς την ενεργοποιούμε?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked