pexths Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν έχω ενεργοποιήσει τα 120 και δεν τα καταναλώσω όλα χάνεται το ποσό ή όχι? χανεται, δεν μενει τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Χάνεται το υπόλοιπο των 120 λεπτών . Το ποσό των 10 ευρώ δεν χάνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Γεια σας, εχω συμβολαιο cosmote και σκεφτομαι να το αλλαξω σε καρτα στη vodafone.Ποιο κατα τη γνωμη σας συμφερει?Το νεο Καρτοκινητό Vodafone η το Καρτοκινητό Vodafone unlimited?Γενικα χρησιμοποιω λιγοτερο απο 100 λεπτα ομιλιας καθε μηνα και καμποσα μηνυματα-ισως 30.. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Αν μας πεις προς τι αριθμούς μιλάς συχνότερα θα μπορούμε να σου απαντήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 μάλλον προς cosmote αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό.έτσι και αλλιώς τώρα με τη φορητότητα δεν ξέρεις που βρίσκεται ο καθένας!!μάλλον είμαι στα 100 λεπτά γενικά προς όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Τα πακέτα ομιλίας είναι δύο: 80 λεπτά με 7 ευρώ και 150 λεπτά με 12 ευρώ. Έχουν όμως ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά, οπότε αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις, κάτω των 3 λεπτών, δε σε συμφέρουν ιδιαίτερα. Για μηνύματα υπάρχει το πακέτο των 30 sms με 2 ευρώ. Επίσης, αν κάνεις ανανέωση τουλάχιστον 10 ευρώ το μήνα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 2 δωρεάν ωρών προς όλα τα δίκτυα, κάτι που συμφέρει σ'αυτήν την περίπτωση καθώς είναι δωρεάν. Αν και πάλι έχεις ελάχιστη χρέωση κλήσης τα 3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Με ένα sms στο 1292 από κινητό Vodafone μπορείς να μάθεις σε ποια εταιρεία ανοίκει ο άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά.είσασταν κατατοπιστικότατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Με ένα sms στο 1292 από κινητό Vodafone μπορείς να μάθεις σε ποια εταιρεία ανοίκει ο άλλος. το οποιο εχει και μια μικρη χρεωση των 0,05 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 το οποιο εχει και μια μικρη χρεωση των 0,05 ευρω. Εξαρτάται από το οικονομικό σου πακέτο. Έχει την χρέωση του κανονικού sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Παιδια με το πακετο των 30mb μπορεις να μπαινεις στο ιντερνετ χωρις ρυθμισεις wap αλλα με κανονικο ιντερνετ? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αλλάζεις το wap και το κάνεις web. Εγώ έτσι το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αλλάζεις το wap και το κάνεις web. Εγώ έτσι το έχω. Και δουλευουν το skype και ολα κανονικα? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Τις περισσότερες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει δουλεύουν μια χαρά (opera, ebuddy, fring, Skyfire, UtaIRC κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Τις περισσότερες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει δουλεύουν μια χαρά (opera, ebuddy, fring, Skyfire, UtaIRC κλπ). Τελικος τις βρηκα τις ρυθμισεις και τις εστειλα στο κινητο μου απο το site της vodafone, web vodafone prepay Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 πως ενεργοποιούμε την ειδοποίηση κλήσεων για όταν το κινητό είναι κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 πως ενεργοποιούμε την ειδοποίηση κλήσεων για όταν το κινητό είναι κλειστό; Καλεσε 1285 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 ...ενα κουφο που ανακαλυψα πριν λιγο... μεχρι τωρα αν μετεφερες χρονο ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνοταν και ο χρονος ληξης της συνδεσης....τωρα απο οτι βλεπω αυτο δεν γινεται....:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 ...ενα κουφο που ανακαλυψα πριν λιγο... μεχρι τωρα αν μετεφερες χρονο ομιλιας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ανανεωνοταν και ο χρονος ληξης της συνδεσης....τωρα απο οτι βλεπω αυτο δεν γινεται....:cry: Δε νομίζω πως γινόταν αυτό ποτέ πριν κανένα 6μηνο που το είχα κάνει δεν είχε ανανεωθεί ο χρόνος λήξης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Δε νομίζω πως γινόταν αυτό ποτέ πριν κανένα 6μηνο που το είχα κάνει δεν είχε ανανεωθεί ο χρόνος λήξης εγγυημενα γινοταν....απο τοτε που εμφανιστηκε η μεταφορα χρονου ομιλιας στην voda....το εχω κανει πολλες φορες...;)... ..αλλα τωρα ατυχησαν...δεν αξιζει να πληρωσεις 5 € για να κρατησεις ενα νουμερο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 ..αλλα τωρα ατυχησαν...δεν αξιζει να πληρωσεις 5 € για να κρατησεις ενα νουμερο.... Εξαρτάται το νούμερο, για σενα μπορεί να μην αξίζει, για άλλους μπορεί να αξίζει. Ολα είναι σχετικά στη ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 εγγυημενα γινοταν....απο τοτε που εμφανιστηκε η μεταφορα χρονου ομιλιας στην voda....το εχω κανει πολλες φορες...;)... ..αλλα τωρα ατυχησαν...δεν αξιζει να πληρωσεις 5 € για να κρατησεις ενα νουμερο.... Συμφωνω και εγώ. Γινόταν ακόμα και σε καρφουρ αλλά το εκοψαν εδω και λίγο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ισχύουνε οι ανατιμήσεις τον καρτοκινητων τις vodafone απο σημερα.Πιο συγκεκριμενα στο vodafone cu το Sms αυξάνεται σε 0,09€,Αυξάνεται η ελάχιστος χρονος χρέωσης από 30"σε 45" για κλήσεις προς όλους.Επισης μειώνεται η χρέωση τις βιντεοκλησης στα 0,39€/'.Ελπίζω να είναι οι τελευταίες ανατιμήσεις και να μην ξανά αλλαξουνε με την προβλεπόμενη αύξηση του φπα 2%!. Και η χρέωση του cu προς cu είναι ίδια με την χρέωση προς ολους!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ελπίζω να είναι οι τελευταίες ανατιμήσεις και να μην ξανά αλλαξουνε με την προβλεπόμενη αύξηση του φπα 2%! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ. Αρα νέες ανατιμήσεις σε λίγο καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 παιδια στο νέο καρτοκινητό αν ενεργοποιήσεις την προσφορά με τις 2 ώρες ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση και έχεις ταυτόχρονα ενεργοποιημένους 2 αριθμούς vodafone για να μιλάς 1 λεπτο /1΄ , όταν μιλάς με αυτούς τους 2 αριθμούς σε χρεώνει με 1 λεπτό ή σε χρεώνει απο τις 2 ώρες? επίσης μέχρι πότε ισχύει η προσφορά και πώς την ενεργοποιούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts