chris_2005 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τι καινούριες δηλαδή; Μεγαλύτερης χωρητικότητας ας πούμε; Ή μόνο εμφανιασιακά; Διότι καινούριες SIM έχουν ήδη κυκλοφορήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τι καινούριες δηλαδή; Μεγαλύτερης χωρητικότητας ας πούμε; Ή μόνο εμφανιασιακά; Διότι καινούριες SIM έχουν ήδη κυκλοφορήσει... ...........μάλλον δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα αριθμών διότι ξεκίνησε και το 6940.......και επειδή πολλοί έχουν νούμερα ανενεργά γίνεται η όλη η δουλειά..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Λέτε να σταματήσουν να στέλνουν και πακετάκια CU με κάθε ενεργοποίηση PointMania; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τι καινούριες δηλαδή; Μεγαλύτερης χωρητικότητας ας πούμε; Ή μόνο εμφανιασιακά; Διότι καινούριες SIM έχουν ήδη κυκλοφορήσει... H kaliteri xoritikotita se VF SIMs einai i 64K 3G Assisted USIM. Auto pou leo einai oti i VF borei na prospathei na proothisei ti sigekrimeni SIM gia logous tonosis tou 3G kai na aposirei palies SIM opos h 32K h 16K. Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Θα προτιμούσα να ακούσω μια μέρα μια νέα υπηρεσία από τη βόδιφον όσον αφορά την ομιλία μεταξύ καρτοκινητών: τα 5λεπτα του cu a lot είναι προ πολλού ξεπερασμένα. Ή έστω να έκοβε την κανονική χρέωση μετά τα 5λεπτά και να σου έτρωγε ένα δεύτερο 5λεπτο. Είναι δυνατό σε όλη την ευρώπη τα καρτοκινητά voda να έχουν απίστευτες προσφορές σε κλήσεις προς σταθερά και vodafone, και εδώ να διατηρούνται σε τόσο ληστρικά επίπεδα;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 παιδια..τι ποσο πρεπει να εχει καποιος υπολοιπο για να επεκταθουν αυτοματα τα 2 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 παιδια..τι ποσο πρεπει να εχει καποιος υπολοιπο για να επεκταθουν αυτοματα τα 2 ευρω? εάν δεν κάνω λάθος όχι κάτω απο -1 ευρώ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 5 ευρώ πια. Ισχύει και το παλιό με τα 2 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 5 ευρώ πια. Ισχύει και το παλιό με τα 2 ευρώ; Και τα δύο υπάρχουν......κάλεσε στο 1330 από καρτοκινητό και θα δεις....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εν τω μεταξυ εβαλα καρτα προχτες(με ενεργοποιηση των sms απο το μαγαζι της voda)..και παιρνω 1252 αμεσως μετα μου λεει 6 ευρω, κατι..παω κατα το βραδακι να κανω κληση..εχετε 1 ευρω + κατι ..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 εν τω μεταξυ εβαλα καρτα προχτες(με ενεργοποιηση των sms απο το μαγαζι της voda)..και παιρνω 1252 αμεσως μετα μου λεει 6 ευρω, κατι..παω κατα το βραδακι να κανω κληση..εχετε 1 ευρω + κατι ..:mad: SMS card? Ειχες 6 ευρω μετα απο ανανεωση χωρις να κανεις καμια χρεωσιμη κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ναι sms card.. ΝΑΙ ΕΙΧΑ 6 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΙΜΗ ΚΛΗΣΗ!!ουτε ιντερνετ ουτε τπτ.. εχει ξαναγινει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ναι sms card.. ΝΑΙ ΕΙΧΑ 6 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΙΜΗ ΚΛΗΣΗ!!ουτε ιντερνετ ουτε τπτ.. εχει ξαναγινει :mad: Αν ανανεωσες με 10 ευρω τοτε θα επρεπε να ειχες 5 ευρω υπολοιπο! Εσυ ειχες καποιο υπολοιπο πριν ανανεωσεις? Αν ειχες 1 ευρω τοτε αυτο που λες εχει βαση, αλλιως εχεις καποια υπηρεσια ενεργοποιημενη και γι αυτο σου πηρε χρηματα απο το υπολοιπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ειχα 1 ευρω..το θεμα ειναι πως αντι για 6 πηγε παλι 1???σαν να μου ενεργοποιησε μονο του 2 φορες την sms card :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ειχα 1 ευρω..το θεμα ειναι πως αντι για 6 πηγε παλι 1???σαν να μου ενεργοποιησε μονο του 2 φορες την sms card :confused: Στειλε κενο sms στο 1286 να δεις αν εχεις 100 ή 200 sms υπολοιπο! Αν ενεργοποιηθηκε 2 φορες παρε τηλ στη voda να αναιρεσουν τα 100 για να σου επιστρεψουν 5 ευρω! Συνηθως το δεχονται αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Και μενα πρεπει το ιδιο να μου εκαναν. Ειδα χτες το υπολοιπο των sms και μου ελεγε 170. Οποτε ειτε ενεργοποιηθηκε 2 φορες είτε μου εστειλε οτι μου τελειωσαν ενω δεν τελειωσαν και τσαμπα ξαναβαλα. Βεβαια δεν θυμαμαι ποσα λεφτα ειχα μεσα. Ποιος ειναι ο αριθμος του CC γιατι απο το CU menu δεν ισχυει πια :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Και μενα πρεπει το ιδιο να μου εκαναν. Ειδα χτες το υπολοιπο των sms και μου ελεγε 170. Οποτε ειτε ενεργοποιηθηκε 2 φορες είτε μου εστειλε οτι μου τελειωσαν ενω δεν τελειωσαν και τσαμπα ξαναβαλα. Βεβαια δεν θυμαμαι ποσα λεφτα ειχα μεσα. Ποιος ειναι ο αριθμος του CC γιατι απο το CU menu δεν ισχυει πια :grin: 1251 με χρέωση ~0,10€ ανα κλήση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Thanx, πηρα καποιο μπερδεμα εχει γινει θα με ενημερωσουν σε 10' Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Wireless Internet παρέχει η Vodafone στα καρτοκινητά ή συνεχίζει στον στρουθοκαμηλισμό της; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 παιδια..τι ποσο πρεπει να εχει καποιος υπολοιπο για να επεκταθουν αυτοματα τα 2 ευρω? αυτόματη ενεργοποίηση της υπηρεσίας για 2 ευρώ, κάθε φορά που το υπόλοιπο είναι κάτω από € 0,06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 νομίζω όχι. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 μπα τπτ..τα 100 μου ενεργοποιησαν..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Wireless Internet παρέχει η Vodafone στα καρτοκινητά ή συνεχίζει στον στρουθοκαμηλισμό της; Αν εννοείς internet πρόσβαση μέσω κινητού, δυστυχώς όχι. Έβγαλε μια πανάκριβη prepaid wireless connect card και νομίζει (!!!) ότι κάλυψε αυτό το κενό. Κρίμα διότι έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτό το θέμα !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μόνο η ΤΙΜ δηλαδή παρέχει υπηρεσίες Internet στα καρτοκινητά;;;;;;;;;;;; :dizzy: Τι ειρωνία!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μόνο η ΤΙΜ δηλαδή παρέχει υπηρεσίες Internet στα καρτοκινητά;;;;;;;;;;;; :dizzy: Τι ειρωνία!! :p Και με κοσμοκάρτα μπορούσες στα 9600. Με gprs δεν γνωρίζω. Σίγουρα όχι over 3G... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts