Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

vodafone passport

το εχω ενεργοποιησει περσι. θελει ξανα σε επομενο ταξιδι?

μόνο 80 λεπτα ειναι η χρεωση εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή?

υπάρχει μέγιστη διάρκεια κλήσης?

επειδή θέλω να μιλάω με την κοπέλα μου που έχουμε κ οι 2 cu. να με παίρνει τηλέφωνο ενώ εγώ βρίσκομαι εξωτερικό

Edited by mpempoulinos

vodafone passport

το εχω ενεργοποιησει περσι. θελει ξανα σε επομενο ταξιδι?

μόνο 80 λεπτα ειναι η χρεωση εισερχομενης κλησης σε περιαγωγή?

υπάρχει μέγιστη διάρκεια κλήσης?

επειδή θέλω να μιλάω με την κοπέλα μου που έχουμε κ οι 2 cu. να με παίρνει τηλέφωνο ενώ εγώ βρίσκομαι εξωτερικό

Δεν χρειαζετε ενεργοποίηση ξανά, αλλά καλού κακού παρε το 1333 να δείς αν είναι ενεργοποιημένο , η χρέωση είναι 81,35 λεπτά ( με τον νέο Φ.Π.Α.)

Η μέγιστη διάρκεια κλήσης είναι 60 λεπτά. Μετά χρεώνεσε κανονικά σε καρτοκινητό. Αν τυχόν έχεις συμβόλαιο , και μιλήσεις πάνω από μία ώρα πληρώνεις το σύνολο της κλήσεως.....

Τέλος να σημειώσω ότι δεν ισχύει για εξωτερικό γενικά αλλά για συγκεκριμένες χώρες και δίκτυα.

πω πω πωςεχουν κανει ετσι το 13830, δεν βγαζεις ακρη με τιποτα. ποιον αριθμο πατας για να μιλησεις με καποιο εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων?
[sIGPIC][/sIGPIC]

πω πω πωςεχουν κανει ετσι το 13830, δεν βγαζεις ακρη με τιποτα. ποιον αριθμο πατας για να μιλησεις με καποιο εκπροσωπο της εξυπηρετησης πελατων?

όντως...πάτα να μπεις για τις ρυθμίσεις νετ και κει ζήτα τί θέλεις και θα σε συνδέσουν!

- - - -

πήγα να καλέσω από τον CU αριθμό μου σε συμβόλαιο Vodafone και αντί να κάνει κανονική κλήση, βγήκε ηχογραφημένο μήνυμα και μου λέει αν θέλω να στείλω κάτι με Voice MMS και εκτός αυτού με χρέωνε κιόλας ενώ δεν πρόλαβε να χτύπησε ο ήχος για να μιλήσω. :mad:ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι ακριβώς παίχτηκε;:!:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

όντως...πάτα να μπεις για τις ρυθμίσεις νετ και κει ζήτα τί θέλεις και θα σε συνδέσουν!

ναι αλλά μέχρι να βγάλει γραμμή στις ρυθμίσεις νετ μπορεί να περάσει και κανένα εικοσάλεπτο. Και σε κάθε πάσα το ίδιο. Αν δεν πέσει βέβαια η γραμμή γιατί έχει και time limit. αμέ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορώ να δώσω λεπτά ομιλίας από το Unlimited (10 ευρώ κάρτα για όλη τη Voda) που έχω στο CU μου σε άλλο CU που του έχουν τελειώσει;

Μα όλες οι υπηρεσίες της είναι χρεώσιμες, το λες και μόνος σου! Σκέψου τι προσφέρει ο ανταγωνισμός... Στο νέο καρτοκινητό Vodafone, βάζεις μια κάρτα 20 ευρώ και έχεις Unlimited για όλη τη Voda, 150' για όλους τους υπόλοιπους (τρώει 12 ευρώ από την κάρτα), 30MB internet (τρώει 3,5 ευρώ από την κάρτα) και σου μένουν και περίπου 3 ευρώ μετά φόρων που πραγματικά δεν ξέρεις τι να τα κάνεις (ίσως μηνύματα προς τρίτους)! Η Cosmoκάρτα τι προσφέρει με ανανέωση 20 ευρώ; 1 λεπτό το λεπτό, "προνομιακές χρεώσεις" και 45' χρόνο ομιλίας; Κι όλα αυτά μέχρι να τελειώσει η κάρτα; Για σκέψου το λίγο καλύτερα...

Η Cosmote είναι μόνο για συμβόλαιο και What's Up. Την Cosmoκάρτα την έχουν "αυτοκτονήσει"...

αυτό το έγραψε ο χρήστης stefidis στο αντίστοιχο topic για τα καρτοκινητά της Cosmote...

ο λόγος που το γράφω είναι γιατί ψάχνω να βρω την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση καρτοκινητού για να χρησιμοποιεί ο αδερφός μου ..

ο οποίος .. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην cosmote, με what's up..

δεν το'χει σκουλαρίκι το τηλέφωνο .. ούτε και πολλά sms στέλνει ..

κατά κύριο λόγο θέλει να καλεί εμένα και να μου στέλνει μηνύματα ( εγώ έχω vodafone συμβόλαιο, βρίσκομαι στο εξωτερικό μεν, αλλά έχω europe για απεριόριστες εισερχόμενες) και κατά δεύτερον τους φίλους του και τους γονείς που έχουν cosmote (με το ζόρι να' ναι καμιά 15αρια αριθμοί ) .. το μήνα το πολύ να ξοδεύει 10-15 ευρώ ..

το Καρτοκινητό της voda τον συμφέρει πιστεύετε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μπορώ να δώσω λεπτά ομιλίας από το Unlimited (10 ευρώ κάρτα για όλη τη Voda) που έχω στο CU μου σε άλλο CU που του έχουν τελειώσει;

οχι δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα .

αυτό το έγραψε ο χρήστης stefidis στο αντίστοιχο topic για τα καρτοκινητά της Cosmote...

ο λόγος που το γράφω είναι γιατί ψάχνω να βρω την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση καρτοκινητού για να χρησιμοποιεί ο αδερφός μου ..

ο οποίος .. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην cosmote, με what's up..

δεν το'χει σκουλαρίκι το τηλέφωνο .. ούτε και πολλά sms στέλνει ..

κατά κύριο λόγο θέλει να καλεί εμένα και να μου στέλνει μηνύματα ( εγώ έχω vodafone συμβόλαιο, βρίσκομαι στο εξωτερικό μεν, αλλά έχω europe για απεριόριστες εισερχόμενες) και κατά δεύτερον τους φίλους του και τους γονείς που έχουν cosmote (με το ζόρι να' ναι καμιά 15αρια αριθμοί ) .. το μήνα το πολύ να ξοδεύει 10-15 ευρώ ..

το Καρτοκινητό της voda τον συμφέρει πιστεύετε;

οχι κατα την γνωμη μου δεν τον συμφερει. γραφεις οτι καλει εως 15 αριθμους κοσμοτε οπου ειναι οι φιλοι του αυτοι ειναι what's up ?. εαν ναι τοτε τον βολευει το what's up και να παρει και ενα νεο καρτοκινητο και να σε παιρνει απο αυτο με χρεωση 0,01 ευρω το λεπτο εαν δεν ειναι what's up ολοι οι φιλοι του σε συμβουλευω να κανει συνδεση στο κοσμοτε απεριοριστα με 25 ευρω τον μηνα που σου δινει απεριοριστα προς κοσμοτε και 30' λεπτα προς ολα τα αλλα δικτυα . ξερω οτι ειναι πολλα τα χρηματα . αλλα βολευει.εαν παλι δεν θελει να κανει συνδεση καλο ειναι να κρατησει το κινητο του οπως εχει και να εχει δυο κινητα ή δυο καρτες σημ χρησιμοποιωντας το dual sim ανταπτορα. και οταν θελεις να σε παρει μπορεις να του κανεις αναπαντητη στην κοσμοτε και αυτος να αλλαζει τις γραμμες μεσω απο το μενου του κινητου του και να σε παιρνει απο την δευτερη σιμ με την χρεωση 0,01 ευρω το λεπτο. και μετα να τις αλλαζει εαν δεν θελει να παρει και δευτερη συσκευη μαζι του . βεβαια υπαρχουνε πολλα κινητα με 2 καρτες σημ που λειτουργουνε ταυτοχρονα samsung και jaga που εχω δει σε ενα καταστημα τις wind.

πιστευω να σε βοηθησα . καλη ανασταση και καλο πασχα!!

Edited by mcde

καλησπερα να κανω μια ερωτηση σημερα εστειλα μυνηματα σε αριθμους κοσμοτε και δεν με χρεωσε και μου τα αφαιρεσε απο το vodafone unlimited προς vodafone απο την 10 ευρω καρτα που ειχα βαλει. μαλλον εχει κολλησει το συστημα απο εχτες λογω τις αναστασης. εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο;

καλησπερα να κανω μια ερωτηση σημερα εστειλα μυνηματα σε αριθμους κοσμοτε και δεν με χρεωσε και μου τα αφαιρεσε απο το vodafone unlimited προς vodafone απο την 10 ευρω καρτα που ειχα βαλει. μαλλον εχει κολλησει το συστημα απο εχτες λογω τις αναστασης. εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο;

κρύβε λόγια:X

Εχει αναφερθει και απο αλλους χρηστες,ειναι bug του συστηματος

ναι το ξερω αλλα τωρα θα το καταλαβει το συστημα και θα μου τα αφαιρεσει απο το υπολοιπο μου και θα πιστωθουν τα δωρεαν μυνηματα; .διοτι ακομα μου αφαιρει απο τα δωρεαν μυνηματα; και το υπολοιπο μου εχει μενει ανεγκηκτο. πολυ καλο αυτο. παντα ενεργοποιουσα το σμσ 130 και μου ληγανε τα σμσ προς vodafone διοτι καταναλωντουσαν απο 130, τωρα δεν θα το ξανα ενεργοποιησω εαν συνεχισει ετσι και θα εχω 1500 μυνηματα προς ολα τα δικτυα. το bug τι ειναι ; κολλημα του συστηματος; .

ναι το ξερω αλλα τωρα θα το καταλαβει το συστημα και θα μου τα αφαιρεσει απο το υπολοιπο μου και θα πιστωθουν τα δωρεαν μυνηματα; .διοτι ακομα μου αφαιρει απο τα δωρεαν μυνηματα; και το υπολοιπο μου εχει μενει ανεγκηκτο. πολυ καλο αυτο. παντα ενεργοποιουσα το σμσ 130 και μου ληγανε τα σμσ προς vodafone διοτι καταναλωντουσαν απο 130, τωρα δεν θα το ξανα ενεργοποιησω εαν συνεχισει ετσι και θα εχω 1500 μυνηματα προς ολα τα δικτυα. το bug τι ειναι ; κολλημα του συστηματος; .

κολλημα του συστηματος ακριβως. Παντως δεν υπαρχει θεμα χρεωσης των μηνυματων που εχεις στειλει μολις και αν το φτιαξουν!!!

εγώ είμαι σίγουρος ότι μόλις φτιαχτεί το bug, θα αφαιρεθούν κανονικά από το υπόλοιπο τα μηνύματα που στείλατε!

σύστημα είναι, βλέπουν τις κινήσεις σας και διορθώνουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

όταν μας αφαιρούν χωρίς λόγο κάποια χρήματα, μετά έχουμε την απαίτηση να τα πάρουμε πίσω. έτσι ακριβώς, λογικά, θα κινηθεί και η vodafone.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εγώ είμαι σίγουρος ότι μόλις φτιαχτεί το bug, θα αφαιρεθούν κανονικά από το υπόλοιπο τα μηνύματα που στείλατε!

σύστημα είναι, βλέπουν τις κινήσεις σας και διορθώνουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

όταν μας αφαιρούν χωρίς λόγο κάποια χρήματα, μετά έχουμε την απαίτηση να τα πάρουμε πίσω. έτσι ακριβώς, λογικά, θα κινηθεί και η vodafone.

και εγω το πιστευω αυτο. αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. γενικα συμβαινει συνεχεια αυτο;

Παιδια μαζευτείτε λίγο... Ας μη προκαλούμε τη τύχη μας... Και οι υπόλοιποι το καταλάβαμε, αλλα ας μη το κάνουμε θέμα για τα μνμτα ;)

Αυτο να τραβαει τα μηνυματα προς αλλα δικτυα απο το unlimited μου συμβαινει απο 1η Φεβρουαριου.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αυτο να τραβαει τα μηνυματα προς αλλα δικτυα απο το unlimited μου συμβαινει απο 1η Φεβρουαριου.
δεν νομίζω να τα χρεώσουνε τελεία έχουμε και απεριόριστα sms προς όλους μια χαρά!!. Να γλυτώσω από τα 5€ για 130sms το μήνα που ενεργοποιούσα. Να είναι καλά η vodafone. Και μακάρι να μην το πάρουνε χαμπάρι και έχουμε για 1, 5χρόνο απεριόριστα sms προς όλα τα δίκτυα απλά τα σπάει το unlimited :-)

Όσο περισσότεροι αναφέρονται σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα το πάρει χαμπάρι... Δεν είναι βλάκες...

Να κάνω μια ερώτηση:

Έλαβα χθες mms στο cu μου, κι αντί να έρθει στο κινητό, μου ήρθε ένα μήνυμα να μπω σε μια διεύθυνση για να το δω. Υπάρχει τρόπος να τα λαμβάνω στο κινητό μου? Τι πρέπει να κάνω? Έχω ένα moto z6

Edited by dal_kos

Όσο περισσότεροι αναφέρονται σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα το πάρει χαμπάρι... Δεν είναι βλάκες...

Να κάνω μια ερώτηση:

Έλαβα χθες mms στο cu μου, κι αντί να έρθει στο κινητό, μου ήρθε ένα μήνυμα να μπω σε μια διεύθυνση για να το δω. Υπάρχει τρόπος να τα λαμβάνω στο κινητό μου? Τι πρέπει να κάνω? Έχω ένα moto z6

αυτο γινεται μονο στο unlimited προς ολα τα κινητα vodafone;. διοτι στο unlimited προς ολα τα κινητα vodafone cu δεν ισχυει. οποτε θα βαζω μονο των 10 ευρω τωρα πια!! και οχι των 5 !.

σου ηρθε ενα μυνημα να μπεις στην διέυθυνση διοτι δεν εχεις ενεργοποιησει τα μμς και δεν εχεις ρυθμισεις .καλεσε το 1392 ή στειλε ενα κενο μυνημα στο 1392 για να λαβεις τις ρυθμισεις . εαν δεν σου ερθουνε καθολου επικοινωνησε με το 13830 ή στο 2106703000 για να στις στειλουνε.

Guest firefighter
ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ (ΝΟΥΜΕΡΟ) ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2010 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ .ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΑΛΛΑ Σ Ε ΑΛΛΟΝ ΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ 20 ΕΥΡΩ ΒΕΝΤΖΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ? Edited by firefighter

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked