JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Υπαρχει και το πακετο 120 λεπτα ομιλιας προς σταθερα με 5 ευρω το μηνα το οποιο εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο και το οποιο υπαρχει στο wind f2g και νεα καρτοκινητη wind. δεν υπαρχει τετοιο πακετο στην vodafone . παρα μονο στο free to go το μονο που υπαρχει ειναι τα 80 λεπτα προς ολα τα δικτυα και τα 150 λεπτα προς ολα τα δικτυα καθως και τα 30 λεπτα προς κινητα vodafone και σταθεραα τηλεφωνα . αυτα γραφει εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7541 και εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7541 . εσυ που ειδες οτι υπαρχει πακετο με 5 ευρω για 120 λεπτα προς σταθερα τηλεφωνα;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Μία μόνο φορά έβαλα Super Πακέτο και οι κλήσεις προς τους 2 δηλωμενους αριθμούς εξακολουθούσαν να χρεώνονται με 0.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 δεν υπαρχει τετοιο πακετο στην vodafone . εσυ που ειδες οτι υπαρχει πακετο με 5 ευρω για 120 λεπτα προς σταθερα τηλεφωνα;. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7241 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλεσε το 1286 και επελεξε να ενεργοποιησεις πακετο ιντερνετ. έστειλα sms τελικά.:) Παλιώτερα στέλναμε 2 στο 19109. Δεν ξέρω αν λειτουργει ακόμα. Τώρα στην ιστοσελίδα της Vodafone λέει , ενεργοποίηση με κλήση στο 13830 Ναι αυτό έστειλα και ok.Μόλις ενεργοποίησα το surf & email 30. 3.5€/μήνα.Κάθε μήνα αυτόματα θα το κάνει,θα δω πως θα το χειριστώ και άμα δεν λέει θα το κλείσω. Ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Θέλω να μεταφέρω 5€ από ένα Νεο καρτοκινητό προς ένα Vodafone-carrefour και μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί ο αριθμός του καρφουρ δεν είναι βονταφον. Μα καλά, σύμφωνα με τη σελίδα τους μπορώ να μεταφέρω ΑΠΟ carrefour ΠΡΟΣ Vodafone. " Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International, καρτοκινητής Carrefour και Ολυμπιακός, καθώς και όλοι οι συνδρομητές του Καρτοπρογράμματος της Vodafone, μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεση μεταφορά χρόνου ομιλίας από 5€ έως και 30€ (χωρίς δεκαδικά) ή να ζητήσουν χρόνο ομιλίας από κάποιον άλλο συνδρομητή καρτοκινητής Vodafone, με μια κλήση στο 1330 ή με SMS στο 1331. " Το αντίθετο δεν γίνεται όμως; Κουλό... Ή κάνω κάποιο λάθος; Ο αριθμός είναι σωστός πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Πως μαθαίνουμε ένας αριθμός αν είναι vodafone? Στέλνουμε δωρεάν sms κάπου? Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Για να μάθουμε αν ένας αριθμός είναι Vodafone καλούμε 1286. Μεταφορά από νέο καρτοκινητό σε Carrefour έχω κάνει δύο φορές και έγινε κανονικά . Τώρα δεν ξέρω αν το σταματήσανε .Δευτέρα που θα είμαι Αθήνα θα το δοκιμάσω. Μήπως έχει λήξει το carrefour? λειτουργεί ο αριθμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Για να μάθουμε αν ένας αριθμός είναι Vodafone καλούμε 1286. Μεταφορά από νέο καρτοκινητό σε Carrefour έχω κάνει δύο φορές και έγινε κανονικά . Τώρα δεν ξέρω αν το σταματήσανε .Δευτέρα που θα είμαι Αθήνα θα το δοκιμάσω. Μήπως έχει λήξει το carrefour? λειτουργεί ο αριθμός? Πήρα το 13830 και μου είπαν μετά από συζήτηση και δοκιμές ότι μάλλον για κάποιο λόγο αυτό το συγκεκριμένο νούμερο καρφουρ δεν το αναγνωρίζει ως vodafone η υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας. Θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα... Το 1286 το βλέπει κανονικά ως vodafone, πάντως. Το κακό είναι ότι τώρα θα αναγκαστώ να κάνω κανονική ανανέωση στο νούμερο αυτό γιατί μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με την μεταφορά θα έχει λήξει (λήγει 5 Απριλίου κι εγώ αύριο φεύγω για εξωτερικό). Και δυστυχώς το carrefour δεν έχει ούτε unlimited, ούτε cash back και θα πάνε τα 5€ "υπέρ vodafone" χωρίς κανένα άλλο όφελος για μένα. Σιγά το ποσό θα μου πεις, αλλά γιατί να μην τα έβαζα σε ένα CU ή σε ένα NEO που θα έπαιρνα κάτιτις ως δωράκι πρώτα και μετά να τα μετέφερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7241 για το international το ηξερα οτι υπαρχει αλλα δεν ειναι 120 λεπτα που προαναφεραται με 5 ευρω αλλα 150. και επισης δεν ισχυει αυτο το πακετο στο νεο καρτοκινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Πήρα το 13830 και μου είπαν μετά από συζήτηση και δοκιμές ότι μάλλον για κάποιο λόγο αυτό το συγκεκριμένο νούμερο καρφουρ δεν το αναγνωρίζει ως vodafone η υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας. Θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα... Το 1286 το βλέπει κανονικά ως vodafone, πάντως. Το κακό είναι ότι τώρα θα αναγκαστώ να κάνω κανονική ανανέωση στο νούμερο αυτό γιατί μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με την μεταφορά θα έχει λήξει (λήγει 5 Απριλίου κι εγώ αύριο φεύγω για εξωτερικό). Και δυστυχώς το carrefour δεν έχει ούτε unlimited, ούτε cash back και θα πάνε τα 5€ "υπέρ vodafone" χωρίς κανένα άλλο όφελος για μένα. Σιγά το ποσό θα μου πεις, αλλά γιατί να μην τα έβαζα σε ένα CU ή σε ένα NEO που θα έπαιρνα κάτιτις ως δωράκι πρώτα και μετά να τα μετέφερα; Έχεις κανει ποτε ανανεωση στο carrefour? Μου χε τυχει μια φορα να προσπαθω να κανω χρηση του sharing σε κινητο που δεν ειχε γινει ανανεωση και δεν μπορουσα. Μηπως συμβαινει το ιδιο και στο δικο σου; (ασχετως του τι ακους απο το συστημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 να ρωτησω 2-3 πραγματα? 1) πως προσθετω 2 ευρο στην καρτα μου? (που αφαιρουνται με την επομενη ανανεωση) 2) πως ενεργοποιω το cu all day (αμα τα χρηματα μου ειναι απο τα απο πανω, δε θα χω καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση ε?) 3)κραταει 24 ωρες η μεχρι να παει 12 το βραδυ η ιδια μερα? 4)μπαίνει αυτοματα και την επομενη μερα, οποτε πρεπει καπως να το απενεργοποιησω? σορρυ που ρωταω πραγματα τα οποια εχουν ξανα-απαντηθει αλλα ειναι πολυ μεγαλο το thread για να ψαξω και τα 4. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 To vodafone internacional έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης το 1''; Επίσης, επειδή δεν κατάλαβα και πολλά στο site της, η χρέωση για να πάρω ένα οποιοδήποτε κινητό (VODA-WIND-COSMOTE) ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 να ρωτησω 2-3 πραγματα? 1) πως προσθετω 2 ευρο στην καρτα μου? (που αφαιρουνται με την επομενη ανανεωση) 2) πως ενεργοποιω το cu all day (αμα τα χρηματα μου ειναι απο τα απο πανω, δε θα χω καποιο προβλημα με την ενεργοποιηση ε?) 3)κραταει 24 ωρες η μεχρι να παει 12 το βραδυ η ιδια μερα? 4)μπαίνει αυτοματα και την επομενη μερα, οποτε πρεπει καπως να το απενεργοποιησω? σορρυ που ρωταω πραγματα τα οποια εχουν ξανα-απαντηθει αλλα ειναι πολυ μεγαλο το thread για να ψαξω και τα 4. ευχαριστω.. 1)Καλείς στο 1330 και η επέκταση ειναι 2,50 ευρώ. 2)Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Το ενεργοποιείς στέλνοντας δωρεάν κενό sms στο 1324. 3)Κρατάει 24 ώρες από την ώρα που το ενεργοποιείς.Δηλαδή το ενεργοποιείς 5 η ώρα το απόγευμα;Κρατάει έως τις 5 το απόγευμα της επομένης. 4)Ναι μπαίνει αυτόματα,οπότε πρέπει να το απενεργοποιήσεις στέλνοντας την λέξη ΟΧΙ στο 1324. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Έχεις κανει ποτε ανανεωση στο carrefour? ... Ναι, έχω κανει μια (και μοναδική) κανονική ανανεωση με καρτα των 3 ευρω την 1η οκτωβριου '09. Πιστεύω να μου απαντήσει η βοντα κ θα σας πω τι εφταιγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 To vodafone internacional έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης το 1''; Επίσης, επειδή δεν κατάλαβα και πολλά στο site της, η χρέωση για να πάρω ένα οποιοδήποτε κινητό (VODA-WIND-COSMOTE) ποια είναι; 0.0043ευρω το δευτερολεπτο δηλαδη 0,258 ευρω το λεπτο ομιλιας . στο σιτε θα το δεις ως αλλες εθνικες κλησεις . δες το εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2401. οντως ειναι μπερδεμα ετσι οπως τα γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη... Αρκεί ανανέωση με κάρτα των 10 ευρώ για το Unlimited; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη... Αρκεί ανανέωση με κάρτα των 10 ευρώ για το Unlimited; Ναι,αρκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πως τσεκάρουμε τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας, τα εναπομείναντα sms και την ημερομηνία λήξης του unlimited; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Για sms κενό μήνυμα στο 1286. Για λεπτά ομιλίας παίρνεις στο 1252. Για ημερομηνία λήξης δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το μαθαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Για sms κενό μήνυμα στο 1286. Για λεπτά ομιλίας παίρνεις στο 1252. Ευχαριστώ! :D Για ημερομηνία λήξης δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το μαθαίνεις. Εντάξει, μπορείς να το καταλάβεις από την ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης που σου λέει το 1252... Ένα μήνα μετά λήγει... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 προσφορα με δωρεαν mb να περιμενουμε? αντε γιατι η wind εχει περασει πολυυυυ μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 stefidis & scream τα ειρωνικά σχόλια και οι πλακίτσες δεν έχουν χώρο. Καλή συνέχεια :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πως τσεκάρουμε τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας, τα εναπομείναντα sms και την ημερομηνία λήξης του unlimited; την ημερομηνια ληξης τη βλεπεις στο επιβεβαιωτικο μηνυμα που σου ερχεται μετα απο καθε ανανεωση των 10 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest hermos Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Για να πάρω νέο νούμερο CU, θα αγοράσω απλά μια κάρτα από το περίπτερο ή πρέπει και να πάω να δηλώσω το νούμερο μου σε ένα κατάστημα vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Για να πάρω νέο νούμερο CU, θα αγοράσω απλά μια κάρτα από το περίπτερο ή πρέπει και να πάω να δηλώσω το νούμερο μου σε ένα κατάστημα vodafone? Θα πρεπει να δηλωσεις το νουμερο σου εκτος και αν αγορασεις μια προενεργοποιημενη καρτα οποτε θα πρεπεις να δηλωσεις τα στοιχεια σου εως το τελος ιουλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts