Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιστεύω ότι στις άλλες συσκευές απλά δεν ξέρουν. δε το έχουν δοκιμάσει και για να είναι οκ λένε ότι δε δουλεύει. ίσως

ο ποιο ασφαλης και αξιοπιστος τροπος πληροφορησης ειναι μια ερωτηση στο επισημο τοπικ του καθε κινητου που προτιθεσε να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια

σε καρτοκινητο-καρτοκινητο δεν εχει συνδρομη, αν υπαρχει συμβολαιο τοτε εχει καποιο μικρο παγιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ειναι η μερα που σας πριζω μου φαινεται...

ερωτησουλα.

ενεργοποιησα το νεο καρτοκινητο κ εβαλα τα 80 λεπτα σε ολα τα δικτυα και πηρακ πακετο μηνυματων 30 σε ολα τα δικτυα με 2 ευρω.

μπορω να βαλω το προγραμμα ενα λεπτο το λεπτο;;; αν ναι, οτνα καλω βονταφον θα μου τρωει πρωτα απο τα 80λεπτα επειδη τα ενεργοποιησα πρωτα;;;

ρε παιδια, εχω ρωτησει στο ccc 2 φορες σημερα και τις 2 πηρα αλλες απαντησεις...WTF;;;

"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

Σημερα ειναι η μερα που σας πριζω μου φαινεται...

ερωτησουλα.

ενεργοποιησα το νεο καρτοκινητο κ εβαλα τα 80 λεπτα σε ολα τα δικτυα και πηρακ πακετο μηνυματων 30 σε ολα τα δικτυα με 2 ευρω.

μπορω να βαλω το προγραμμα ενα λεπτο το λεπτο;;; αν ναι, οτνα καλω βονταφον θα μου τρωει πρωτα απο τα 80λεπτα επειδη τα ενεργοποιησα πρωτα;;;

ρε παιδια, εχω ρωτησει στο ccc 2 φορες σημερα και τις 2 πηρα αλλες απαντησεις...WTF;;;

αφαιρει πρωτα απο την υπηρεσια που ληγει πιο συντομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσενα πρεπει να σου κανω αγαλμα. να σαι καλα. μουτς μουτς μουτς!(Υγ μπορω ομως να εχω το 1 λεπτο το λεπτο;;;)
"A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W.

Αν έχω ενεργοποιημένο το Unlimited μπορώ να ενεργοποιώ όποτε θέλω και το cu all day? Ή πρέπει να απενεργοποιήσω το Unlimited για να μπορέσω να ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο?

Αν έχω ενεργοποιημένο το Unlimited μπορώ να ενεργοποιώ όποτε θέλω και το cu all day? Ή πρέπει να απενεργοποιήσω το Unlimited για να μπορέσω να ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο?

το unlimited μπορει να ειναι παραλληλα ενεργοποιημενο με το cu all day

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορείς όποτε θέλεις.

δεν υπάρχει πρόβλημα

άσχετο αλλά αυτό το cu all day πρέπει να είναι το ποιο χρήσιμο πακέτο σε καρτοκινητή

Μπορεις να τα εχεις και τα δυο.

μπορείς όποτε θέλεις.

δεν υπάρχει πρόβλημα

άσχετο αλλά αυτό το cu all day πρέπει να είναι το ποιο χρήσιμο πακέτο σε καρτοκινητή

ειναι οντως. με 10 ευρω μπορεις να μιλας 1800 λεπτα το μηνα προς σταθερα. και με αυτοματη ανανεωση παρακαλω, για να μην ξεμενεις ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία ευχαριστώ!!

@nif όντως το cu all day είναι από τα καλύτερα πακέτα.. με έχει σώσει πάρα πολλές φορές!!!

ειναι οντως. με 10 ευρω μπορεις να μιλας 1800 λεπτα το μηνα προς σταθερα. και με αυτοματη ανανεωση παρακαλω, για να μην ξεμενεις ποτε

και το θέμα είναι ότι το ενεργοποιείς για μια μέρα μόνο και το σταματάς μετα (για όσους δεν το ξέρουν).

έχω γλυτώσει χρήματα από αυτο......:D

και το θέμα είναι ότι το ενεργοποιείς για μια μέρα μόνο και το σταματάς μετα (για όσους δεν το ξέρουν).

πληρωσα αρκετα μεχρι να το μαθω αυτο:wacko::wacko::wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσοχή όμως, γιατί τα λεπτά του CU all day φεύγουν πρώτα από το unlimited. Αυτό δεν σε νιάζει φυσικά αν μηλάς σε σταθερό, αν πάρεις όμως σε CU θα τα ξοδέψεις εκεί!

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Να ρωτήσω κάτι το Surf & Email 30 είναι για καρτοκινητά;ενώ το Mobile Internet(Smail) για κινητά με σύνδεση;

Για το Surf & Email 30 λέει στο site της vodafone ότι για να το ενεργοποιήσουμε καλούμε την εξυπηρέτηση πελατών ή πάμε σε ένα κατάστημα vodafone.Από την ενεργοποίηση και μετά το πακέτο αυτό θα ισχύει κάθε μήνα;Και άμα θέλουμε να το διακόψουμε κάποιο μήνα και μετά να το ενεργοποιήσουμε πάλι πρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδικασία(να παίρνουμε την εξυπηρέτηση ή να πηγαίνουμε σε κατάστημα!!)Μήπως υπάρχει κανένα τετραψήφιο που καλούμε για να γίνει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και δε το είδα εγώ; :confused:

Να ρωτήσω κάτι το Surf & Email 30 είναι για καρτοκινητά;ενώ το Mobile Internet(Smail) για κινητά με σύνδεση;

Για το Surf & Email 30 λέει στο site της vodafone ότι για να το ενεργοποιήσουμε καλούμε την εξυπηρέτηση πελατών ή πάμε σε ένα κατάστημα vodafone.Από την ενεργοποίηση και μετά το πακέτο αυτό θα ισχύει κάθε μήνα;Και άμα θέλουμε να το διακόψουμε κάποιο μήνα και μετά να το ενεργοποιήσουμε πάλι πρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδικασία(να παίρνουμε την εξυπηρέτηση ή να πηγαίνουμε σε κατάστημα!!)Μήπως υπάρχει κανένα τετραψήφιο που καλούμε για να γίνει η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και δε το είδα εγώ; :confused:

Το Surf & Email 30 ενεργοποιειται στελνοντας με μηνυμα τον αριθμο 2 στο 19109.Ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν και ανανεωνεται αυτοματα εφοσον υπαρχει επαρκες υπολοιπο.Για απενεργοποιηση γραφεις 2off και το στελνεις στο 19109.

αφαιρει πρωτα απο την υπηρεσια που ληγει πιο συντομα.

Καθως το 1 λεπτο το λεπτο ομιλιας δε ληγει ποτε ομως η απαντηση που εδωσες δεν ειναι πληρης. Η χρεωση 1 λεπτο το 1 λεπτο ομιλιας ισχυει ανεξαρτητως οποιουδηποτε αλλου πακετου ομιλιας εχει καποιος

Ναι αλλα ετσι δεν πρεπει να κανεις ανανεωση χρονου πριν μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ξανα;

Ναι αλλα ετσι δεν πρεπει να κανεις ανανεωση χρονου πριν μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ξανα;

δε χρειάζεται καμία ανανέωση.

ενεργοποιείς το πακέτο, σε χρεώνει 0,35€ και μπορείς να μιλάς 60 λεπτά (σταθερά, cu) σε διάστημα 24 ωρών από τη στιγμή της ενεργοποίησης.

για να το ξαναενεργοποιήσουμε πρέπει να περάσουν 24 ώρες.

ότι δεν καταναλωθεί χάνεται.

(χρέωση ανα τρίλεπτο)

Εδώ λέει "Αν ο συνδρομητής θέλει να διαγραφεί από την υπηρεσία CU All Day αλλά έχει υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, μπορεί να τα καταναλώσει μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποιήσης του πακέτου".

1) Αρα μπορείς να το ενεργοποιήσεις όταν θέλεις να μιλήσεις αρκετά προς σταθερά και αμέσως μετά την ενεργοποίηση να διαγραφείς οπότε έχεις 24 ώρες διαθέσιμες να τα ξοδέψεις και μετά αν θέλεις ξαναγράφεσαι;

2) μπορείς να έχεις ταυτόχρονα cu all day + 1 λεπτό το λεπτό + unlimited;

3) Ψιλοάσχετο αλλά τώρα το είδα: "Οι χρεώσεις (Vodafone CU με Vodafone, OTE, σταθερά δίκτυα άλλων εταιριών, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,0059  / δευτ.3 ) ισχύουν για νέες ενεργοποιήσεις (συμπεριλαμβάνονται και οι ενεργοποιήσεις μέσω φορητότητας ή/και μεταφορές από άλλο καρτοκινητό ή πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone) στο Vodafone CU, που θα πραγματοποιούνται από 02/11/2009. Οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να αποστείλουν κενό SMS στο 1288 για εγγραφή στις παραπάνω χρεώσεις. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: Vodafone CU με Vodafone, OTE, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,0098  / δευτ., αποστολή γραπτού μηνύματος (προς Ελληνικά δίκτυα) 0,0857  / SMS. "

πρέπει να στείλουμε sms στο 1288; Χάνουμε κάτι με αυτό;

Edited by fonzi

Εδώ λέει "Αν ο συνδρομητής θέλει να διαγραφεί από την υπηρεσία CU All Day αλλά έχει υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, μπορεί να τα καταναλώσει μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποιήσης του πακέτου".

1) Αρα μπορείς να το ενεργοποιήσεις όταν θέλεις να μιλήσεις αρκετά προς σταθερά και αμέσως μετά την ενεργοποίηση να διαγραφείς οπότε έχεις 24 ώρες διαθέσιμες να τα ξοδέψεις και μετά αν θέλεις ξαναγράφεσαι;

2) μπορείς να έχεις ταυτόχρονα cu all day + 1 λεπτό το λεπτό + unlimited;

3) "Οι χρεώσεις (Vodafone CU με Vodafone, OTE, σταθερά δίκτυα άλλων εταιριών, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,0059 € / δευτ.3 ) ισχύουν για νέες ενεργοποιήσεις (συμπεριλαμβάνονται και οι ενεργοποιήσεις μέσω φορητότητας ή/και μεταφορές από άλλο καρτοκινητό ή πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone) στο Vodafone CU, που θα πραγματοποιούνται από 02/11/2009. Οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να αποστείλουν κενό SMS στο 1288 για εγγραφή στις παραπάνω χρεώσεις. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: Vodafone CU με Vodafone, OTE, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,0098 € / δευτ., αποστολή γραπτού μηνύματος (προς Ελληνικά δίκτυα) 0,0857 € / SMS. "

πρέπει να στείλουμε sms στο 1288; Χάνουμε κάτι με αυτό;

cu all day + unlimited στο cu

η' 1 λεπτό το λεπτό + unlimited στο νεο καρτοκινητο

δεν συνδυαζονται και τα τρια

cu all day + unlimited στο cu

η' 1 λεπτό το λεπτό + unlimited στο νεο καρτοκινητο

δεν συνδυαζονται και τα τρια

μα γιατί να βάλεις, το 1cent/min, τη στιγμή που μιλάς "απεριόριστα" προς vodafone?

Edited by mpempoulinos

διότι όταν λήξει ο μήνας και δεν ανανεώσω με 10 ευρώ, θα μπορώ να εξακολουθώ να μιλάω με τους 2 αριθμούς της επιλογής μου με 1cent/min

Το 1 λεπτό το λεπτό ισχύει μόνο στο νέο καρτοκινητό (Πρώην A la carte) , ποτέ δεν ίσχυσε στο CU.

μόλις τελειώσουν τα 1500 λεπτά βάζεις 10 ευρώ και έχεις άλλα 1500 , δεν χρειάζετε να αλλάξει ο μήνας.

οκ. ευχαριστώ.

Φαίνεται πως είμαι από αυτούς που δεν καταφέρνουν να καταναλώσουν τα 1500 λεπτά

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked