Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Serafeim1981 said:

Τα όργανα αρχίζουν σιγά σιγά και από την cosmote. Προσφορά στα καρτοκινητά απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 6 μήνες (πάει το εννιάμηνο, πάνε και τα απεριόριστα data)...

Πιο πριν έδινε 25 GB, όποτε για ποιά όργανα μιλάς;

• Απαντήσεις 48,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1597

• Vasileios

1554

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1738

5 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Τα όργανα αρχίζουν σιγά σιγά και από την cosmote. Προσφορά στα καρτοκινητά απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 6 μήνες (πάει το εννιάμηνο, πάνε και τα απεριόριστα data)...

Κάποια όρια τίθενται ανά καιρούς και στην Cosmote, όπως συνέβη -για πρώτη φορά φέτος- με τα καλοκαιρινά απεριόριστα, όπου τέθηκε ανώτατο όριο στα 300GB, ενώ πέραν του ορίου αυτού, η πλοήγηση συνεχιζόταν με μειωμένη ταχύτητα. Είναι προφανές όμως, πως ακόμη και αυτά τα όρια, είναι έργο της Vodafonάρας. Αυτή σέρνει το χορό σε όλες τις δυσμενείς αλλαγές. Μακάρι τα "όργανα" στην Cosmote να μείνουν μέχρι εκεί, να μη δούμε ολική κατάργηση των απεριόριστων data (ημερήσια, εβδομαδιαία, νυχτερινά, 4 ΣΚ), ούτε κόφτη στα απεριόριστα του NEO.

Εντωμεταξύ η βονταφον βιάστηκε να τα κόψει ίσως για να αποφύγει το κοκομπλόκο του δικτύου που θα πάθει την εορταστική περίοδο. Στις προσφορές ζητάει να φτιάξεις τραπεζικό λογαριασμό, οπότε πάει και το πλεονέκτημα που είχε στις προσφορές. Μόνο η καλή εξυπηρέτηση πελατών της έχει μείνει, που πόσο συχνά κάποιος επικοινωνεί με την εξυπηρέτηση πελατών...

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πιο πριν έδινε 25 GB, όποτε για ποιά όργανα μιλάς;

8 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Νομίζω πως ο φίλος εδώ εννοεί πως αντί να δώσει την προσφορά με όλα απεριόριστα για εννιά μήνες,τώρα δίνει 200 GB για έξι μήνες. Αλλά είναι off topic και το κλείνω εδώ

Μειονέκτημα η μικρή χρονική διάρκεια παροχής της "προσφοράς" . Βάλτε το ρε για ένα μήνα .

Συμπίπτει με το χρονικό διάστημα όπου πρέπει να βάλω κάρτα , οπότε αντί 13€ θα βάλω 15€.

Screenshot_20251120-121214_Messages.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εγω δε πιστευω οτι θα κοψει τα απεριοριστα ημερησια πακετα, εβδομαδιαια ειτε νυχτερινα κτλ, και να κοψει τα υπαρχοντα θα βγαλει αναλογα. Αν τα κοψουν θα πανε στον πατο. Αν χρειαζεται μετα να κανεις μια συνδεση με δεδομενα ειτε για τηλεφωνο ολοι θα πανε στην cosmote και ας εχει τριπλασιες τιμες αν χρειαστει. Βονταφον δεν θα μεινει ουδεις. Θα πιασουνε απατο πατο.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

9 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Ονλαιν ενεργοποίηση εως και 3/12 για 9 μηνες με 8,5€/μηνα

Screenshot_20251120_.thumb.jpg.2c50eff3d1475632edc28e762db748cf.jpg

Συγγνώμη, μειώνουν τα δεδομένα των πακέτων; Σε μια εποχή που αυξάνεται η χρήση; Φαντάσου πόσο σάπιο είναι το δίκτυο. Και το ξέρουν.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

3 minutes ago, MIKU said:

Συγγνώμη, μειώνουν τα δεδομένα των πακέτων; Σε μια εποχή που αυξάνεται η χρήση; Φαντάσου πόσο σάπιο είναι το δίκτυο. Και το ξέρουν.

Σάπιο δικτυο εχει η βονταφον. Απλά η κοσμοτε εκμεταλλευεται την κατασταση. 

48 minutes ago, MIKU said:

42 minutes ago, VIPdriver said:

Σάπιο δικτυο εχει η βονταφον. Απλά η κοσμοτε εκμεταλλευεται την κατασταση. 

Κοιτάξτε σίγουρα παίζει ρόλο και το δίκτυο. Καταργούν τα απεριόριστα,μειώνουν τα δεδομένα στα πακέτα,αλλά καθοριστικό ρόλο σε αυτό νομίζω παίζει η μείωση των εσόδων κατά 4,5 τοις εκατό. Από την πλευρά μας ας ευχηθούμε να μην γίνει ποτέ. Αν γίνει ας ελπίσουμε πως δεν θα ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός

Η κοσμοτέ θα αναγκαστεί να ακολουθήσει, αλλιώς θα ξεπεράσει το όριο αριθμου συνδρομητών που εχει η ρυθμιστική αρχή. 

Δεν είναι σάπιο το δίκτυο. Είπαμε η cosmote γενικώς είναι καλύτερη αλλά δε σημαίνει ότι είναι σάπιοι οι άλλοι. Στο σπίτι έχω 5 Mbps με την cosmote και 100 με τη vodafone. Να πω σάπια την cosmote δηλαδή; Ό,τι εξυπηρετεί τον καθένα.

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Just now, Serafeim1981 said:

Δεν είναι σάπιο το δίκτυο. Είπαμε η cosmote γενικώς είναι καλύτερη αλλά δε σημαίνει ότι δεν είναι σάπιοι οι άλλοι. Στο σπίτι έχω 5 Mbps με την cosmote και 100 με τη vodafone. Να πω σάπια την cosmote δηλαδή; Ό,τι εξυπηρετεί τον καθένα.

Στο σύνολο αναφέρομαι φίλε μου. Εννοείται οτι θα υπάρχουν σημεία που δεν θα είναι πρωτη η κοσμοτε.

Το σύνολο δεν ενδιαφέρει κάποιον αν, στα σημεία που κινείται, η εταιρεία είναι "χωνί". Χιλιοειπωμένα πράγματα.

Τακό.

1 hour ago, VIPdriver said:

Ονλαιν ενεργοποίηση εως και 3/12 για 9 μηνες με 8,5€/μηνα

Screenshot_20251120_.thumb.jpg.2c50eff3d1475632edc28e762db748cf.jpg

Μου στράβωσε το τσαούλ με αυτή την προσφοράρα , ευτυχώς έχω wu φοιτητικό από το 2012.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

9 minutes ago, Serafeim1981 said:

Το σύνολο δεν ενδιαφέρει κάποιον αν, στα σημεία που κινείται, η εταιρεία είναι "χωνί". Χιλιοειπωμένα πράγματα.

Εάν δεν βγαίνεις από το σπίτι σου, οκ. Αλλά νομίζω όποιος κινείται σε διάφορα μέρη και στην επαρχία τον ενδιαφέρει.

ΥΓ: Εντωμεταξύ εδώ κ 2 εβδομάδες η βόνταφον κάνει λες και της ζήτησα να χωρίσουμε:

IMG_20251.thumb.jpg.a94187dcafb97e0b6a450100ad8b3d13.jpg

IMG_202511.thumb.jpg.2cc9c96ba9f9b07ae6d6891bc12c6401.jpg

IMG_2025112.thumb.jpg.df535a48ff1c6fe26c519496b2ee1d7e.jpg

39 minutes ago, VIPdriver said:

Εάν δεν βγαίνεις από το σπίτι σου, οκ. Αλλά νομίζω όποιος κινείται σε διάφορα μέρη και στην επαρχία τον ενδιαφέρει.

Το ίδιο ακριβώς λέμε. Γι' αυτό και το καλύτερο είναι κάρτες sim από δύο δίκτυα.

Τακό.

3 minutes ago, Serafeim1981 said:

Το ίδιο ακριβώς λέμε. Γι' αυτό και το καλύτερο είναι κάρτες sim από δύο δίκτυα.

Εννοείται αυτό! Εχω cu + βατραχο (και f2g στο ντουλαπι). Φοβαμαι οτι τη θέση του cu θα την παρει το f2g.

Για να δούμε για αρχή αν θα τις εφαρμόσει και μετά βλέπουμε ανάλογα και το πως θα έχουν κινηθεί και οι άλλοι τι θα κάνουμε

17 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι Black Friday και μετά θα έκανα κίνηση. Μπορεί να δώσει τα απεριόριστα για 9 μήνες που ξέρεις. Απλά η φοιτητική προσφορά είναι για πάντα;;;;

Διάβασα (και τα ίδια άκουσα και από πωλήτρια στο δρόμο) πως μπορείς να το ενεργοποιείς κάθε 3 μήνες με 25 ευρώ. Μάλλον θα περιμένω μήπως βγάλουν τα απεριόριστα. 

Παιδιά για Internet σε Ευρωπαϊκή ένωση τώρα που πρακτικά καταργούντα τα μεγάλα data πακέτα του CU big bang , βρήκα αυτό : 

CU COMBO OCEAN
18.1 
+Απεριόριστα GB

+Απεριόριστα λεπτά προς όλους

+50 SMS προς όλους

Μου φαίνεται να είναι ότι φτηνότερο σε γενικά διαθέσιμα πακέτα από οποιαδήποτε εταιρία. Επικοινώνησα και με το Chat τους και μου είπαν ότι είναι απεριόριστα και εντώς ΕΕ. Έχει κανείς υπ΄όψη του τίποτα φτηνότερο για απεριόριστα ή πολλά (πάνω από 100gb) data σε πακέτο vodafone CU ή άλλο πρόγραμμα CU ή πακέτο άλλης εταιρίας για χρήση σε Ευρωπαϊκή ένωση; Δεν είμαι φοιτητής, μιλάμε μόνο για γενικά διαθέσιμα πακέτα.

Ευχαριστώ.

Edited by Powerfull
μικρή διόρθωση

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

6 minutes ago, Powerfull said:

Παιδιά για Internet σε Ευρωπαϊκή ένωση τώρα που πρακτικά καταργούντα τα μεγάλα data πακέτα του CU big bang , βρήκα αυτό : 

CU COMBO OCEAN
18.1 
+Απεριόριστα GB

+Απεριόριστα λεπτά προς όλους

+50 SMS προς όλους

Μου φαίνεται να είναι ότι φτηνότερο σε γενικά διαθέσιμα πακέτα από οποιαδήποτε εταιρία. Επικοινώνησα και με το Chat τους και μου είπαν ότι είναι απεριόριστα και εντώς ΕΕ. Έχει κανείς υπ΄όψη του τίποτα φτηνότερο για απεριόριστα ή πολλά (πάνω από 100gb) data σε πακέτο vodafone CU ή άλλο πρόγραμμα CU ή πακέτο άλλης εταιρίας για χρήση σε Ευρωπαϊκή ένωση; Δεν είμαι φοιτητής, μιλάμε μόνο για γενικά διαθέσιμα πακέτα.

Ευχαριστώ.

Screenshot_20251120.thumb.jpg.1e427d4e57ffa5fca2b6bd5f287a8c38.jpg

On 6/10/2025 at 2:19 ΜΜ, bill33 said:

Eυχαριστώ και τους δυο σας.Σκέφτομαι να μεταφέρω το wu που έχω στην  βονταφον ,καθώς τζάμπα λεφτά φευγουν στις ανανεώσεις μονο και μονο για να δέχομαι κλήσεις και σμς.Μένω Αγγλία πάνω απο 300 μέρες τον χρόνο.Οταν θα έρχομαι Ελλάδα θα βάζω ένα πακέτο για να το χρησιμοποιώ εκεί.

Σήμερα το πρωί μετέφερα το WU σε vodafone με απώτερο σκοπό να ενεργοποιήσω το cu stay on.Πριν μία ώρα ολοκληρώθηκε η μεταφορά ,δεν κατάφερα να το δω  στoν cu λογαριασμό αλλά το βλέπω στον vodafone λογαριασμό οπότε το ίδιο πράγμα.Ενα μικρό σοκ το έπαθα όταν δεν έβλεπα το πακέτο με τους 13 μήνες αλλά το βρήκα,δεν το έχουν στην σελίδα με τα  combo αλλά με τα data .Μάλλον δεν χώραγε εκεί.Επίσης όντως το ΗΒ το συμπεριλαμβάνουν στο EU roaming.Ζήτησα,και πλήρωσα ,την μετατροπή σε esim.Σε 12 ώρες θα είναι έτοιμη λέει.Εδω να πω ότι στην σύνδεση που έχω στην Αγγλία σε ΕΕ η μετατροπή σε esim ήταν δωρεαν και άμεση.

1604741670_Screenshot2025-11-2018_36_22.thumb.png.32638b7ae4bb547fe60b1c35bdb8f131.png

6 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Δεν είναι σάπιο το δίκτυο. Είπαμε η cosmote γενικώς είναι καλύτερη αλλά δε σημαίνει ότι είναι σάπιοι οι άλλοι. Στο σπίτι έχω 5 Mbps με την cosmote και 100 με τη vodafone. Να πω σάπια την cosmote δηλαδή; Ό,τι εξυπηρετεί τον καθένα.

Σάπιο είναι, όταν η εταιρεία κόβει τα πακέτα, προφανώς γιατί προβλέπει υπερφόρτωση.

Το ότι σε κάποια σημεία δεν πιάνει η κοσμοτέ, προφανώς και ισχύει.

Τα επίσημα νούμερα λένε ότι η κοσμοτέ έχει όσους πελάτες έχουν οι άλλες 2 και διπλάσιες ταχύτητες, πανελλαδικά.

Αυτά.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Όπως όλα γίνονται στο πόδι στην Ελλάδα ε κάπως έτσι θα στήνεται και το δίκτυο..