Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, kmpatra said:

30 μερες μετά 

αν εισαι απλος χρηστης

εγω που ειμαι φοιτητης και μου βαζουν τα 600 ΜΒ και τα 600 λεπτα προς CU καθε μηνα: αυτα ισχυουν 14 μηνες απο την τελευταια ανανεωση (εξερχομενα λεπτα μονο προς CU + δεδομενα)

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 48,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1597

• Vasileios

1554

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1738

Και κάτι που δεν αναφέρθηκε έως τώρα, καθώς αφορά σχετικά λίγο κόσμο: Ο "ξαφνικός θάνατος" του Vodafone International. Αν δείτε, προς το τέλος της ανακοίνωσης, σχεδόν όλες οι χώρες όπου είχε προνομιακή χρέωση το International, θα έχουν χρέωση είτε 2,25€, είτε 3€ ανά λεπτό. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Κίνα και η Ινδία, όπου από χρεώσεις λίγο μικρότερες των δύο σεντς ανά λεπτό, πηγαίνουν (και οι δύο χώρες) σε ενιαία χρέωση 2,25€ ανά λεπτό, τουτέστιν αύξηση της τάξης του 12500%! Τι ωραία! Και, κυρία Vodafonάρα, για ποιο λόγο να πάρει κάποιος μετανάστης που έρχεται στην Ελλάδα  μία SIM International? Εκτός και αν θέλει να διώξει τους μετανάστες από το κοινό του International. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, αφενός να του αλλάξει όνομα, αφετέρου να μας πει σε ποιους θα απευθύνεται, καθώς πλέον δεν θα προσελκύει κανέναν. Δεν είναι σαν το Βάτραχο, που και να μην τον πάρουν οι μετανάστες, μπορεί άνετα να προσελκύσει και το εγχώριο κοινό. Και εγώ και οι οικογένειά μου Έλληνες είμαστε, και όλοι μας έχουμε από ένα νούμερο Βάτραχο για δεύτερο, λόγω των (πρακτικά) άπειρων GB που προσφέρει.

10 minutes ago, VIPdriver said:

Πολυ πιθανο η βονταφον να θελει να σταματήσει το international εντελώς. 

Ναι, ή να το μετατρέψει σε CU. Ούτως ή άλλως, όσο θα συμφέρει το International, άλλο τόσο θα συμφέρει και το CU πλέον. Με το σκεπτικό των επερχόμενων αλλαγών, μόνο το CU στο φουλ θα συμφέρει, αν και αυτό υπολείπεται κατά πολύ του Neo ακόμη. Αν όμως βγάλει μία καλή προσφορά, π.χ. το πρόγραμμα Champion στα 25€ (έστω και με λιγότερα κουπόνια), θα αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή. Διαφορετικά, κλαύ' τα Κωνσταντίνε (συγγνώμη, κλαύ' τα Χαράλαμπε ήθελα να πω!).

33 minutes ago, Mad_Scientist said:

Ναι, ή να το μετατρέψει σε CU. Ούτως ή άλλως, όσο θα συμφέρει το International, άλλο τόσο θα συμφέρει και το CU πλέον. Με το σκεπτικό των επερχόμενων αλλαγών, μόνο το CU στο φουλ θα συμφέρει, αν και αυτό υπολείπεται κατά πολύ του Neo ακόμη. Αν όμως βγάλει μία καλή προσφορά, π.χ. το πρόγραμμα Champion στα 25€ (έστω και με λιγότερα κουπόνια), θα αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή. Διαφορετικά, κλαύ' τα Κωνσταντίνε (συγγνώμη, κλαύ' τα Χαράλαμπε ήθελα να πω!).

Το αν θα ακολουθήσει και η πράσινη αυτό δεν το ξέρουμε. Το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι οι αυξήσεις και οι περικοπές που κάνει η κόκκινη. Αν δυστυχώς ακολουθήσει και η πράσινη τότε πολύ απλά θα παίζεις με τις προσφορές και θα πας εκεί που σε καλύπτει το σήμα. Καρτοκινητή είναι εξάλλου και μας δίνει αυτό το δικαίωμα

Εαν ακολουθήσει και η κοσμοτέ, όσοι έχουμε 2-3 νούμερα θα κρατήσουμε το ένα και αυτο θα είναι της κοσμοτε. Γενικά πολύ άκυρο αυτο που κάνει η βονταφον. Απο την κοσμοτε χειροτερη κάλυψη έχει και χαμηλότερες ταχύτητες έχει και τωρα και τα χειρότερα πακετα θα εχει...

24 minutes ago, aektzhs 1 said:

Το αν θα ακολουθήσει και η πράσινη αυτό δεν το ξέρουμε. Το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι οι αυξήσεις και οι περικοπές που κάνει η κόκκινη. Αν δυστυχώς ακολουθήσει και η πράσινη τότε πολύ απλά θα παίζεις με τις προσφορές και θα πας εκεί που σε καλύπτει το σήμα. Καρτοκινητή είναι εξάλλου και μας δίνει αυτό το δικαίωμα

Η δική μου λογική λέει, ότι το πιθανότερο είναι να μην ακολουθήσει η πράσινη? Θα μου πεις, γιατί? Επειδή την προτιμάς εσύ? Όχι βέβαια. Ο κυριότερος λόγος είναι ο εξής: Τα περισσότερα από τα πακέτα που πετσοκόβει η κόκκινη, δεν έχουν αντίστοιχο στην πράσινη. Ούτε έχει ανάλογο του Big Bang η πράσινη, ούτε έχει Combo πακέτα με 15, 18, 20 ή 25€. Δύο πακετάκια έχει το WU εδώ και πεντακόσια χρόνια, τα αντίστοιχα των οποίων δεν τα πειράζει το CU. Έρχομαι τώρα στα μόνα κοινά πακέτα που πετσοκόβονται, τα οποία είναι φυσικά τα ημερήσια, εβδομαδιαία, νυχτερινά και 4 ΣΚ απεριόριστα. Η πράσινη, έχει διατηρήσει -παράλληλα με τα απεριόριστα-, και τα αντίστοιχα περιορισμένα πακέτα, με μόλις 6GB. Το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν για εμένα, είναι να μην ακολουθήσει η πράσινη και η κόκκινη -έχοντας ζοριστεί έως εκεί που δεν παίρνει άλλο-, είτε να τα μαζέψει όλα πίσω (γνωστή τακτική κάθε αναξιόπιστης εταιρείας, "η από 17/11/2025 ανακοίνωση αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας"), είτε να καταφύγει στην ακόμη μεγαλύτερη, άνευ ορίων γελοιότητα, ότι π.χ. το ημερήσιο πακέτο προσφέρει 15GB, αλλά είναι σε προσφορά έως την τάδε ημερομηνία (η οποία θα παίρνει συνεχείς παρατάσεις), και έως τότε δίνει απεριόριστα. Και στο διάστημα αυτό, θα περιμένει απεγνωσμένα μήπως φιλοτιμηθεί η πράσινη να την ακολουθήσει. Γι' αυτό είπα χθες το βράδυ, πως η Cosmote θα γλεντάει με την καρδιά της τη Vodafonάρα στο εξής! Για τη Νόβα δεν το συζητώ, καθώς μετά την εξαγορά, το έχει κάψει εντελώς.

22 minutes ago, Mad_Scientist said:

Η δική μου λογική λέει, ότι το πιθανότερο είναι να μην ακολουθήσει η πράσινη? Θα μου πεις, γιατί? Επειδή την προτιμάς εσύ? Όχι βέβαια. Ο κυριότερος λόγος είναι ο εξής: Τα περισσότερα από τα πακέτα που πετσοκόβει η κόκκινη, δεν έχουν αντίστοιχο στην πράσινη. Ούτε έχει ανάλογο του Big Bang η πράσινη, ούτε έχει Combo πακέτα με 15, 18, 20 ή 25€. Δύο πακετάκια έχει το WU εδώ και πεντακόσια χρόνια, τα αντίστοιχα των οποίων δεν τα πειράζει το CU. Έρχομαι τώρα στα μόνα κοινά πακέτα που πετσοκόβονται, τα οποία είναι φυσικά τα ημερήσια, εβδομαδιαία, νυχτερινά και 4 ΣΚ απεριόριστα. Η πράσινη, έχει διατηρήσει -παράλληλα με τα απεριόριστα-, και τα αντίστοιχα περιορισμένα πακέτα, με μόλις 6GB. Το επικρατέστερο σενάριο λοιπόν για εμένα, είναι να μην ακολουθήσει η πράσινη και η κόκκινη -έχοντας ζοριστεί έως εκεί που δεν παίρνει άλλο-, είτε να τα μαζέψει όλα πίσω (γνωστή τακτική κάθε αναξιόπιστης εταιρείας, "η από 17/11/2025 ανακοίνωση αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας"), είτε να καταφύγει στην ακόμη μεγαλύτερη, άνευ ορίων γελοιότητα, ότι π.χ. το ημερήσιο πακέτο προσφέρει 15GB, αλλά είναι σε προσφορά έως την τάδε ημερομηνία (η οποία θα παίρνει συνεχείς παρατάσεις), και έως τότε δίνει απεριόριστα. Και στο διάστημα αυτό, θα περιμένει απεγνωσμένα μήπως φιλοτιμηθεί η πράσινη να την ακολουθήσει. Γι' αυτό είπα χθες το βράδυ, πως η Cosmote θα γλεντάει με την καρδιά της τη Vodafonάρα στο εξής! Για τη Νόβα δεν το συζητώ, καθώς μετά την εξαγορά, το έχει κάψει εντελώς.

Τα είπες όλα φίλε μου! Εύχομαι βέβαια να δώσει καποια οικονομική λύση η βονταφονάρα, διότι μου φαίνεται τεράστια αλλαγή από εκεί που έδινε τις φτηνότερες προσφορές ξαφνικά να γίνεται η ακριβότερη από όλους. Εγώ έχω το instagram ακόμη, αλλά οταν τελειώσει θα ήθελα να εχω το νουμερο για έκτακτη αναγκη. Εαν πραγματι τα ξεσκισει τα καρτοκινητά της θα αναγκαστω να παω στην Νοβα και να συντηρω εκει νουμερο.

Εν τω μεταξύ, κάποιος ρώτησε τις προάλλες, αν καταργείται το Big Bang πακέτο των 45GB στο φοιτητικό CU. Γνωρίζει κανείς πόσους κρυστάλλους (εκτός από τα 6,8€) κοστίζει το εν λόγω πακέτο? Η ανακοίνωση λέει, πως πλέον θα απαιτεί 6,8€+50000 κρυστάλλους. Έχω την εντύπωση, πως το συγκεκριμένο κόστιζε μόλις 3000 κρυστάλλους (πριν δύο χρόνια που είχα φοιτητικό CU, τόσο κόστιζε). Οι 50000 κρύσταλλοι μέσα στο μήνα είναι εφικτός στόχος, ή μήπως θέλουν να καταργήσουν έμμεσα το πακέτο, με το να μη φτάνει κανείς τους απαιτούμενους κρυστάλλους, οπότε να αναγκάζεται ο συνδρομητής να το αγοράζει κάθε δύο μήνες, χάνοντας και το rollover?

1 hour ago, VIPdriver said:

600 κρυσταλλοι Χ 10 προσπάθειες Χ 4 εβδομάδες. 

Ε, δεν είναι μόνο αυτά. Συν τα ημερήσια μπόνους, κάτι X2, X5, X10 κτλ. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι αρκετά δύσκολος στόχος η συλλογή των 50000 κρυστάλλων εντός του μήνα, οπότε δώρο - άδωρο και αυτό το πακέτο. ΥΓ. Είπες δέκα προσπάθειες ανά εβδομάδα? Δεκαπέντε δεν ήταν? Τις μείωσαν και αυτές? Ε, κόψε από εδώ, κόψε από εκεί, ας το κλείσουν επιτέλους το μαγαζί, να τελειώνουμε.

1 hour ago, Mad_Scientist said:

Ε, δεν είναι μόνο αυτά. Συν τα ημερήσια μπόνους, κάτι X2, X5, X10 κτλ. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι αρκετά δύσκολος στόχος η συλλογή των 50000 κρυστάλλων εντός του μήνα, οπότε δώρο - άδωρο και αυτό το πακέτο. ΥΓ. Είπες δέκα προσπάθειες ανά εβδομάδα? Δεκαπέντε δεν ήταν? Τις μείωσαν και αυτές? Ε, κόψε από εδώ, κόψε από εκεί, ας το κλείσουν επιτέλους το μαγαζί, να τελειώνουμε.

Εχεις δίκιο, 15 προσπαθειες ανα εβδομαδα. Παιζω 1 φορα ανα 3μηνο, για συντήρηση των κρυστάλλων, και το ξεχασα.

9 ώρες πριν, HEO said:

αν εισαι απλος χρηστης

εγω που ειμαι φοιτητης και μου βαζουν τα 600 ΜΒ και τα 600 λεπτα προς CU καθε μηνα: αυτα ισχυουν 14 μηνες απο την τελευταια ανανεωση (εξερχομενα λεπτα μονο προς CU + δεδομενα)

...και με rollover!

😉

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εχεις δίκιο, 15 προσπαθειες ανα εβδομαδα. Παιζω 1 φορα ανα 3μηνο, για συντήρηση των κρυστάλλων, και το ξεχασα.

Ναι, το θυμάμαι ότι τόσο ήταν. Και εγώ έπαιζα (όταν είχα φοιτητικό CU) το παιχνίδι και παρότι έχω πρόβλημα όρασης, έφτανα -μαζί με το daily bonus- γύρω στις είκοσι πέντε με τριάντα χιλιάδες κρυστάλλους το μήνα. Συνήθως, οριακά δεν επαρκούσαν για την ενεργοποίηση του Data Max (τότε κόστιζε τριάντα χιλιάδες κρυστάλλους). Ωστόσο, δεν το χρειαζόμουν κιόλας. Με κάλυπτε μία χαρά το φοιτητικό Big Bang πακέτο, που πρόσφερε (τότε) 30GB με 6,5€+3000 κρυστάλλους. Τώρα, με 50000 κρυστάλλους, το έθαψαν και αυτό το πακέτο. ΥΓ. Ο αγαπητός φίλος Κωνσταντίνος, νομίζει πως κρατά όπλο με το not helpful/misleading. Κράτα το καλά, να μη σου φύγει φίλε μου. Όμως, όσα not helpful και αν βάλεις σε εμένα, δεν πρόκειται αυτό να τη σώσει τη Vodafonάρα σου. Από τη στιγμή που έκοψε τα απεριόριστα, αναπόφευκτα θα κλείσει το μαγαζάκι. Κάτσε να δεις, από το νέο έτος. Δεν θα επαρκούν οι κάδοι σκουπιδιών για να πετάξουν όλες τις CU και International SIM. Και, έτσι πρέπει να γίνει. Στην τελική, δεν την ενοχλήσαμε εμείς τη Vodafonάρα, αυτή μας πείραξε. Ας είχε να ακολουθούσε τον ανταγωνισμό. Η τάση της εποχής είναι τα απεριόριστα. Όποια εταιρεία δεν ακολουθεί, πεθαίνει. Τόσο απλά.

Βασικά δεν γίνεται η εταιρία να προωθεί πώληση 5G συσκευών και να έχει περιορισμούς στα data. Πραγματικά κάνει άλματα πίσω στο χρόνο.

Η κοσμοτέ άνετα τρώει τους άλλους 2, αλλά δεν την συμφέρει να περάσει το 50% των συνδρομητών διότι οι άλλες 2 θα κλαψουρίζουν στην ΕΕΤΤ και θα της βάλει χέρι. Βεβαια στις χρεωσεις η κυρά ΕΕΤΤ κάνει την πάπια...

10 ώρες πριν, HEO said:

αν εισαι απλος χρηστης

για φοιτητικο ρωτησα και γω,νομιζα ποσταρα στο αλλο γκρουπ.Ρωταω γιατι εχω ενα κινητο φοιτητη στο οποιο ενεργοποιω καθε μηνα το πακετο των 11.8.Εγω εχω μαζεμενο υπολοιπο και προσπαθω να το διωξω οσο γινεται,δηλαδη να μη του βαζω καρτα αλλα να κανω μεταφορες.μεχρι ποσο διαστημα χωρις να του βαλω καρτα?Τελευταια του εκανα χρηματικη ανανεωση πριν ενα μηνα

Vamos Aris

Τη φοιτητική προσφορά με τα 20 ευρώ το τρίμηνο πως τη βλέπετε; Η αλήθεια είναι ότι τα 50GB μου είναι λίγο οριακά, θα προτιμούσα να έχω 100GB να είμαι άνετα. Επίσης, ξέρει κανείς τι δίνουν όταν είσαι στην ΕΕ;

Ή να περιμένω μήπως βγάλουν απεριόριστα για black friday από βδομάδα;

Επίσης, το cu drop μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει.

Σκέφτομαι τη μετάβαση πίσω στη vodafone μιας και φαίνεται να έχει καλές προσφορές. Δικαιούμαι και την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Από σήμα είμαι επίσης μια χαρά και έχω και μια cosmote φοιτητική καβάτζα ούτως ή άλλως. Τώρα είμαι what's up με προσφορά που μου δίνει 100gb το μήνα και μου μένουν 2 μήνες.

2 ώρες πριν, blade_ said:

για φοιτητικο ρωτησα και γω,νομιζα ποσταρα στο αλλο γκρουπ.Ρωταω γιατι εχω ενα κινητο φοιτητη στο οποιο ενεργοποιω καθε μηνα το πακετο των 11.8.Εγω εχω μαζεμενο υπολοιπο και προσπαθω να το διωξω οσο γινεται,δηλαδη να μη του βαζω καρτα αλλα να κανω μεταφορες.μεχρι ποσο διαστημα χωρις να του βαλω καρτα?Τελευταια του εκανα χρηματικη ανανεωση πριν ενα μηνα

Αν θέλεις μπορείς τα χρήματα με τις τιμολογιακες αλλαγές να τα πάρεις πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό

1 hour ago, dasnowy said:

Τη φοιτητική προσφορά με τα 20 ευρώ το τρίμηνο πως τη βλέπετε; Η αλήθεια είναι ότι τα 50GB μου είναι λίγο οριακά, θα προτιμούσα να έχω 100GB να είμαι άνετα. Επίσης, ξέρει κανείς τι δίνουν όταν είσαι στην ΕΕ;

Ή να περιμένω μήπως βγάλουν απεριόριστα για black friday από βδομάδα;

Επίσης, το cu drop μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς λειτουργεί γιατί δεν έχω καταλάβει.

Σκέφτομαι τη μετάβαση πίσω στη vodafone μιας και φαίνεται να έχει καλές προσφορές. Δικαιούμαι και την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Από σήμα είμαι επίσης μια χαρά και έχω και μια cosmote φοιτητική καβάτζα ούτως ή άλλως. Τώρα είμαι what's up με προσφορά που μου δίνει 100gb το μήνα και μου μένουν 2 μήνες.

Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι Black Friday και μετά θα έκανα κίνηση. Μπορεί να δώσει τα απεριόριστα για 9 μήνες που ξέρεις. Απλά η φοιτητική προσφορά είναι για πάντα;;;;

40 minutes ago, aektzhs 1 said:

Αν θέλεις μπορείς τα χρήματα με τις τιμολογιακες αλλαγές να τα πάρεις πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό

γινεται αυτο?στο ακεραιο?

Vamos Aris

Αν υπάρχει υγειής ανταγωνισμός στην Ελλάδα, όπως διατυμπανίζεται, δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άλλες δύο την ακρίβεια της vf. 
Αν δεν υπάρχει, θα πρέπει να παρεμβαίνουν πιο συχνά οι ανεξαρτ. Αρχές. 

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι Black Friday και μετά θα έκανα κίνηση. Μπορεί να δώσει τα απεριόριστα για 9 μήνες που ξέρεις. Απλά η φοιτητική προσφορά είναι για πάντα;;;;

Όχι, η φοιτητική προσφορά της Vodafone δεν είναι για πάντα. Σε πολλούς φίλους μου την έκοψαν, συμπεριλαμβανομένου και του παιδιού που πήρε από εμένα το φοιτητικό (με μεταβίβαση). Μόνο στην πράσινη είναι για πάντα, όπου ο πατέρας μου (και πάλι με μεταβίβαση) την έχει ακόμη, ενώ το πάσο μου έχει λήξει από τον Αύγουστο του 2016.

20 minutes ago, hercoulis said:

Αν υπάρχει υγειής ανταγωνισμός στην Ελλάδα, όπως διατυμπανίζεται, δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άλλες δύο την ακρίβεια της vf. 
Αν δεν υπάρχει, θα πρέπει να παρεμβαίνουν πιο συχνά οι ανεξαρτ. Αρχές. 

Για να δούμε, τι θα κάνουν οι άλλες δύο. Απλώς ενημερωτικά πάντως, σε ό,τι αφορά τη Νόβα, ακόμη και αν ακολουθούσε (ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορούσε να ακολουθήσει, δεδομένου ότι η Νόβα έχει  πλέον πολύ λίγα πακέτα, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτά που πετσοκόβει/καταργεί η Vodafone), έχει αφήσει το παραθυράκι του Q VIP, το οποίο προσφέρει πραγματικά απεριόριστα σε πραγματική τιμή "χώμα". Το ίδιο έχει κάνει και η πράσινη με το προνομιακό Frog (από τα καταστήματα Frog), το οποίο, αν και ακριβότερο, επίσης προσφέρει πραγματικά απεριόριστα (παρεμπιπτόντως, έχει έρθει μήνας όπου έχω χρησιμοποιήσει 2TB στο Frog μου, με ταχύτητες "σφαίρα"). Επομένως, ακόμη και στο υποθετικό σενάριο όπου θα ακολουθούσαν και οι άλλες δύο, σε αυτές υπάρχουν παράθυρα για να πάρει κανείς πραγματικά απεριόριστα, χωρίς να κάνει συμβόλαιο. Από την άλλη πλευρά, η Vodafonάρα βάζει κόφτη ακόμη και στο νέο της προϊόν (CU στο φουλ), το οποίο είναι σαν συμβόλαιο. Δυστυχώς για τα fanboys της Vodafone, είναι πλέον ανόμοια η σύγκριση.

56 minutes ago, Mad_Scientist said:

σε αυτές υπάρχουν παράθυρα για να πάρει κανείς πραγματικά απεριόριστα, χωρίς να κάνει συμβόλαιο.

Ουσιαστικά σαν συμβόλαιο 12μινης δέσμευσης είναι - με υποχρέωση προκαταβολικής πληρωμής για όλη την διάρκεια!

1 ώρα πριν, Mad_Scientist said:

Για να δούμε, τι θα κάνουν οι άλλες δύο. Απλώς ενημερωτικά πάντως, σε ό,τι αφορά τη Νόβα, ακόμη και αν ακολουθούσε (ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορούσε να ακολουθήσει, δεδομένου ότι η Νόβα έχει  πλέον πολύ λίγα πακέτα, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτά που πετσοκόβει/καταργεί η Vodafone), έχει αφήσει το παραθυράκι του Q VIP, το οποίο προσφέρει πραγματικά απεριόριστα σε πραγματική τιμή "χώμα". 

Η νόβα με το f2go δεν έχει πακέτα ίντερνετ εδώ κ ένα χρόνο. Μη κοιτάτε τις προσφορές. 

Τα όργανα αρχίζουν σιγά σιγά και από την cosmote. Προσφορά στα καρτοκινητά απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 6 μήνες (πάει το εννιάμηνο, πάνε και τα απεριόριστα data)...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.