Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, konstantinos77 said:

Σε άλλη χώρα ζεις;;; 😂😂
Κάτι για καρτέλ δεν το έχεις ξανά ακούσει εεε... 😉😉😂😂😂
Πρώτη φορά σου συμβαίνει... 😂😂😂
Και ποιος σου είπε ότι είμαι πιστός;;
Είπα ότι με καλύπτει σε αυτά που ζητάω!! 😉😉
Αν σταματήσει να με καλύπτει θα φύγει από εκεί που ήρθε!! 😉😉
Άλλοι είναι με τις πράσινες κάμπιες κολλημένοι... 😉😉😂😂😂

Αν διάβαζες κι άλλα topics πέρα της Vodafone, θα ήξερες αν είμαι πράσινη κάμπια ή όχι..

Αλλά ευτυχώς έχει κι άλλα φτωχά μυαλά εδώ μέσα που παρακολουθούν και ξέρουν τι γίνεται..

• Απαντήσεις 48,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1597

• Vasileios

1554

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1738

7 minutes ago, cu2goup said:

Αν διάβαζες κι άλλα topics πέρα της Vodafone, θα ήξερες αν είμαι πράσινη κάμπια ή όχι..

Αλλά ευτυχώς έχει κι άλλα φτωχά μυαλά εδώ μέσα που παρακολουθούν και ξέρουν τι γίνεται..

Ναι ναι... Το έχουμε ξανά πει!!! 😁😁
Να κάνω και μία έρευνα όπως μου είχες προτείνει να δω τι γράφουν τα κορίτσια γενικά και στα άλλα threads... 😂😂😂
Κάποια πράγματα αγγίζουν τα όρια της ψύχωσης... 😉😉😂😂
Απλά είναι τα πράγματα και έχεις κουράσει και δεν λες να το καταλάβεις... Μου κάνει μένω δεν μου κάνει φεύγω!! Τόσο απλά... 😁😁😉😉😂😂

Και μην κάθεσαι και χαζεύεις το προφίλ μου... ΘΑ ΜΕ ΜΑΤΙΆΞΕΙΣ!!! 😉😉😂😂😂

Edited by konstantinos77

Αυτη τη στιγμή παντως, παίζει το ετήσιο στα 110 απο το τηλέφωνο που αναφέρθηκε, καθώς και κωδικος SIMPLYCU για το επίσημο site με τα παρελκομενα δωράκια στα 135. Πιστεύω το τελευταίο στην black friday θα μειωθεί κι άλλο και θα βγει και στο προσκηνιο, γιατί τωρα το εχουν κρυμμένο καπως.

εχω ειμαι ενας φτωχος γατος, δινω 70 ευρω μονο για ετησιο

οποιος τα προσφερει με κερδιζει 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

26 minutes ago, HEO said:

εχω ειμαι ενας φτωχος γατος, δινω 70 ευρω μονο για ετησιο

οποιος τα προσφερει με κερδιζει 🙂

Φτωχός γάτος... Αλλά με άπειρες Sims... 😉😉😂😂

1 ώρα πριν, konstantinos77 said:

Φτωχός γάτος... Αλλά με άπειρες Sims... 😉😉😂😂

εχω πολλες γκομενες, και πρεπει να τις κουμανταρω 😁

36 minutes ago, rs280ps said:

Multi sim το έχει κανείς; 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό 

βεβαιως, εδω και χρονια

1 ώρα πριν, rs280ps said:

Multi sim το έχει κανείς; 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό 

Καταργείται.

Όχι για όλους, για όσους έχουν ηδη παραμένει

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/nea-emporiki-politiki-gia-tin-ypiresia-vodafone-double

Προλαβαίνεις, αν έχουν διάθεση να σε εξυπηρετήσουν από το κατάστημα. 

Με την υποσημείωση που γράφει η ανακοίνωση ότι αν τυχόν τη χάσεις ή χαλάσει δεν ξαναβγαίνει.

Edited by kmpatra

3 minutes ago, kmpatra said:

Καταργείται.

Όχι για όλους, για όσους έχουν ηδη παραμένει

Καταργείται; 😅 Θα βγάλει κάτι άλλο στη θέση αυτού; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγαινει παρομοιο για συμβολαια μονο, σαν την εξτρα σιμ της κοσμοτε. Για καρτοκινητα τιποτα απ'οτι φαίνεται. Προλαβαίνεις να βγάλεις ως τις 17 την double (είχα προσθέσει στο παραπανω μήνυμα)

μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία καταργείται 

😞

On 10/11/2025 at 4:33 ΜΜ, mobilegr said:

Λοιπόν το 90% των κύριων σταθμών που τοποθετούνται είναι κοινοί με τη nova δεν έχει και την τεράστια διαφορά σε ταχύτητες το αποδεικνύουν και οι τελευταίες μετρήσεις από επίσημους εταιρίες. (Oakla) 

Ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. 

Από άτομο που δούλευε στην Victus έμαθα ότι το allocation πάει ως εξής:

80% του bandwidth στη Nova (αφότου απέκτησε το 100% της Victus) και μόλις 20% του bandwidth στη Vodafone.

Προσωπικά είχα την εντύπωση ότι η Victus ήταν 50/50 σε κεφάλαια και bandwidth, αλλά έκανα λάθος (και το διαπίστωσα στην πράξη με speedtest στον ίδιο χώρο).

Κάποτε η Telestet/TIM/Wind ήταν η πιο χάλια επιλογή σε δίκτυο (εποχές 2G/3G), 2η η Vodafone/Panafon και 1η η Cosmote.

Πλέον η Nova είναι Νο2 και εικάζω ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει Νο1 μέχρι το 2030 αν συνεργαστεί με τη ΔΕΗ (κάθε στύλος και ένας μικρός σταθμός βάσης -> οπτική ίνα για backhauling μέσω ΔΕΗ FiberGrid και ρεύμα μέσω ΔΕΗ).

Έχει και η Cosmote στύλους για το ακραίο χάλκινο δίκτυο, αλλά πολύ λιγότερους συγκριτικά από ΔΕΗ και η τηλετροφοδότηση των σταθμών βάσης θα είναι κάπως πιο περίπλοκη, οπότε ίσως να μην αξίζει οικονομοτεχνικά αν ο χαλκός αξίζει όσο το χρυσάφι λόγω έλλειψης (ελέω ηλεκτρικών ΙΧ, ανεμογεννητριών που ζητάνε πολύ χαλκό και προκαλούν έλλειψη στην αγορά).

Edited by bedazzled

8 minutes ago, bedazzled said:

80% του bandwidth στη Nova (αφότου απέκτησε το 100% της Victus) και μόλις 20% του bandwidth στη Nova.

Εδώ εννοείς 80% voda 20% nova, ή το αντίθετο;

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

7 minutes ago, bedazzled said:

Από άτομο που δούλευε στην Victus έμαθα ότι το allocation πάει ως εξής:

80% του bandwidth στη Nova (αφότου απέκτησε το 100% της Victus) και μόλις 20% του bandwidth στη Nova.

Προσωπικά είχα την εντύπωση ότι η Victus ήταν 50/50 σε κεφάλαια και bandwidth, αλλά έκανα λάθος (και το διαπίστωσα στην πράξη με speedtest στον ίδιο χώρο).

Κάποτε η Telestet/TIM/Wind ήταν η πιο χάλια επιλογή σε δίκτυο (εποχές 2G/3G), 2η η Vodafone/Panafon και 1η η Cosmote.

Πλέον η Nova είναι Νο2 και εικάζω ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει Νο1 μέχρι το 2030 αν συνεργαστεί με τη ΔΕΗ (κάθε στύλος και ένας μικρός σταθμός βάσης -> οπτική ίνα για backhauling μέσω ΔΕΗ FiberGrid και ρεύμα μέσω ΔΕΗ).

Έχει και η Cosmote στύλους για το ακραίο χάλκινο δίκτυο, αλλά πολύ λιγότερους συγκριτικά από ΔΕΗ και η τηλετροφοδότηση των σταθμών βάσης θα είναι κάπως πιο περίπλοκη, οπότε ίσως να μην αξίζει οικονομοτεχνικά αν ο χαλκός αξίζει όσο το χρυσάφι λόγω έλλειψης (ελέω ηλεκτρικών ΙΧ, ανεμογεννητριών που ζητάνε πολύ χαλκό και προκαλούν έλλειψη στην αγορά).

1. Πιστεύεις ότι η Vodafone αγόρασε φάσμα για να το χρησιμοποιήσει η Nova και το αντίθετο;

2. Πιστεύεις ότι με την κίνηση που έχει το κάθε δίκτυο , δικαιολογείται κάτι τέτοιο;

3. Γενικά, πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη;

20 minutes ago, marios239 said:

Εδώ εννοείς 80% voda 20% nova, ή το αντίθετο;

80% Nova και 20% Vodafone. Θα το διορθώσω.

21 minutes ago, TakeOverNet said:

1. Πιστεύεις ότι η Vodafone αγόρασε φάσμα για να το χρησιμοποιήσει η Nova και το αντίθετο;

2. Πιστεύεις ότι με την κίνηση που έχει το κάθε δίκτυο , δικαιολογείται κάτι τέτοιο;

3. Γενικά, πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη;

Πιστεύεις ότι έχει νόημα να απαντώ σε passive aggressive posts/ειρωνείες;

7 ώρες πριν, bedazzled said:

Για το ρεύμα έχεις δίκιο, αλλά για το ασύρματο δίκτυο θα πρέπει να πάρει άδεια για να βάλει κεραία, πράγμα καθόλου εύκολο. Μακάρι να κοντραριστεί με την κοσμοτε τελεκομ, ο ανταγωνισμός καλό θα κάνει για τις τιμές για τον καταναλωτή. 

καλησπερα. ειχα φερει τους γονεις μ στο simply cu περσι τετοια εποχη, ισως κ με black friday, δεν θυμαμαι ακριβως, με 75€ για ενα χρονο, αλλα τώρα ληγει. Το μόνο που με ενδιαφερει ειναι η ομιλια μονο, αλλά με βολεψε πολυ κ αυτό το μια φορα κ τελος για ενα χρονο από το να ψαχνομαι καθε λιγο κ λιγακι με τις αλλαγες που κανουν καθε τοσο. Εχει κάτι σχετικο το cu ή η voda γενικοτερα για αριθμους που ειναι ηδη voda. η εναλλακτικη που εχω ειναι το qvip, αν δεν κανω λαθος με το ονομα, που ειναι 99€ για ενα χρονο

unlock your soul

unlock your wifi

3 minutes ago, bizbiki said:

Εχει κάτι σχετικο το cu ή η voda γενικοτερα για αριθμους που ειναι ηδη voda.

Πρώτον, ναι στη black Friday το πήρες γιατί και της φουκαριάρας της μάνας μου λήγει τέλος Νοέμβρη οπότε έχουμε το ίδιο.

Γιατί δεν πας μία βόλτα από what's up με 3 € μόνο και να γυρίσεις με simply πάλι;

34 minutes ago, cu2goup said:

Πρώτον, ναι στη black Friday το πήρες γιατί και της φουκαριάρας της μάνας μου λήγει τέλος Νοέμβρη οπότε έχουμε το ίδιο.

Γιατί δεν πας μία βόλτα από what's up με 3 € μόνο και να γυρίσεις με simply πάλι;

η μεταφορα σε whats up γινεται on line κ σ ερχεται η καρτα σπιτι? ετσι θα το σκεφτω σοβαρα, αν χρειαζεται φυσικη παρουσια σε καταστημα, δε παιζει. κ ποσο σιγουρο ειναι οτι θα το ξαναβγαλει τοσο φθηνα το simple? κανεις δεν ξερει. αν γινεται ολο on line θα το σκεφτω παντως. ευχαριστω

unlock your soul

unlock your wifi

8 minutes ago, bizbiki said:

η μεταφορα σε whats up γινεται on line κ σ ερχεται η καρτα σπιτι? ετσι θα το σκεφτω σοβαρα, αν χρειαζεται φυσικη παρουσια σε καταστημα, δε παιζει. κ ποσο σιγουρο ειναι οτι θα το ξαναβγαλει τοσο φθηνα το simple? κανεις δεν ξερει. αν γινεται ολο on line θα το σκεφτω παντως. ευχαριστω

Κοίτα.. το what's up γίνεται όπως το λες online και η κάρτα στο σπίτι.

Το αν θα βγει sumply με 79€ αν δεν το δούμε κάνεις δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

Το μόνο σίγουρο όπως είπες κι εσύ είναι το qvip αυτή τη στιγμή.

Μπορείς όμως να πας what's up και αν βγει simply να επιστρέψεις κι αν δεν βγει να πας qvip. 3€ θα χάσεις.

3 minutes ago, cu2goup said:

Κοίτα.. το what's up γίνεται όπως το λες online και η κάρτα στο σπίτι.

Το αν θα βγει sumply με 79€ αν δεν το δούμε κάνεις δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

Το μόνο σίγουρο όπως είπες κι εσύ είναι το qvip αυτή τη στιγμή.

Μπορείς όμως να πας what's up και αν βγει simply να επιστρέψεις κι αν δεν βγει να πας qvip. 3€ θα χάσεις.

τα 3 ευρω ειναι το λιγοτερο. το qvip δεν ξερω μεχρι ποτε θα κρατησει. βασανα που εχουμε κ εμεις οι φτωχοι.. 🙂

unlock your soul

unlock your wifi