hercoulis Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 19 ώρες πριν, panossgo said: Το cu δίνει καλύτερες, περισσότερα GB δεδομένα, δωρεάν SMS (0 δωρεάν SMS στο F2G της Nova), δεν αναγκάζεσαι να βάλεις 13 ευρώ κάρτα, που αν προσθέσεις και αυτά που χάνεις επειδή ...λήξανε...και αν προσθέσεις και τα GB που σου βάζει με το ζόρι αν τελειώσουν τα data σου... Αυτά μου έρχονται τώρα, πιθανόν να είναι κι άλλα που κάνουν τη "φτηνή" καρτοκινητή ΑΚΡΙΒΗ. Expand 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 16 ώρες πριν, hercoulis said: Expand Μβ δεν έχει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Έχει κάτι τσίμπλες 150μβ κάθε εβδομάδα. Δε ξέρω αν αυτό σε σώζει από το 2€. Δηλαδή αν δεν ανοίξεις καθόλου τα δεδομένα και έχοντας αυτά τη γλυτωνεις. Edited 16 ώρες πριν by hercoulis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Δεν φτασανε τους 20κ ποντους να εξαφανιστουν και τα ακουστικα? Περιεργο..🤣 Απορια μονο ΠΣΚ δινει 600αρες?? On 13/3/2025 at 9:33 ΠΜ, opmgls said: OK, αλλά αφού λεγεται εδώ μέσα ότι ειναι στημένος ο διαγωνισμός και παίρνουν τα δώρα κάποιοι "γνωστοί" αυτών που δουλεύουν στην εταιρεία, μπορειται να περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό; Τον μηχανισμό εννοώ όχι ονόματα νικητών ή υπαλλήλων. Expand Στημενος δεν ειναι ψαχτειτε λιγο στο περας των γραπτων εδω και ισως βρειτε την απαντηση.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 14/3/2025 at 3:20 ΜΜ, opmgls said: Τελευταία μέρα εξαργύρωσης Παρασκευή 31 Μαρτίου. Όλοι ευχόμαστε ότι θα παραταθεί αυτή η προσφορά. Expand On 13/3/2025 at 3:51 ΜΜ, HEO said: Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2025. Expand Πάντως 31/03/2025 είναι Δευτέρα... 🙄🤓😁 On 14/3/2025 at 9:35 ΜΜ, gpapas640 said: Καλά, δε χρειάζεται και excel. Κάθε φορά που εξαργυρώνεις έναν κωδικός το σημειώνεις σε ένα χαρτάκι. Expand On 14/3/2025 at 10:18 ΜΜ, HEO said: Αν έχεις ένα λογαριασμό ναι, το χαρτάκι βολεύει Αν έχεις πολλούς χάνεις την μπάλα χωρίς excel Expand Εγώ χρησιμοποιώ τη δυνατότητα της εφαρμογής να βλέπω τις αποδείξεις. Ξέρω ότι όσες Πέμπτες ακολουθούν την τελευταία αγορά>15€, τόσες CU 3ευρες είναι μαζεμένες. Σημ. Κι εγώ έχω εξαργυρώσει μέχρι 18€ από CU 3ευρες, ήτοι συγκομιδή 6 εβδομάδων. 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 6 ώρες πριν, CamuCamu said: Δεν φτασανε τους 20κ ποντους να εξαφανιστουν και τα ακουστικα? Περιεργο..🤣 Απορια μονο ΠΣΚ δινει 600αρες?? Στημενος δεν ειναι ψαχτειτε λιγο στο περας των γραπτων εδω και ισως βρειτε την απαντηση.. Expand Τι εννοείς; Να βάλουμε εφαρμογή ώστε να βλέπουμε οριζόντια την οθόνη για να μην κρύβονται οι πλανήτες; Να συνδέσουμε ποντίκι για να χτυπάμε ταυτόχρονα τους πλανήτες για να προλαβαίνουμε να τους σκοτώνουμε;; Και τη στιγμή της εξαργύρωσης που θα κολλάει το σύμπαν; Έχει και εκεί εφαρμογή να βάλουμε;; Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να ασχολείσαι για 50 δωράκια τα οποία θα πάρει ο πιο γρήγορος και ασχολούνται χιλιάδες με αυτό. Άσε που τα φτηνά δώρα αν τα είχες πραγματικά ανάγκη, θα τα είχες αγοράσει ήδη , δεν θα περίμενες τον "διαγωνισμό". Τα ακριβά δεν θα σε αφήσουν να τα πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts