Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, elkons said:

Εγώ σπίτι έχω Β28 5-10mbps αλλά λειτουργεί, βγάζει και 2,3 φορές Welcome to Vodafone για το καλό. 

Αυτό ισχύει σε εμένα όχι σε όλους, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. 

Εσένα πως πάει; μήπως είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή;

Εμένα δεν μου βγάζει αυτό με το welcome to Vodafone έκανα έναν έλεγχο το στέλνω 

2 minutes ago, Dimitris_15 said:

Εμένα δεν μου βγάζει αυτό με το welcome to Vodafone έκανα έναν έλεγχο το στέλνω 

Προφανώς έχεις καλύτερο σήμα εμένα σε μερικά σημεία βγαίνει εκτός δικτύου και ξανα συνδέεται, σε ορισμένα σημεία.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

IMG-20241225-WA0003.thumb.jpg.6917f356db122525175d7c66ae0ca497.jpg

IMG-20241225-WA0002.thumb.jpg.ba5ae6d9d3871236129fa58bd8aa580e.jpg

Έτσι είναι στην περιοχή μου και η βονταφον δεν κάνει κάτι για να το φτιάξει στο 5G συνδέεται στην μπάντα 2100 που το έχω δει στο τηλέφωνο ενός φίλου μου διότι βονταφον έχει 

Just now, elkons said:

Προφανώς έχεις καλύτερο σήμα εμένα σε μερικά σημεία βγαίνει εκτός δικτύου και ξανα συνδέεται, σε ορισμένα σημεία.

Το μόνο σημείο που δεν έχω καλό σήμα είναι στο μπάνιο σε όλο το σπίτι πιάνω σήμα ωραία το μόνο που δεν δίνει πολύ καλά είναι η ταχύτητα η κάλυψη καλή είναι αλλά η ταχύτητα δεν είναι και καλύτερη 

Ίσως άρχισε να μπουκωνει λόγω εορτών, αργίας και νέων συνδέσεων με την προσφορα των απεριόριστων, ένας συνδυασμός. 

Edited by VIPdriver

1 minute ago, Dimitris_15 said:

IMG-20241225-WA0003.thumb.jpg.6917f356db122525175d7c66ae0ca497.jpg

IMG-20241225-WA0002.thumb.jpg.ba5ae6d9d3871236129fa58bd8aa580e.jpg

Έτσι είναι στην περιοχή μου και η βονταφον δεν κάνει κάτι για να το φτιάξει στο 5G συνδέεται στην μπάντα 2100 που το έχω δει στο τηλέφωνο ενός φίλου μου διότι βονταφον έχει 

Το μόνο σημείο που δεν έχω καλό σήμα είναι στο μπάνιο σε όλο το σπίτι πιάνω σήμα ωραία το μόνο που δεν δίνει πολύ καλά είναι η ταχύτητα η κάλυψη καλή είναι αλλά η ταχύτητα δεν είναι και καλύτερη 

Στο 5G δίνει κάμποσο καλύτερη ταχύτητα από το 4G+ σε μέρη που το έχω τεστάρει στην περιοχή μου αλλά το κακό είναι η ταχύτητα είναι χαμηλή αν το βλέπεις 

Just now, VIPdriver said:

Ίσως άρχισε να μπουκωνει λόγω εορτών, αργίας και νέων συνδέσεων με την προσφορα των απεριόριστων, ένας συνδυασμός. 

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο 

Just now, Dimitris_15 said:

Στο 5G δίνει κάμποσο καλύτερη ταχύτητα από το 4G+ σε μέρη που το έχω τεστάρει στην περιοχή μου αλλά το κακό είναι η ταχύτητα είναι χαμηλή αν το βλέπεις αυτό με το κινητό του φίλου με βονταφον 

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο 

Ή συμβόλαια unlimited που δίνουν σε τιμές χώμα με σταθερή με φορητότητα είναι ένας άλλος παράγοντας να μπουκώνει το δίκτυο, RSRQ-15 έχει κίνηση 

Ε κάνεις τη δουλειά σου κάπως. Κάποια στιγμή συνιστάται αναβάθμιση σε 5G κινητό αν φέρει Ν78(3500) για καλές ταχύτητες, είσαι και πολύ κοντά με τη κεραία!

Edited by elkons

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

Το βράδυ ξεμπουκωνει όταν κάνεις δεν είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο της το πρωί με το μεσημέρι είναι ανυπόφορο παρόλο που υπάρχει καλή ναι μεν καλή κάλυψη 

1 minute ago, elkons said:

Ή συμβόλαια unlimited που δίνουν σε τιμές χώμα με σταθερή με φορητότητα είναι ένας άλλος παράγοντας να μπουκώνει το δίκτυο, RSRQ-15 έχει κίνηση 

Ε κάνεις τη δουλειά σου κάπως. Κάποια στιγμή συνιστάται αναβάθμιση σε 5G κινητό αν φέρει Ν78(3500) για καλές ταχύτητες, είσαι και πολύ κοντά με τη κεραία!

Ναι αναμένω αναβάθμιση σε Redmi note 13 pro+ 5G τον Ιανουάριο να δω τι παίζει με το 5g πως το καταλαβαίνεις ότι είμαι κοντά 

Κάπως κάνει δουλειά αλλά είναι ανυπόφορο έχω κάνει και άλλα τεστ με βονταφον 4G+ σε διάφορες ώρες να δω τι κίνηση υπάρχει 

Έχω πιάσει και 1 Mbps max γιατί είχε πολύ μεγάλη κίνηση και κόσμο αλλά το δίκτυο της κόκκινης θέλει βελτίωση της μαύρης και αυτής το ίδιο σαν την βονταφον είναι κάπως καλύτερη η μαύρη σε ποιότητα κλήσεων και λίγο σε ταχύτητες αλλά πολύ λίγα πακέτα και παροχές η Κοσμοτε που έχω τεστάρει πιάνει λίγο καλύτερα σε σήμα αλλά καλά πάνε και η τρεις εταιρείες 

Γι'αυτό έχω σχέδιο με έναν φίλο μου να ανοίξουμε εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας 

15 minutes ago, elkons said:

Είναι και ανάλογος και το μόντεμ του κινητού που διαθέτει 

Γενικά η κοσμοτε elkons πως πάει στην περιοχή σου 

Γενικά η βονταφον πρέπει να αναβαθμίσει την περιοχή με κεραίες δεν ξέρω αν θα βγάλει άδεια ώστε η περιοχή να αναβαθμιστεί με 5G n78 ελπίζω να βγεί σχετική άδεια γιατί το χρειάζομαι συν ότι θέλω να έχω και καλό 4G+ άντε να αναβαθμίσω και θα σας πω την εμπειρία μου με 5G

Δεν είναι thread αυτό εδώ, blog είναι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

22 minutes ago, Serafeim1981 said:

Δεν είναι thread αυτό εδώ, blog είναι.

Σόρρυ λίγο το παρακανα λίγο με αυτές τις πληροφορίες