elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, RAVEN_ said: παιδια αν στις 00.00 σας δωσει κωδικο το τηλ μου ειναι ****. θα σας στειλω τα χρηματα ειλικρινα Θα σου συνιστούσα μετά να αφαιρέσεις από το σχόλιο σου τον αριθμό σου επειδή φαίνεται δημόσια και δεν έχουν όλοι καλούς σκοπούς δυστυχώς (δε μιλάω για τα παιδιά εδώ γενικά το λέω ) 🙃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, Harry636 said: Έχω εδώ ποιος των θέλει Η κοπέλα κρατήστε τον κωδικό να την δώσετε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Τελικά δεν είναι "Απάτη"... Από αυτά που ακούμε εδώ μέσα... 😉😉 Και ήμουν και σίγουρος... 😊😊😋😋 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, opmgls said: Κατσε να δουμε όμως γιατί τον συνδέει με το νούερο του κινητου Μα αυτο ΜΠΟΡΕΙ να θελει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν τωρα βεβαια για να εξυπηρετησουμε τον φιλο τους πηραμε ολους τους κωδικους και καποιοι θα ψαχνονται αν εκουνε αυτοι οι καποιοι ας στειλουν εδω μηνυμα καθως εχω και εγω εναν 4 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν παιδια βρηκα κωδικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι καλα ο ned stark 😀🖤 ο οποιος ειναι καποιος απο εσας . ειλικρινα σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, konstantinos77 said: Τελικά δεν είναι "Απάτη"... Από αυτά που ακούμε εδώ μέσα... 😉😉 Και ήμουν και σίγουρος... 😊😊😋😋 Σε επηρέασε ο vip κι εσένα, my sweet summer child 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, konstantinos77 said: Τελικά δεν είναι "Απάτη"... Από αυτά που ακούμε εδώ μέσα... 😉😉 Και ήμουν και σίγουρος... 😊😊😋😋 Απλά πρέπει να είσαι ακριβώς 00:00 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, RAVEN_ said: παιδια βρηκα κωδικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι καλα ο ned stark 😀🖤 ο οποιος ειναι καποιος απο εσας . ειλικρινα σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Winter is coming 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Θα σου συνιστούσα μετά να αφαιρέσεις από το σχόλιο σου τον αριθμό σου επειδή φαίνεται δημόσια και δεν έχουν όλοι καλούς σκοπούς δυστυχώς (δε μιλάω για τα παιδιά εδώ γενικά το λέω ) 🙃 Για μενα όσοι βαζουν not helpful δεν εχουν καλούς σκοπούς. Εξαιρείται η Δημητρουλα (ειχαμε μια σοβαρή συνομιλία με πμ στο παρελθόν και μου φαίνεται νορμαλ ατομο). 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, sou_d said: Σε επηρέασε ο vip κι εσένα, my sweet summer child Όχι παιδί μου... Σε άλλον αναφερόμουν... Ξέρεις αυτός... Δεν είναι μόνο ο VIP δυστυχώς... 😏😏😂😂😉😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Αρχη: "Σε καθε Κινηση μας, ζυγοσταθμιζουμε αναλογα με το συνολο των συγκυριων (φαινομενα που φαινονται) και υπολογιζουμε τις πιθανοτητες του τι συμβαινει στην ουσια ("γιατι")". Κατα 99+% στην €ποχη μας θα εχουμε πεσει μεσα στο "τι" συμβαινει. Ολα ειναι "σημειο" ομογενοποιημενα ειδικα στη χωρα μας. Ελαχιστοτατες οι εξαιρεσεις με ευρος διακυμανσης περα απο αυτες ενος σημειου στη γραφικη παρασταση των πιθανων "γιατι;'. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, Harry636 said: Απλά πρέπει να είσαι ακριβώς 00:00 παντως και προχθες ημουν ακριβως αλλα τιποτα, τα κουπονια πρεπει να δινονται αρχες εβδομαδας (λεω εγω τωρα) 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, RAVEN_ said: παιδια αν στις 00.00 σας δωσει κωδικο το τηλ μου ειναι 6982518267. θα σας στειλω τα χρηματα ειλικρινα Στο έστειλα εδώ στο φόρουμ σε προσωπικό μήνυμα. Αφού λέμε ρε Sis δεν κοστίζει τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Για μενα όσοι βαζουν not helpful δεν εχουν καλούς σκοπούς. Εξαιρείται η Δημητρουλα (ειχαμε μια σοβαρή συνομιλία με πμ στο παρελθόν και μου φαίνεται νορμαλ ατομο). Σου έβαλα εκεί στο frog που έλεγες για αεροπλάνα, τρένα και λιμουζίνες. Ε, όχι και δεν έχω καλούς σκοπούς 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Για μενα όσοι βαζουν not helpful δεν εχουν καλούς σκοπούς. Εξαιρείται η Δημητρουλα (ειχαμε μια σοβαρή συνομιλία με πμ στο παρελθόν και μου φαίνεται νορμαλ ατομο). Με τη φωνη της? 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Για μενα όσοι βαζουν not helpful δεν εχουν καλούς σκοπούς. Εξαιρείται η Δημητρουλα (ειχαμε μια σοβαρή συνομιλία με πμ στο παρελθόν και μου φαίνεται νορμαλ ατομο). Αααχχχ σε παρακαλώ πολύ... Έχω πιεί 1-2 ποτηράκια κόκκινο κρασί και δεν αντέχω να βλέπουν τα ματάκια μου αυτά που διαβάζουν... 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, alteisei said: Με τη φωνη της? 😅 1 minute ago, konstantinos77 said: Αααχχχ σε παρακαλώ πολύ... Έχω πιεί 1-2 ποτηράκια κόκκινο κρασί και δεν αντέχω να βλέπουν τα ματάκια μου αυτά που διαβάζουν... 😂😂😂 Εγω μπυρα και ξεχασα να βαλω τη συσκευη στο φορτιστή και βαριεμαι να σηκωθω τωρα. Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, VIPdriver said: Για μενα όσοι βαζουν not helpful δεν εχουν καλούς σκοπούς. Εξαιρείται η Δημητρουλα (ειχαμε μια σοβαρή συνομιλία με πμ στο παρελθόν και μου φαίνεται νορμαλ ατομο). Δηλαδή είναι νορμάλ να πας να βάλεις σε όλο το κόσμο Not Helpful χωρίς λόγο χωρίς να διαβάζεις καν τι λεει απλά για να του τη σπάσεις στα νεύρα με σπαμ; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Εγω μπυρα και ξεχασα να βαλω τη συσκευη στο φορτιστή και βαριεμαι να σηκωθω τωρα. Θα κάνεις μπυροκοιλιά... 😋😋😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, konstantinos77 said: Θα κάνεις μπυροκοιλιά... 😋😋😂😂😂 Γιατρεε @Harry636 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!! 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, Antonio21 said: Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!! 😊 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, konstantinos77 said: Θα κάνεις μπυροκοιλιά... 😋😋😂😂😂 Τι εννοείς θα κάνω; 🍺 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν νομιζα οτι δε θα εβρησκα, οτι θα ετρωγα γιουχαρισμα. Αλλα ημουν τυχερη. Πιστευω οτι θα ηταν καλο να υπηρχε ενα θεμα, το οποιο θα ηταν για αυτο το σκοπο, ανεξαρτητα απο την εταιρια του καθενα. Ανθρωποι που θα χρειαζονται κωδικους, να ανταλλασουν. Εχει και για αεροπορικα,κλπ. 5 1 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts