Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) Όχι Ρ. π... τώρα πως θα βλέπουμε τα υπόλοιπα μας Edited October 4, 2024 by Vasileios 1 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Κορίτσια ηρεμίστε... 😋😂 Μπορείτε μέσω του https://www.vodafonecu.gr με τα στοιχεία σύνδεση σας στο MyCU εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Ειδικά που είμαι συνδρομητής της βονταφον καλά έχω και Q αλλά έλεος βονταφοναρα Just now, konstantinos77 said: Κορίτσια ηρεμίστε... 😋😂 Μπορείτε μέσω του https://www.vodafonecu.gr με τα στοιχεία σύνδεση σας στο MyCU εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό. Καλά έχω λογαριασμό και στα δύο αλλά έλεος βονταφοναρα μας γαμ-σες και πάλι με τις βλακείες που κάνουν 10 minutes ago, VIPdriver said: κοσμοτεονλι... ΥΓ: ουτε το cu big bang υπαρχει στο play... Ναι ρε φίλε θα ξεκινήσω φορητότητα 4 minutes ago, Dimitris_15 said: Ειδικά που είμαι συνδρομητής της βονταφον καλά έχω και Q αλλά έλεος βονταφοναρα Καλά έχω λογαριασμό και στα δύο αλλά έλεος βονταφοναρα μας γαμ-σες και πάλι με τις βλακείες που κάνουν Ναι ρε φίλε θα ξεκινήσω φορητότητα Ξεκινάω φορητότητα άμα δω ότι δεν το φτιάξουν 1 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) https://www.apkmonk.com/app/com.myvodafone.android/ Edited September 11, 2024 by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Το φτιάχνουν τώρα 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 1 hour ago, Dimitris_15 said: Όχι ρε πουστη τώρα πως θα βλέπουμε τα υπόλοιπα μας Τώρα δλδ θεωρούμε πως τέλος οι εφαρμογές της Vodafone; Πιθανότατα να είναι θέμα 1-2 24ωρα. Γιατί φέρνουμε την καταστροφή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 2 24ωρα μπορεί να πάρει για να φτιάξει δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν 1 1 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 7 minutes ago, Dimitris_15 said: δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν Αυτό από που βγαίνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) 9 minutes ago, Dimitris_15 said: 2 24ωρα μπορεί να πάρει για να φτιάξει δεν είναι δικό τους θέμα είναι της google Και τώρα προσπαθούν να το φτιάξουν Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Edited September 11, 2024 by VIPdriver 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Μήπως έχει να κάνει με την περίπτωση που έδινες συγκατάθεση να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σου δεδομένα με αντάλλαγμα να μπεις σε μια κλήρωση; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 2 ώρες πριν, Lorgan21 said: Τι έγινε ρε παιδιά, εξαφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone απ το Google Play??? Εντωμεταξύ μπαίνω στο τσατ να ρωτήσω και παίρνω το παρακάτω μήνυμα αναμονής: 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Just now, johndouk said: Εντωμεταξύ μπαίνω στο τσατ να ρωτήσω και παίρνω το παρακάτω μήνυμα αναμονής: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε 3 2 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) Έλεος, ένα αχτύπητο χαρτί είχαν, το on line service (ειδικά το chat), πάει κι αυτό.... 🙄😔 3 minutes ago, stelioz78 said: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε Το τελευταίο 2μηνο ο χρόνος αναμονής στο τσατ όλο αυξάνει, σε σχέση με το παρελθόν. Δεν νομίζω ότι αποδίδεται σε έκτακτη υπερβάλλουσα ζήτηση. Νομίζω ότι η αιτία είναι προφανής. ✂️ Edited September 11, 2024 by johndouk 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 29 minutes ago, VIPdriver said: Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... version 2023-11-13 που έτυχε να έχω ακόμα το apk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 37 minutes ago, VIPdriver said: Εχεις κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά οτι προσπαθουν να το φτιαξουν; Και τι ακριβώς να φτιάξει και ποιός; Αυτο που φαίνεται είναι οτι το Google play δεν επιτρέπει download των ελληνικών εφαρμογών της βονταφον. Άκρως ανησυχητικό και ύποπτο. Οταν εγώ έγραφα οτι βρήκα προσθετο τρακερ που μαζευει χιλια δυό προσωπικά δεδομενα, μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Το φτιάξανε Παρόλο που το downdetector.gr δείχνε την βονταφον να έχει πιθανά προβλήματα το φτιάξανε 3 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 33 minutes ago, stelioz78 said: ε λογικο , ολοι θα εχουν μπει και θα ρωτουν τι εγινε Δηλαδή μόνο εγώ έχω ήδη την εφαρμογή; Όλοι οι άλλοι μπήκαν σήμερα να την κατεβάσουν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές 1 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 1 minute ago, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές Σου είπαν τον λόγο που η Google πέταξε εκτός τις εφαρμογές της; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 21 minutes ago, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές to apkmonk συνήθως δεν αργεί με τα update 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 2 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Είμαι πάντα ενημερωμένος από τα κεντρικά της εταιρείας σιγά σιγά φτιάχνουν η εφαρμογές Εσύ ήσουν έτοιμος για φορητότητα. Θα μας τρελάνετε ορισμένοι... 6 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 Έτσι είναι εδώ μέσα... Όλο φεύγουν και δεν φεύγουν... Με τίποτα!!! Ίσα ίσα πολλαπλασιάζονται... 🤔😋😂😉 Είναι γλυκιά η Vodafone... 😉😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 (edited) ΑΝΑΣΤΉΘΗΚΕ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝΑΡΑ 🥱 Edited September 11, 2024 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2024 https://techmaniacs.gr/200gb-kai-aperioristi-omilia-sto-kinito-soy-me-13-mina-o-tropos/ 2 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. September 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2024 14 ώρες πριν, VIPdriver said: Σου είπαν τον λόγο που η Google πέταξε εκτός τις εφαρμογές της; Οχι δυστυχώς δεν μου έχουν πει το λόγο 12 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Εσύ ήσουν έτοιμος για φορητότητα. Θα μας τρελάνετε ορισμένοι... Φίλε μου έχω ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία φορητότητας 2 2 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. September 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2024 16 ώρες πριν, VIPdriver said: μερικοι με ελεγαν χέιτερ... Ενώ δεν είσαι; 🤣🤣 17 ώρες πριν, VIPdriver said: κοσμοτεονλι 🤣 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts