tseapis Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ^ Κι εγώ προτείνω το International. 4 σεντς είναι ένα αρκετά φτηνό sms χωρίς να μπαινεις στο τριπακι του πακετου. Και η ομιλία επισης αρκετά φτηνή και με χρεωση ανά δευτερόλεπτο. Εδώ στο νησι που ειμαι τώρα συχνα το σήμα χανεται κ πέφτει η γραμμή και έχω γλιτωσει πολλα χαμένα 3λεπτα (από νέα πακέτα) και 45" (από το συμβολαιο) χρησιμοποιόντας καρτοκινητο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο! @vasileios: πού το λέει, πάλι, αυτό ότι για την κατανάλωση 1€ δεν μετράει το ιντερνετ και το cu all day; Τελικά, έτσι όπως το έχει το σύστημα η βοντα δεν έχω καταφέρει να πάρω ούτε 1€ σε 3 cu που έχω, 4 μήνες τώρα... Ενώ στην κοσμοτε, μια ανανέωση 3€ αρκεί και μετά το ευρώ μπαίνει ενώ εσύ... κοιμάσαι! λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δεν το λέει πουθενά, αλλά αν πάρεις την εξυπηρέτηση και ρωτήσεις γιατί δεν μπήκε το ευρώ του μήνα σου λένε ότι αυτές οι κλήσεις δεν μετράνε Είχα μερικά CU και έβαζα το all day 3 μέρες στο καθένα για να καταναλώσω 1.05 Αλλά δεν μου ερχόταν το ευρώ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Στα πακέτα επάνω όμως γράφει Με την ενεργοποίηση του πακέτου παρέχετε 1 ευρώ δωρεάν χρόνος ομιλίας Τους επόμενους μήνες θα προστίθεται 1 ευρώ / μήηνα , δωρεάν χρόνος ομιλίας , εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχει γίνει οποιαδήποτε χρεώσιμη χρήση , αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ. Από όσο γνωρίζω χρειάζετε μία ανανέωση τον πρώτο μήνα Φίλος μου που πήρε τηλέφωνο ισχυριζόμενος ότι κατανάλωσε όλο το 1 ευρώ εισέπραξε την εξής απάντηση Όχι δεν το καταναλώσατε γιατί εσείς βλέπετε 0 ευρώ με δύο δεκαδικά ψηφία Εμείς όμως που το βλέπουμε με 4 , βλέπουμε ότι έχετε 0,0012 Άρα μία ανανέωση χρειάζετε οποσδήποτε. Μετά μπορείς να χρεώνεσε 1,01 ευρώ κάθε μήνα και να πέρνεις το ευρώ , Και αυτό το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Πάρα πολές φορές. Αν στέλνεις SMS το CU στοιχίζει 0,0514 και η ομιλία 0,35 Αν λοιπόν θέλεις να στέλνεις μόνο μηνύματα συνιστώ το International όπου το μήνυμα στοιχίζει 0,04 και η ομιλία 0,25 αυτά με την προυπόθεση όπως λές ότι δεν καλείς παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις Όσο αφορά το internet υπάρχουν τα πακέτα surf& e-mail με 3,5 ευρώ τον μήνα και 30 MB, ή το music με 100 ΜΒ τον μήνα και 8 ευρώ. Απο καποιο σημειο και μετα τα πακέτα συνδεσης αλλαξαν και πλεον αναφερεται η υποχρεωτικη ανανεωση καθε μηνα για να μπαινει το ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Σε ευχαριστω βασιλιε! Ξέρεις αν μετράνε για το 1€ οι αποστολές sms σε αριθμους τυπου 54xxx για διαγωνισμους ραδιοφωνικων σταθ μών; Για το cash back δεν μετράνε οι ανανεώσεις μέσω vodafone.gr? Και άρα συμφέρει το κας μπακ αντί για ανανέωση μέσω του σάιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Για το cash back δεν μετράνε οι ανανεώσεις μέσω vodafone.gr? Και άρα συμφέρει το κας μπακ αντί για ανανέωση μέσω του σάιτ; αναφέρει κάπου ότι δε μετράνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 παιδες, πως απενεργοποιω το surf and mail? δεν εχω δει καπου να το αναφερει στο site. επισης, πως μπαινουμε στο πορταλ του vodafone live? υπαρχει καποιο url? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 αναφέρει κάπου ότι δε μετράνε; Δεν μπορώ να βάλω το λινκ γιατί γραφω απο το κινητο, αλλά στο σάιτ, στη σελίδα για το κας μπακ αναφερει συγκεκριμενα 2 άλλους τροπους ανανεωσης αλλά όχι το vodafone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 παιδες, πως απενεργοποιω το surf and mail? δεν εχω δει καπου να το αναφερει στο site. επισης, πως μπαινουμε στο πορταλ του vodafone live? υπαρχει καποιο url? Κάλεσε στο 1399 (χωρίς χρέωση) για να μάθεις πως μπορείς να απενεργοποιήσεις το "Surf 'n Mail".Στο Vodafone Live! μπορείς να μπεις μέσα από το "Κεντρική Σελίδα" που υπάρχει στον περιηγητή (browser) του κινητού σου... Δεν μπορώ να βάλω το λινκ γιατί γραφω απο το κινητο, αλλά στο σάιτ, στη σελίδα για το κας μπακ αναφερει συγκεκριμενα 2 άλλους τροπους ανανεωσης αλλά όχι το vodafone.gr. Αυτό λές: Τι θα πρέπει να κάνετε Μετά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Cash Back, απλά συνεχίστε να ανανεώνετε το χρόνο ομιλίας σας με τους ακόλουθους γνωστούς τρόπους: 1. Με όλες οι κάρτες ανανέωσης του χρόνου ομιλίας Vodafone 2. Με ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω των καταστημάτων Vodafone, περιπτέρων (e-top up, e-voucher) και ΑΤΜ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 αυτο ακτιβως ειναι. η μεσω ατμ η με αυλες καρτες που εχουν πολλα περιπτερα πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 παιδες, πως απενεργοποιω το surf and mail? δεν εχω δει καπου να το αναφερει στο site. επισης, πως μπαινουμε στο πορταλ του vodafone live? υπαρχει καποιο url? Στείλε 2OFF στο 19109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Αυτό λές: ; Ναι, αυτό λέω. Τι να κανω σημερα που θελω να βαλω 50€ σε βονταφον με cash back; Να το κάνω μέσω vodafone.gr ή θα χάσω το κας μπακ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ναι, αυτό λέω. Τι να κανω σημερα που θελω να βαλω 50€ σε βονταφον με cash back; Να το κάνω μέσω vodafone.gr ή θα χάσω το κας μπακ; για ποιο λογο να το χασεις αν το κανεις μεσω ιντερνρτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 για ποιο λογο να το χασεις αν το κανεις μεσω ιντερνρτ? Σκέφτηκα μήπως χάσω το κας μπακ γιατί στη σελιδα της βονταφον σχετικά με το κας μπακ δεν αναφερει καθολου την πιθανότητα αυτού του τροπου ανανεωσης και ίσως υπαρχει σιωπηρή εξαιρεση. Το εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Τι είναι το cash back; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Σκέφτηκα μήπως χάσω το κας μπακ γιατί στη σελιδα της βονταφον σχετικά με το κας μπακ δεν αναφερει καθολου την πιθανότητα αυτού του τροπου ανανεωσης και ίσως υπαρχει σιωπηρή εξαιρεση. Το εξηγησα και σε προηγουμενο ποστ. το αποκλειω να συμβαινει κατι τετοιο. για να σιγουρευτεις ομως κανε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να παρεις επισημη απαντηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 το αποκλειω να συμβαινει κατι τετοιο. για να σιγουρευτεις ομως κανε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να παρεις επισημη απαντηση Τηλεφώνησα στο 13830 και περιμένω επίσημη απάντηση εντός της ημέρας. Δεν ισχύει πλέον η δωρεάν επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω του 1283, το ξέρατε; Υπάρχει τώρα πια κανένας άλλος τρόπος χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Τηλεφώνησα στο 13830 και περιμένω επίσημη απάντηση εντός της ημέρας. Δεν ισχύει πλέον η δωρεάν επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω του 1283, το ξέρατε; Υπάρχει τώρα πια κανένας άλλος τρόπος χωρίς χρέωση; Το 1283 όντως δεν ισχύει... Το e-mail είναι το επόμενο δωρεάν και μάλιστα απαντάνε αρκετά πιο γρήγορα πλέον. Σε μένα απάντησαν σε λιγότερο από 5 ώρες σε 2 ερωτήματά μου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Το 1283 όντως δεν ισχύει... Το e-mail είναι το επόμενο δωρεάν και μάλιστα απαντάνε αρκετά πιο γρήγορα πλέον. Σε μένα απάντησαν σε λιγότερο από 5 ώρες σε 2 ερωτήματά μου! ;) :-) mail, λοιπόν. Υπάρχει και το σταθερό που δινει ο συνφορουμίτης πιο πανω για όσους έχουν δωρεάν προς σταθέρα αλλά μου είπαν οτι παιζει μόνο εκτός ωρών γραφείου. Σχετικά με το ερωτημα μου παντως, δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν εντος της ημέρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Το 2106702000 (επιλογή 3 για καρτοκινητά) παίζει όλες τις ώρες της μέρας. Γιαυτό το νούμερο σου είπαν για ώρες εκτός γραφείου; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 ^ναι, αυτό πήρα στις 3 και 10 το μεσημέρι και όταν απάντησαν και ρώτησα μου είπαν ότι, αν πάρω πρωινές ώρες θα βγει τηλεφωνήτρια που με συνδεει με γραφεία μόνο, και όχι με εξυπηρέτηση πελατών. Ανακρίβεια μου είπαν; Όσο για το ερώτημα που τους έθεσα, μία μέρα έχει περάσει, δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Τους έστειλα και μέιλ μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ανανέωση μέσω του σιτε με προπληρωμένη κάρτα WEBUY της τράπεζας πειραιώς; ξέρει κανείς αν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ανανέωση μέσω του σιτε με προπληρωμένη κάρτα WEBUY της τράπεζας πειραιώς; ξέρει κανείς αν γίνεται; γιατι να μην γινεται?αν εχεις υπολοιπο θα ανανεωσεις χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 γιατι να μην γινεται?αν εχεις υπολοιπο θα ανανεωσεις χωρις προβλημα η κάρτα είναι προπληρωμένη και όχι πιστωτική.παρόλο αυτά έχει και κωδικό επαλήθευσης CVC όπως οι πιστωτικές. απλά λέω μήπως έχει δοκιμάσει κανείς. θα βγάλω την κάρτα σύντομα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο σιτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 ^ναι, αυτό πήρα στις 3 και 10 το μεσημέρι και όταν απάντησαν και ρώτησα μου είπαν ότι, αν πάρω πρωινές ώρες θα βγει τηλεφωνήτρια που με συνδεει με γραφεία μόνο, και όχι με εξυπηρέτηση πελατών. Ανακρίβεια μου είπαν; Όσο για το ερώτημα που τους έθεσα, μία μέρα έχει περάσει, δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Τους έστειλα και μέιλ μπας και... Όχι απλά ανακρίβεια αλλά βλακεία! Εγώ έχω μιλήσει πάνω από 15 φορές από το νούμερο αυτό με την εξ. πελατών συμβολαίου και εννοείται σε εργάσιμες ώρες... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 η κάρτα είναι προπληρωμένη και όχι πιστωτική.παρόλο αυτά έχει και κωδικό επαλήθευσης CVC όπως οι πιστωτικές. απλά λέω μήπως έχει δοκιμάσει κανείς. θα βγάλω την κάρτα σύντομα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο σιτε. Γίνετε κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts