Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά θα δουλεύει, φτάνει να κάνεις πρώτα μία ανανέωση 10 ευρώ.

Φυσικά θα δουλεύει, φτάνει να κάνεις πρώτα μία ανανέωση 10 ευρώ.

Επειδη ψαχνω τις υπηρεσιες '1 λεπτο το λεπτο' στις διαφορες εταιριες, δεν αληθευει οτι στην cosmokarta δηλωνεις μια φορα τα νουμερα που θες για την αντιστοιχη εν λογω υπηρεσια, διχως καμια υποχρεωση να βαζεις καρτα ανανεωσης;

Ρώτα στο αντίστοιχο thread. Πάντως στη βόντα πρέπει να κάνεις ανανέωση.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Επειδη ψαχνω τις υπηρεσιες '1 λεπτο το λεπτο' στις διαφορες εταιριες, δεν αληθευει οτι στην cosmokarta δηλωνεις μια φορα τα νουμερα που θες για την αντιστοιχη εν λογω υπηρεσια, διχως καμια υποχρεωση να βαζεις καρτα ανανεωσης;

Στην κοσμοκάρτα δηλώνεις 2 νούμερα και τέλειωσες. Δεν θέλει ελάχιστη ανανέωση και μπορείς να αλλάζεις τα νούμερα μια φορά κάθε ημερολογιακό μήνα. Στο αλακάρτ θέλει 10 € το μήνα για να ισχύει.

Στην κοσμοκάρτα δηλώνεις 2 νούμερα και τέλειωσες. Δεν θέλει ελάχιστη ανανέωση και μπορείς να αλλάζεις τα νούμερα μια φορά κάθε ημερολογιακό μήνα. Στο αλακάρτ θέλει 10 € το μήνα για να ισχύει.

Το προβλημα με την Cosmoκαρτα ειναι οτι δεν μπορεις να δηλωσεις αριθμους Vodafone. :lol:

Το προβλημα με την Cosmoκαρτα ειναι οτι δεν μπορεις να δηλωσεις αριθμους Vodafone. :lol:

Δεν ρώτησε για vodafone συγκεκριμένα, είπε οτι ψάχνει διάφορες εταιρίες...:X

To a la carte απο σήμερα σταμάτησε την προσφορά της προνομιακής χρέωσης που είχε με κάρτες ανανέωσης των 20 ευρώ. :mad::mad: Βγηκε απο το site η συγκεκριμενη αναφορά στην υπηρεσία!!!

To a la carte απο σήμερα σταμάτησε την προσφορά της προνομιακής χρέωσης που είχε με κάρτες ανανέωσης των 20 ευρώ. :mad::mad: Βγηκε απο το site η συγκεκριμενη αναφορά στην υπηρεσία!!!

προφανώς είναι λάθος αυτό που λέτε.

Στην σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1244 σημείωση 3

λέει σαφώς ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 30 /09/09

προφανώς είναι λάθος αυτό που λέτε.

Στην σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1244 σημείωση 3

λέει σαφώς ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 30 /09/09

Ανακαλώ...Χίλια συγγνώμη :O:O

Από σήμερα μπορούν και οι alacarte συνδρομητές να χρησιμοποιούν κάρτες ανανέωσης των 3 ευρώ!!!

το αναφερει καπου στο site της εταιριας αυτο που λες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ακόμα...αλλά είναι έγκυρο. Τώρα ποιος μου το πε δε νομίζω οτι έχει σημασία.

Το ακουσα και εγω. A la carte και Ολυμπιακος.

Οπως επισης οτι εκλεψαν και αλλο φορτηγο με καρτες. :lol:

Το ακουσα και εγω. A la carte και Ολυμπιακος.

Οπως επισης οτι εκλεψαν και αλλο φορτηγο με καρτες. :lol:

δηλαδη θα εχουμε παλι ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων για σειριακους αριθμους και ολα τα συναφη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Moυ στελνουν καθε μια βδομαδα περιπου sms στο cu ''kautes istories'' με ενα url banana.mobile.gr.Φυσικα δεν το χω ανοιξει και τα διαγραφω απευθειας, αλλα πως θα τα κοψω αυτα ρε παιδια?

Ποτε δεν εστειλα sms να γραφτω σε τετοιες υπηρεσιες.Που στο διαλο με βρηκαν και στελνουν ********?

Moυ στελνουν καθε μια βδομαδα περιπου sms στο cu ''kautes istories'' με ενα url banana.mobile.gr.Φυσικα δεν το χω ανοιξει και τα διαγραφω απευθειας, αλλα πως θα τα κοψω αυτα ρε παιδια?

Ποτε δεν εστειλα sms να γραφτω σε τετοιες υπηρεσιες.Που στο διαλο με βρηκαν και στελνουν ********?

και σε εμενα ερχεται. δεν χρεωνεσε αν μπεις στο σαιτ, χρεωνεσε μονο αν ενεργοποιησεις την συνδρομητικη υπηρεσια. ειναι οντως ενοχλητικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

και σε εμενα ερχεται. δεν χρεωνεσε αν μπεις στο σαιτ, χρεωνεσε μονο αν ενεργοποιησεις την συνδρομητικη υπηρεσια. ειναι οντως ενοχλητικο

Αρα διαφημιστικο ειναι για να τσιμπισεις....

Οσο ποιο διαδεδομένος ο αριθμος απο δω και απο κει τοσο θα ερχονται τετοια...

Αρα διαφημιστικο ειναι για να τσιμπισεις....

Οσο ποιο διαδεδομένος ο αριθμος απο δω και απο κει τοσο θα ερχονται τετοια...

για το συγκεκριμενο σαιτ μου ερχονται κατα καιρους αρκετα διαφημιστικα sms. κυριως για υπηρεσιες ενηλικων. δεν ξερω και εγω απο που εχουν βρει το νουμερο μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σε εμένα έρχονται στο CU μου sms από το banana.gr.

Δεν θυμάμαι αν μπήκα ποτέ -κατά λάθος- στο site αυτό από το κινητό.

Το πρώτο sms για "δωρεάν περιοδικό" από το banana.grμου είχε έρθει τον Μάρτιο και δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει τότε, θυμάμαι έψαχνα για το Νίτρο και άλλα περιοδικά μέσω του Vodafone live και ίσως να προσπάθησα να διαβάσω κάτι και να τσίμπησαν τον αριθμό μου.

Πήρα, λοιπόν, στη Vodafone και ρώτησα.

Μου έδωσαν την επωνυμία της εταιρείας και ένα τηλέφωνο (Θεσσαλονίκης) να τους τηλεφωνήσω και να ζητήσω να διαγραφώ από τη λίστα τους -δεν πήρα, βαρέθηκα... :O

Το ξαναέψαξα τώρα στο google, είναι η εταιρεία ARX NET ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., Αριστοτέλους 4, 54623 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 250151 e-mail: info@arx.net («ARX NET ΑΕ»).

Για πάρτους και πές μου κι εμένα τι έγινε :p !

Και σε μενα που εχω συμβολαιο στελνουν απο το banana.gr ..μου εστειλαν μονο ενα μηνυμα ομως ....στο επομενο θα φαει κραξιμο το 13830

Το 13830 μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το banana.

Άλλα από την άλλη είμαι σίγουρη ότι με βρήκαν από κάτι που έκανα μέσω του VFlive...

Άλλα από την άλλη είμαι σίγουρη ότι με βρήκαν από κάτι που έκανα μέσω του VFlive...

πρεπει δηλαδη να παρεις στην εταιρια για να σταματησιυν τα μηνυματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

νια δεν μπορει να κανει και αλλιως

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Μα το banana δεν ηταν μεσα στο vodafone live φατσα καρτα μαζι με το zyb zoo κλτ κλτ ??? πλακα μας κανουν? ψεμα!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked