Lospsi Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Αγαπητε nucleogenesis, επετρεψε μου να μη συμφωνησω μαζι σου. ΠΟΥΘΕΝΑ και κυριολεκτω, ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν αναφερεται πως πρεπει να βαλεις τουλαχιστον 3 ευρω ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση της υπηρεσίας για να δουλεψει και τον επομενο μηνα. Αυτο που λενε οι οροι, αυτο ακριβως εκανα. Ενεργοποιησα την υπηρεσια και περιμενα να δουλεψει και τον επομενο μηνα εφοσον ειχα βαλει 3 ευρω τον προηγουμενο. Δεν λεει πουθενα να βαλω 3 ευρω ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση. Λεει, πολυ απλα και ξεκαθαρα, πως ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΟΥΛ. 3 ΕΥΡΩ!!!!! Πιο συγκεκριμενα , αναφερεται το εξεις: "Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 ευρω" . ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ Μ Ε Τ Α ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!! Ο ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ!!!! Ειναι λεπτό το σημειο, αλλα αξιζει την προσοχη σου. Που διάβασες εσυ το "Απο τη στιγμή που ενεργοποιείς την υπηρεσία μετράνε πόσες ανανεώσεις και πότε τις κάνεις" ??? Εκανα ακριβως οτι λεμε οι οροι, τιποτα παραπανω. Ειμαι κι εγω fun του CU, αλλα την κοροιδια δεν την ανεχομαι. Περιμενα να δεις το θεμα περισσοτερο αντικειμενικα, ειδικα εσυ.... Πιο συγκεκριμένα στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1263 μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά και αφαιρούνται από τον λογαριασμό σου 1 €. Με την ενεργοποίηση της προσφοράς θα λάβεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet με ισχύ 31 μέρες. Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 €. Θέλει να βάζεις τουλάχιστον 3 ευρώ στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ναι, αυτο που προσπαθω να σου εξηγήσω είναι οτι για κάθε προσφορά, υπηρεσία, διαγωνισμο κλπ κλπ κλπ, ως σημείο εκκίνησης θεωρείται η στιγμή που στέλνεις το sms για να ενεργοποιηθεί η εκάστοτε προσφορά. Έτσι λειτουργούν ολα τα συστήματα. Το σημείο 0 είναι το σμς που έστειλες για να ενεργοποιήσεις τη προσφορά. Απο αυτή τη στιγμή και μετα υπολογίζονται οι ενέργειες σου, το τι έκανες πριν στείλεις το μηνυμα ενεργοποίησης δεν υπολογίζεται. Αυτό είναι μια πολύ βασική πληροφορία και πρέπει πάντα να την έχεις στο μυαλό σου. Έπρεπε να το είχε διευκρινήσει περισσότερο η vodafone , συμφωνώ. Αλλά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό απατεώνες. Όλα τα συστήματα, όλων των εταιρειών έτσι δουλεύουν και μια υποσημείωση, περι αντικειμενικότητας επειδή έκανες αναφορά. cu έχω (και αριθμό συμβολαίου) και χαίρομαι που έχω vodafone γιατι έχει το καλύτερο δίκτυο. μεχρι εκει ομως, δεν δουλεύω για τη vodafone και όπου χρειάζεται την κράζω και την κράζω δυνατά. για το οτι ακομα δεν έριξε τον τιμοκατάλογο του cu δηλαδή ενώ μειώθηκαν τα τέλη τερματισμου κλήσης ακόμα την βρίζω, και έστειλα και email παραπόνου. Φιλε nucleogenesis, δε θελω να κανουμε εγωισμους. Σωστα λες πως ετσι δουλευουν ολα τα πακετα προσφορων (δηλ. ολα δουλευουν ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση του πακετου προσφορας) ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Και το διαφορετικο στην συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι το αναδρομικο, δηλαδη ο προηγουμενος μηνας. Ενεργοποιησα το πακετο, είχα βαλει καρτα τον Φεβρουαριο (ανεξαρτητα αν το εκανα πριν η μετα την ενεργοποιηση της προσφορας, αφου δεν αναφερεται κατι τετοιο και το μοναδικο κριτιριο ειναι ΜΟΝΟ ο προηγουμενος μηνας) και περιμενα να ανανεωθει κανονικα το πακετο και το Μαρτη. Αυτο διαβασα, αυτο εκανα, μα γελαστηκα. Ποσο πιο απλα να το πω??? Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Φιλε nucleogenesis, δε θελω να κανουμε εγωισμους. Σωστα λες πως ετσι δουλευουν ολα τα πακετα προσφορων (δηλ. ολα δουλευουν ΜΕΤΑ την ενεργοποιηση του πακετου προσφορας) ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Και το διαφορετικο στην συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι το αναδρομικο, δηλαδη ο προηγουμενος μηνας. Ενεργοποιησα το πακετο, είχα βαλει καρτα τον Φεβρουαριο (ανεξαρτητα αν το εκανα πριν η μετα την ενεργοποιηση της προσφορας, αφου δεν αναφερεται κατι τετοιο και το μοναδικο κριτιριο ειναι ΜΟΝΟ ο προηγουμενος μηνας) και περιμενα να ανανεωθει κανονικα το πακετο και το Μαρτη. Αυτο διαβασα, αυτο εκανα, μα γελαστηκα. Ποσο πιο απλα να το πω??? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις το τμήμα παραπόνων της vodafone όπως ακριβώς σου είπαν. Στην καλύτερη θα σου δώσουν πίσω τα χρήματα (αν και δεν νομίζω γιατί το έχουν και άλλοι αυτό το πακέτο και δεν έχουν εκφράσει μέχρι τώρα κάποιο παράπονο - μέχρι τώρα) στην χειρότερη δεν θα κάνουν τπτ. Τελικά όμως είναι ΕΣΕΝΑ τι σε συμφέρει... μπορείς να αποδεχτείς αυτό που έγινε και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις εάν θες να ενεργοποιήσεις πάλι αυτό το πακέτο ή να συνεχίσεις να τους λες απατεώνες και να αλλάξεις εταιρεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Πιο συγκεκριμένα στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1263 μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά και αφαιρούνται από τον λογαριασμό σου 1 €. Με την ενεργοποίηση της προσφοράς θα λάβεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet με ισχύ 31 μέρες. Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 €. Θέλει να βάζεις τουλάχιστον 3 ευρώ στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Δε θα διαφωνισω καθολου μαζι σου. Ακριβως αυτο λεω και εγω. Απλα, την πρωτη φορα που το ενεργοποιεις, θεωρεις αυτονοητο να ενεργοποιηθει και τον επομενο μηνα, αρκει τον προηγουμενο να εχεις βαλει το χρημα. Δεν αναφερεται πουθενα να βαλεις το χρημα μετα την ενεργοποιηση. Αναφερεται ο προηγουμενος μηνας. Παραδειγμα (το δικο μου): 1 φεβρουαριου, Βαζω 10 ευρω. 1 Φεβρουαριου, Ενεργοποιω την υπηρεσια. 4 Μαρτιου : Περιμενω σα μαμακας να ερθει μυνημα για ανανεωση της υπηρεσιας (αφου οι οροι λενε πως αρκουν 3 ευρω τον προηγουμενο μηνα, δηλαδη τον Φεβρουαριο), και οχι μονο δεν ηρθε, αλλα "κοπηκαν" ξαφνικα και χωρις ενημερωση κατα τη διαρκεια κλησης μου τα υπολοιπα 400 λεπτα που ειχα, με αποτελεσμα να τελειωσουν χωρις να παρω χαμπαρι 25 ευρω!!!!! Τι αλλο να πω???? Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δε θα διαφωνισω καθολου μαζι σου. Ακριβως αυτο λεω και εγω. Απλα, την πρωτη φορα που το ενεργοποιεις, θεωρεις αυτονοητο να ενεργοποιηθει και τον επομενο μηνα, αρκει τον προηγουμενο να εχεις βαλει το χρημα. Δεν αναφερεται πουθενα να βαλεις το χρημα μετα την ενεργοποιηση. Αναφερεται ο προηγουμενος μηνας. Παραδειγμα (το δικο μου): 1 φεβρουαριου, Βαζω 10 ευρω. 1 Φεβρουαριου, Ενεργοποιω την υπηρεσια. 4 Μαρτιου : Περιμενω σα μαμακας να ερθει μυνημα για ανανεωση της υπηρεσιας (αφου οι οροι λενε πως αρκουν 3 ευρω τον προηγουμενο μηνα, δηλαδη τον Φεβρουαριο), και οχι μονο δεν ηρθε, αλλα "κοπηκαν" ξαφνικα και χωρις ενημερωση κατα τη διαρκεια κλησης μου τα υπολοιπα 400 λεπτα που ειχα, με αποτελεσμα να τελειωσουν χωρις να παρω χαμπαρι 25 ευρω!!!!! Τι αλλο να πω???? Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο... απλά μάλλον στηρίζονται στην λογική ότι μετά την ενεργοποίηση του πακέτου ξεκινάει να μετράει και το χρήμα που βάζεις... Δηλαδή, παίρνοντας το δικό σου παράδειγμα... εάν είχες κάνει... 1 Φεβρουαριου, Ενεργοποιω την υπηρεσια. 1 φεβρουαριου, Βαζω 10 ευρω. 4 Μαρτιου : όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις το τμήμα παραπόνων της vodafone όπως ακριβώς σου είπαν. Στην καλύτερη θα σου δώσουν πίσω τα χρήματα (αν και δεν νομίζω γιατί το έχουν και άλλοι αυτό το πακέτο και δεν έχουν εκφράσει μέχρι τώρα κάποιο παράπονο - μέχρι τώρα) στην χειρότερη δεν θα κάνουν τπτ. Τελικά όμως είναι ΕΣΕΝΑ τι σε συμφέρει... μπορείς να αποδεχτείς αυτό που έγινε και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις εάν θες να ενεργοποιήσεις πάλι αυτό το πακέτο ή να συνεχίσεις να τους λες απατεώνες και να αλλάξεις εταιρεία... Το οτι δεν εχει εκφραστει παραπονο μεχρι τωρα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η συγκεκριμενη "τρυπα" στους ορους του πακετου ή δεν σημαινει οτι δεν το έπαθαν και αλλοι. Αλλοστε ειμαστε λιγοι αυτοι που μιλαμε εδω σε σχεση με τα εκατονταδες χιλιαδες cu που υπαρχουν. Και επισης, αυτο μπορει να συμβει μονο κατα τον δευτερο μηνα της ενεργοποιησης, γιατι πολυ απλα, και με την ιδια λογικη που εγω γελαστηκα, στους επομενους μηνες θα ισχυσει κανονικα η ανανεωση του πακετου, αφου ξερω (οπως πιστευα και για τον πρωτο μηνα) οτι πρεπει να εχω βαλει 3 ευρω τον προηγουμενο. Θεωρω πως δεν αξιζει να ασχοληθω και να τρεχω να στελνω fax για να βρω το δικιο μου, εδω δυσκολευτηκες εσυ που εισαι αρχηγος να το καταλαβεις. Το ανεφερα για να το μαθουν οσοι τυχον μπορει να ξεγελαστουν και για να επιβεβαιωσω σε ολους πως ακομα και για λιγα ευρω, οι εταιριες βρισκουν τον τροπο να τα "παιρνουν". Σ'ευχαριστω για την κουβεντα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο... απλά μάλλον στηρίζονται στην λογική ότι μετά την ενεργοποίηση του πακέτου ξεκινάει να μετράει και το χρήμα που βάζεις... Δηλαδή, παίρνοντας το δικό σου παράδειγμα... εάν είχες κάνει... 1 Φεβρουαριου, Ενεργοποιω την υπηρεσια. 1 φεβρουαριου, Βαζω 10 ευρω. 4 Μαρτιου : όλα καλά Δυστυχως, ακριβως ετσι ειναι. Μια σοβαρη εταιρια ομως δεν "στηριζεται στην λογικη" αλλα στους ορους που δημοσιευει για το συγκεκριμενο πακετο. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δεν είναι τρύπα, είναι το αυτονόητο. Δεν αναφέρεται κάπου ακριβώς γιατί ΕΙΝΑΙ αυτονόητο. Εάν εσύ την κάρτα την είχες βάλει πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά πως είναι δυνατόν να τη μετρήσει το σύστημα; Βλέπει απλά μια ανανέωση και όχι κάτι που σχετίζεται με προσφορά διότι πώς θες να γνωρίζει μετά ότι εσύ θα έβαζες τα 1000. Θα μπορούσες να μην τα έχεις βάλει και ποτέ, δεν μπορεί ο υπολογιστής να γνωρίζει τις δικές σου προθέσεις. Από τη στιγμή που στέλνεις το ρημαδι το sms τότε ξεκινάει καινούριος μηχανισμός που υπολογίζει πότε βάζεις την κάρτα διότι πλέον η ανανέωση δεν είναι μια απλή ανανέωση αλλά αποτελεί όρο συγκεκριμένης προσφοράς, οπότε η χρονική στιγμή που μπαίνει είναι σημαντική. Με το που θα μπει λοιπόν η κάρτα κρατάει σημείωση να σου βάλει την επόμενη πρώτη του μήνα τα 1000 λεπτά. Νομίζω μερικοί ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με υπολογιστές, και πως δεν είναι ανθρώπινο το μυαλό που τα κάνει αυτά. Ο υπολογιστής δεν μπορεί να ξέρει, έτσι τον προγραμμάτισαν, έτσι δουλεύει. Μη βγάλουμε πια κι από τη μύγα ξύγκι... φανταστείτε να ήταν κι αυτό στους όρους. Θα ήταν δηλαδή: Στείλτε sms στο 1263, μην ξεχάσετε ΜΕΤΑ να βάλετε την κάρτα που θα μετράει για ανανέωση μέσα στο μήνα, διότι ότι βάλατε πιο πριν δεν το έχει το πρόγραμμα, επειδή τίθεται σε λειτουργία το συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο όταν στείλετε το sms και μετά... μπλα μπλα... Μα έλεος, με τίποτα δεν παίζει όμως να έβγαινε ο συγκεκριμένος--επαναλαμβάνω αυτονόητος--όρος!!! Όποιος θέλει διευκρινήσεις, ας πάρει στο CC να του τα κάνουν λιανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Θεωρω πως δεν αξιζει να ασχοληθω και να τρεχω να στελνω fax για να βρω το δικιο μου... Σ'ευχαριστω για την κουβεντα. Μην έχεις αυτή τη λογική... είναι καλό να εκφράζονται τέτοια παράπονα επίσημα. Άλλωστε με τα παράπονα γίνονται οι υπηρεσίες καλύτερες, δεν έχεις να χάσεις κάτι... Μόνο 10 λεπτά για να γράψεις μια επιστολή και άλλα 2 λεπτά να στείλεις το fax... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δεν είναι τρύπα, είναι το αυτονόητο. Δεν αναφέρεται κάπου ακριβώς γιατί ΕΙΝΑΙ αυτονόητο. Εάν εσύ την κάρτα την είχες βάλει πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά πως είναι δυνατόν να τη μετρήσει το σύστημα; Βλέπει απλά μια ανανέωση και όχι κάτι που σχετίζεται με προσφορά διότι πώς θες να γνωρίζει μετά ότι εσύ θα έβαζες τα 1000. Θα μπορούσες να μην τα έχεις βάλει και ποτέ, δεν μπορεί ο υπολογιστής να γνωρίζει τις δικές σου προθέσεις. Από τη στιγμή που στέλνεις το ρημαδι το sms τότε ξεκινάει καινούριος μηχανισμός που υπολογίζει πότε βάζεις την κάρτα διότι πλέον η ανανέωση δεν είναι μια απλή ανανέωση αλλά αποτελεί όρο συγκεκριμένης προσφοράς, οπότε η χρονική στιγμή που μπαίνει είναι σημαντική. Με το που θα μπει λοιπόν η κάρτα κρατάει σημείωση να σου βάλει την επόμενη πρώτη του μήνα τα 1000 λεπτά. Νομίζω μερικοί ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με υπολογιστές, και πως δεν είναι ανθρώπινο το μυαλό που τα κάνει αυτά. Ο υπολογιστής δεν μπορεί να ξέρει, έτσι τον προγραμμάτισαν, έτσι δουλεύει. Μη βγάλουμε πια κι από τη μύγα ξύγκι... φανταστείτε να ήταν κι αυτό στους όρους. Θα ήταν δηλαδή: Στείλτε sms στο 1263, μην ξεχάσετε ΜΕΤΑ να βάλετε την κάρτα που θα μετράει για ανανέωση μέσα στο μήνα, διότι ότι βάλατε πιο πριν δεν το έχει το πρόγραμμα, επειδή τίθεται σε λειτουργία το συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο όταν στείλετε το sms και μετά... μπλα μπλα... Μα έλεος, με τίποτα δεν παίζει όμως να έβγαινε ο συγκεκριμένος--επαναλαμβάνω αυτονόητος--όρος!!! Όποιος θέλει διευκρινήσεις, ας πάρει στο CC να του τα κάνουν λιανά. Γιατι τοση επίθεση? Δεν ειμαι μπαμπουινος!!! Ισα-ισα, επειδη η δουλεια μου ειναι να προγραμματίζω υπολογιστες εδω και 20 χρονια, θεωρω εντελως φυσιολογικο, να μπορει το συστημα να δει (ενα απλο if ειναι...) εαν μολις μπει ο επομενος μηνας, εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια τον προηγουμενο -δηλαδη οτι ακριβως αναφερεται στους ορους!!!!- ... και επαναλαμβανω, τιποτα δεν εννοειται σε μια εταιρια που θελει να λεγεται σοβαρη, αν δεν αναφερεται στους ορους... Δεν θα υπηρχε καθολου μπλα-μπλα και επεξηγησεις προς μπαμπουινους οπως θελεις να με υποβαθμισεις και να το παρουσιασεις εσυ, εαν στους ορους αναφεροταν απλα η εκφραση "Μετα την ενεργοποιηση της υπηρεσιας", εκφραση η οποια δεν αναφερεται πουθενα! Αντιθετως, αναφερεται σαν υποχρεωση, μονο η ανανεωση τουλαχιστον 3 ευρω, τον προηγουμενο μηνα.Επισυναπτω -παλι- τους ορους, μηπως και με ξεχωρισεις απο το βασιλειο των ζωων.... Και τελος παντων, δε θα βγαλουμε τα λυσακά μας επειδη λειπει η σωστη διατυπωση των ορων απο τη vodafone. Όροι και Προϋποθέσεις Πιο συγκεκριμένα στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1263 μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά και αφαιρούνται από τον λογαριασμό σου 1 €. Με την ενεργοποίηση της προσφοράς θα λάβεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet με ισχύ 31 μέρες. Με την έναρξη του επόμενου από την ενεργοποίηση ημερολογιακού μήνα θα λαμβάνεις αυτόματα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30MB Mobile Internet ανά μήνα για όλο το 2009, εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχεις ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου με τουλάχιστον 3 €. Η προϋπόθεση της ανανέωσης των 3 € είναι ανεξάρτητη από τη χρέωση της προσφοράς και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Επίσης η προϋπόθεση των 3 € μπορεί να επιτευχθεί σε μια ή περισσότερες ανανεώσεις στον ίδιο μήνα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Μην έχεις αυτή τη λογική... είναι καλό να εκφράζονται τέτοια παράπονα επίσημα. Άλλωστε με τα παράπονα γίνονται οι υπηρεσίες καλύτερες, δεν έχεις να χάσεις κάτι... Μόνο 10 λεπτά για να γράψεις μια επιστολή και άλλα 2 λεπτά να στείλεις το fax... ;) Εχεις δικιο σε αυτο, και σαφως τετοιες ενεργειες βοηθουν στο να γινουν καλυτερες οι υπηρεσιες. Ισως αποφασισω να το κανω. Σ'ευχαριστω γενικοτερα για την κουβεντα. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ούτε επίθεση κάνω ούτε μαπμπουίνο σε είπα. Δε χρειάζεται να είσαι τόσο αμυντικός, συζήτηση κάνουμε, κι απλώς είπα τη γνώμη μου, ότι ο συγκεκριμένος όρος ήταν αυτονόητος. Θεωρώ ότι εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο, διότι θα μπορούσες να ζητήσεις διευκρινίσεις προτού βγάλεις αμέσως συμπέρασμα. Το αυτονόητο έγκειται στο γεγονός πως ΟΛΕΣ οι εταιρίες έτσι ακριβώς το έχουν διατυπώσει και έτσι ακριβώς λειτουργεί, κι επίσης όλες οι υπόλοιπες προσφορές λειτουργούν έτσι. Πρώτα στέλνεις την ενεργοποίηση και μετά θεωρείς ότι αρχίζει η περίοδος ισχύος της προσφοράς οπότε και αρχίζεις να πληρείς τις προϋποθέσεις. Το να μην είναι κανείς εξοικιωμένος με τις προσφορές των εταιριών το καταλαβαίνω απόλυτα και σε καμία περίπτωση δε θεωρώ κάποιον μπαμπουίνο επειδή δεν είναι εξπέρ στο να "μεταφράζει" κάθε φορά τους όρους. Αλλά μου φαίνεται απίστευτα υπερβολικό για ένα λάθος που είναι ΚΑΙ δικό σου να μιλάς για απατεωνιές και άλλα. Κάνε το παράπονό σου ήσυχα και φρόντισε να μάθεις τον τρόπο λειτουργίας ώστε να μην την ξαναπάθεις, γιατί έτσι κι αλλιώς η προσφορά στην ουσία δεν έχει κόστος, οπότε για τους υπόλοιπο χρόνο θα είσαι μια χαρά. Δε θα αλλάξει όλο το σύστημα επειδή μερικοί ίσως και να παρανοήσουν τους όρους. Αν ήταν τόσο απατεωνιά όσο το παρουσίασες, ΟΛΟΙ το ίδιο θα είχανε νομίσει. Βλέπεις κανέναν άλλο να φωνάζει όμως; Σκέψου το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ούτε επίθεση κάνω ούτε μαπμπουίνο σε είπα. Δε χρειάζεται να είσαι τόσο αμυντικός, συζήτηση κάνουμε, κι απλώς είπα τη γνώμη μου, ότι ο συγκεκριμένος όρος ήταν αυτονόητος. Θεωρώ ότι εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο, διότι θα μπορούσες να ζητήσεις διευκρινίσεις προτού βγάλεις αμέσως συμπέρασμα. Το αυτονόητο έγκειται στο γεγονός πως ΟΛΕΣ οι εταιρίες έτσι ακριβώς το έχουν διατυπώσει και έτσι ακριβώς λειτουργεί, κι επίσης όλες οι υπόλοιπες προσφορές λειτουργούν έτσι. Πρώτα στέλνεις την ενεργοποίηση και μετά θεωρείς ότι αρχίζει η περίοδος ισχύος της προσφοράς οπότε και αρχίζεις να πληρείς τις προϋποθέσεις. Το να μην είναι κανείς εξοικιωμένος με τις προσφορές των εταιριών το καταλαβαίνω απόλυτα και σε καμία περίπτωση δε θεωρώ κάποιον μπαμπουίνο επειδή δεν είναι εξπέρ στο να "μεταφράζει" κάθε φορά τους όρους. Αλλά μου φαίνεται απίστευτα υπερβολικό για ένα λάθος που είναι ΚΑΙ δικό σου να μιλάς για απατεωνιές και άλλα. Κάνε το παράπονό σου ήσυχα και φρόντισε να μάθεις τον τρόπο λειτουργίας ώστε να μην την ξαναπάθεις, γιατί έτσι κι αλλιώς η προσφορά στην ουσία δεν έχει κόστος, οπότε για τους υπόλοιπο χρόνο θα είσαι μια χαρά. Δε θα αλλάξει όλο το σύστημα επειδή μερικοί ίσως και να παρανοήσουν τους όρους. Αν ήταν τόσο απατεωνιά όσο το παρουσίασες, ΟΛΟΙ το ίδιο θα είχανε νομίσει. Βλέπεις κανέναν άλλο να φωνάζει όμως; Σκέψου το. Με συγχωρεις, αλλα μονο με επιθεση μοιαζει ο τροπος σου. Και για να σταματησουμε τις θεωριτικολογιες, σου λεω απλα πως μολις τωρα, μπηκα στη σελιδα της cosmote -ετσι απο περιεργεια για το αντιστοιχο προγραμμα- και οντος αναφερεται ρητα αυτο ακριβως με το οποιο μπερδευτηκα ως μπαμπουινος και πιο συγκεκριμενα, το παραθετω εδω: << Από την ημέρα ενεργοποίησης της υπηρεσίας ο συνδρομητής είναι απαραίτητο να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του τουλάχιστον μια φορά μέχρι το τέλος του ίδιου ημερολογιακού μήνα για να αποδοθούν 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας & Videoκλήσεων και 1.000 SMS την 1η ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα. Συγκεκριμένα: κλπ. κλπ. >> Αρα, πως χρησιμοποιεις την εκφραση << πως ΟΛΕΣ οι εταιρίες έτσι ακριβώς το έχουν διατυπώσει >> - και μαλιστα βαζεις με κεφαλαια το ΟΛΕΣ , χωρις αυτο που λες να ισχυει ???? Μήπως εργαζεσαι στην Vodafone η εχεις καποια συμφεροντα απο αυτην? Γιατι και εγω ειμαι συνδρομητης της vodafone περι τα 10 χρονια, μα θα συνεχιζω να ΦΩΝΑΖΩ και να επισημαινω οτι στραβο βλεπω. Δεν θα εχανα τα 25 ευρω , ουτε θα ειχα στερηση της υπηρεσιας για τον τρεχον μηνα εαν υπηρχε η συγκεκριμενη προταση και στους ορους της vodafone!! οπως τοσο απλα και τοσο κατανοητα ειναι διατυπομενο στους ορους της cosmote. (και να φανταστεις πως ειμαι καθετα εναντιον της cosmote!!!!). Εαν δε με πιστευεις και θελεις να το δεις με τα ματια σου, μπορεις να μπεις εδω: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L92_WHATSUP_index και να πατησεις το 1000+1000 sms καθε μηνα. Ετσι, απο περιεργια βρε αδερφε! Γιατι η Vodafone δεν εβαλε το συγκεκριμενο λεκτικο στους ορους για να ειναι ολα ξεκαθαρα ????? Προφανος για να την πατησουν οι "μπαμπουινοι" και οι "μη εξοικειομενοι" σαν εμενα που διαβαζουν τους ορους!!!!! Τουλαχιστον, εστω και χωρις να βρω αντικειμενικοτητα, αισθανομαι τωρα λιγοτερο μπαμπουινος.... και μπορω να χρησιμοποιησω την εκφραση: "απατεωνια στους ορους (έστω προς) τους μπαμπουινους".... γιατι μονο προς το συμφερον της vodafone αποσκοπει η συγκεκριμενη "παραληψη"... ( Γιατι μη μου πεις πως κανενας απο αυτους δεν διαβασε τι λενε "οι αλλοι" στους ορους του αντιστοιχου προγραμματος!! ) Σ'ευχαριστω παντως, εστω και για τον διαλογο που είχαμε και δεν σου κρατω κακια. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Εννοείς την υπηρεσία vodafone 2gether? Νομιζω πως μπορεις αν καταλαβα καλα, αλλωστε πλέον είναι συμβατή ακόμα και με την υπηρεσία 1 λεπτο το λεπτό του a la carte. Δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1278 Ναι, αυτή εννοούσα, ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Με συγχωρεις, αλλα μονο με επιθεση μοιαζει ο τροπος σου. Και για να σταματησουμε τις θεωριτικολογιες, σου λεω απλα πως μολις τωρα, μπηκα στη σελιδα της cosmote -ετσι απο περιεργεια για το αντιστοιχο προγραμμα- και οντος αναφερεται ρητα αυτο ακριβως με το οποιο μπερδευτηκα ως μπαμπουινος και πιο συγκεκριμενα, το παραθετω εδω: << Από την ημέρα ενεργοποίησης της υπηρεσίας ο συνδρομητής είναι απαραίτητο να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του τουλάχιστον μια φορά μέχρι το τέλος του ίδιου ημερολογιακού μήνα για να αποδοθούν 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας & Videoκλήσεων και 1.000 SMS την 1η ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα. Συγκεκριμένα: κλπ. κλπ. >> Αρα, πως χρησιμοποιεις την εκφραση << πως ΟΛΕΣ οι εταιρίες έτσι ακριβώς το έχουν διατυπώσει >> - και μαλιστα βαζεις με κεφαλαια το ΟΛΕΣ , χωρις αυτο που λες να ισχυει ???? Μήπως εργαζεσαι στην Vodafone η εχεις καποια συμφεροντα απο αυτην? Γιατι και εγω ειμαι συνδρομητης της vodafone περι τα 10 χρονια, μα θα συνεχιζω να ΦΩΝΑΖΩ και να επισημαινω οτι στραβο βλεπω. Δεν θα εχανα τα 25 ευρω , ουτε θα ειχα στερηση της υπηρεσιας για τον τρεχον μηνα εαν υπηρχε η συγκεκριμενη προταση και στους ορους της vodafone!! οπως τοσο απλα και τοσο κατανοητα ειναι διατυπομενο στους ορους της cosmote. (και να φανταστεις πως ειμαι καθετα εναντιον της cosmote!!!!). Εαν δε με πιστευεις και θελεις να το δεις με τα ματια σου, μπορεις να μπεις εδω: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L92_WHATSUP_index και να πατησεις το 1000+1000 sms καθε μηνα. Ετσι, απο περιεργια βρε αδερφε! Γιατι η Vodafone δεν εβαλε το συγκεκριμενο λεκτικο στους ορους για να ειναι ολα ξεκαθαρα ????? Προφανος για να την πατησουν οι "μπαμπουινοι" και οι "μη εξοικειομενοι" σαν εμενα που διαβαζουν τους ορους!!!!! Τουλαχιστον, εστω και χωρις να βρω αντικειμενικοτητα, αισθανομαι τωρα λιγοτερο μπαμπουινος.... και μπορω να χρησιμοποιησω την εκφραση: "απατεωνια στους ορους (έστω προς) τους μπαμπουινους".... γιατι μονο προς το συμφερον της vodafone αποσκοπει η συγκεκριμενη "παραληψη"... ( Γιατι μη μου πεις πως κανενας απο αυτους δεν διαβασε τι λενε "οι αλλοι" στους ορους του αντιστοιχου προγραμματος!! ) Σ'ευχαριστω παντως, εστω και για τον διαλογο που είχαμε και δεν σου κρατω κακια. Συγνωμη αλλά απο ενα σημειο και μετά σε έχασα... Όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω, αυτή τη προσφορά την έχει ενεργοποιήσει κόσμος και κοσμάκης .. κανεις δεν βγήκε να πει κατι κακό. Έκανες ένα λάθος, οκ, δεκτό. Αυτό είναι μεμονομένο περιστατικό, αλλά τι νόημα έχουν όλα αυτά τα ποστ σου? Λες τα ίδια πράγματα επι σχεδον 2 σελίδες (!) Κανεις δεν σε ειπε μπαμπουινο, αλλά αν το λές τοσο συχνα απο μόνος σου, δεν σου φταιέι κάποιος. Και στη τελική σου είπε και άλλος φίλος πιο πάνω, αν αισθάνεσαι θιγμένος μπορείς να στείλεις mail παραπόνου..Γιατι το συνεχίζεις? Το να λες και να ξαναλές απατεώνες τη μονη εταιρία που επέστρεψε τη διαφορά απο τη μείωση τιμής της προσφορά, για ενα θέμα που φέρεις κι εσυ μεγάλη ευθύνη που δεν το έψαξες αρκετα, είναι λίγο αστείο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 σημερα πηγα να ζητησω αλλαγη τις sim λογω φθορας συμπληρωσε 15ετια και μου ζητησαν 17,5 ευρω :mad: αν ειναι δυνατον, βρε δε παν να γα:Xουν, εγω θα φταιω αν παω στην wind? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Και γιατί έπρεπε να στην δώσουν δωρεάν δηλαδή; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Πως φθειρεται μια sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 σημερα πηγα να ζητησω αλλαγη τις sim λογω φθορας συμπληρωσε 15ετια και μου ζητησαν 17,5 ευρω :mad: αν ειναι δυνατον, βρε δε παν να γα:Xουν, εγω θα φταιω αν παω στην wind? Και έχεις την εντύπωση πως στη wind θα σου την έδιναν δωρεάν? Τοσο κοστίζει η αντικατάσταση της κάρτας sim, και στις 3 εταιρίες Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παιδιά επιεδή έχω μπερδευτεί λίγο με την προσφορά 2009. έκανα ενεργοποιησή στις 4/2/2009 (δεν θυμάμαι ακριβώς 4-6) στις 28/2 έβαλα 3Ε. λογικά έπρεπε και τον 2ο μήνα να έχω τα 1000 +++. στις 8/3 όμως που πήγα να ελέγξω το λογαριασμό έλεγε οτι δεν υπήρχε δωρεαν χρόνος. τι έκανα λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παιδιά επιεδή έχω μπερδευτεί λίγο με την προσφορά 2009. έκανα ενεργοποιησή στις 4/2/2009 (δεν θυμάμαι ακριβώς 4-6) στις 28/2 έβαλα 3Ε. λογικά έπρεπε και τον 2ο μήνα να έχω τα 1000 +++. στις 8/3 όμως που πήγα να ελέγξω το λογαριασμό έλεγε οτι δεν υπήρχε δωρεαν χρόνος. τι έκανα λάθος; Στις 28/02 είπες, δηλαδη την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου. Μήπως την έβαλες μετά τα μεσάνυχτα και είχε λήξει η διορία του Φεβρουαρίου? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 όχι. 28 απόγευμα. εξάλου μου λεει ότι τελέυταία ανανέωση έγινε στις 28. αν ηταν μετα τις 12 θα έλεγε 1 μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Και έχεις την εντύπωση πως στη wind θα σου την έδιναν δωρεάν? Τοσο κοστίζει η αντικατάσταση της κάρτας sim, και στις 3 εταιρίεςΑν κάνει φορητότητα θα τη πάρει δωρεάν και με τα 17,5€ που θα έδινε θα μιλήσει και 1ώρα και 23 λεπτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Συγνωμη αλλά απο ενα σημειο και μετά σε έχασα... Όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω, αυτή τη προσφορά την έχει ενεργοποιήσει κόσμος και κοσμάκης .. κανεις δεν βγήκε να πει κατι κακό. Έκανες ένα λάθος, οκ, δεκτό. Αυτό είναι μεμονομένο περιστατικό, αλλά τι νόημα έχουν όλα αυτά τα ποστ σου? Λες τα ίδια πράγματα επι σχεδον 2 σελίδες (!) Κανεις δεν σε ειπε μπαμπουινο, αλλά αν το λές τοσο συχνα απο μόνος σου, δεν σου φταιέι κάποιος. Και στη τελική σου είπε και άλλος φίλος πιο πάνω, αν αισθάνεσαι θιγμένος μπορείς να στείλεις mail παραπόνου..Γιατι το συνεχίζεις? Το να λες και να ξαναλές απατεώνες τη μονη εταιρία που επέστρεψε τη διαφορά απο τη μείωση τιμής της προσφορά, για ενα θέμα που φέρεις κι εσυ μεγάλη ευθύνη που δεν το έψαξες αρκετα, είναι λίγο αστείο... Δεν ειπα οτι δεν ειναι η καλυτερη προσφορα αυτη της vodafone αγαπητε nucleogenesis και ημουν απο τους πρωτους το καλοκαιρι,που θεωρουσα οτι θα βγει νεα προσφορα που θα περιλαμβανε και χρηση internet. Κατεληξα,αν διαβασες,πως θεωρω οτι η συγκεκριμενη παραλειψη στους ορους,εγινε εσκεμμενα,και εφερα παραδειγμα το αντιστοιχο προγραμμα της cosmote,οπου η συγκεκριμενη παραλειψη,αναφερεται κανονικοτατα και μαλιστα στην αρχη των ορων!! Επισης,η αναφορα στη λεξη μπαμπουινος,ειναι ενδεικτικη,για να δηλώσω πως οι οροι,ΠΡΕΠΕΙ να απευθυνονται ΚΑΙ σε ανθρωπους οι οποιοι δεν ειναι εξοικειωμενοι με τα προγραμματα και τις προσφορες,για να ειναι ολα σωστα και να μην δημιουργουνται προβληματα, π.χ. σαν το δικο μου (εστω και αν ειναι μεμονομενα,τι σημασια εχει αυτο?) αλλα και για να μην χρεωνομαστε για ψηλου πηδημα κλησεις στο cc κλπ. Με βαση αυτες τις δυο -ενταξει,δικες μου- λογικες, θα διαφωνήσω πληρως στη δικη σου λογικη,πως εκανα καποιο λαθος,αφου θεωρω πως εκανα οτι ακριβως λενε οι οροι της προσφορας.(που τελικα, κατα τη δικη σου αποψη, θεωρεις πως ειναι πληρης απ'οτι καταλαβαινω,αφου λες -ακομα- οτι εγω εκανα λαθος!! - και παρολο που και ο ανθρωπος απο το cc δεχτηκε πως αυτο δεν αναφερεται ενω κανονικα θα επρεπε!!). Οσων αφορα το φιλο που προτεινε να στειλω το fax, συμφωνησα μαζι του πως θα στειλω fax παραπονου και δεν καταλαβαινω γιατι το επαναλαμβανεις. Κλεινω το θεμα και δεν θα το επαναφερω, αφου ουτε καν αναφερεσαι στο να μαθεις τι θα γινει μετα το fax (που μολις εστειλα) αφου προφανως εσυ και ο κατα τα αλλα αγαπητος angelfeather που δεν ειστε "μπαμπουινοι", δεν σας ενδιαφερει η διαφανεια των ορων και θεωρειτε πως το λαθος ηταν δικο μου. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Και έχεις την εντύπωση πως στη wind θα σου την έδιναν δωρεάν? Τοσο κοστίζει η αντικατάσταση της κάρτας sim, και στις 3 εταιρίες Μισο λεπτακι....τα πακετα πια τα δινουν με το τσουβαλι τσαμπα....αυτο λεγεται απατη να σ δινουν πακετο τσαμπα κ αν χασεις την καρτα σ η θες να την αλλαξεις σ ζητανε 17,5 ευρω φαπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts