chris_2005 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 poia einai i gnomi sas gia to vodafone a la carte? leei, ti pisteyete? exo cu k skeftomoyn na to metatrepso... Εαν μιλάς περισσότερο από το να γράφεις μηνύματα φυσικά και συμφέρει το Vodafone a' la Carte... Επίσης υπάρχουν και τα πακέτα ομιλίας και SMS που το κάνουν πιο οικονομικό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 kai milao.. k stelno minimata.. den xero nomizo pos ta paketa sms poy dinei einai ligo koroidia... an skefteis pos ta 50 sms kostizoyn 5 eyro.. k ta 100 sms 9 eyro nomizo... epidi den to exo psaxei katholoy.. k kanenas gnostos moy episis den exei .. i vodafone a la carte poylaei? exei perash ston kosmo opos i cu px? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 kai milao.. k stelno minimata.. den xero nomizo pos ta paketa sms poy dinei einai ligo koroidia... an skefteis pos ta 50 sms kostizoyn 5 eyro.. k ta 100 sms 9 eyro nomizo... epidi den to exo psaxei katholoy.. k kanenas gnostos moy episis den exei .. i vodafone a la carte poylaei? exei perash ston kosmo opos i cu px? Το a la Carte συμφέρει πάρα πολύ για κλήσεις. Έχει όπως είπες και πακέτο μηνυμάτων αλλά.... Γενικά δεν κάνει τις πωλήσεις του CU, το οποίο προωθείται περισσότερο από την εταιρεία... Αλλά για κάποιον που μιλάει πολύ είναι η καλύτερη επιλογή στη καρτοκινητή τηλεφωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 για κάποιον που μιλάει πολύ είναι η καλύτερη επιλογή στη καρτοκινητή τηλεφωνία!Εννοεις φανταζομαι μονο για το δίκτυο της Vodafone γιατι γενικα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στην καρτοκινητη τηλεφωνια... Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εννοεις φανταζομαι μονο για το δίκτυο της Vodafone γιατι γενικα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στην καρτοκινητη τηλεφωνια... Όχι μιλάω γενικά. Για κάποιον ο οποίος μιλάει πάνω από 30 λεπτά το μήνα και δεν στέλνει πολλά μηνύματα τα πακέτα που προσφέρει από το 1286 συμφέρουν υπερβολικά πολύ (περισσότερο από ΤΙΜ Card και Cosmokarta προνομιακή). Σου δίνει πολλές επιλογές!:) Αντίθετα το CU..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Αναμφισβήτητα για ομιλία στην καρτοκινητή το Vodafone a' la Carte συμφέρει περισσότερο από τα άλλα πακέτα με αυτά τα προγράμματα. Αν και για ολοκληρωμένη "οικονομία" εγώ προτιμώ το F2G με τις επιλογές που δίνει και φυσικά Q Card/Frog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδια ειδα διαφημιση στην TV να παρεις τηλ στο 1330 και σου βαζουν επεκταση υπολοιπου 5 ευρω αντι για 2.Ειδε κανεις τιποτα τετοιο? Εdit:Τωρα ειδα οτι υπαρχει topic! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 100000000000000000000000000% σιγουρα..δεν εκανα καν κληση που να σε χρεωνει τοσο... το ελεγξα απο εφαρμογη και απο το μητρωο.. και γιατι δεν πηρες 1251 να ζητησεις πιστωση αν εισαι τοσο σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 γιατι μου λενε οτι πρεπει να δοσω τα στοιχεια μου...(εγγραφη).. για αναλυτικους λογαριασμους κτλ..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 γιατι μου λενε οτι πρεπει να δοσω τα στοιχεια μου...(εγγραφη).. για αναλυτικους λογαριασμους κτλ..:whistle: Αυτοι σου λενε οτι εκανες κληση? Πες τους να κοιταξουν αυτοι την κινηση σου και να σου πιστωσουν το ποσο που εχασες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Αυτοι σου λενε οτι εκανες κληση? Πες τους να κοιταξουν αυτοι την κινηση σου και να σου πιστωσουν το ποσο που εχασες! Αυτό που λες δεν γίνεται.............Ανώνυμος συνδρομητής δεν μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 τους ειπα οτι δεν ειναι απο κληση..και μου ειπαν τοτε,θα μπηκες καταλαθος στο wap.. την επριζα την ελεγα ,δεν καταλαβαινε το ζωο(ξανθια θα ταν)!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Η μόνη λύση είναι να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση κλήσεων... Δεν είναι τόσο τραγικό να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Παλιότερα είχα δηλώσει στοιχεία σε ένα cu, δεν με ενόχλησαν ποτέ με διαφημίσεις κτλ. Αν πάλι δεν θέλεις να το κάνεις, δεν νομίζω να βρεις λύση! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 η που θα ειχες μπει wap κ δεν θυμασαι. κ ξανθια να ητανε ειδε οτι μπηκεσ wap προσπαθησε να σε ψαρεψει κ αφου ειδε οτι δεν θυμασαι σου ειπε για στοιχεια κτλ και στοιχεια να ειχεσ δεν θα σου ελεγε κατι, θα σου ελεγε να βγαλεισ αναλυτικη κ μετα αν θελεις αμφισβητηση χρεωσεων. αλλα ψιλο δεν υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος το συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Η μόνη λύση είναι να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση κλήσεων... Δεν είναι τόσο τραγικό να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Παλιότερα είχα δηλώσει στοιχεία σε ένα cu, δεν με ενόχλησαν ποτέ με διαφημίσεις κτλ. Αν πάλι δεν θέλεις να το κάνεις, δεν νομίζω να βρεις λύση! Αν ζητησει αναλυτικο λογαριασμο δε θα κερδισει κατι για το συγκεκριμενο περιστατικο διοτι η αναλυση θα ξεκινησει καποιες μερες μετα την αιτηση! Υπαρχει δυνατοτητα να ζητησει και για το παρελθον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 οχι. 30 μερες μετα την δηλωση των στοιχειων (1-2 εργασιμες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Τελικα συμφερει η επεκταση με τα 5 ευρω?Πιστευω πως αν θελεις να καθυστερισεις οσο το δυνατον περισσοτερο να βαλεις καρτα,ειναι καλη λυση.Τι λετε? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Τελικα συμφερει η επεκταση με τα 5 ευρω?Πιστευω πως αν θελεις να καθυστερισεις οσο το δυνατον περισσοτερο να βαλεις καρτα,ειναι καλη λυση.Τι λετε?Εγω λεω οποιος ειναι αποφασισμενος να εγκαταλειψει τη Vodafone και δεν τον ενδιαφερει ο αριθμος του,να επεκτεινει στα 5 ευρω και αφου τα ξοδεψει να πεταξει την SIM :lol: Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Εγω λεω οποιος ειναι αποφασισμενος να εγκαταλειψει τη Vodafone και δεν τον ενδιαφερει ο αριθμος του,να επεκτεινει στα 5 ευρω και αφου τα ξοδεψει να πεταξει την SIM :lol: Και μαζί και τον αριθμό του...:rolleyes: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 αν εχεις μειον(-) ευρω μπορεις να αλλαξεις φορητοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 αν εχεις μειον(-) ευρω μπορεις να αλλαξεις φορητοτητα? Δεν νομίζω οτι επηρεάζει το υπόλοιπο για να αιτηθείς την φορητότητα. :confused: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 δεν ξερω..για ολα τους εχω ικανους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 δεν ξερω..για ολα τους εχω ικανους... εσύ για καλό ή κακό βάλε 2 ευρώ από την επέκταση για να μην έχει κανείς παράπονο :p :p :p :p :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 σκευτομαι να βαλω τα 5 να παω οριακα η ακομα και μειον γιατι μου την εχουν δωσει τελευταια..:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Να ρωτήσω κάτι εάν ξέρετε. Εάν κάποιος βάλει μονάδες στο κινητό και δεν τις καταναλώσει σε ένα χρόνο, τις χάνει μετά ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts