manosn2 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Και στο vodafonecu.gr πλεον το απεριοριστα για εναν χρονο με 118 ευρω με την δυνατοτητα να το ξανα αγορασεις μετα απο εναν χρονο. 3 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 hour ago, manosn2 said: Και στο vodafonecu.gr πλεον το απεριοριστα για εναν χρονο με 118 ευρω με την δυνατοτητα να το ξανα αγορασεις μετα απο εναν χρονο. 7 ποστς πιο πανω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Σήμερα ενεργοποιήθηκε το πακέτο με τα 6,66€ τον μήνα. Εμφανίζεται και στην εφαρμογή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 12 ώρες πριν, HEO said: μαθηματα ζωης απο το πανεπιστημιο του πεζοδρομιου 😂 Είσαι μέντορας! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου το cashbak 2 ευρω απο την snappi τελείωσε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 31 minutes ago, DEERHUNTER said: το cashbak 2 ευρω απο την snappi τελείωσε? Στο site της snappi γράφει για τέλος Μάρτη. Στο site του cu για τέλος Φλεβάρη. Βγάλε άκρη.. Εγώ πιστεύω το site της snappi αφού ουσιαστικά αυτή σου τα δίνει τα λεφτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigi Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 20 ώρες πριν, cu2goup said: Επειδή μιλάμε πολύ για την Cosmote και είμαστε off topic, σου στέλνω pm.. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Από την άλλη να σου το δίνει το Giga Shop 95€ και αυτοί 118 είναι τραγικό.. Α πούμε όμως ότι ίσως στα 95€ για την ΕΕ να είναι μόνο 12GB ενώ σε αυτό λέει ΟΛΑ ΤΑ GB. Οπότε ίσως για τους ταξιδευτές είναι καλύτερο. Όπως το δείχνει πρέπει να είναι συνολικά 300 GB το χρόνο και όχι 300 GB κάθε μήνα. Επίσης 200 sms ανά μήνα και όχι 100 όπως γράφει στο baner. Με 118€ κερδίζεις 300GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους και 2400 SMS για έναν ολόκληρο χρόνο. Όλα τα GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός της Ε.Ε. Μετά τον ένα χρόνο, μπορείς να αγοράσεις το πακέτο ξανά με 123€. Edited 12 Μαρτίου by tigi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 24 minutes ago, tigi said: Όπως το δείχνει πρέπει να είναι συνολικά 300 GB το χρόνο και όχι 300 GB κάθε μήνα. Επίσης 200 sms ανά μήνα και όχι 100 όπως γράφει στο baner. Με 118€ κερδίζεις 300GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους και 2400 SMS για έναν ολόκληρο χρόνο. Όλα τα GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός της Ε.Ε. Μετά τον ένα χρόνο, μπορείς να αγοράσεις το πακέτο ξανά με 123€. Αρα μιλάμε για 25gb/μηνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Ακριβώς 300GB για ένα χρόνο λέει, όχι 300GB κάθε μήνα για ένα χρόνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Έτσι όπως το παρουσιάζουν, φαίνεται για κάθε μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Οχι Ειναι ξεκάθαρο αυτό που γράφει. 300GB για ένα χρόνο λέει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Στο site της snappi γράφει για τέλος Μάρτη. Στο site του cu για τέλος Φλεβάρη. Βγάλε άκρη.. Εγώ πιστεύω το site της snappi αφού ουσιαστικά αυτή σου τα δίνει τα λεφτά. Στο chat μου είπαν ότι έληξε..... οτι ναναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Παιδιά όντως.. πωπωωω θα την πατούσαμε κι εμείς που υποτίθεται ασχολούμαστε.. μπράβο ρε @tigi γάτα..!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Κωδικοί Vodafone TV από το DROP by CU για όποιον ενδιαφέρεται md3f36p4 p6292kpg 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Λοιπόν τα ετήσια από gigashop που απέκτησα σήμερα με μόνο 95€ μου δίνουν και την ετήσια και την τρίμηνη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 28 minutes ago, cu2goup said: Λοιπόν τα ετήσια από gigashop που απέκτησα σήμερα με μόνο 95€ μου δίνουν και την ετήσια και την τρίμηνη. Πολύ βολικό αυτό. Τέτοια κάνει και την αγαπάμε. Εγώ στο φρογκ απλα μου ηρθε ενα σμσ στην αρχη (στα αγγλικά) οτι θα εχω απεριοριστα για 1 χρονο. Στο μενου πακέτων τίποτα διαφορετικό. Βεβαια, αφού η βονταφονάρα θα το δινει και του χρόνου, θα το δινει και η φρογκ και λογικα και η νοβα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Πολύ βολικό αυτό. Τέτοια κάνει και την αγαπάμε. Εγώ στο φρογκ απλα μου ηρθε ενα σμσ στην αρχη (στα αγγλικά) οτι θα εχω απεριοριστα για 1 χρονο. Στο μενου πακέτων τίποτα διαφορετικό. Βεβαια, αφού η βονταφονάρα θα το δινει και του χρόνου, θα το δινει και η φρογκ και λογικα και η νοβα. Κι εγώ νομίζω πως παγιώνεται η κατάσταση με τα ετήσια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 hour ago, cu2goup said: Λοιπόν τα ετήσια από gigashop που απέκτησα σήμερα με μόνο 95€ μου δίνουν και την ετήσια και την τρίμηνη. Εμένα γιατί το myCU δεν μου δείχνει τίποτα απο αυτά παρα μόνο το τελευταίο με τα 17? (Έχω πάρει το 6μηνο επι Black Friday , οπότε λήγει σε 3 μήνες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 12 minutes ago, gilbaba said: Εμένα γιατί το myCU δεν μου δείχνει τίποτα απο αυτά παρα μόνο το τελευταίο με τα 17? (Έχω πάρει το 6μηνο επι Black Friday , οπότε λήγει σε 3 μήνες) Αν θέλεις ετήσιο, θα περάσεις μια βόλτα από Cosmote με 3€ και θα επανέλθεις με ετήσιο. Δυστυχώς το δικό σου δεν θα σου δώσει την επιλογή αυτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) On 11/3/2026 at 12:11 ΜΜ, cu2goup said: Εγώ περιμένω δύο να μ έρθουν σήμερα και μέχρι τέλος της βδομάδας φαντάζομαι θα είμαι voda. Πες μ οι παροχές μπήκαν άμεσα με το που άλλαξες τη σιμ; Όχι. Με το που κάλεσα το 1252 για να ενεργοποιηθεί η SIM, μου έδωσε 200' προς όλους και 2GB για 7 μέρες. Μετά από 3 ώρες μου ήρθε το μήνυμα ότι έχω το ετήσιο πακέτο. 20 ώρες πριν, cu2goup said: Λοιπόν τα ετήσια από gigashop που απέκτησα σήμερα με μόνο 95€ μου δίνουν και την ετήσια και την τρίμηνη. Ωραίος, δεν είχα μπει καν να τα δω. 😅 Πίστευα ότι το yearly θα εμφανιστεί τον τελευταίο μήνα. Edited 13 Μαρτίου by MitsosDaBest13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Και στα φοιτητικά πακέτα το ίδιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 54 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όχι. Με το που κάλεσα το 1252 για να ενεργοποιηθεί η SIM, μου έδωσε 200' προς όλους και 2GB για 7 μέρες. Μετά από 3 ώρες μου ήρθε το μήνυμα ότι έχω το ετήσιο πακέτο. Ωραίος, δεν είχα μπει καν να τα δω. 😅 Πίστευα ότι το yearly θα εμφανιστεί τον τελευταίο μήνα. Κι εμένα μου έδωσε αυτά που σου έδωσε στην αρχή αλλά σε κάνα μισάωρο σκάσανε και τα υπόλοιπα.. 😉 Άντεε γεια μας.. Υ.Γ.: Να λέμε και τα καλά.. έχει βελτιωθεί η διαδικασία των πρώτων ωρών μετά την ενεργοποίηση. Αυτόματα πλέον σου δίνουν, όπως είπε και ο @MitsosDaBest13 , 200 λεπτά και 2GB για εφτά μέρες χωρίς να σου τα παίρνουν πίσω μόλις μπούνε οι παροχές όπως η Nova. Και πολύ πιο γρήγορα από παλιά μπήκαν και οι παροχές. Μπράβο που βελτιώθηκαν και σε αυτό το πράγμα. Και φυσικά κάθε βελτίωση καλοδεχούμενη!! Edited 12 Μαρτίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. Όταν λέει ότι το πακέτο που έχω λήγει στις 14/03 σημαίνει στις 14 τη νύχτα (23:59 δηλαδή) ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 5 minutes ago, FrV said: Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. Όταν λέει ότι το πακέτο που έχω λήγει στις 14/03 σημαίνει στις 14 τη νύχτα (23:59 δηλαδή) ; Ναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts