GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 23 minutes ago, cu2goup said: Να πας άμεσα και απλώς πληρώνεις την ποινή πρόωρης διακοπής. Αυτό εννοείται. Αλλά το κινητό είναι Vodafone. Πώς θα γίνει αλλαγή σε cu ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 45 minutes ago, GREGORYMO said: Αυτό εννοείται. Αλλά το κινητό είναι Vodafone. Πώς θα γίνει αλλαγή σε cu ? Θα παει κοσμοτέ με φορητοτητα και θα επιστρέψει βονταφον. Σιγουρεψε οτι ισχυει η προσφορα των 100€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 33 minutes ago, VIPdriver said: Θα παει κοσμοτέ με φορητοτητα και θα επιστρέψει βονταφον. Σιγουρεψε οτι ισχυει η προσφορα των 100€ Είναι πακέτο που βρίσκεται συνεχώς στο cu app. Δεν είναι 'προσφορά' 35 minutes ago, VIPdriver said: Θα παει κοσμοτέ με φορητοτητα και θα επιστρέψει βονταφον. Σιγουρεψε οτι ισχυει η προσφορα των 100€ Γιατί να πάει cosmote? Πρόκειται για μεγάλο σε ηλικία άτομο και ΔΕΝ είναι εύκολες οι φορητότητες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 10 minutes ago, GREGORYMO said: Είναι πακέτο που βρίσκεται συνεχώς στο cu app. Δεν είναι 'προσφορά' Γιατί να πάει cosmote? Πρόκειται για μεγάλο σε ηλικία άτομο και ΔΕΝ είναι εύκολες οι φορητότητες. Εγω στο cu app δεν το βλέπω... Η ετησια προσφορά είναι για νεες συνδέσεις, ειτε νέο νούμερο, ειτε φορητότητα από άλλο δίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 1 minute ago, VIPdriver said: Εγω στο cu app δεν το βλέπω... Η ετησια προσφορά είναι για νεες συνδέσεις, ειτε νέο νούμερο, ειτε φορητότητα από άλλο δίκτυο. 90,9€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 5 minutes ago, GREGORYMO said: 90,9€ Σε εμενα δεν το εχει η εφαρμογη. Εσυ έχεις ήδη πάρει το ετήσιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Σε εμενα δεν το εχει η εφαρμογη. Εσυ έχεις ήδη πάρει το ετήσιο; ΝΑΙ ! Λες να παίζει ρόλο? Γιατί ενδιαφέρομαι για γνωστό μου που ΤΩΡΑ έχει καρτοσυμβόλαιο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 1 minute ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ ! Λες να παίζει ρόλο? Γιατί ενδιαφέρομαι για γνωστό μου που ΤΩΡΑ έχει καρτοσυμβόλαιο!! Πριν λιγες ημερες το εγραφαν καποιοι εδω ότι οσοι το εχουν ηδη, τους βγαινει διαθεσιμο ωστε να το ενεργοποιησουν ξανα. Εγω εχω απλο cu και δεν υπαρχει στην λιστα πακετων στην εφαρμογη. Εαν καποιος άλλος έχει απλο cu ας το επιβεβαιωσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 3 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ ! Λες να παίζει ρόλο? Γιατί ενδιαφέρομαι για γνωστό μου που ΤΩΡΑ έχει καρτοσυμβόλαιο!! παιζει 😞 φαινεται δεν παρακολουθεις το νημα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 1 minute ago, HEO said: παιζει 😞 φαινεται δεν παρακολουθεις το νημα Δυστυχώς... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Ούτε σε εμένα εμφανίζει το ετήσιο με 90.9€. Έχει ειπωθεί και άλλες φορές εδώ. Αυτό το πακέτο το εμφανίζει στο app εφόσον το έχεις ήδη πάρει μια φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Δεν βλεπω March madness φέτος... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Δεν βλεπω March madness φέτος... 19 Μαρτιου ξεκιναει επισημα με φαβορι το κολλεγιο του Duke...🏀🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 4 minutes ago, GMF80 said: 19 Μαρτιου ξεκιναει επισημα με φαβορι το κολλεγιο του Duke...🏀🤣 Απο March madness, κατάντησε Spring break... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Στης κόρης μου που το εμφανίζει γιατί το αγόρασα 10/25. Αν το αγοράσω ξανά αντί για 10/26 θα πάει η λήξη 10/27 ή θα το πιάσει από τη στιγμή της ανανέωσης δηλαδή αύριο οπότε δεν έχει νόημα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 5 minutes ago, sgatzo said: Στης κόρης μου που το εμφανίζει γιατί το αγόρασα 10/25. Αν το αγοράσω ξανά αντί για 10/26 θα πάει η λήξη 10/27 ή θα το πιάσει από τη στιγμή της ανανέωσης δηλαδή αύριο οπότε δεν έχει νόημα; Μην το δοκιμάζεις εσύ για καλό κ για κακό.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Λογικα θα πάει 12 μήνες απο την ημερα αγορας του τελευταίου πακετου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 6/3/2026 at 4:40 ΜΜ, terkos2 said: Αυτό έκανα χθες βράδυ σε κατάστημα Γερμανός και μου είπε πέρνα από την Τρίτη, μέχρι να εγκριθεί η αίτηση. Δεν πιστεύω να θέλει να βάλω χρήματα μέσα (δεν το ρώτησα). On 6/3/2026 at 6:33 ΜΜ, cu2goup said: Ωχ.. πολύ φοβάμαι πως θα σου ζητήσει χρήματα.. Κάνε όμως την πάπια και πες του πως δεν το ήξερες αφού δεν σου το είπε.. Στην τελική αν επιμένει και σου κάνει φασαρία, κάτσε έναν μήνα στην Cosmote και έλα μετά. Ακόμα θα υπάρχει μην ανησυχείς. On 7/3/2026 at 11:28 ΜΜ, spiliot said: Παλιά τους έλεγα ξεκάθαρα ότι δε θα βάλω κάρτα στο ταμείο γιατί θέλω το online bonous και δε λέγανε τίποτα. Νομίζω τώρα έχει καταργηθεί αυτό οπότε δε πιάνει για δικαιολογία. Την τελευταία φορά μου ζήτησαν επιτακτικά να βάλω κάρτα, αλλά άμα γίνει η φορητότητα είσαι στο δίκτυο και ισχύει το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Ξέχασα το πορτοφόλι, θα έρθω αύριο. Δεν είσαι από κάπου υποχρεωμένος να πληρώσεις την πρώτη κάρτα εκεί, ούτε τους κλέβεις κάτι, το φάγανε και έφυγα, δε μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. On 8/3/2026 at 4:09 ΜΜ, terkos2 said: Το online bonous από ότι είδα στα site Cosmoκάρτα και Whats Up ισχύει κανονικά, οπότε πιστεύω δεν θα έχω θέμα, αν και πάλι μου φέρουν προσκόμματα τότε θα τους πω το επιχείρημα του πορτοφολιού. Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα στον Γερμανό για να γίνει η φορητότητα, τους λέω δεν θέλω να μου βάλετε μέσα χρήματα, θα το κάνω online εγώ για να πάρω το online bonous, μου λένε δεν γίνεται αυτό, για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση η πρώτη ανανέωση πρέπει να γίνει στο κατάστημα και ήθελαν 15 € για αυτό συν επιπλέον 5€ για την SIM, τότε τους λέω δεν θα το κάνω και σηκώθηκα και έφυγα. Θα έκανα τη φορητότητα στην Cosmote από το site ή το app με 3€, αλλά επειδή το νούμερο που θέλω να κάνω το ετήσιο CU δεν είναι η κύρια σύνδεσή μου, είναι ένα απλό CU που έχει φραγή λόγω μη ανανέωσης (7 μήνες), δεν μπορώ να παραλάβω το SMS επιβεβαίωσης. Μπορώ να κάνω μια ανανέωση στο CU μου με 13€, για παύση της φραγής και να μεταφέρω τα 11€ (από τα 11,82€ που μένουν) σε ένα άλλο CU που διαχειρίζομαι εγώ, ενός θείου μου που του ενεργοποιώ κάθε μήνα το CU COMBO FLOW, αλλά αυτός δεν ξέρω τι στο κόρακα κάνει και καταναλώνει ότι χρηματικό υπόλοιπο μένει μέσα, οπότε αν το κάνω μάλλον θα χαθεί. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 6 minutes ago, terkos2 said: δεν μπορώ να παραλάβω το SMS επιβεβαίωσης. Μην τρελαίνεσαι.. βάλε κάποιο άλλο νούμερο όχι Cosmote και θα γίνει. Απλώς μετά στη διαδικασία φορητότητας θα βάλεις το εν λόγω νούμερο που θέλεις να μεταφέρεις. Edited 10 Μαρτίου by cu2goup 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 6 minutes ago, terkos2 said: Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα στον Γερμανό για να γίνει η φορητότητα, τους λέω δεν θέλω να μου βάλετε μέσα χρήματα, θα το κάνω online εγώ για να πάρω το online bonous, μου λένε δεν γίνεται αυτό, για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση η πρώτη ανανέωση πρέπει να γίνει στο κατάστημα και ήθελαν 15 € για αυτό συν επιπλέον 5€ για την SIM, τότε τους λέω δεν θα το κάνω και σηκώθηκα και έφυγα. Θα έκανα τη φορητότητα στην Cosmote από το site ή το app με 3€, αλλά επειδή το νούμερο που θέλω να κάνω το ετήσιο CU δεν είναι η κύρια σύνδεσή μου, είναι ένα απλό CU που έχει φραγή λόγω μη ανανέωσης (7 μήνες), δεν μπορώ να παραλάβω το SMS επιβεβαίωσης. Μπορώ να κάνω μια ανανέωση στο CU μου με 13€, για παύση της φραγής και να μεταφέρω τα 11€ (από τα 11,82€ που μένουν) σε ένα άλλο CU που διαχειρίζομαι εγώ, ενός θείου μου που του ενεργοποιώ κάθε μήνα το CU COMBO FLOW, αλλά αυτός δεν ξέρω τι στο κόρακα κάνει και καταναλώνει ότι χρηματικό υπόλοιπο μένει μέσα, οπότε αν το κάνω μάλλον θα χαθεί. Δοκιμασε στο τσατ να τους ζητησεις αρση φραγης ωστε να λαμβανεις σμσ. Ισως πέσεις σε υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει. Δεν εχεις να χασεις κατι. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δοκιμασε στο τσατ να τους ζητησεις αρση φραγης ωστε να λαμβανεις σμσ. Ισως πέσεις σε υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει. Δεν εχεις να χασεις κατι. Αφού το έχουμε πει αυτό πολλές φορές. Δεν κάνουν άρση φραγής. Μόνο επανενεργοποιηση μετά τους 12 μήνες. Άμα περιμένει άλλους 5 μηνες... κάτι θα γίνει. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 31 minutes ago, cu2goup said: Μην τρελαίνεσαι.. βάλε κάποιο άλλο νούμερο όχι Cosmote και θα γίνει. Απλώς μετά στη διαδικασία φορητότητας θα βάλεις το εν λόγω νούμερο που θέλεις να μεταφέρεις. Αν καταλαβαίνω καλά μετά την αρχική επιλογή καταχώρισης του αριθμού, και μετά τον κωδικό επιβεβαίωσης που σου στέλνει με sms, στην συνέχεια της διαδικασίας σου ζητά ξανά να καταχωρίσεις τον αριθμό που θα γίνει η φορητότητα ο οποίος μπορεί να είναι διαφορετικός από τον αρχικό αριθμό που καταχωρείς; 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δοκιμασε στο τσατ να τους ζητησεις αρση φραγης ωστε να λαμβανεις σμσ. Ισως πέσεις σε υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει. Δεν εχεις να χασεις κατι. Θα το δοκιμάσω αλλά χλωμό το βλέπω. 8 minutes ago, opmgls said: Αφού το έχουμε πει αυτό πολλές φορές. Δεν κάνουν άρση φραγής. Μόνο επανενεργοποιηση μετά τους 12 μήνες. Άμα περιμένει άλλους 5 μηνες... κάτι θα γίνει. Δηλαδή να μην δοκιμάσω καθόλου στο chat; 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 6 minutes ago, terkos2 said: Δηλαδή να μην δοκιμάσω καθόλου στο chat; Να δοκιμάσεις αλλά να κρατάς πολύ μικρό καλάθι. Υπήρξαν κάποιοι πρόσφατα που έλεγαν διάφορες δικαιολογίες (δεν θυμάμαι αν ήταν σε chat ή και live σε εκπρόσωπο) και τίποτα δεν έπιασε. Αν έχει απενεργοποιηθεί η γραμμή τους ρίχνεις το τυράκι ότι θες να βάλεις χρήματα. Το έκανα εγώ πρόσφατα αυτό αλλά σε WhatsUp. Και σε CU όμως πιάνει. Αφού δεν σε ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο νούμερο (λες δεν είναι το κύριο σου) άσε το να πάει από εκεί που ήρθε και πάρε καινούργιο νούμερο με 3€ whatsup και μετά παρε το ετήσιο στο CU. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 24 minutes ago, terkos2 said: Αν καταλαβαίνω καλά μετά την αρχική επιλογή καταχώρισης του αριθμού, και μετά τον κωδικό επιβεβαίωσης που σου στέλνει με sms, στην συνέχεια της διαδικασίας σου ζητά ξανά να καταχωρίσεις τον αριθμό που θα γίνει η φορητότητα ο οποίος μπορεί να είναι διαφορετικός από τον αρχικό αριθμό που καταχωρείς; Ακριβώς!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 7 minutes ago, opmgls said: Να δοκιμάσεις αλλά να κρατάς πολύ μικρό καλάθι. Υπήρξαν κάποιοι πρόσφατα που έλεγαν διάφορες δικαιολογίες (δεν θυμάμαι αν ήταν σε chat ή και live σε εκπρόσωπο) και τίποτα δεν έπιασε. Αν έχει απενεργοποιηθεί η γραμμή τους ρίχνεις το τυράκι ότι θες να βάλεις χρήματα. Το έκανα εγώ πρόσφατα αυτό αλλά σε WhatsUp. Και σε CU όμως πιάνει. Αφού δεν σε ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο νούμερο (λες δεν είναι το κύριο σου) άσε το να πάει από εκεί που ήρθε και πάρε καινούργιο νούμερο με 3€ whatsup και μετά παρε το ετήσιο στο CU. Δεν έχει απενεργοποιηθεί η γραμμή, μάλιστα μέσα έχει κάποια λίγα ΜΒ από το "Πάρε να έχεις" που μπορώ να χρησιμημοποιήσω, αν κάνω ανανέωση θα δουλέψει κανονικά, αλλά έτσι θα χάσω τα 13€. Το νούμερο δεν θέλω να το χάσω. Το πολύ πολύ να κάνω φορητότητα το κύριο νούμερο μου μόνο που έχω τώρα στην Cosmote Unlimited και λήγει στις 25 Απρίλη. Απλά ήθελα να κάνω φορητότητα και τα δύο (κύριο και δευτερεύον) στο CU ετήσιο. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts