Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, VIPdriver said:

Με την γκαντεμιά που με δέρνει, μόλις αγορασω το 144αρι, την επόμενη ημέρα θα ανέβει στο ινστα ο διαγωνισμός της βονταφονάρας!

Η Μάρθα Βούρτση του MyPhone... 😂😂😂

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1815

Λοιπόν μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ μίλησα την Παρασκευή μαζί τους μου είπαν αυτά που έχω γράψει όπως είπα και λίγο πιο πάνω πριν κάνα 2-3 σελίδες και μου έστειλαν και το παρακάτω στο Viber.

Βήμα 1️⃣ – Έναρξη Διαδικασίας / Υπεύθυνη Δήλωση

Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη South Attica για το καρτοκινητό σας Vodafone CU 📱

🔥 Έχετε εξασφαλίσει τις SUPER προσφορές μας, αποκλειστικά από τη South Attica:

🔹 Ετήσιο πακέτο 95€
Απεριόριστη ομιλία + 300GB Internet + 100 SMS / μήνα για 12 μήνες

🔹 Μηνιαίο πακέτο 15€
Απεριόριστη ομιλία + 100GB + 100 SMS / μήνα

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες

1️⃣ Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση μέσω του gov. gr (η δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τον κάτοχο του αριθμού, στα στοιχεία του οποίου είναι καταχωρημένος ο αριθμός).

ℹ️ Αν η γραμμή που θέλετε να μεταφέρετε ανήκει σε άλλο πρόσωπο, η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τον ιδιοκτήτη / κάτοχο του αριθμού.

2️⃣ Στείλτε μας εδώ στο Viber:
• Το αρχείο PDF της Υπεύθυνης Δήλωσης (όπως το κατεβάζετε από το gov. gr)
• Και μία φωτογραφία της ταυτότητας του κατόχου των αριθμών

3️⃣ Θα σας αποστείλουμε τη SIM με courier στη διεύθυνσή σας.
4️⃣ Θα σας στείλουμε τους λογαριασμούς πληρωμής.
5️⃣ Και τέλος, θα ολοκληρώσουμε την ενεργοποίηση της γραμμής σας 📶

🔗 Σύνδεσμος:
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

📄 Κείμενο Υπεύθυνης Δήλωσης:

«Εξουσιοδοτώ την εταιρεία South Attica Telecommunications Ε.Ε. όπως προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες αντί εμού για την απόκτηση Χ νέων αριθμών ή τη μεταφορά των υπ’ αριθ. [γράψτε εδώ τους αριθμούς σας] στην προσφορά Vodafone CU 95 (ή Vodafone CU 15 για το μηνιαίο πρόγραμμα).
Επίσης, επιθυμώ την καταχώριση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων αποκλειστικά για τις ανάγκες ολοκλήρωσης της ανωτέρω διαδικασίας.»

Μόλις λάβουμε τη δήλωση και την ταυτότητα, θα προχωρήσουμε άμεσα με την καταχώριση της αίτησης και την αποστολή της SIM 📦

🙏 South Attica Telecommunications
ℹ️ Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις ίδιες SUPER προσφορές και σε συγγενείς ή φίλους σας!

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

1 ώρα πριν, terkos2 said:

Λοιπόν μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ μίλησα την Παρασκευή μαζί τους μου είπαν αυτά που έχω γράψει όπως είπα και λίγο πιο πάνω πριν κάνα 2-3 σελίδες και μου έστειλαν και το παρακάτω στο Viber.

Βήμα 1️⃣ – Έναρξη Διαδικασίας / Υπεύθυνη Δήλωση

Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη South Attica για το καρτοκινητό σας Vodafone CU 📱

🔥 Έχετε εξασφαλίσει τις SUPER προσφορές μας, αποκλειστικά από τη South Attica:

🔹 Ετήσιο πακέτο 95€
Απεριόριστη ομιλία + 300GB Internet + 100 SMS / μήνα για 12 μήνες

🔹 Μηνιαίο πακέτο 15€
Απεριόριστη ομιλία + 100GB + 100 SMS / μήνα

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες

1️⃣ Συμπληρώστε μια Υπεύθυνη Δήλωση μέσω του gov. gr (η δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τον κάτοχο του αριθμού, στα στοιχεία του οποίου είναι καταχωρημένος ο αριθμός).

ℹ️ Αν η γραμμή που θέλετε να μεταφέρετε ανήκει σε άλλο πρόσωπο, η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τον ιδιοκτήτη / κάτοχο του αριθμού.

2️⃣ Στείλτε μας εδώ στο Viber:
• Το αρχείο PDF της Υπεύθυνης Δήλωσης (όπως το κατεβάζετε από το gov. gr)
• Και μία φωτογραφία της ταυτότητας του κατόχου των αριθμών

3️⃣ Θα σας αποστείλουμε τη SIM με courier στη διεύθυνσή σας.
4️⃣ Θα σας στείλουμε τους λογαριασμούς πληρωμής.
5️⃣ Και τέλος, θα ολοκληρώσουμε την ενεργοποίηση της γραμμής σας 📶

🔗 Σύνδεσμος:
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

📄 Κείμενο Υπεύθυνης Δήλωσης:

«Εξουσιοδοτώ την εταιρεία South Attica Telecommunications Ε.Ε. όπως προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες αντί εμού για την απόκτηση Χ νέων αριθμών ή τη μεταφορά των υπ’ αριθ. [γράψτε εδώ τους αριθμούς σας] στην προσφορά Vodafone CU 95 (ή Vodafone CU 15 για το μηνιαίο πρόγραμμα).
Επίσης, επιθυμώ την καταχώριση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων αποκλειστικά για τις ανάγκες ολοκλήρωσης της ανωτέρω διαδικασίας.»

Μόλις λάβουμε τη δήλωση και την ταυτότητα, θα προχωρήσουμε άμεσα με την καταχώριση της αίτησης και την αποστολή της SIM 📦

🙏 South Attica Telecommunications
ℹ️ Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις ίδιες SUPER προσφορές και σε συγγενείς ή φίλους σας!

Καλυτερο απο του q που έγινε 120ε. Δίνει και ρομινγκ. 

Ευχαριστώ παιδιά, εγώ τελικά το έκανα με το gigashop χωρίς σουξου μουξου και μάλλον θα γίνει και πιο γρήγορα η διαδικασία γιατί την έστειλαν ήδη την κάρτα σήμερα με box και θα την ενεργοποιήσουν μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες. Η South Attica μου είχε πει θα τους έπαιρνε 15 εργάσιμες γιατί έχουν «πολύ φόρτο» 😂

Είχα πάρει την κάρτα το καλοκαίρι με τα εφάπαξ 95€.

Το ερώτημα είναι πώς βρίσκω πότε ακριβώς συμπληρώνεται το έτος?

10 minutes ago, GREGORYMO said:

Δες πότε έκανες την μεταφορά των 95€ στο ebanking. Εκείνες τις μέρες θα τελειώσει.

Αν δεις ποτέ λήγει το πακέτο σου στο app, εκείνη τη μέρα αλλά τον μήνα που το ενεργοποίησες.

Edited by cu2goup

On 18/2/2026 at 11:55 ΜΜ, sou_d said:

Εδώ το γνωστό;

Screenshot_2026-02-19-00-54-05-18_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Έστειλα μήνυμα, δεν απαντάνε...

Φαίνεται καλύτερο του yearly max, γιατί σού μένουν και τα 20€, όχι;

7 minutes ago, nickolasemp said:

Έστειλα μήνυμα, δεν απαντάνε...

Φαίνεται καλύτερο του yearly max, γιατί σού μένουν και τα 20€, όχι;

Όχι δεν μένουν. Δεν απαντάνε στο messenger. Θα καλέσεις, θα δώσεις τον αριθμό σου και θα σε καλέσει κάποιος άλλος πίσω. Ειδάλλως έχω ποστάρει πιο κάτω και έναν άλλο αριθμό, που μιλάς απευθείας 

Edited by sou_d

16 minutes ago, Tsino said:

Μα φέτος ανακοίνωσε υψηλότερα έσοδα αφου... 

Edited by VIPdriver

Το έκανα μέσω gigashop, 95 + 3 για box now (έχει κ επιλογή κούριερ αν θες). Η όλη επικοινωνία έγινε μέσω viber. Τα στείλαν την ίδια μέρα και βλέπεις την πορεία μέσω boxnow. Σε καλούν όταν είναι να ενεργοποιηθεί η σιμ.

2 ώρες πριν, Tsino said:

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Μα φέτος ανακοίνωσε υψηλότερα έσοδα αφου... 

Αν σας πω χωρίς πλάκα πως το είχα σκεφτεί πολύ πρόσφατα. Και λέω πως μετά και τις αυξήσεις που ανακοινώνει,ανακοίνωσε και χτες άλλες για τα συμβόλαια κυρίως,μπορεί να κάνει ένα τέτοιο πρόγραμμα εξόδου 

Σχετικα με την εθελουσια της Voda. Βασικα δεν ξερουμε παραμετρους και δεν μπορω να κρινω. Τα ξυλινα λογια δεν μου λενε τιποτα. Μπορει για καποιους να ειναι καλυτερα. Λεω εγω τωρα.

Ξερω απο γνωστες μου που δουλευαν και εφυγαν με εθελουσια. Τσεπωσαν παραδακι αφθονο λιγο πριν την εξασφαλισμενη συνταξη [ηλικια <55]. Περνανε ζωη χαρισαμενη εις υγειαν των κοροιδων που εφαγαν τα νιατα τους στα θρανια και δουλευουν για πενταροδεκαρες. Αφηστε δε οτι τα θυματα θα παρουν συνταξη στα 70 απο οτι βλεπω και αυτο αν και εφοσον δεν τα τιναξει η μπανκα. 

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

19 ώρες πριν, Archodas said:

Ευχαριστώ παιδιά, εγώ τελικά το έκανα με το gigashop χωρίς σουξου μουξου και μάλλον θα γίνει και πιο γρήγορα η διαδικασία γιατί την έστειλαν ήδη την κάρτα σήμερα με box και θα την ενεργοποιήσουν μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες. Η South Attica μου είχε πει θα τους έπαιρνε 15 εργάσιμες γιατί έχουν «πολύ φόρτο» 😂

51 minutes ago, Lyricmyth19 said:

Το έκανα μέσω gigashop, 95 + 3 για box now (έχει κ επιλογή κούριερ αν θες). Η όλη επικοινωνία έγινε μέσω viber. Τα στείλαν την ίδια μέρα και βλέπεις την πορεία μέσω boxnow. Σε καλούν όταν είναι να ενεργοποιηθεί η σιμ.

Από παροχές απεριόριστη ομιλία, 300GB και 100 SMS;

Έχει ανανέωση για τον επόμενο χρόνο και πόσο;

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

7 ώρες πριν, terkos2 said:

Από παροχές απεριόριστη ομιλία, 300GB και 100 SMS;

Έχει ανανέωση για τον επόμενο χρόνο και πόσο;

Ναι αυτές τις παροχές μου είπαν. Ναι έχει ανανέωση για τον επόμενο χρόνο αλλά δεν ρώτησα τιμή ή αλήθεια είναι, αλλά μπορώ να ρωτήσω. 

Edited by Lyricmyth19

28 minutes ago, cu2goup said:

Στο μεταξύ γιατί το έβαλες εδώ αφού αισχροκερδεί ξεκάθαρα;

Προς ενημέρωση, αφου όλοι ανεβάζουμε κάτι, ειπα να ανεβάσω κ γω...

13 minutes ago, VIPdriver said:

Προς ενημέρωση, αφου όλοι ανεβάζουμε κάτι, ειπα να ανεβάσω κ γω...

Βαριέσαι εεε... 😉😉😂😂

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Στο μεταξύ γιατί το έβαλες εδώ αφού αισχροκερδεί ξεκάθαρα;

12.5€ το μήνα για κινητό με 300GB/μηνα είναι αισχροκέρδεια; 

Edited by evang.t

3 minutes ago, evang.t said:

12.5€ το μήνα για κινητό με 300GB/μηνα είναι αισχροκέρδεια; 

Ναι.. όταν οι άλλοι το δίνουν 110-120€.