HEO Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 2 ώρες πριν, tempo said: τελικά το ποσό πληρωμής είναι 20 ή 25; Βλέπω ότι παραμένει χωρίς διόρθωση... o Μητσος της voda ειναι διακοπες.... 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 5 ώρες πριν, HEO said: o Μητσος της voda ειναι διακοπες.... το καταλαβαίνω, καλά να περνάει... 😀😀😀 Γνωρίζει κανείς τι ισχύει; κάποιος που να επέλεξε το συγκεκριμένο πακέτο; 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Έχω δύο αριθμούς και στον ένα μόνο σήμερα έλαβα δώρο για 5 μέρες 50 GB και 1000 λεπτά. Τι να είναι άραγε; 1 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Δώρο, τι αλλο; Τα κάνει αυτά η Vodafone ειδικά αν δεν έχεις βάλει κάρτα για καιρό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 1 hour ago, t300 said: Τι να είναι άραγε; Σε θέλουν πελάτη να βάλεις καμμία κάρτα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Το περίεργο είναι ότι και τα δύο νούμερα ήρθαν με φορητότητα στη Vodafone ταυτόχρονα, πριν 15 μέρες, ενώ μόνο το ένα έλαβε την προσφορά. Σε κανένα από τα δύο δεν έχω βάλει ακόμη χρήματα. 1 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 16 ώρες πριν, tempo said: τελικά το ποσό πληρωμής είναι 20 ή 25; Βλέπω ότι παραμένει χωρίς διόρθωση... 25€ το βλέπω στις διαφημίσεις και σου δίνει μέσω σναπυ 15€. υπάρχει κ άλλη πιο πίσω με 20€ αλλά μέσω συνεργάτη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 On 25/12/2025 at 8:45 ΠΜ, VIPdriver said: Χρόνια πολλά σε όλους/ες, εάν το cu δεν δώσει δωράκι ούτε την Πρωτοχρονιά, θα μιλάμε για τεράστια στροφή στην πολιτική της εταιρίας... Ήδη σε όσους βονταφονάδες είπα ότι έχω δωρεάν ίντερνετ για τις γιορτές από την κοσμοτέ, άρχισαν τα "γαλλικά"... Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Η βόνταφον έπαθε Νοβα στα χριστουγεννιάτικα δώρα, δηλαδή τίποτε δωρεάν, με την εξαίρεση την δωρεάν ΕΟΝ από τη Νοβα. Πλέον μονόδρομος η κοσμοτέ, η οποία δινει την μεγαλύτερη ανταπόδοση στον πελατη. 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Εξαιρετική η προσφορά της Vodafone για φορητότητα σε φοιτητικό. Με 20€ το τρίμηνο έχεις 50Gb το μήνα. Και μπορεις να το ενεργοποιησεις ξανά με 20€. Πολύ καλό. 51 minutes ago, VIPdriver said: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Η βόνταφον έπαθε Νοβα στα χριστουγεννιάτικα δώρα, δηλαδή τίποτε δωρεάν, με την εξαίρεση την δωρεάν ΕΟΝ από τη Νοβα. Πλέον μονόδρομος η κοσμοτέ, η οποία δινει την μεγαλύτερη ανταπόδοση στον πελατη. Το φοιτητικό της Cosmote όμως πολύ κατώτερο της Vodafone. Οποτε σε καθημερινή χρήση εγώ θεωρώ πολύ πιο ανταποδοτική στον πελάτη τη Vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 17 minutes ago, panos.k2 said: Εξαιρετική η προσφορά της Vodafone για φορητότητα σε φοιτητικό. Με 20€ το τρίμηνο έχεις 50Gb το μήνα. Και μπορεις να το ενεργοποιησεις ξανά με 20€. Πολύ καλό. Το φοιτητικό της Cosmote όμως πολύ κατώτερο της Vodafone. Οποτε σε καθημερινή χρήση εγώ θεωρώ πολύ πιο ανταποδοτική στον πελάτη τη Vodafone Μόνο σε φοιτητές είναι αυτό που λες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 23 minutes ago, VIPdriver said: Μόνο σε φοιτητές είναι αυτό που λες Και πάλι. Εξαιρετικό. Με 6,κατι€ το μήνα έχει ένας φοιτητής ο,τι του χρειάζεται. Συν ότι κάνει και ρολοβερ τα υπολοιπομενα δεδομένα Είναι πολύ θετικό ότι κατανοούν τις ανάγκες των φοιτητών και προσφέρουν πακέτα σε πολύ λογικές τιμές. Εγω τους το δίνω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 3 minutes ago, panos.k2 said: ...Εγω τους το δίνω. Μην κάνεις τέτοια...😂😂😂 Τους αναστατώνεις!!! 😂😂😂 Καλές γιορτές!! 😉 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 5 minutes ago, konstantinos77 said: Μην κάνεις τέτοια...😂😂😂 Τους αναστατώνεις!!! 😂😂😂 Καλές γιορτές!! 😉 Κοίταξε εγώ δεν είχα ποτέ Vodafone. Μόνο εταιρικό. το προσωπικό μου νούμερο ήταν πάντα συμβόλαιο Cosmote ή Wind/Nova. Οφείλουμε όμως να είμαστε αντικειμενικοί. Εγώ είδα την προσφορά αυτή τυχαία σε διαφήμιση στο ίντερνετ και την έψαξα. Έπαθα πλάκα γιατί γενικά δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες προσφορές στην Ελλάδα. Ελπίζω να πάρουν μαθήματα και οι ανταγωνιστές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 55 minutes ago, panos.k2 said: Εξαιρετική η προσφορά της Vodafone για φορητότητα σε φοιτητικό. Με 20€ το τρίμηνο έχεις 50Gb το μήνα. Και μπορεις να το ενεργοποιησεις ξανά με 20€. Πολύ καλό. Το φοιτητικό της Cosmote όμως πολύ κατώτερο της Vodafone. Οποτε σε καθημερινή χρήση εγώ θεωρώ πολύ πιο ανταποδοτική στον πελάτη τη Vodafone πολύ καλή η δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις ξανά....μήπως ξέρει κανείς αν αυτή η επανενεργοποίηση μπορεί να γίνει μόνο μια φορά ή όσες φορές θέλει κάποιος; 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Just now, tempo said: πολύ καλή η δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις ξανά....μήπως ξέρει κανείς αν αυτή η επανενεργοποίηση μπορεί να γίνει μόνο μια φορά ή όσες φορές θέλει κάποιος; Απ ο,τι διάβασα στους όρους λέει πως μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά με 20€ ή ίδια προσφορα, χωρίς να αναφέρει κάποιον περιορισμό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 4 minutes ago, panos.k2 said: ...Οφείλουμε όμως να είμαστε αντικειμενικοί. Κάτι είπες τώρα... 😂😂😂😉😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Άψογη προσφορα, μπορεί να την παρει κάποιος που δεν είναι φοιτητής; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) Συμπληρώνω της αίτηση μεταφοράς αριθμού σε CU φοιτητικό, βάζω όλα τα απαραίτητα στοιχεία και στο τελευταίο βήμα που πατάω "Πληρωμή" για να πληρώσω με πιστωτική/χρεωστική μου βγάζει μήνυμα "Ο κωδικός είναι λάθος ή έχει λήξει!". Τι μπορεί να φταίει; Συμβαίνει συχνά; είναι κάποιο λάθος του συστήματος; Δεν έχω βάλει κάποιον εκπτωτικό κωδικό ή κωδικό προσφοράς. Edited December 29, 2025 by tempo 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) 58 minutes ago, VIPdriver said: Άψογη προσφορα, μπορεί να την παρει κάποιος που δεν είναι φοιτητής; Ρε αδερφέ, το έχουμε καταλάβει ότι, για δικούς σου λόγους 😎 δεν γουστάρεις την vodafone και καλά κάνεις. Το να μπαίνεις όμως συνεχώς και να γράφεις διαρκώς αρνητικά γίνεται κουραστικό για όποιον απλά μπαίνει να διαβάσει σχετικά με την vodafone. Δεν σου αρέσει και είναι σεβαστό. Σε κάποιους αρέσει όμως και είναι δικαίωμα τους. Σεβάσου το. Αν απαντήσεις δεν πρόκειται να απαντήσω, αν δεν σου αρέσει το σχόλιο μου κάνε αναφορά. Ισως έτσι ξυπνήσει και η διαχείριση που πετάει χαρταετό μόνιμα, με κάτι τύπους όπως εσύ, ανεξαρτήτως εταιρείας. Edited December 29, 2025 by FrV 1 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 44 minutes ago, FrV said: Ρε αδερφέ, το έχουμε καταλάβει ότι, για δικούς σου λόγους 😎 δεν γουστάρεις την vodafone και καλά κάνεις. Το να μπαίνεις όμως συνεχώς και να γράφεις διαρκώς αρνητικά γίνεται κουραστικό για όποιον απλά μπαίνει να διαβάσει σχετικά με την vodafone. Δεν σου αρέσει και είναι σεβαστό. Σε κάποιους αρέσει όμως και είναι δικαίωμα τους. Σεβάσου το. Αν απαντήσεις δεν πρόκειται να απαντήσω, αν δεν σου αρέσει το σχόλιο μου κάνε αναφορά. Ισως έτσι ξυπνήσει και η διαχείριση που πετάει χαρταετό μόνιμα, με κάτι τύπους όπως εσύ, ανεξαρτήτως εταιρείας. Να ήταν ο μόνος... Καλά θα ήταν... 😉 Thanks για το σχόλιο!! 😊 Αν και τα έχουμε ξανά πει 100 φορές... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 1 ώρα πριν, FrV said: Ρε αδερφέ, το έχουμε καταλάβει ότι, για δικούς σου λόγους 😎 δεν γουστάρεις την vodafone και καλά κάνεις. Το να μπαίνεις όμως συνεχώς και να γράφεις διαρκώς αρνητικά γίνεται κουραστικό για όποιον απλά μπαίνει να διαβάσει σχετικά με την vodafone. Δεν σου αρέσει και είναι σεβαστό. Σε κάποιους αρέσει όμως και είναι δικαίωμα τους. Σεβάσου το. Αν απαντήσεις δεν πρόκειται να απαντήσω, αν δεν σου αρέσει το σχόλιο μου κάνε αναφορά. Ισως έτσι ξυπνήσει και η διαχείριση που πετάει χαρταετό μόνιμα, με κάτι τύπους όπως εσύ, ανεξαρτήτως εταιρείας. Έχω και εγώ cu φίλε μου και όπως κρίνω κοσμοτέ και Νοβα, ετσι κρίνω και την βονταφον. Τώρα εαν η βονταφον κάνει τα περισσότερα φαουλ, δεν φταίω εγώ. Εκτός από αρνητικά, γραφω και θετικα και για τις 3 εταιριες. Εαν εσενα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω, μπορεις να μου κάνεις απο τις ρυθμισεις ενα ωραιο "ignore" και να μην διαβαζεις τα ποστς μου. Ξαναρωτάω λοιπόν τον φίλο που έγραψε για το φοιτητικό του cu, μπορεί να το πάρει κάποιος που δεν είναι φοιτητής; Με ενδιαφέρει για άτομο που δεν είναι φοιτητής. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Ξαναρωτάω λοιπόν τον φίλο που έγραψε για το φοιτητικό του cu, μπορεί να το πάρει κάποιος που δεν είναι φοιτητής; Με ενδιαφέρει για άτομο που δεν είναι φοιτητής. Οχι φίλε. Δεν το δίνει. Τουλάχιστον στο σάιτ λέει μόνο για φοιτητές ή κάτω των 24 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ballet97 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 50GB για φοιτητή είναι αστεία data. Ο φοιτητής κάνει κατανάλωση, θέλει ένα απεριοριστο φτηνό να κάνει τη δουλειά του. Ασχέτως του αν είναι φτηνό αυτό το πακέτο, δεν κάνει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) 18 minutes ago, Ballet97 said: 50GB για φοιτητή είναι αστεία data. Ο φοιτητής κάνει κατανάλωση, θέλει ένα απεριοριστο φτηνό να κάνει τη δουλειά του. Ασχέτως του αν είναι φτηνό αυτό το πακέτο, δεν κάνει. Για την τιμή του είναι πάρα πολύ καλό. 1,5gb/ημέρα+απερ.ομιλια με 0,22€/ημερα είναι απίστευτα οικονομικό. Edited December 30, 2025 by VIPdriver 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 19 minutes ago, Ballet97 said: 50GB για φοιτητή είναι αστεία data. Ο φοιτητής κάνει κατανάλωση, θέλει ένα απεριοριστο φτηνό να κάνει τη δουλειά του. Ασχέτως του αν είναι φτηνό αυτό το πακέτο, δεν κάνει. στον φοιτητη δινει και 150 GΒ εντος του πανεπιστημιου σαν μεταπτυχιακος φοιτητης ουτε καν πλησιαζω τετοιες καταναλωσεις, αν και το πακετο επρεπε να το δινουν σε ολους τους φοιτητες και οχι μονο σε αυτους που ηρθαν τωρα ΥΓ εδωσε πακετο τζαμπα απειρα data για 3 μερες 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts