Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, Mad_Scientist said:

Καλά, για το "όλα απεριόριστα", μην παίρνεις και όρκο. Για καρτοκινητό της Vodafone πρόκειται, συνεπώς, ο κόφτης στα 300GB είναι αναπόφευκτος.

Απεριόριστα είναι. Απλώς στα 300 μπαίνει κόφτης στην ταχύτητα και πας στα 4Mbps. 

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1677

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

20 minutes ago, stark said:

Εγώ από CU Simply πήγα σε αυτό.

Πρέπει να παραμείνω VF λόγω συνδυαστικής έκπτωσης με σταθερό αλλιώς θα το έκανα..

20 minutes ago, maller said:

Πρέπει να παραμείνω VF λόγω συνδυαστικής έκπτωσης με σταθερό αλλιώς θα το έκανα..

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. ίσως μόνο να περάσεις μία κάρτα Νέων για να παίρνεις +10€ σε κάθε ανανέωση για έναν χρόνο.

5 ώρες πριν, Mad_Scientist said:

Καλά, για το "όλα απεριόριστα", μην παίρνεις και όρκο. Για καρτοκινητό της Vodafone πρόκειται, συνεπώς, ο κόφτης στα 300GB είναι αναπόφευκτος.

Σε κάποια διαφημιστικά μπάνερ, γράφουν ότι μεταφέρονται όσα δε χαλάσεις , τον επόμενο μήνα. 

6 minutes ago, cu2goup said:

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. ίσως μόνο να περάσεις μία κάρτα Νέων για να παίρνεις +10€ σε κάθε ανανέωση για έναν χρόνο.

Πιθανότατα πάω για φορητότητα της μιας ημέρας, μίλησα και με south attica και αναμένω ενημέρωση για ανανέωση αλλά δεν βλέπω ακόμα απάντηση..

26 minutes ago, hercoulis said:

Σε κάποια διαφημιστικά μπάνερ, γράφουν ότι μεταφέρονται όσα δε χαλάσεις , τον επόμενο μήνα. 

Άλλο ο κοφτης στην ταχύτητα και άλλο η ποσότητα των δεδομένων. Όσα δεδομένα κι αν έχεις, μόλις υπερβείς τα 300GB η ταχύτητα θα πέσει στα 4Mbps.

Έχει έρθει σε ένα αριθμό προωθητικό που έχω και το έδωσα στην αδελφή μου,καθώς εγώ έχω ήδη δύο αριθμούς ένα συμβόλαιο στην πράσινη και ένα καρτοκινητό εδώ στην κόκκινη,αθόρυβα η προσφορά με τα 1000 λεπτά και τα απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και λήγει στις 23 Δεκεμβρίου. Δεν ήρθε ούτε μήνυμα ούτε τίποτα άλλο. Το νούμερο το προώθησαν για την συνεργασία με την Snappi. Παράλληλα του έδωσαν 600 GB για έξι μήνες δηλαδή μέχρι τέλος Μαΐου λόγω μπόνους ανανέωσης ως αιτιολογία,αλλά δεν έκανα τίποτα καμιά κίνηση ούτε εγώ αλλά ούτε και η αδελφή μου πέρα από το να χρησιμοποιήσει η ίδια τους κωδικούς του Vodafone CU arround συν πως ο αριθμός είναι εύκολος 

Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); 

Screenshot_20251219-192132.png

Edited by akar2015

5 minutes ago, akar2015 said:

Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); 

Μόνο σε εσένα και σε όσους το έχουν..

2 minutes ago, cu2goup said:

και σε μένα το εμφανίζει που το έχω εδώ και δύο μήνες ,μπορώ μετά από ένα χρόνο να το ξαναενεργοποιησω με 90.9;

17 ώρες πριν, hercoulis said:

Μου ήρθε νέα διαφήμιση cu από τo κατάστημα στην Πάτρα με αθηναϊκό νούμερο, όλα απεριόριστα με 15€ το μήνα. 
Σίγουρα θα το κρατήσουν μέχρι το Μάρτιο με τα 110€ για 1 χρόνο?

τηλέφωνο από την Πάτρα ;πληροφορίες

;

10 minutes ago, cu2goup said:

Καλό αυτό. Αρκεί να το κρατήσουν μέχρι τη λήξη του πακέτου που ήδη έχω. (Αύγουστο). 

Για εμάς τους καημένους που χρειαζόμαστε πολλά data σε Ε.Ε. δεν έχει εμφανιστεί ακόμη τίποτα ε; 

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Παίδες καλησπέρα. Νέος στη cu. Αυτό το Bing bang να το ξεψάχνισω?? Έχει τπτ αξιόλογο η είναι γκιμικια? 

2 ώρες πριν, akar2015 said:

Αυτά τα 2 θα έπρεπε να τα δείχνει σε αυτούς που δεν τα έχουν ενεργοποιήσει, παλι τα αντίθετα κάνει η βονταφοναρα! 

1 hour ago, aaaaztek84 said:

Παίδες καλησπέρα. Νέος στη cu. Αυτό το Bing bang να το ξεψάχνισω?? Έχει τπτ αξιόλογο η είναι γκιμικια? 

Παλιά άξιζε, τωρα ειναι για πεταμα. 

Τίποτα για τις γιορτές θα βγάλουν εδώ οι τύποι;;;;;;;;Μέχρι πέρσι έδιναν απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και πέρσι το άλλαξαν σε απεριόριστα δεδομένα για τρεις ημέρες,δηλαδή για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς. Ελπίζω φέτος να γυρίσουν στα παλιά. Και να μην κάνουν καμία βλακεια ειδικά τώρα που πετσόκοψαν το καρτοκινητό

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Τίποτα για τις γιορτές θα βγάλουν εδώ οι τύποι;;;;;;;;Μέχρι πέρσι έδιναν απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και πέρσι το άλλαξαν σε απεριόριστα δεδομένα για τρεις ημέρες,δηλαδή για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς. Ελπίζω φέτος να γυρίσουν στα παλιά. Και να μην κάνουν καμία βλακεια ειδικά τώρα που πετσόκοψαν το καρτοκινητό

Αφού εφάρμοσαν τέτοιο πετσόκομμα, είναι ικανοί για όλα. 

Ωραίες εποχές τότε 

img_1_1766268426651.thumb.jpg.0fbc59a99b72927c7a71e31da3888dad.jpg

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ωραίες εποχές τότε 

εξαρταται πως το βλεπει κανεις 

67500 δρχ = 200 ευρω περιπου
συν το οτι 67500 τοτε ηταν ενα μεγαλο ποσο, σημερα 200 ευρω δεν ειναι

και απο την αλλη: τωρα με 185 ευρω αγοραζεις τηλεφωναρα + βαζεις ενα πακετο 15 ευρω με ολα απεριοριστα για ενα μηνα, τοτε δεν υπηρχε καν ιντερνετ στα κινητα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Το έχουν ρίξει στις φορητότητες.

On 19/12/2025 at 7:29 ΜΜ, akar2015 said:

Και σε εμένα που το έχω, εμφανίζεται. Αν βάλουμε και το τέλος κινητής τηλεφωνίας, η αξία της "κάρτας" που πρέπει να μπει για μείνει 90.9€ υπόλοιπο ώστε να αγοραστεί το πακέτο, είναι ακριβώς 100€.

(Η τρίμηνη σούπερ προσφορά από κάτω θέλει ακριβώς 30€ κάρτα)

Edited by Ballet97

11 minutes ago, Ballet97 said:

Και σε εμένα που το έχω, εμφανίζεται. Αν βάλουμε και το τέλος κινητής τηλεφωνίας, η αξία της κάρτας που πρέπει να μπει για μείνει 90.9€ υπόλοιπο ώστε να αγοραστεί το πακέτο, είναι ακριβώς 100€.

Θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όσους δεν το έχουν πάρει ώστε να έχουν την επιλογή να το παρουν. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όσους δεν το έχουν πάρει ώστε να έχουν την επιλογή να το παρουν. 

Προφανώς θέλουν μόνο φορητότητες και νέους αριθμούς. Στη συνέχεια μάλλον είδαν ότι όταν τελειώσει το αρχικό ετήσιο πακέτο οι περισσότεροι φεύγουν αλλού, οπότε δίνουν ανανέωση ώστε να δεσμευτείς για άλλο ένα χρόνο.

Edited by Ballet97

17 minutes ago, Ballet97 said:

Προφανώς θέλουν μόνο φορητότητες και νέους αριθμούς. Στη συνέχεια μάλλον είδαν ότι όταν τελειώσει το αρχικό ετήσιο πακέτο οι περισσότεροι φεύγουν αλλού, οπότε δίνουν ανανέωση ώστε να δεσμευτείς για άλλο ένα χρόνο.

Εγώ νομίζω ότι είναι φάση "προνομιακό".

Δλδ οποίος το έχει, θα έχει πρόσβαση στο ετήσιο αλλά και στο τρίμηνο.

Όπως και να 'χει καλό είναι..

Edited by cu2goup

Εγώ έχω την εξάμηνη προσφορά (με τα 49€), αλλά δεν εμφανίζει το πακέτο ανανέωσης για άλλους 6 μήνες με 49€. Ωστόσο, για να μαι δίκαιος δεν ανάφερε ότι θα μπορούσα να την ξαναενεργοποιησω στις πληροφορίες όταν έκανα παραγγελία της sim.

34 minutes ago, VIPdriver said:

Νομίζω πως θέλουν να δώσουν κι ένα κίνητρο στον "συνεργάτη" δίνοντας ένα ποσοστό και σ' αυτόν.

1 minute ago, Lyricmyth19 said:

Εγώ έχω την εξάμηνη προσφορά (με τα 49€), αλλά δεν εμφανίζει το πακέτο ανανέωσης για άλλους 6 μήνες με 49€. Ωστόσο, για να μαι δίκαιος δεν ανάφερε ότι θα μπορούσα να την ξαναενεργοποιησω στις πληροφορίες όταν έκανα παραγγελία της sim.

Δεν θα υπάρξει ανανέωση. Ήταν η προσφορά απλώς για να πας.

9 minutes ago, cu2goup said:

Εγώ νομίζω ότι είναι φάση "προνομιακό".

Δλδ οποίος το έχει, θα έχει πρόσβαση στο ετήσιο αλλά και στο τρίμηνο.

Όπως και να 'χει καλό είναι..

Είναι τύπου προνομιακό, γιατί και τα προνομιακά παλιοτερα μέσω συνεργάτη δίνονταν. Και μπορείς να κάνεις μόνος σου ανανεωση.

Η Voda δεν έχει μικρό αδερφάκι, όπως η frog και η q, να τα δίνει από εκεί.