cu2goup Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 4 ώρες πριν, Mad_Scientist said: Καλά, για το "όλα απεριόριστα", μην παίρνεις και όρκο. Για καρτοκινητό της Vodafone πρόκειται, συνεπώς, ο κόφτης στα 300GB είναι αναπόφευκτος. Απεριόριστα είναι. Απλώς στα 300 μπαίνει κόφτης στην ταχύτητα και πας στα 4Mbps. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maller Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 20 minutes ago, stark said: Εγώ από CU Simply πήγα σε αυτό. Πρέπει να παραμείνω VF λόγω συνδυαστικής έκπτωσης με σταθερό αλλιώς θα το έκανα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 20 minutes ago, maller said: Πρέπει να παραμείνω VF λόγω συνδυαστικής έκπτωσης με σταθερό αλλιώς θα το έκανα.. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. ίσως μόνο να περάσεις μία κάρτα Νέων για να παίρνεις +10€ σε κάθε ανανέωση για έναν χρόνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 5 ώρες πριν, Mad_Scientist said: Καλά, για το "όλα απεριόριστα", μην παίρνεις και όρκο. Για καρτοκινητό της Vodafone πρόκειται, συνεπώς, ο κόφτης στα 300GB είναι αναπόφευκτος. Σε κάποια διαφημιστικά μπάνερ, γράφουν ότι μεταφέρονται όσα δε χαλάσεις , τον επόμενο μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maller Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 6 minutes ago, cu2goup said: Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. ίσως μόνο να περάσεις μία κάρτα Νέων για να παίρνεις +10€ σε κάθε ανανέωση για έναν χρόνο. Πιθανότατα πάω για φορητότητα της μιας ημέρας, μίλησα και με south attica και αναμένω ενημέρωση για ανανέωση αλλά δεν βλέπω ακόμα απάντηση.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 26 minutes ago, hercoulis said: Σε κάποια διαφημιστικά μπάνερ, γράφουν ότι μεταφέρονται όσα δε χαλάσεις , τον επόμενο μήνα. Άλλο ο κοφτης στην ταχύτητα και άλλο η ποσότητα των δεδομένων. Όσα δεδομένα κι αν έχεις, μόλις υπερβείς τα 300GB η ταχύτητα θα πέσει στα 4Mbps. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Έχει έρθει σε ένα αριθμό προωθητικό που έχω και το έδωσα στην αδελφή μου,καθώς εγώ έχω ήδη δύο αριθμούς ένα συμβόλαιο στην πράσινη και ένα καρτοκινητό εδώ στην κόκκινη,αθόρυβα η προσφορά με τα 1000 λεπτά και τα απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και λήγει στις 23 Δεκεμβρίου. Δεν ήρθε ούτε μήνυμα ούτε τίποτα άλλο. Το νούμερο το προώθησαν για την συνεργασία με την Snappi. Παράλληλα του έδωσαν 600 GB για έξι μήνες δηλαδή μέχρι τέλος Μαΐου λόγω μπόνους ανανέωσης ως αιτιολογία,αλλά δεν έκανα τίποτα καμιά κίνηση ούτε εγώ αλλά ούτε και η αδελφή μου πέρα από το να χρησιμοποιήσει η ίδια τους κωδικούς του Vodafone CU arround συν πως ο αριθμός είναι εύκολος 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); Edited December 19, 2025 by akar2015 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 5 minutes ago, akar2015 said: Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); Μόνο σε εσένα και σε όσους το έχουν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapios Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Μόνο σε εσένα και σε όσους το έχουν.. και σε μένα το εμφανίζει που το έχω εδώ και δύο μήνες ,μπορώ μετά από ένα χρόνο να το ξαναενεργοποιησω με 90.9; 17 ώρες πριν, hercoulis said: Μου ήρθε νέα διαφήμιση cu από τo κατάστημα στην Πάτρα με αθηναϊκό νούμερο, όλα απεριόριστα με 15€ το μήνα. Σίγουρα θα το κρατήσουν μέχρι το Μάρτιο με τα 110€ για 1 χρόνο? τηλέφωνο από την Πάτρα ;πληροφορίες ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 10 minutes ago, cu2goup said: Μόνο σε εσένα και σε όσους το έχουν.. Καλό αυτό. Αρκεί να το κρατήσουν μέχρι τη λήξη του πακέτου που ήδη έχω. (Αύγουστο). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Για εμάς τους καημένους που χρειαζόμαστε πολλά data σε Ε.Ε. δεν έχει εμφανιστεί ακόμη τίποτα ε; 1 Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Παίδες καλησπέρα. Νέος στη cu. Αυτό το Bing bang να το ξεψάχνισω?? Έχει τπτ αξιόλογο η είναι γκιμικια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 ώρες πριν, akar2015 said: Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); Αυτά τα 2 θα έπρεπε να τα δείχνει σε αυτούς που δεν τα έχουν ενεργοποιήσει, παλι τα αντίθετα κάνει η βονταφοναρα! 1 hour ago, aaaaztek84 said: Παίδες καλησπέρα. Νέος στη cu. Αυτό το Bing bang να το ξεψάχνισω?? Έχει τπτ αξιόλογο η είναι γκιμικια? Παλιά άξιζε, τωρα ειναι για πεταμα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 Τίποτα για τις γιορτές θα βγάλουν εδώ οι τύποι;;;;;;;;Μέχρι πέρσι έδιναν απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και πέρσι το άλλαξαν σε απεριόριστα δεδομένα για τρεις ημέρες,δηλαδή για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς. Ελπίζω φέτος να γυρίσουν στα παλιά. Και να μην κάνουν καμία βλακεια ειδικά τώρα που πετσόκοψαν το καρτοκινητό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 12 minutes ago, aektzhs 1 said: Τίποτα για τις γιορτές θα βγάλουν εδώ οι τύποι;;;;;;;;Μέχρι πέρσι έδιναν απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και πέρσι το άλλαξαν σε απεριόριστα δεδομένα για τρεις ημέρες,δηλαδή για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς. Ελπίζω φέτος να γυρίσουν στα παλιά. Και να μην κάνουν καμία βλακεια ειδικά τώρα που πετσόκοψαν το καρτοκινητό Αφού εφάρμοσαν τέτοιο πετσόκομμα, είναι ικανοί για όλα. Ωραίες εποχές τότε 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Ωραίες εποχές τότε εξαρταται πως το βλεπει κανεις 67500 δρχ = 200 ευρω περιπου συν το οτι 67500 τοτε ηταν ενα μεγαλο ποσο, σημερα 200 ευρω δεν ειναι και απο την αλλη: τωρα με 185 ευρω αγοραζεις τηλεφωναρα + βαζεις ενα πακετο 15 ευρω με ολα απεριοριστα για ενα μηνα, τοτε δεν υπηρχε καν ιντερνετ στα κινητα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τίποτα για τις γιορτές θα βγάλουν εδώ οι τύποι;;;;;;;;Μέχρι πέρσι έδιναν απεριόριστα δεδομένα για δέκα ημέρες και πέρσι το άλλαξαν σε απεριόριστα δεδομένα για τρεις ημέρες,δηλαδή για το τριήμερο της πρωτοχρονιάς. Ελπίζω φέτος να γυρίσουν στα παλιά. Και να μην κάνουν καμία βλακεια ειδικά τώρα που πετσόκοψαν το καρτοκινητό Το έχουν ρίξει στις φορητότητες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ballet97 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 (edited) On 19/12/2025 at 7:29 ΜΜ, akar2015 said: Το πακέτο CU Yearly Max εμφανίζεται σε όλους ή μόνο σε όσους το έχουν ήδη ενεργοποιημένο (όπως εγώ); Και σε εμένα που το έχω, εμφανίζεται. Αν βάλουμε και το τέλος κινητής τηλεφωνίας, η αξία της "κάρτας" που πρέπει να μπει για μείνει 90.9€ υπόλοιπο ώστε να αγοραστεί το πακέτο, είναι ακριβώς 100€. (Η τρίμηνη σούπερ προσφορά από κάτω θέλει ακριβώς 30€ κάρτα) Edited December 21, 2025 by Ballet97 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 11 minutes ago, Ballet97 said: Και σε εμένα που το έχω, εμφανίζεται. Αν βάλουμε και το τέλος κινητής τηλεφωνίας, η αξία της κάρτας που πρέπει να μπει για μείνει 90.9€ υπόλοιπο ώστε να αγοραστεί το πακέτο, είναι ακριβώς 100€. Θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όσους δεν το έχουν πάρει ώστε να έχουν την επιλογή να το παρουν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ballet97 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: Θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όσους δεν το έχουν πάρει ώστε να έχουν την επιλογή να το παρουν. Προφανώς θέλουν μόνο φορητότητες και νέους αριθμούς. Στη συνέχεια μάλλον είδαν ότι όταν τελειώσει το αρχικό ετήσιο πακέτο οι περισσότεροι φεύγουν αλλού, οπότε δίνουν ανανέωση ώστε να δεσμευτείς για άλλο ένα χρόνο. Edited December 21, 2025 by Ballet97 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 (edited) 17 minutes ago, Ballet97 said: Προφανώς θέλουν μόνο φορητότητες και νέους αριθμούς. Στη συνέχεια μάλλον είδαν ότι όταν τελειώσει το αρχικό ετήσιο πακέτο οι περισσότεροι φεύγουν αλλού, οπότε δίνουν ανανέωση ώστε να δεσμευτείς για άλλο ένα χρόνο. Εγώ νομίζω ότι είναι φάση "προνομιακό". Δλδ οποίος το έχει, θα έχει πρόσβαση στο ετήσιο αλλά και στο τρίμηνο. Όπως και να 'χει καλό είναι.. Edited December 21, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Εγώ έχω την εξάμηνη προσφορά (με τα 49€), αλλά δεν εμφανίζει το πακέτο ανανέωσης για άλλους 6 μήνες με 49€. Ωστόσο, για να μαι δίκαιος δεν ανάφερε ότι θα μπορούσα να την ξαναενεργοποιησω στις πληροφορίες όταν έκανα παραγγελία της sim. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 34 minutes ago, VIPdriver said: Θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όσους δεν το έχουν πάρει ώστε να έχουν την επιλογή να το παρουν. Νομίζω πως θέλουν να δώσουν κι ένα κίνητρο στον "συνεργάτη" δίνοντας ένα ποσοστό και σ' αυτόν. 1 minute ago, Lyricmyth19 said: Εγώ έχω την εξάμηνη προσφορά (με τα 49€), αλλά δεν εμφανίζει το πακέτο ανανέωσης για άλλους 6 μήνες με 49€. Ωστόσο, για να μαι δίκαιος δεν ανάφερε ότι θα μπορούσα να την ξαναενεργοποιησω στις πληροφορίες όταν έκανα παραγγελία της sim. Δεν θα υπάρξει ανανέωση. Ήταν η προσφορά απλώς για να πας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ballet97 Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 9 minutes ago, cu2goup said: Εγώ νομίζω ότι είναι φάση "προνομιακό". Δλδ οποίος το έχει, θα έχει πρόσβαση στο ετήσιο αλλά και στο τρίμηνο. Όπως και να 'χει καλό είναι.. Είναι τύπου προνομιακό, γιατί και τα προνομιακά παλιοτερα μέσω συνεργάτη δίνονταν. Και μπορείς να κάνεις μόνος σου ανανεωση. Η Voda δεν έχει μικρό αδερφάκι, όπως η frog και η q, να τα δίνει από εκεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts