EllinikoNisi Δημ. Χθες στς 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:15 μμ Αν έχεις 2 κουπόνια ενεργά θα αφαιρεθούν όλα ή το επόμενο αφαιρείται στα 30 ευρώ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Χθες στς 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:21 μμ 3 minutes ago, EllinikoNisi said: Αν έχεις 2 κουπόνια ενεργά θα αφαιρεθούν όλα ή το επόμενο αφαιρείται στα 30 ευρώ? Αφαιρούνται όλα όταν ξεπεράσεις τα 15€! Εγώ με ψώνια 18€ μου αφαίρεσε 4 κουπόνια και πλήρωσα μόνο τα 6€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:15 μμ Εδώ το καλό κουπόνιιι!!! Εδώ το καλό κουπόνιιι!!! Efood 1€ CULZXU9EALFI 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. Χθες στς 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:34 μμ Efood 1€ CULZP7DB3YH5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχει κανείς επιχειρήσει -και να τα κατάφερε- να μεταφέρει υπόλοιπο από ένα cu σε άλλο cu; Τι γίνεται με το υπόλοιπο; Ποια ημερομηνία λήξης έχει το νέο υπόλοιπο; Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 11 minutes ago, Raskonikas13 said: Έχει κανείς επιχειρήσει -και να τα κατάφερε- να μεταφέρει υπόλοιπο από ένα cu σε άλλο cu; Τι γίνεται με το υπόλοιπο; Ποια ημερομηνία λήξης έχει το νέο υπόλοιπο; Ευχαριστώ! Εγώ μετέφερα 100+€ για να το αδειάσω και να κάνω φορητότητα. Τα δεδομένα όσον αφορά τον παραλήπτη δεν αλλάζουν. Την ίδια ημερομηνία λήγει το υπόλοιπο. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 16 minutes ago, cu2goup said: Τα δεδομένα όσον αφορά τον παραλήπτη δεν αλλάζουν. Την ίδια ημερομηνία λήγει το υπόλοιπο. επιβεβαιωνω, ημερπμηνιες δεν εχουν αλλαξει 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts