Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

23 minutes ago, VIPdriver said:

images-9.jpeg.4567357136729dee841e3cba50691054.jpeg

Πάντααα!!! 😂😂😉😉
Και Αλεπουδιάρης... 😉😉😂😂

Edited by konstantinos77

Γεια χαρά στην παρέα.

Έβαλα προχθές χρήματα και μετά πήρα τον drop κωδικό και τον έβαλα στην εφαρμογή της ΑΒ. Πήγαμε χθες και κάναμε λογαριασμό 45€, ενώ το κουπόνι το είχα βάλει στην εφαρμογή ήδη από την Πέμπτη. Δεν βλέπω πουθενά τα 3€.

Έπρεπε τα ψώνια να τα κάνουμε την ίδια ημέρα;

6 minutes ago, nickolasemp said:

Γεια χαρά στην παρέα.

Έβαλα προχθές χρήματα και μετά πήρα τον drop κωδικό και τον έβαλα στην εφαρμογή της ΑΒ. Πήγαμε χθες και κάναμε λογαριασμό 45€, ενώ το κουπόνι το είχα βάλει στην εφαρμογή ήδη από την Πέμπτη. Δεν βλέπω πουθενά τα 3€.

Το κουπόνι πέρα από το ότι το πέρασες στην εφαρμογή, ήθελε να πατήσεις και την ενεργοποίηση. Είσαι σίγουρος πως το έκανες;

Όταν ενεργοποιηθεί γράφει "ισχύει από τάδε του μήνα"

Edited by cu2goup

11 minutes ago, cu2goup said:

Το κουπόνι πέρα από το ότι το πέρασες στην εφαρμογή, ήθελε να πατήσεις και την ενεργοποίηση. Είσαι σίγουρος πως το έκανες;

Όταν ενεργοποιηθεί γράφει "ισχύει από τάδε του μήνα"

Ναι.

Περίεργο, στην εφαρμογή του ΑΒ όταν τον ξαναβάζω τώρα, μού λέει εξαργυρώθηκε, αλλά στην απόδειξη, τίποτα.

Edit: άκυρο, ήταν μπροστά μου και δεν το έβλεπα, πάνω από το σύνολο... Σορρυ!

Edited by nickolasemp

Και σε 2ο νουμερο ηρθε οτι θα ληξουν οι κρυσταλλοι λογω 6μηνου ενω πριν 2 μηνες ειχα παιξει πίστα... Το κοβουν και οποιος παραπονεθει μου φαινεται...

1 ώρα πριν, nickolasemp said:

μπορεις να κανεις αγορα οποιαδηποτε μερα μεχρι τελη Μαρτιου (αν θυμαμαι καλα)

εγω τα φορτωνω, παω στο σουπερ κανω αγορες 20 ευρω και πληρωνω 5 !! 

:)

42 minutes ago, VIPdriver said:

Και σε 2ο νουμερο ηρθε οτι θα ληξουν οι κρυσταλλοι λογω 6μηνου ενω πριν 2 μηνες ειχα παιξει πίστα... Το κοβουν και οποιος παραπονεθει μου φαινεται...

δεν το βλεπω να ζει πολυ και αυτο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Και σε εμένα το ίδιο έγινε πριν κανένα τρίμηνο έπαιξα πίστα σε εναν αριθμό μου του οποίου το υπόλοιπο χρόνου έληξε στις 27/01/2025

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

Η προσφορά για απεριόριστα με 11 ευρώ έχει παραταθεί για μέχρι 10/2. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει η παράσταση 

Edited by empeiros

On 30/1/2025 at 8:09 ΜΜ, GREGORYMO said:

Κινητό με δυνατότητα ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ θες 48€.

Σταθερό τηλέφωνο με πόσα € το χρόνο έχεις?

13 η ελαχιστη ανανεωση υποχρεωτικα το αργοτερο ανα διμηνο, αρα οχι 48 αλλα 78€. Ο ΗΕΟ σου ειπε για την φτηνοτερη ελληνικη λυση, να μιλαμε ομως για το θεμα που ειναι η vodafone.

Αρα, 78€ το ελαχιστο ανα ετος, ειτε για να μπορεις να καλεις, ειτε απλα για να μπορεις να λαβεις ενα sms και τιποτα αλλο.

6 minutes ago, _asd_ said:

13 η ελαχιστη ανανεωση υποχρεωτικα το αργοτερο ανα διμηνο, αρα οχι 48 αλλα 78€. Ο ΗΕΟ σου ειπε για την φτηνοτερη ελληνικη λυση, να μιλαμε ομως για το θεμα που ειναι η vodafone.

Αρα, 78€ το ελαχιστο ανα ετος, ειτε για να μπορεις να καλεις, ειτε απλα για να μπορεις να λαβεις ενα sms και τιποτα αλλο.

Πράγματι, η βονταφον έχει ελάχιστη ανανεωση 13€, αλλά μπορείς στο τέλος του 2ου μηνα να αγοράσεις το combo των 11,80 ωστε να βγάλεις και 3ο μηνα, οπότε πάμε στο 13€/3μηνο = 52€/ετος

9 minutes ago, VIPdriver said:

Πράγματι, η βονταφον έχει ελάχιστη ανανεωση 13€, αλλά μπορείς στο τέλος του 2ου μηνα να αγοράσεις το combo των 11,80 ωστε να βγάλεις και 3ο μηνα, οπότε πάμε στο 13€/3μηνο = 52€/ετος

Ειχε γινει ερωτηση στο θεμα, αλλα δεν ειχε απαντησει καποιος απο οσο ειχα παρακολουθησει. 

Θες να πεις, οτι αν αυριο ληγει το υπολοιπο μου, αν αγορασω σημερα εστω το πακετο που λες με 11.80€, απο αυριο που το υπολοιπο μου θα εληγε, θα εχω δυνατοτητα να κανω κληση και να εχω δεδομενα για 30 ημερες;

Κατι τετοιο ειχαμε πει οτι γινοταν εδω και χρονια στην wind, γινεται τελικα και στην vodafone;

Edited by _asd_

2 minutes ago, _asd_ said:

Ειχε γινει ερωτηση στο θεμα, αλλα δεν ειχε απαντησει καποιος απο οσο ειχα παρακολουθησει. 

Θες να πεις, οτι αν αυριο ληγει το υπολοιπο μου, αν αγορασω σημερα εστω το πακετο που λες με 11.80€, απο αυριο που το υπολοιπο μου θα εληγε, θα εχω δυνατοτητα να κανω κληση και να εχω δεδομενα για 30 ημερες;

Κατι τετοιο ειχαμε πει οτι γινοταν εδω και χρονια στην wind, γινεται τελικα και στην vodafone;

Αυτο που λένε για τη νοβα ειναι οτι αγοραζοντας πακετο πριν ληξουν τα χρηματα, η ημερομηνια ληξης των χρηματων παρατεινεται μεχρι την ημερομηνία ληξης του πακέτου. 

Στα καρτοκινητα των βοντα κ κοσμοτέ η ημερομηνία ληξης των χρηματων δεν παρατεινεται με αγορα πακετου, αλλά εαν αγορασεις πακετο πριν ληξουν τα χρηματα μπορεις να χρησιμοποιησεις το πακετο κανονικα (αφου αναμεσα σε 2ο και 3ο μηνα δεν υπαρχουν φραγές).

Εγω ετσι εχω καταλαβει. Εας το επιβεβαιωσει και καποιος άλλος. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω ετσι εχω καταλαβει. Εας το επιβεβαιωσει και καποιος άλλος. 

Οχι δεν ειναι μονο αυτο νομιζω, επισης οταν εχεις μηδενικο υπολοιπο δεν μπορεις να κανεις χρηση υπηρεσιων, οποτε αν ειναι ετσι, δεν γινεται αυτο που προτεινεις. Το εχεις δοκιμασει ομως, αν ναι τοτε ειναι σιγουρο οτι δουλευει.

2 minutes ago, _asd_ said:

Οχι δεν ειναι μονο αυτο νομιζω, επισης οταν εχεις μηδενικο υπολοιπο δεν μπορεις να κανεις χρηση υπηρεσιων, οποτε αν ειναι ετσι, δεν γινεται αυτο που προτεινεις. Το εχεις δοκιμασει ομως, αν ναι τοτε ειναι σιγουρο οτι δουλευει.

Αυτο για το μηδενικο υπόλοιπο ισχυει μόνο στη νοβα. Ισως γι'αυτό το ρυθμισαν να παρατεινεται το χρηματικό υπολοιπο με πακετο.

Μπορω να επιβεβαιωσω σε κοσμοτε φρογκ οτι στον 3ο μηνα δουλεύουν τα πακέτα. Για βονταφον δεν θυμαμαι να το δοκιμασα ποτέ, ας πει κάποιος που ξέρει. 

10 minutes ago, _asd_ said:

Ακόμα και με ληγμένο υπόλοιπο αν έχεις ενεργό πακέτο μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι την λήξη του πακέτου 

Απλά αν είναι να στείλεις μήνυμα σε αριθμό εξωτερικού δεν μπορεί να σταλεί διότι το υπόλοιπο απλά δεν θα επαρκεί καν

Αλλά τα δεδομένα τα λεπτά ομιλίας και γραπτά μηνύματα του πακέτου θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι την λήξη τους ακόμα και με ληγμένο υπόλοιπο 

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

28 minutes ago, Dimitris_15 said:

Ακόμα και με ληγμένο υπόλοιπο αν έχεις ενεργό πακέτο μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι την λήξη του πακέτου 

Απλά αν είναι να στείλεις μήνυμα σε αριθμό εξωτερικού δεν μπορεί να σταλεί διότι το υπόλοιπο απλά δεν θα επαρκεί καν

Αλλά τα δεδομένα τα λεπτά ομιλίας και γραπτά μηνύματα του πακέτου θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι την λήξη τους ακόμα και με ληγμένο υπόλοιπο 

Μιλάς για Vodafone CU; Γιατί δεν λες σε ποιαν εταιρεία αναφέρεσαι;
Σε Nova και Cosmote καρτοκινητά το έχουμε ξεκαθαρίσει.

Edited by opmgls

1 ώρα πριν, _asd_ said:

Πας στην co και την 'βγάζεις' με 48€.

Του μπαμπά σου είναι η vodafone?

On 30/1/2025 at 7:58 ΜΜ, HEO said:

τι να λεμε τωρα, το γεροντακι στην ελλαδα με την συνταξη πεινας θελει 6 x 8 = 48 ευρω το ελαχιστο για να εχει ενεργο κινητο

Γιατί ρε συ; Με frog θέλεις 10€/τρίμηνο μαζί με τον ΦΠΑ.. και θα έχεις και 120 λεπτά προς όλους τον μήνα.. άρα 40/χρόνο.

3 ώρες πριν, _asd_ said:

Προφανώς.. σε όλες γίνεται.

Edited by cu2goup

4 minutes ago, cu2goup said:

Προφανώς.. σε όλες γίνεται.

Αποκλειεται να μεταθετει την ημερομηνια ληξης υπολοιπου η ενεργοποιηση πακετου στην vodafone, το εχω διαπιστωσει ο ιδιος. Μονο στην wind το εχω δει να γινεται. Κοσμοτε δεν ειχα τα τελευταια 4-5 χρονια για να ξερω τι γινεται, αν γινεται ας μας το πει καποιος που το εχει δει στην πραξη.

4 minutes ago, _asd_ said:

Αποκλειεται να μεταθετει την ημερομηνια ληξης υπολοιπου η ενεργοποιηση πακετου στην vodafone, το εχω διαπιστωσει ο ιδιος. Μονο στην wind το εχω δει να γινεται. Κοσμοτε δεν ειχα τα τελευταια 4-5 χρονια για να ξερω τι γινεται, αν γινεται ας μας το πει καποιος που το εχει δει στην πραξη.

Δεν μιλάμε για μετάθεση της λήξης του υπολοίπου.. αλλά όπως σου είπαν και παραπάνω, οι Cosmote και η Vodafone επέλεξαν να επιτρέπουν την κατανάλωση των πακέτων με μηδενικό υπόλοιπο ενώ η Nova επέλεξε να δίνει παράταση στο υπόλοιπο ώστε να μην λήγει. Ο σκοπός που επιτυγχάνεται είναι ο ίδιος απλώς με διαφορετικό τρόπο.

4 minutes ago, cu2goup said:

Ο σκοπός που επιτυγχάνεται είναι ο ίδιος απλώς με διαφορετικό τρόπο.

Ιδιος μονο σε οτι αφορα την λειτουργια του πακετου, η επεκταση διαρκειας υπερεχει ομως για τον καταναλωτη, ειναι προφανες. Ενας σκοπος στην μια περιπτωση, δυο σκοποι στην αλλη.

4 minutes ago, _asd_ said:

Ιδιος μονο σε οτι αφορα την λειτουργια του πακετου, η επεκταση διαρκειας υπερεχει ομως για τον καταναλωτη, ειναι προφανες. Ενας σκοπος στην μια περιπτωση, δυο σκοποι στην αλλη.

Πάμε ΟΛΟΙ νόβα...