johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 18 minutes ago, tasosathan said: πολυ μεγάλη καθυστέρηση, όταν θεωρητικά μέχρι 6 εργασιμες ωρες εχει ο παλιος παροχος να αποδεσμευσει τον αριθμο σου...... Χτύπησες βοντα κάνα τηλ τελικά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 13 minutes ago, johnny_htc said: Χτύπησες βοντα κάνα τηλ τελικά; μπηκα στο τσατ και μου ειπαν απο εβδομαδα θα ολοκληρωθει η μεταφορα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 7 minutes ago, tasosathan said: μπηκα στο τσατ και μου ειπαν απο εβδομαδα θα ολοκληρωθει η μεταφορα Υπομονή.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Το φοιτητικό CU φαίνεται να μονιμοποιεί το unlimited στα 20€. (22€ με φόρο). Edited 17 Ιανουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 11 minutes ago, cu2goup said: Το φοιτητικό CU φαίνεται να μονιμοποιεί το unlimited στα 20€. (22€ με φόρο). Όταν λες με φόρο, εννοείς την κάρτα που βάζεις, σωστά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 13 minutes ago, johnny_htc said: Όταν λες με φόρο, εννοείς την κάρτα που βάζεις, σωστά; Ε,ναι.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 13€ πλήρωσα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, Bas said: 13€ πλήρωσα Τι εννοείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 minutes ago, cu2goup said: Τι εννοείς; χωρίς φόρο <----> με φόρο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, Bas said: χωρίς φόρο <----> με φόρο Βασικά αν διαιρέσεις το ποσό της κάρτας με το 1,1 βρίσκεις το καθαρό υπόλοιπο. Αν πολλαπλασιάσεις το κόστος του πακέτου με το 1,1 θα βρεις πόση κάρτα χρειάζεσαι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, johnny_htc said: Όταν λες με φόρο, εννοείς την κάρτα που βάζεις, σωστά; 1 hour ago, cu2goup said: Το φοιτητικό CU φαίνεται να μονιμοποιεί το unlimited στα 20€. (22€ με φόρο). Στο μη-φοιτητικο λεει αυτά 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Στο μη-φοιτητικο λεει αυτά Οκ, το μόνο που αλλάζει, είναι η τιμή του πακέτου, που στο μη φοιτητικό είναι 25 ευρώ. ΦΠΑ έχουν όλες αυτές οι ενεργοποιήσεις και είναι άλλο καπέλο το ΦΠΑ που σου κρατάει όταν βάζεις κάρτα ανάλογα το ποσό. ΦΠΑ στο ΦΠΑ, φάπα στη φάπα που λένε.. 😅 Εγώ απλά τον ρώτησα πριν μη τυχόν και είχε καμιά κουτοπονηραδα στην τιμή του πακέτου και σου έλεγε τιμή προ ΦΠΑ για να τρέξεις να το πάρεις και καλά, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο απ ο, τι φαίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Ε,ναι.. Μπορεί να εννοούσες τον φόρο στην Ξάνθη. Για αυτό ρώτησε ο φίλος 🤪🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 5 minutes ago, sou_d said: Μπορεί να εννοούσες τον φόρο στην Ξάνθη. Για αυτό ρώτησε ο φίλος 🤪🤣 Έχουν άλλο φόρο εκεί; 😅🤣 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 13 minutes ago, johnny_htc said: Έχουν άλλο φόρο εκεί; 😅🤣 Μπαίνοντας από Καβάλα.. το μέρος ονομάζεται φόρος. Προφανώς πλήρωνες κάτι σαν διόδια εκεί κάποτε και έμεινε.. ΥΓ.. ορίστε για να μαθαίνετε και τίποτα χρήσιμο σε αυτό το φόρουμ.. 😜 https://xanthinews.gr/2020/09/28/μια-φορά-κι-ένα-καιρό-ήταν-στην-ξάνθη-ο/ Edited 17 Ιανουαρίου by cu2goup 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: Μπαίνοντας από Καβάλα.. το μέρος ονομάζεται φόρος. Προφανώς πλήρωνες κάτι σαν διόδια εκεί κάποτε και έμεινε.. Δεν είχα ιδέα.. Και μάλλον πέρασα από κει που πήγα πρόσφατα από Καβάλα 😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 54 minutes ago, johnny_htc said: Δεν είχα ιδέα.. Άρα ήσουν τελείως αφορολόγητος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 54 minutes ago, Bas said: Άρα ήσουν τελείως αφορολόγητος Ναι φίλε, πέρασα απαρατήρητος από κει. Μάλλον ήταν χορτασμενοι οι εφοροι εκείνη τη μέρα και με άφησαν 😅😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Κάτι που αξίζει να αναφερθεί όσον αφορά τα πακέτα του BIg Bang είναι ότι το πακέτο που δίνει 200gb με 12,5€ ΔΕΝ έχει περιορισμό στο εξωτερικό όπως τα άλλα πακέτα καρτοκινητής, δλδ κάποιος μπορεί να καταναλώσει και τα 200gb σε καθεστώς περιαγωγής. 3 8 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Καλημέρα Έχω ένα CU που είχα κάνει ανανέωση στις αρχές Απριλίου 2024. Φυσικά έχει Μηδενιστεί το υπόλοιπο και υπάρχει ΚΑΙ φραγή εισερχομένων. Το ερώτημα είναι: Μπορώ να κάνω φορητότητα σε F2G ή Q, (αλήθεια ποιά από τις 2 να προτιμήσω) που απ' όσο ξέρω υπάρχει τουλάχιστον δυνατότητα εισερχομένων μέχρι το 12μηνο έστω και με μηδενικό υπόλοιπο) ή πρέπει να κάνω ανανέωση και μετά φορητότητα? Εννοώ ότι, μιας και στην φορητότητα το νούμερο πρέπει να είναι ενεργό, θεωρείται ενεργό όταν δεν μπορεί να κάνει ή να δεχθεί κλήσεις ή όχι? Κι αν θεωρείται ενεργό, πόσο χρόνο πριν το 12μηνο λέτε ότι πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας? 5 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Σίγουρα μέχρι Απρίλιο πρέπει να κάνεις, πριν κλείσει 12μηνο. Τώρα θεωρείται ενεργό αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως κανουν κλήση προς αυτο για να επαληθεύσουν την ταυτότητα ή την ύπαρξη του αριθμού. Κατι τετοιο θυμάμαι παλιότερα, σε φορητότητα σε καταστήματα. Για online φορητότητα μάλλον δεν το τσεκάρουν, βγαλε κι απο το chat μια πρόσφατη βεβαίωση κατοχής μην τυχον χρειαστεί. Edited 18 Ιανουαρίου by kmpatra 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 11 minutes ago, kokalo said: Καλημέρα Έχω ένα CU που είχα κάνει ανανέωση στις αρχές Απριλίου 2024. Φυσικά έχει Μηδενιστεί το υπόλοιπο και υπάρχει ΚΑΙ φραγή εισερχομένων. Το ερώτημα είναι: Μπορώ να κάνω φορητότητα σε F2G ή Q, (αλήθεια ποιά από τις 2 να προτιμήσω) που απ' όσο ξέρω υπάρχει τουλάχιστον δυνατότητα εισερχομένων μέχρι το 12μηνο έστω και με μηδενικό υπόλοιπο) ή πρέπει να κάνω ανανέωση και μετά φορητότητα? Εννοώ ότι, μιας και στην φορητότητα το νούμερο πρέπει να είναι ενεργό, θεωρείται ενεργό όταν δεν μπορεί να κάνει ή να δεχθεί κλήσεις ή όχι? Κι αν θεωρείται ενεργό, πόσο χρόνο πριν το 12μηνο λέτε ότι πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας? Κάνε φορητότητα.. απλώς θα δηλώσεις σαν τηλέφωνο επικοινωνίας ένα άλλο προφανώς. Πάρε το free2go που δεν έχει και το 30λεπτο νταβατζιλίκι σε κάθε ανανέωση. 15 minutes ago, kmpatra said: Τώρα θεωρείται ενεργό αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως κανουν κλήση προς αυτο για να επαληθεύσουν την ταυτότητα ή την ύπαρξη του αριθμού. Αυτοί θα ζητήσουν τον αριθμό με τα στοιχεία αυτά από τη Vodafone. Απλώς αν δεν ταιριάζουν δεν θα γίνει η φορητότητα. Κατά τα άλλα η επικοινωνία με τον πελάτη γίνεται σε όποιο τηλ επικοινωνίας δηλώσει. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Το 12μηνο εισερχομένων δεν είναι στανταρ. Στους όρους ισχύει το 3μηνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 19 minutes ago, VIPdriver said: Το 12μηνο εισερχομένων δεν είναι στανταρ. Στους όρους ισχύει το 3μηνο. Εγώ τρεις κάρτες έχω που δεν μπαίνει φραγή. Σε όλο το φόρουμ ζήτημα είναι να ανέφεραν 2-3 κάτι τέτοιο. Στην τελική ας δοκιμάσει. Τι έχει να χάσει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 6 minutes ago, cu2goup said: Εγώ τρεις κάρτες έχω που δεν μπαίνει φραγή. Σε όλο το φόρουμ ζήτημα είναι να ανέφεραν 2-3 κάτι τέτοιο. Στην τελική ας δοκιμάσει. Τι έχει να χάσει; Απλα να ξέρει ο φίλος ότι η επίσημη θέση της εταιρίας είναι όπως των άλλων 2, που σημαίνει ότι μπορεί να κοπούν οι εισερχόμενες οποιαδήποτε στιγμή μετά το 3μηνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts