Antonio21 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) On 3/1/2025 at 10:58 ΠΜ, Konsta_ntina said: Το έκαναν vodafone Thank you παίρνει κανονικά τον κωδικό. Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/01/2025. Edited 13 ώρες πριν by Antonio21 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; Σε 3 κινητά δεν έχει έρθει τπτ τους τελευταίους 3 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Τελικά και η κοσμοτέ δεν ακούγεται καλά στο χωλ μου 3 ώρες πριν, elkons said: Wifi calling η λύση 🙂 Η αλλιώς "wifi halling" - για την συγκεκριμένη περίπτωση 😉 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 ώρες πριν, balkos said: Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; Σε 3 κινητά δεν έχει έρθει τπτ τους τελευταίους 3 μήνες. Μου ήρθε εμένα άκυρη. Λέει το υπόλοιπο λήγει στις 15/1 βάλε κάρτα μέχρι τότε αλλά δε λήγει τότε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 ώρες πριν, balkos said: Προσωπικές προσφορές του στυλ "ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ..." λαμβάνει κανείς ή τις κόψανε και αυτές; ενω παλαιοτερα μου ερχονταν καλες προσωπικες προσφορες (ομιλια,data για 30 ημερες), τις τελευταιες 2 ανανεωσεις μου ηρθε το "βαλε καρτα για 15GB για 10 μερες" 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts