Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, teopanta1 said:

Στο άσχετο στον άλλον αριθμό cu που έχω έδωσε 2 gb και 100 λεπτά 

Και εμένα ΠΡΙΝ μερικές μέρες.

20 minutes ago, teopanta1 said:

Στο άσχετο στον άλλον αριθμό cu που έχω έδωσε 2 gb και 100 λεπτά 

Και εμένα το ίδιο πριν ένα μήνα 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Ευχαριστούμε τη βονταφον για την (πρώην) κοινωνική ευαισθησία της, για όσο καιρό κράτησε.

1802037804_Screenshot_20241208_MyVodafone.thumb.jpg.bdd6e55f3ff0db4ed28f72d0001dd093.jpg

Έτυχε.

Σε εμένα δουλεύει όπως χθές 

10 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Κανονικότατα υπήρχε η προσφορά και στο Ολυμπιακός.

Το υπόλοιπο της κάρτας, μετά από μετατροπή cu σε Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός σε cu, χάνεται.

Έχεις δίκιο. Ρώτησα και στο chat και μου απάντησαν ότι η μόνη περίπτωση που το υπόλοιπο διατηρείται είναι από αλλαγή σε cu προσωπό καρτοκινητό vodafone και το αντίστροφο.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ευχαριστούμε τη βονταφον για την (πρώην) κοινωνική ευαισθησία της, για όσο καιρό κράτησε.

1802037804_Screenshot_20241208_MyVodafone.thumb.jpg.bdd6e55f3ff0db4ed28f72d0001dd093.jpg

Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καταχωρει αποδειξεις.

Εχω ηδη υποβαλλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας τα Νομιμα δικαιωματα μου, χωρις "μεμπτες κατηγοριες" κατα την εκτιμηση της 1ης απαντησης τους.

Edited by alteisei

Ποιον υπολοιπο δεκεμβρη? Τελειωσε η καταχώριση αποδειξεων, απο αυριο τελος και η εξαργύρωση των αποδείξεων. Τι ακριβώς να δοκιμασουμε δηλαδη? Και τι σχέση έχει αυτό με το αν δεν σου δίνει το δικαίωμα να πάρεις επιστροφή υπολοίπου, γιατί φαντάζομαι ότι αυτό κατήγγειλες.

Υ.Γ. επιβεβαιώνεις για άλλη μία φορά την "τεράστια" ιδέα για τον εαυτό σου. Να το κοιτάξεις αυτό.

Edited by kmpatra

13 minutes ago, alteisei said:

Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καραχωρει αποδειξεις.

Εχω ηδη υποβαλλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας τα Νομιμα δικαιωματα μου, χωρις "μεμπτες κατηγοριες" κατα την εκτιμηση της 1ης απαντησης τους.

Πρόσεξε μόνο μην τους κάνεις καμιά μεγάλη ζημιά, είσαι και στο 5% εσύ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

8 ώρες πριν, alteisei said:

Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καταχωρει αποδειξεις.

Μα ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ η χθές δεν μπορούσες να καταχωρήσεις αποδείξεις!

ΕΓΩ προσπάθησα , την φωτογράφησε αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης!

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

ολα πεθαινουν καποια στιγμη, ελεγε ο μακαριτης ο παππους μου 😃

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά αν δοκιμάσει να πάρει simply cu σημερα με 75 ευρω σε κατάστημα ας ενημερώσει.

Ρώτησα σε κατάστημα για το simply cu και πήρα απάντηση ότι ήταν σε ισχύ μέχρι το Σάββατο. Σε άλλα 2 μαγαζιά μου είπαν ότι τα τελευταία τα  έδωσαν σήμερα το πρωί. Βρές εσυ την άκρη <- με φωνή Βασίλη Τερλέγκα. 

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

2 minutes ago, belial said:

Ρώτησα σε κατάστημα για το simply cu και πήρα απάντηση ότι ήταν σε ισχύ μέχρι το Σάββατο. Σε άλλα 2 μαγαζιά μου είπαν ότι τα τελευταία τα  έδωσαν σήμερα το πρωί. Βρές εσυ την άκρη <- με φωνή Βασίλη Τερλέγκα. 

Η υπαλληλοι βονταφον επαθαν νοβα στα ψεμματάκια...

Το κασμπακ ακομη φαινεται στο αππ...

ΥΓ: πατάω και "νεα αποδειξη" και ανοιγει η κάμερα κανονικά...

8 minutes ago, VIPdriver said:

Η υπαλληλοι βονταφον επαθαν νοβα στα ψεμματάκια...

Την 'δέχεται' ?

Καταχωρείται?

13 minutes ago, GREGORYMO said:

Την 'δέχεται' ?

Καταχωρείται?

Δεν έχω απόδειξη καρντιά μου... 

Πριν καμια βδομάδα έκανα την τελευταία εξαργύρωση και το μόνο που με νοιάζει είναι να περασει ο μήνας των μπόνους γκολ και να τα καταναλώσω πριν λήξουν. Ήδη η σιμ έχει παει στη ρεζερβοσυσκευή. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Δεν έχω απόδειξη καρντιά μου... 

Πριν καμια βδομάδα έκανα την τελευταία εξαργύρωση και το μόνο που με νοιάζει είναι να περασει ο μήνας των μπόνους γκολ και να τα καταναλώσω πριν λήξουν. Ήδη η σιμ έχει παει στη ρεζερβοσυσκευή. 

Έχω ξαναγράψει τι συμβαίνει:

Πήγα να καταχωρήσω αποδείξη αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης.

33 minutes ago, VIPdriver said:

το οτι φαινεται δεν σημαινει οτι δουλευει

παρε μια τυχαια αποδειξη και βαλτην να την σκαναρει, θα φας πορτα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

8 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Από όσο θυμάμαι στην ανακοίνωση για την κατάργηση του cashback έγραφε ότι η καταχώριση αποδείξεων θα σταματούσε νωρίτερα, τελη Νοεμβρίου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Η εξαργύρωση του ποσού που ήδη είχε καταχωρηθεί στο cashback μπορούσε να γίνει μέχρι χθες, όποτε και έκανα κανονικά ανανέωση υπολοίπου.
Το ότι δεν έχει αλλάξει η σχεδίαση του app δεν είναι κάτι επιλήψιμο.
Αν ήθελαν βέβαια να είναι τυπικοί αφου πατούσες το κουμπί θα μπορούσε να εμφανίζει ότι συμφωνα με την ανακοινωση της τάδε του μηνός η υπηρεσία cashback δεν είναι διαθέσιμη πλεον.

16 minutes ago, opmgls said:

Από όσο θυμάμαι στην ανακοίνωση για την κατάργηση του cashback έγραφε ότι η καταχώριση αποδείξεων θα σταματούσε νωρίτερα, τελη Νοεμβρίου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Η εξαργύρωση του ποσού που ήδη είχε καταχωρηθεί στο cashback μπορούσε να γίνει μέχρι χθες, όποτε και έκανα κανονικά ανανέωση υπολοίπου.
Το ότι δεν έχει αλλάξει η σχεδίαση του app δεν είναι κάτι επιλήψιμο.
Αν ήθελαν βέβαια να είναι τυπικοί αφου πατούσες το κουμπί θα μπορούσε να εμφανίζει ότι συμφωνα με την ανακοινωση της τάδε του μηνός η υπηρεσία cashback δεν είναι διαθέσιμη πλεον.

Αν μπεις τώρα, αυτό λέει 

8 minutes ago, GREGORYMO said:

Αν μπεις τώρα, αυτό λέει 

Πράγματι, μπαίνει αλλά δεν μπορώ να πατήσω καμία επιλογή. Αντε να δούμε μήπως το αντικαταστήσουν με κάτι παρόμοιο. Διότι ακόμη και ο συνδρομητής που έκανε κασμπακ δεν σταματούσε να ειναι συνδρομητής που αργα ή γρήγορα θα έκανε κάποια κανονική ανανέωση (για προσφορες κλπ).