teopanta1 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος Στο άσχετο στον άλλον αριθμό cu που έχω έδωσε 2 gb και 100 λεπτά 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 2 minutes ago, teopanta1 said: Στο άσχετο στον άλλον αριθμό cu που έχω έδωσε 2 gb και 100 λεπτά Και εμένα ΠΡΙΝ μερικές μέρες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 20 minutes ago, teopanta1 said: Στο άσχετο στον άλλον αριθμό cu που έχω έδωσε 2 gb και 100 λεπτά Και εμένα το ίδιο πριν ένα μήνα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος Ευχαριστούμε τη βονταφον για την (πρώην) κοινωνική ευαισθησία της, για όσο καιρό κράτησε. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 2 minutes ago, VIPdriver said: Ευχαριστούμε τη βονταφον για την (πρώην) κοινωνική ευαισθησία της, για όσο καιρό κράτησε. Έτυχε. Σε εμένα δουλεύει όπως χθές 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 16 minutes ago, GREGORYMO said: Έτυχε. Σε εμένα δουλεύει όπως χθές Εμένα 3 απανωτές φορες τυχαινει. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 51 minutes ago, GREGORYMO said: Έτυχε. Σε εμένα δουλεύει όπως χθές Επιβεβαιώνω πως μου λειτουργεί 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 10 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Κανονικότατα υπήρχε η προσφορά και στο Ολυμπιακός. Το υπόλοιπο της κάρτας, μετά από μετατροπή cu σε Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός σε cu, χάνεται. Έχεις δίκιο. Ρώτησα και στο chat και μου απάντησαν ότι η μόνη περίπτωση που το υπόλοιπο διατηρείται είναι από αλλαγή σε cu προσωπό καρτοκινητό vodafone και το αντίστροφο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Ευχαριστούμε τη βονταφον για την (πρώην) κοινωνική ευαισθησία της, για όσο καιρό κράτησε. Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καταχωρει αποδειξεις. Εχω ηδη υποβαλλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας τα Νομιμα δικαιωματα μου, χωρις "μεμπτες κατηγοριες" κατα την εκτιμηση της 1ης απαντησης τους. Edited 8 Δεκέμβριος by alteisei 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος (edited) Ποιον υπολοιπο δεκεμβρη? Τελειωσε η καταχώριση αποδειξεων, απο αυριο τελος και η εξαργύρωση των αποδείξεων. Τι ακριβώς να δοκιμασουμε δηλαδη? Και τι σχέση έχει αυτό με το αν δεν σου δίνει το δικαίωμα να πάρεις επιστροφή υπολοίπου, γιατί φαντάζομαι ότι αυτό κατήγγειλες. Υ.Γ. επιβεβαιώνεις για άλλη μία φορά την "τεράστια" ιδέα για τον εαυτό σου. Να το κοιτάξεις αυτό. Edited 8 Δεκέμβριος by kmpatra 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 13 minutes ago, alteisei said: Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καραχωρει αποδειξεις. Εχω ηδη υποβαλλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας τα Νομιμα δικαιωματα μου, χωρις "μεμπτες κατηγοριες" κατα την εκτιμηση της 1ης απαντησης τους. Πρόσεξε μόνο μην τους κάνεις καμιά μεγάλη ζημιά, είσαι και στο 5% εσύ. 2 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Πρόσεξε μόνο μην τους κάνεις καμιά μεγάλη ζημιά, είσαι και στο 5% εσύ. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, alteisei said: Ας δοκιμασει καποιος απο αυριο και για τον υπολοιπο Δεκεμβρη εαν καταχωρει αποδειξεις. Εχω ηδη υποβαλλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας τα Νομιμα δικαιωματα μου, χωρις "μεμπτες κατηγοριες" κατα την εκτιμηση της 1ης απαντησης τους. Μα ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ η χθές δεν μπορούσες να καταχωρήσεις αποδείξεις! ΕΓΩ προσπάθησα , την φωτογράφησε αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μα ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ η χθές δεν μπορούσες να καταχωρήσεις αποδείξεις! ΕΓΩ προσπάθησα , την φωτογράφησε αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης! ολα πεθαινουν καποια στιγμη, ελεγε ο μακαριτης ο παππους μου 😃 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 2 minutes ago, HEO said: ολα πεθαινουν καποια στιγμη, ελεγε ο μακαριτης ο παππους μου 😃 Εννοείται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος Παιδιά αν δοκιμάσει να πάρει simply cu σημερα με 75 ευρω σε κατάστημα ας ενημερώσει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος Ρώτησα σε κατάστημα για το simply cu και πήρα απάντηση ότι ήταν σε ισχύ μέχρι το Σάββατο. Σε άλλα 2 μαγαζιά μου είπαν ότι τα τελευταία τα έδωσαν σήμερα το πρωί. Βρές εσυ την άκρη <- με φωνή Βασίλη Τερλέγκα. 3 2 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 2 minutes ago, belial said: Ρώτησα σε κατάστημα για το simply cu και πήρα απάντηση ότι ήταν σε ισχύ μέχρι το Σάββατο. Σε άλλα 2 μαγαζιά μου είπαν ότι τα τελευταία τα έδωσαν σήμερα το πρωί. Βρές εσυ την άκρη <- με φωνή Βασίλη Τερλέγκα. Η υπαλληλοι βονταφον επαθαν νοβα στα ψεμματάκια... Το κασμπακ ακομη φαινεται στο αππ... ΥΓ: πατάω και "νεα αποδειξη" και ανοιγει η κάμερα κανονικά... 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 8 minutes ago, VIPdriver said: Η υπαλληλοι βονταφον επαθαν νοβα στα ψεμματάκια... Το κασμπακ ακομη φαινεται στο αππ... ΥΓ: πατάω και "νεα αποδειξη" και ανοιγει η κάμερα κανονικά... Την 'δέχεται' ? Καταχωρείται? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 13 minutes ago, GREGORYMO said: Την 'δέχεται' ? Καταχωρείται? Δεν έχω απόδειξη καρντιά μου... Πριν καμια βδομάδα έκανα την τελευταία εξαργύρωση και το μόνο που με νοιάζει είναι να περασει ο μήνας των μπόνους γκολ και να τα καταναλώσω πριν λήξουν. Ήδη η σιμ έχει παει στη ρεζερβοσυσκευή. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Δεν έχω απόδειξη καρντιά μου... Πριν καμια βδομάδα έκανα την τελευταία εξαργύρωση και το μόνο που με νοιάζει είναι να περασει ο μήνας των μπόνους γκολ και να τα καταναλώσω πριν λήξουν. Ήδη η σιμ έχει παει στη ρεζερβοσυσκευή. Έχω ξαναγράψει τι συμβαίνει: Πήγα να καταχωρήσω αποδείξη αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 33 minutes ago, VIPdriver said: Το κασμπακ ακομη φαινεται στο αππ... ΥΓ: πατάω και "νεα αποδειξη" και ανοιγει η κάμερα κανονικά... το οτι φαινεται δεν σημαινει οτι δουλευει παρε μια τυχαια αποδειξη και βαλτην να την σκαναρει, θα φας πορτα 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μα ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ η χθές δεν μπορούσες να καταχωρήσεις αποδείξεις! ΕΓΩ προσπάθησα , την φωτογράφησε αλλά στο τέλος έγραφε: αδυναμία λήψης! Από όσο θυμάμαι στην ανακοίνωση για την κατάργηση του cashback έγραφε ότι η καταχώριση αποδείξεων θα σταματούσε νωρίτερα, τελη Νοεμβρίου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Η εξαργύρωση του ποσού που ήδη είχε καταχωρηθεί στο cashback μπορούσε να γίνει μέχρι χθες, όποτε και έκανα κανονικά ανανέωση υπολοίπου. Το ότι δεν έχει αλλάξει η σχεδίαση του app δεν είναι κάτι επιλήψιμο. Αν ήθελαν βέβαια να είναι τυπικοί αφου πατούσες το κουμπί θα μπορούσε να εμφανίζει ότι συμφωνα με την ανακοινωση της τάδε του μηνός η υπηρεσία cashback δεν είναι διαθέσιμη πλεον. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 16 minutes ago, opmgls said: Από όσο θυμάμαι στην ανακοίνωση για την κατάργηση του cashback έγραφε ότι η καταχώριση αποδείξεων θα σταματούσε νωρίτερα, τελη Νοεμβρίου, αλλά δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Η εξαργύρωση του ποσού που ήδη είχε καταχωρηθεί στο cashback μπορούσε να γίνει μέχρι χθες, όποτε και έκανα κανονικά ανανέωση υπολοίπου. Το ότι δεν έχει αλλάξει η σχεδίαση του app δεν είναι κάτι επιλήψιμο. Αν ήθελαν βέβαια να είναι τυπικοί αφου πατούσες το κουμπί θα μπορούσε να εμφανίζει ότι συμφωνα με την ανακοινωση της τάδε του μηνός η υπηρεσία cashback δεν είναι διαθέσιμη πλεον. Αν μπεις τώρα, αυτό λέει 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 8 minutes ago, GREGORYMO said: Αν μπεις τώρα, αυτό λέει Πράγματι, μπαίνει αλλά δεν μπορώ να πατήσω καμία επιλογή. Αντε να δούμε μήπως το αντικαταστήσουν με κάτι παρόμοιο. Διότι ακόμη και ο συνδρομητής που έκανε κασμπακ δεν σταματούσε να ειναι συνδρομητής που αργα ή γρήγορα θα έκανε κάποια κανονική ανανέωση (για προσφορες κλπ). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts