teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 Just now, VIPdriver said: Γνώμη μου, cu με το 9μηνο πακετο απεριόριστα ολα με 13€/μηνα. Μου είπαν από vodafone ότι δεν θα προλάβω για το απεριόριστο του cu επειδή τελειώνει σήμερα, και έτσι λέω μόλις γίνει η μεταφορά σε cosmote για ασφάλεια να βάλω τον κωδικό cu200 για να είμαι σίγουρος. Ποια η άποψη σου; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 18 ώρες πριν, VIPdriver said: Εντελώς φιλικά, μηπως να έφτιαχνε κάποιος ένα τοπικ για τον δωροτροχό του ΑΒ; Οπως ειχε γινει ξεχωριστό τοπικ για το cash back, το Liquid, τον Ολυμπιακο κλπ ΥΓ: επειδη εχουμε γεμισει 3 σελιδες με αυτο το πραγμα. "Καρτοκινητό για αλλοδαπούς" δεν υπάρχει σε καμία εταιρία. Ολος ο κοσμος μπορει να το χρησιμοποιησει. Αφού η taza δεν προσφέρει ούτε καν εξυπηρέτηση σε Urdu! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 1 minute ago, teopanta1 said: Μου είπαν από vodafone ότι δεν θα προλάβω για το απεριόριστο του cu επειδή τελειώνει σήμερα, και έτσι λέω μόλις γίνει η μεταφορά σε cosmote για ασφάλεια να βάλω τον κωδικό cu200 για να είμαι σίγουρος. Ποια η άποψη σου; Εαν σε ικανοποιεί το cu200, γιατί όχι. Εγω γενικα ειμαι φαν της καρτοκινητής. 6 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 4 minutes ago, teopanta1 said: Μου είπαν από vodafone ότι δεν θα προλάβω για το απεριόριστο του cu επειδή τελειώνει σήμερα, και έτσι λέω μόλις γίνει η μεταφορά σε cosmote για ασφάλεια να βάλω τον κωδικό cu200 για να είμαι σίγουρος. Ποια η άποψη σου; Frog 13 e 37 gb 15e 39 gb f2g 34gb 15 e υπάρχουν και άλλες επιλογές διαλέγεις και παίρνεις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 11 minutes ago, Harry636 said: υπάρχουν και άλλες επιλογές π.χ. νέο unlimited στα σίγουρα και εκτροπή στο παλιό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 43 minutes ago, Harry636 said: Η Vodafone έχει μόνιμη διαχωρίσει δικτύου και κόφτες σε πολλά προγράμματα Καλά όλα αυτά που γράφει αλλά δεν γράφει πουθενα (ούτε εξυπακούεται) ότι όσοι προσπαθουν να την βγάλουν φτηνα με καρτοκινητά CU (cashback, liquid, οτιδηποτε άλλο) θα έχουν μειωμένη ταχύτητα δικτύου. 43 minutes ago, teopanta1 said: Μου έκανε πρόταση ή vodafone απεριόριστα στα 19,75 και 20 gb στα 14 τι λέτε; από την άλλη σκέφτομαι να γίνει η φορητοτητα και να πάω σε cu Ο κύριος λόγος να πας σε συμβόλαιο είναι για να μην ψάχνεσαι κάθε μήνα ή και δύο φορέ το μηνα. Κι εγώ οπαδός της καρτοκινητής είμαι αλλά ασχολολυμαι όλη την ώρα και έχω 3-4 κάρτες και από διαφορετικές εταιρείες (άλλο αν μένουν ατάιστες) και ψάχνω τις προσφορές και πληρώνω 10-15€ το μήνα για όλη την τηλεφωνία μου (κατήρηγησα την σταθερή). Αλλά αφιερώνω κάποιο χρόνο καθημερινά να παρακολουθω τις εξελίξεις στα διάφορα νήματα του φορουμ. Κάνε ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες σου καλύτερα. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 52 minutes ago, VIPdriver said: Γνώμη μου, cu με το 9μηνο πακετο απεριόριστα ολα με 13€/μηνα. Τι απεριόριστα όλα με 13€/μήνα;;; Μόνο 900 SMS πήρα! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 2 minutes ago, Bas said: Τι απεριόριστα όλα με 13€/μήνα;;; Μόνο 900 SMS πήρα! Τα σμσ τα εχω ξεχασμενα εδω κ χρόνια... 3 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 5 minutes ago, VIPdriver said: Τα σμσ τα εχω ξεχασμενα εδω κ χρόνια... https://www.howtogeek.com/787957/why-sms-needs-to-die/ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 4 ώρες πριν, lefkaditis said: Εκανα χθες εξαργύρωση του ποσού που ειχα στο cash back ,αλλα δεν μου επιμήκυνε το χρονικό διάστημα λήξης του ποσού δυστυχώς Τι ποσό ήταν? Χθες έκανα και εγώ εξαργύρωση 1,20 και πήρε επέκταση κανονικά. Τσέκαρε αν η ημερομηνία είναι ίδια στα δύο app (vodafone και cu). Και 25/11 σε αλλο νούμερο 0,20 πάλι χωρίς πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να έχει κολλήσει η εφαρμογή σου κάνε log out και login. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 46 minutes ago, Bas said: https://www.howtogeek.com/787957/why-sms-needs-to-die/ το sms ειναι πολυ χρησιμο το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι φθηνο στην Ελλαδα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 (edited) Από ότι φαίνεται πρόλαβα τώρα περιμένω να παραλάβω την κάρτα. Να γνωρίζετε ότι έβαλα τον κωδικό cu200 και δεν με πήγαινε στην επόμενη οθόνη ίσως το έχουν ακυρώσει Και κάτι άλλο χρειάζεται να επικοινωνήσω με whats up; ή απλά πετάω την κάρτα και όλα καλά μόλις έρθει της cu; Edited December 6, 2024 by teopanta1 7 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 1 minute ago, teopanta1 said: Από ότι φαίνεται πρόλαβα τώρα περιμένω να παραλάβω την κάρτα. Να γνωρίζετε ότι έβαλα τον κωδικό cu200 και δεν με πήγαινε στην επόμενη οθόνη ίσως το έχουν ακυρώσει Όχι ισχύει το CU200 μόλις το δοκίμασα. Ίσως έτυχε να σου κολλήσει εκείνη τη στιγμή. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 1 minute ago, cu2goup said: Όχι ισχύει το CU200 μόλις το δοκίμασα. Ίσως έτυχε να σου κολλήσει εκείνη τη στιγμή Ελπίζω να μην γίνει καμιά μαμακια λογικά μετράει η στιγμή της παραγγελίας και όχι η ημέρα ενεργοποιήσεις της κάρτας σωστά; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 1 minute ago, teopanta1 said: Ελπίζω να μην γίνει καμιά μαμακια λογικά μετράει η στιγμή της παραγγελίας και όχι η ημέρα ενεργοποιήσεις της κάρτας σωστά; Το σκρινσοτ σώζει... 5 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 27 minutes ago, teopanta1 said: Ελπίζω να μην γίνει καμιά μαμακια λογικά μετράει η στιγμή της παραγγελίας και όχι η ημέρα ενεργοποιήσεις της κάρτας σωστά; Από την παραγγελία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 Νέες προσφορές πλέον. Το cu200, συνεχίζει να υφίσταται https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/#/ 6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 12 minutes ago, sou_d said: Νέες προσφορές πλέον. Το cu200, συνεχίζει να υφίσταται https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/#/ Το πρωτο κ το δεύτερο ειναι για 6 μήνες και το τρίτο είναι για 1 μηνα. 5 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 10 minutes ago, VIPdriver said: Το πρωτο κ το δεύτερο ειναι για 6 μήνες και το τρίτο είναι για 1 μηνα. Ισχύει ακόμα ο κωδικός CU200 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 Δείτε τώρα τι έχει γίνει, εγώ τώρα είμαι στο what's up και έχω κάνει παραγγελία το cu με τα απεριόριστα και περιμένω την κάρτα πληρώνοντας 13 ευρώ, αλλά τώρα στο what's up δεν έχω ούτε ομιλία ούτε δεδομένα μέχρι να μου έρθει η cu 😂😂 Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω υπάρχει χρονικό περιθώριο για να ενεργοποιήσω την κάρτα της cu ή πρέπει άμεσα; 3 1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 3 minutes ago, teopanta1 said: Δείτε τώρα τι έχει γίνει, εγώ τώρα είμαι στο what's up και έχω κάνει παραγγελία το cu με τα απεριόριστα και περιμένω την κάρτα πληρώνοντας 13 ευρώ, αλλά τώρα στο what's up δεν έχω ούτε ομιλία ούτε δεδομένα μέχρι να μου έρθει η cu 😂😂 Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω υπάρχει χρονικό περιθώριο για να ενεργοποιήσω την κάρτα της cu ή πρέπει άμεσα; Θα σου έρθει μήνυμα πότε να την ενεργοποιήσεις εγώ όταν είχα βάλει το πακέτο η σιμ είχε αργήσει και η ενεργοποίηση λόγω πολλών παραγγείλων μακάρι να σου έρθει όσο ποιο σύντομα η κάρτα και η αλλαγή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 Μίλησα με cu και μου είπαν ότι η κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και έναν μήνα μετά, με της παροχές που έχω παραλάβει 2 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 42 minutes ago, teopanta1 said: Μίλησα με cu και μου είπαν ότι η κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και έναν μήνα μετά, με της παροχές που έχω παραλάβει Πώς θα ενεργοποιηθεί? Από μόνη της? 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 3 minutes ago, GREGORYMO said: Πώς θα ενεργοποιηθεί? Από μόνη της? Προφανώς εννοούν ότι μπορεί να μπει στην συσκευή αρκετές μέρες μετά 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 2 minutes ago, teopanta1 said: Προφανώς εννοούν ότι μπορεί να μπει στην συσκευή αρκετές μέρες μετά Με ποιο τρόπο? Ξαφνικά? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts